Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oχι. Επαιξα γυρω στα 4-5 παιχνιδια και μετα το παρατησα και δε ξαναπαιζω μεχρι το επομενο. 

Aν παιξεις και αλλο, θα συανντησεις decks με πολυ sustain που νικανε με tempo ή με ouvalueing. Ο mage παιζει animated armor και την wee spellweaver ή οπως λεγεται που δινει την ιδιοτητα του faerie dragon στα διπλανα της minions, πολυ δυνατος συνδυασμος σε αυτο το brawl.

Δημοσ.

Οχι και 5-6.. Το μινιμουν ειναι οι 3 νικες στο αρενα.

Για ξανακανε τις πραξεις να δεις ποσες νικες θες αρενα μεσο ορο για να εισαι τουλαχιστον στα ισια. 

Για ισια πρεπει να κανεις 4,5 νικες μεσο ορο, για να βγαλεις κερδος θες παραπανω, ενω με ανοιγμα πακετων, εχεις απευθειας κερδος.

Θυμιζω οτι στην αρενα δεν δινει 10gold/3wins, αρα αυτα τα χανεις. Οποτε αν κανεις 6 νικες, μολις εχασες 20 gold απο τα αποδητηρια.

Επισης εχει μεγαλη πιθανοτητα στα rewards της αρενας να σου δωσει μια common καρτα, που εκει χανεις παρα πολλα.

Αυτο το anyfin πως αντιμετωπιζεται αν παει late ? Υπαρχει τροπος ? Διοτι τα περισσοτερα μου deck ειναι σχετικα late και παντα χανω εναντιον αυτου του cheat deck

και με entomb τους δυο warleader

Δημοσ.

Για ξανακανε τις πραξεις να δεις ποσες νικες θες αρενα μεσο ορο για να εισαι τουλαχιστον στα ισια. 

Για ισια πρεπει να κανεις 4,5 νικες μεσο ορο, για να βγαλεις κερδος θες παραπανω, ενω με ανοιγμα πακετων, εχεις απευθειας κερδος.

Θυμιζω οτι στην αρενα δεν δινει 10gold/3wins, αρα αυτα τα χανεις. Οποτε αν κανεις 6 νικες, μολις εχασες 20 gold απο τα αποδητηρια.

Επισης εχει μεγαλη πιθανοτητα στα rewards της αρενας να σου δωσει μια common καρτα, που εκει χανεις παρα πολλα.

και με entomb τους δυο warleader

Αφου επιμενεις, σε παραπεμπω στο http://hearthstone.gamepedia.com/Arena.

Θα δεις προσεκτικα πως με 3 νικες παιρνεις:

1 x Classic, GvG or TGT card pack

25-35 Gold

1 Random: 20-25 Gold OR 20-25 Dust OR 1 x Common card OR 1 x Rare card

Δηλαδη μπορει να παρεις και 60 golds.

Το μινιμουν ειναι οπως ειδες ειναι: 25 golds ΑΛΛΑ 20 dust (που μεταφραζονται σε 4 common cards , σαν 2ο pack).. Και οπως γνωριζουμε ολοι οτι η αγορα ενος pack κοστιζει 100golds.

Οποτε οπως ειπε πολυ ευστοχα καποιος παραπανω το οριο ειναι 3,5 για την ακριβεια για να εισαι κερδισμενος.

Το 4,5 που λες δεν ισχυει με τιποτα.

Y.Γ.: Αν εξακολουθεις να επιμενεις, googlaρε "Hearhtstone arena wins profit" να σου βγαλει απειρα links που λενε το ιδιο.

Δημοσ.

Αν επενδυσεις και γινεις καλος στο αρενα (6+) , μπορεις να φτιαξεις ολο το playable collection σε βαθος 3-4 μηνων, πανω κατω.

Το θέμα είναι οτι για εναν νεο παίχτη είναι σχεδόν αδύνατο να γινει αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

'Ντάξει... με "κούρασε" πολύ πλέον αυτή η κάρτα - Reno Jack.

Μ' αρέσει που τους ενοχλούσε ο Patron Warrior ή ο Face Hunter ή τώρα τελευταία ο Secretdin...

Σόρρυ... αλλά σαν τα RenoJ decks δεν υπάρχει χειρότερο "καρκίνωμα".

"Υποτίθεται" βγήκε αυτή η κάρτα για να "φρενάρει" τα aggro decks. Μα εγώ παίζω "παραδοσιακά" (σχεδόν μόνιμα) με CONTROL/TEMPO decks. Ε... ούτε και εκεί έχω βρει "γιατρειά" με τα κωλο-Reno decks!

Είτε έχεις aggro deck είτε παίζεις με control deck, ό,τι και να γίνει, στον 7ο-8ο γύρο έχεις σπαταλήσει περίπου τα 2/5 ή τις μισές κάρτες σου (πολλές απ' αυτές οι δυνατές που διαθέτεις). Και εκεί που θεωρητικά "τον έχεις" τον αντίπαλο (και αυτός απλά κάνει "φθορά" σε σένα, ΔΕΝ παίζει ουσιαστικά), σου "πετά" τον Reno... εσύ πχ. είσαι στα 11-14 stamina... αυτός είναι πχ. στο 4 stamina...  εσύ έχεις ξοδέψει ένα σορό κάρτες, αυτός έχει ξοδέψει "τρίχες"...

...και μετά ξεκινά να σε "πελεκήσει"! Είναι εξοργιστικό πλέον, αυτά τα RenoJ.

Και "η κουτσή Μαρία" πλέον παίζει με τέτοια - μέχρι και... Hunter έχω πετύχει ή Priest & Rogues.

Δεν ξέρω... ίσως κάποια στιγμή όπως έκαναν στην περίπτωση του Patron, πρέπει να αποσύρουν ή να τροποποιήσουν την Reno Jack κάρτα. Έχω "ξενερώσει" πάρα πολύ, σκέφτομαι να σταματήσω να παίζω...

(Δεν λέω, είναι θέμα τύχης να σου βγει και να την χρησιμοποιήσεις στην κατάλληλη στιγμή την Reno κάρτα - αλλά φαίνεται εμένα μου "κάθονται" τύποι που τους "κάθεται" η κάρτα στην τελειότερη στιγμή, πάνω που τους έχω σχεδόν "τελειώσει"...)

• Like 1
Δημοσ.

Murloc-Pally "κι Άγιος ο Θεός"...! Νομίζω ότι είναι καλύτερος και του Secret-Pally.

...Και το κυριότερο, "δήμιος" των βρωμο-Ρένο ντεκς! Τους διαλύω με τον Murloc-Pally! Χθες ένας του 'κανα συνολικά... 88 damage και εγώ ήμουν ακόμα στο 13!!! (Αλλά πέθανε τελικά, χεχεχε).

Μ' αρέσει που τους ενοχλούσε ο Patron Warrior ή ο Face Hunter ή τώρα τελευταία ο Secretdin...

"Υποτίθεται" βγήκε αυτή η κάρτα για να "φρενάρει" τα aggro decks. Μα εγώ παίζω "παραδοσιακά" (σχεδόν μόνιμα) με CONTROL/TEMPO decks. Ε... ούτε και εκεί έχω βρει "γιατρειά" με τα κωλο-Reno decks!

Μεσα σε 20 μερες αλλαξες γνωμη για τον Reno;

Προσωπικα τον εχω για πρωινο με τον dragon priest (με entomb), (ενδεχεται και με control priest) αλλα και με τον druid mid-range.

Δεν ειναι και τρομερος ο Reno.

Ξαναλεω. Πρεπει να ΞΕΡΕΙΣ να παιζεις σωστα τις καρτες. Ολα ειναι θεμα ΣΩΣΤΩΝ αποφασεων, στο ΣΩΣΤΟ timing. 

Παρατηρω πως για νιοστη φορα ριχνεις ευθυνες στη τυχη. "Δεν λέω, είναι θέμα τύχης να σου βγει και να την χρησιμοποιήσεις στην κατάλληλη στιγμή την Reno κάρτα".

Δε θυμαμαι αλλα καποιος απο εδω μεσα ειπε κατι πολυ σωστο περι αυτου, βαριεμαι να ψαξω πριν απο καμποσες σελιδες.

Μακροπροθεσμως το Hearthstone ειναι παιχνιδι ικανοτητων , τελεια και παυλα.. Αφου λες οτι παιζουν ολοι Reno, παιξε οπως λες εσυ murloc paladin να πας αερα στο legend rank!! :)

Δημοσ.

9-1 από rank 5 ---> rank 3 με priest :D Έπαιξα πολύ priest αυτό το μήνα, και συγκεκριμένα τον entomb που παλιότερα δεν μπορούσα να κερδίσω match για κανένα λόγο. Εξοικιώθηκα όμως κάπως με το deck και άρχισαν τα θετικά αποτελέσματα. Οι 7 από τις 9 νίκες ήταν εναντίον secret paladin. Η μία ήττα ήταν από tempo mage με τρελό hand.

Και το deck :)

brxkGcx.jpg

Επίσης κέρδισα πολλά παιχνίδια όταν ανέβαινα γύρω στο rank 7-8 με το Beneath the Grounds rogue. Είναι το ίδιο με τον Anubarak rogue που έπαιζα πριν κάτι μήνες, με μερικές αλλαγές.

mGDqYzj.jpg

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να νικησεις τα reno decks με control/temp decks σχετικα ευκολα. σου συνιστω να παρακολουθησεις τα stream/youtube videos για να δεις πως παιζονται και να δοκιμασεις τις διαφορες παραλλαγες του που μπορεις να βρεις στο hearthpwn.com.

Δημοσ.

Είτε έχεις aggro deck είτε παίζεις με control deck, ό,τι και να γίνει, στον 7ο-8ο γύρο έχεις σπαταλήσει περίπου τα 2/5 ή τις μισές κάρτες σου (πολλές απ' αυτές οι δυνατές που διαθέτεις). Και εκεί που θεωρητικά "τον έχεις" τον αντίπαλο (και αυτός απλά κάνει "φθορά" σε σένα, ΔΕΝ παίζει ουσιαστικά), σου "πετά" τον Reno... εσύ πχ. είσαι στα 11-14 stamina... αυτός είναι πχ. στο 4 stamina...  εσύ έχεις ξοδέψει ένα σορό κάρτες, αυτός έχει ξοδέψει "τρίχες"...

...και μετά ξεκινά να σε "πελεκήσει"! Είναι εξοργιστικό πλέον, αυτά τα RenoJ.

Και "η κουτσή Μαρία" πλέον παίζει με τέτοια - μέχρι και... Hunter έχω πετύχει ή Priest & Rogues.

Δεν ξέρω... ίσως κάποια στιγμή όπως έκαναν στην περίπτωση του Patron, πρέπει να αποσύρουν ή να τροποποιήσουν την Reno Jack κάρτα. Έχω "ξενερώσει" πάρα πολύ, σκέφτομαι να σταματήσω να παίζω...

(Δεν λέω, είναι θέμα τύχης να σου βγει και να την χρησιμοποιήσεις στην κατάλληλη στιγμή την Reno κάρτα - αλλά φαίνεται εμένα μου "κάθονται" τύποι που τους "κάθεται" η κάρτα στην τελειότερη στιγμή, πάνω που τους έχω σχεδόν "τελειώσει"...)

εντάξει εσύ κουράστηκες με Reno, άλλοι κουράστηκαν με τις σαπίλες των Secradin και Aggrodin...έτσι πάνε αυτά

μια χαρά χάνουν τα reno decks...ειδικά τα control decks τον έχουν για πρωινό

Δημοσ.

Έχω να συναντήσω πάντως reno deck αρκετά games τώρα. Και συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο ενοχλητικά, παλεύονται. Ειδικά με priest ή control warrior, τους κάνεις όπα όπα :D

Δημοσ.

ο reno είναι ένα "ακριβο" iceblock. εάν είναι να το χάσεις το παιχνίδι δεν στο σωνει σχεδον ποτε. σου δίνει ζωή για 1-2 γύρους και ένα αστειο body στο board. ήταν / είναι καλή λύση για τα agro decks αλλα γενικά το opness της γίνεται τράμπα έχοντας το μισό σου deck όπως θες και τα άλλα μισά με τις κουτσουρεμενες αλλαγές τους

Δημοσ.

Παιξτε και κανα warrior παιδια... κριμα ειναι.. την τελευταια βδομαδα απο 100 ματς που χω παιξει τα 95 ειναι με warrior με το ιδιο ακριβως deck.. δλδ οκ... ολοι θα πηδηξετε..

Δημοσ.

ο reno είναι ένα "ακριβο" iceblock. εάν είναι να το χάσεις το παιχνίδι δεν στο σωνει σχεδον ποτε. σου δίνει ζωή για 1-2 γύρους και ένα αστειο body στο board. ήταν / είναι καλή λύση για τα agro decks αλλα γενικά το opness της γίνεται τράμπα έχοντας το μισό σου deck όπως θες και τα άλλα μισά με τις κουτσουρεμενες αλλαγές τους

Αστειο body το 4/6???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...