Tmark Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 9 Μαρτίου μάλλον θα γίνει το επόμενο What's Next in Hearthstone. http://www.shacknews.com/article/93149/blizzard-aiming-for-whats-next-in-hearthstone-in-march Απ ότι φαίνεται για αρχές Απρίλη πάει το πράγμα.
Sartiv Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Γι αυτο παιδια καλο θα ηταν να αρχισετε να μαζεψετε golds.. εφτασα ηδη στα 600 golds, ελπιζω να εχω τουλαχιτσον 3000 οταν βγει το νεο expansion .. 2
privateer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 2635 and counting Καλό Απρίλη το κόβω όμως. Πολύ νωρίς το ανακοίνωσαν πάντως.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Λογικο ειναι ο κοσμος να μαζευει gold μετα απο το τελευταιο adventure αφου ελαχιστες καρτες απο το Tournament expansion καταφεραν να ξεχωρισουν.
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 εξου και ο λογος για τις αλλαγες. οι TGT καρτες φτιαχθηκαν για να προσφερουν διασκεδαση, αλλα πως να υπαρξει διασκεδαση οταν χανεις συνεχεια επειδη οι καρτες ειναι αναποτελεσματικες σε σχεση με τις προηγουμενες; αν τις κανανε δυνατοτερες, θα ειχαμε μετα προβλημα με το power creep. ενας σταθερο card pool που θα ανανεωνεται καθε χρονο ειναι και η καλυτερη λυση για να αποχτησει το παιχνιδι παλι ενδιαφερον.
stavros88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 To Απριλιο θα εχουμε νεες καρτες οπως το grand tournament ή νεο solo adventure;Υπολογιζω να εχω 4000 χρυσο εως τοτε για να αγορασω 40 packs περιπου αν ειναι το πρωτο.
Sartiv Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 To Απριλιο θα εχουμε νεες καρτες οπως το grand tournament ή νεο solo adventure;Υπολογιζω να εχω 4000 χρυσο εως τοτε για να αγορασω 40 packs περιπου αν ειναι το πρωτο. 99% θα ειναι ενα νεο πακετο καρτων. Ειναι αυτο το expansion, αλλο το adventure
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ως new expansion το χαρακτηριζουν. ελπιζω σε pirates vs ninjas θεματολογια.
ntTriantafillos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 To Απριλιο θα εχουμε νεες καρτες οπως το grand tournament ή νεο solo adventure;Υπολογιζω να εχω 4000 χρυσο εως τοτε για να αγορασω 40 packs περιπου αν ειναι το πρωτο. Δεν έχει νόημα να ανοίξεις 40 packs. Κάτσε κάνε 30-35 αρένες καλύτερα. Εκτός πια και αν έχεις όλο το classic collection και όλο το tgt και δεν θέλεις τίποτα μα τίποτα. Υποθέτω πως από το καινούριο expantion θα σταματήσουν να δίνουν gvg από τις αρένες και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες για να πάρεις pack από το καινούριο expantion
BadBoy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά, επειδή κάποιος βλαμμένος μου έκλεψε το account, έχασα όλο το friendlist. Το πήρα πίσω μεν, αλλά είχε αλλάξει και το battletag, οπότε έχω καινούριο. Όποιος θέλει, ας με ξαναπροσθέσει: GeoSta#2691. ΥΓ. Ποτέ μη βάζετε τον κωδικό σε net cafe, για κανέναν απολύτως λόγο.
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 επειδη ειμαι παθων με το WoW (keylogger), ενεργοποιηστε τον authenticator που δινει η Blizzard για τον λογαριασμο σας. ειναι μια εξτρα προστασια που αξιζει. εγω τον εχω στο μπρελοκ με τα κλειδια, αλλα υπαρχει και ως app για smartphone. 2
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά, επειδή κάποιος βλαμμένος μου έκλεψε το account, έχασα όλο το friendlist. Το πήρα πίσω μεν, αλλά είχε αλλάξει και το battletag, οπότε έχω καινούριο. Όποιος θέλει, ας με ξαναπροσθέσει: GeoSta#2691. ΥΓ. Ποτέ μη βάζετε τον κωδικό σε net cafe, για κανέναν απολύτως λόγο. Το ειχαν παθει και παλια καποιοι γνωστοι μου στο Internet cafe(βεβαια εν αγνοια τους πηγανε τα ζωαδια επειδη ηταν ωρα raid αλλα τεσπα). Τα Internet cafe ειναι γνωστα για ολα τα δημοφιλη online παιχνιδια για αυτο που αναφερεις,γιαυτο και μονο με το Authenticator μπορει να πεις(εν μερη)οτι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
LifeAndHope Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το πιο περίεργο είναι πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν σε internet cafe.
Προτεινόμενες αναρτήσεις