Sartiv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 για να καταλαβω εχω ηδη naxx brm Και τωρα μπαινω loe..αξιζει να τα ξεκλειδωσω η με το Patch θα γινει καμια μ*αλ*κια και θα εχω δωσει τσαμπα gold? Το LoE θα χρησιμοποιειται φετος τουλαχιστον για το stantard mode. Εχει και καποιες χρησιμες καρτες οποτε ναι αξιζει να τα σκασεις. οποτε μια χαρα. μενει φυσικα το standard mode να ειναι ισορροπημενο και ενδιαφερων, οπως υποσχεθηκε ο Brode και οχι το μαυρο χαλι που ειναι τωρα με τα ατελειωτα aggro decks και τις μονιμα ιδιες καρτες/decks. Ακριβως οπως τα λες!!
Sorath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω καταλαβει τι διαφορα θα εχει το ενα mode απο το αλλο, περα απο τις επιτρεπτες καρτες. Αν δηλαδη καποιος, οπως παιζει τωρα, δηλαδη wild, τι θα χασει σε σχεση με το στανταρ;
Sartiv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω καταλαβει τι διαφορα θα εχει το ενα mode απο το αλλο, περα απο τις επιτρεπτες καρτες. Αν δηλαδη καποιος, οπως παιζει τωρα, δηλαδη wild, τι θα χασει σε σχεση με το στανταρ; Στην ανοιξη οταν μπει το patch στο stantard mode δε θα ισχυουν οι καρτες των naxx και gnome expansions. Δηλαδη υπαρχει περιορισμος στις καρτες που θα παιξεις. Kαθε χρονο θα καταργουνται παλια expansions/adventures για να μπαινουν νεες καρτες κτλ Στο wild mode δε θα υπαρχει αυτος ο περιορισμος, παιζεις με ολες τις καρτες της συλλογης.
Deus ex machina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ελπίζω πάντως να μη χρησιμοποιηθεί σα δικαιολογία αυτό για να βγάζουν κάρτες που σα mechanic απλά θα αντικαθιστούν τις παλιές.
XMorsX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ελπίζω πάντως να μη χρησιμοποιηθεί σα δικαιολογία αυτό για να βγάζουν κάρτες που σα mechanic απλά θα αντικαθιστούν τις παλιές. Ο λογος που κρατησαν τις classic στο standard rotation ειναι ακριβως αυτος. Και παλι καποιες σταναρ σε καθε νεο σετ θα υπαρχουν ομως, ο priest ας πουμε δεν εχει σοβαρο board clear σε basic + standard set και το χρειαζεται σε control variations, οταν δε θα εχουμε πλεον lightbomb και το AoE απο το LoE θα χρειαστει να βγαλουν νεο πχ.
Sorath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στην ανοιξη οταν μπει το patch στο stantard mode δε θα ισχυουν οι καρτες των naxx και gnome expansions. Δηλαδη υπαρχει περιορισμος στις καρτες που θα παιξεις. Kαθε χρονο θα καταργουνται παλια expansions/adventures για να μπαινουν νεες καρτες κτλ Στο wild mode δε θα υπαρχει αυτος ο περιορισμος, παιζεις με ολες τις καρτες της συλλογης. Ναι αυτο το εχω καταλαβει. Σε θεματα ομως οπως reward η ranking, θα εχει διαφορα το standard απο το wild;
Sartiv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αυτο το εχω καταλαβει. Σε θεματα ομως οπως reward η ranking, θα εχει διαφορα το standard απο το wild; Oχι καμια διαφορα απολυτως. Μπορεις να παιξεις και στα 2 modes ταυτοχρονα, και θα παρεις αμοιβη απ αυτο που εχεις το μεγαλυτερο rank. Ή μαλλον μια διαφορα αλλα ασημαντη μαλλον για μας τους 'θνητους': Στο standard μετρανε μονο οι ποντοι για το παγκοσμιο τουρνουα Hearthstone. Αν δε το γνωριζετε, καθε μηνα οι 100 πρωτοι στο legendary rank παιρνουν ποντους και μετα απο καθε χρονο βγαινουν συνολικα (δεν ειμαι σιγουρος) 128 πρωτοι και πανε στο παγκοσμιο πρωταθλημα. Δεν θα ισχυει για το wild mode. Αρα λογικα οι 'διασημοι' και καλοι θα παιξουν και αυτοι στο standard.
Sorath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Τοτε τουλαχιστον εμενα, ως casual παιχτη, δεν με πειραζει η αλλαγη αυτη.
ntTriantafillos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Απλά η Blizzard ανακοίνωσε πως όλα τα tour θα γίνονται σε standard mode. Αυτό. Οπότε για να προσαρμοστούν και οι pro-players υποθέτω θα παίζουν σε αυτό από την αρχή. Εγώ τις βρίσκω ωραίες τις αλλαγές πάντως. Βέβαια εγώ δεν έχω δώσει ούτε μισό ευρώ για το παιχνίδι και γουστάρω περισσότερο να παίζω αρένες. Α και για το value στις αρένες να ξέρετε πως είναι ΜΟ 3.4 νίκες περίπου και όχι 5-6 που αναφέρθηκε πιο πίσω. Με 5-6 ΜΟ είσαι αρκετά άπλας. Εγώ έχω 5 πχ και νομίζω πως αυτό βοήθησε για να ανοίξω τα adventures + να μεγαλώσω την συλλογή μου από packs ταυτόχρονα. 1
Tmark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά εσείς οι νέοι στο thread δώστε μας τα battlenet names σας να σας προσθέσουμε. Tmark#2929 here. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντως, αφ' ενός βαρέθηκα τον (πανίσχυρο) Secret Pally μου και τον άφησα, αφ' εταίρου θέλω να "χρυσώσω" και άλλες κλάσεις, οπότε παίζω με Control Priest. Galad#2725 είμαι εγώ. Όσο για τα mods, θα παίζω μάλλον Wild (αρχικά), γιατί θα με διαλύσουν οι έμπειροι στο Standard (που ΜΑΛΛΟΝ εκεί θα παίζουν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις