Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το πιο περίεργο είναι πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν σε internet cafe. Εκτως του να παιζεις παιχνιδια σε lan σε αλλα παιχνιδια οπως πχ στα moba,mmo,fps παιχνιδια ειναι πολλοι που τους αρεσει να εχουν τον αλλο διπλα να συννενοουνται. Απο πλευρας οικονομικου τα Internet cafe ειναι το λιγοτερο απαραδεκτα πλεον ισχυει.Δεν ειναι αλλωστε και τυχαιο τι ηλικιες πηγαινουν πλεον σε αυτα.
Tmark Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 http://www.polygon.com/features/2016/2/17/11003980/hearthstone-and-community-inside-blizzard-s-radical-new-approach-to
Sartiv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πω ΕΝΤΕΛΩΣ μ@λ@κια το brawl της εβδομαδας.
kostask91 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο το anyfin πως αντιμετωπιζεται αν παει late ? Υπαρχει τροπος ? Διοτι τα περισσοτερα μου deck ειναι σχετικα late και παντα χανω εναντιον αυτου του cheat deck
Sartiv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί;;; Έξυπνο είναι. Ουσιαστικα εφοδιαζεις το καθε class με τα charge του και οπλα και λιγο aoe... Κερδιζεις με τυχη, οχι με skill. Γι'αυτο! Με την εννοια οτι συνηθως τελειωνει σε 4-5 turns.. Κατι που σημαινει οτι δεν ειναι θεμα παιξιματος-skill Αυτο το anyfin πως αντιμετωπιζεται αν παει late ? Υπαρχει τροπος ? Διοτι τα περισσοτερα μου deck ειναι σχετικα late και παντα χανω εναντιον αυτου του cheat deck Με early deck Με late deck, δυσκολα, πολυ δυσκολα τον αντιμετωπιζεις.. Εκτος αν εισαι warrior με τεραστιο armor και κρατας 1-2 aoe. Αλλα δυστυχως δεν ειναι καλο meta deck αυτη τη στιγμη.. Δυστυχως με deep deck δυσκολα τον αντιμετωπιζεις. Δοκιμασε να παιξεις με Druid midrange που ειναι καλο meta που με λιγη τυχη μπορεις να τον νικησεις σχετικα νωρις.
Tmark Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο το anyfin πως αντιμετωπιζεται αν παει late ? Υπαρχει τροπος ? Διοτι τα περισσοτερα μου deck ειναι σχετικα late και παντα χανω εναντιον αυτου του cheat deck Να νικήσεις πριν το το turn 10 Loatheb turn 9 Counterspell (Mage) 1-2 Taunt minions
kostask91 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γενικα δε παιζω deck για να κερδιζω, αλλα deck που μου αρεσουν. Με warrior δεν ειχα καλυτερη τυχη. Να νικησω πριν το turn 10 δυσκολο :Ρ Και με taunts και με loatheb που εχω δοκιμασει παντως με reno dreadsteed , δεν..
Mpiftekis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ουσιαστικα εφοδιαζεις το καθε class με τα charge του και οπλα και λιγο aoe... Κερδιζεις με τυχη, οχι με skill. Γι'αυτο! Με την εννοια οτι συνηθως τελειωνει σε 4-5 turns.. Κατι που σημαινει οτι δεν ειναι θεμα παιξιματος-skill Έχεις πετύχει mage;
Sartiv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις πετύχει mage; Oχι. Επαιξα γυρω στα 4-5 παιχνιδια και μετα το παρατησα και δε ξαναπαιζω μεχρι το επομενο.
XMorsX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Γενικα δε παιζω deck για να κερδιζω, αλλα deck που μου αρεσουν. Με warrior δεν ειχα καλυτερη τυχη. Να νικησω πριν το turn 10 δυσκολο :Ρ Και με taunts και με loatheb που εχω δοκιμασει παντως με reno dreadsteed , δεν.. Δε νικιέται με control deck, that's it. Είναι κακός σχεδιασμός όσον αφορά αυτό το κομματι. Από την άλλη, τα mid-range decks έχουν καλό match up εναντίων του, οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Ευτυχώς το meta ποικίλει οπότε πάντα θα βρίσκεις decks να νικάς.
ultralisk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 θυμάμαι πως είχα κερδίσει κάποιον επειδή είχα μαζέψει πολύ armor και άντεξα το πρώτο attack σχετικά καλά...δεν είχαν πεθάνει βέβαια και όλα τα murlocs ώστε να έχει ικανοποιητικό dmg...γενικά δεν νικιέται το deck εύκολα στο late game
xavier Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 με dragon priest ο πιο ασφαλης τροπος για μενα να κερδισω τα anyfin decks ειναι να κανω entomb το old murk eye απο εκει και περα κανα taunt στο board και lightbomb στο χερι νομιζω οτι ολα τα renodecks εχουν προβλημα με τα anyfin decks
XMorsX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 O μονος τροπος να κερδισεις ειναι entomb το old murk eye (δε θα σε αφησει κανενας σοβαρος paladin) ή και τους δυο leaders (το 3/3 epic), το οποιο βεβαια πιο ευκολα λεγεται παρα γινεται. Μιλαμε για επιπεδο δισκολιας αναλογο του freeze mage vs control warrior.
Dazed_and_confused Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έπαιζα όλη την προηγούμενη season dragon priest και απλά δεν κερδίζεται, auto concede.Αυτή τη season παίζω brann zoo lock, απλά πράγματα, γρήγορο ανέβασμα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις