guido Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 γυρνάω από τη δουλειά. ανοίγω το /r/hearthstone, βλέπω στα topic titles - do not craft dr. boom - sludge belcher is dead κτλ, και λέω τι γίνεται της τρολλιας σήμερα. μου πήρε κάνα λεπτό να καταλάβω 1
Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Some really bad news: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/4440dd/there_will_be_no_full_dust_refund_for_naxx_or_gvg/ http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/20419654752?page=4#61
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Την χασανε την μπαλα δυστηχως..... Πιο πολυ λυπαμαι τον κοσμο που αγορασε naxxramas και GVG packs με λεφτα.Θα τρωει τα νυχια του τωρα....
Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικά οι collection completionists πρέπει να ξενέρωσαν άσχημα. Εντωμεταξύ άλλο σχεδιαστικό τους λάθος: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/443r60/a_year_of_loe_in_standard_is_too_short/ Στην ουσία λέει ότι τα end of year expansions θα έχουν πολύ λιγότερο χρόνο στο Standard απ ότι τα early year expansions.
Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ποτε θα γινει τελικα αυτο το patch? Μέσα στην Άνοιξη.
Sartiv Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικά οι collection completionists πρέπει να ξενέρωσαν άσχημα. Εντωμεταξύ άλλο σχεδιαστικό τους λάθος: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/443r60/a_year_of_loe_in_standard_is_too_short/ Στην ουσία λέει ότι τα end of year expansions θα έχουν πολύ λιγότερο χρόνο στο Standard απ ότι τα early year expansions. Σιγουρα, οπως και εγω. Αλλα υπαρχει και η εκδοση Wild.. Αλλωστε θα ειναι χρησιμες οι καρτες και στο tavern, ακομα και στα νεα adventures.. Προσωπικα δε θα σπασω καμια καρτα.. Και τουλαχιστον ειμαι πολυ χαρουμενος που δεν εδωσα ουτε 1 ευρω στο Hearthstone και εχω σχεδον ολες τις καρτες Και βασικα τωρα θα αρχισω να μαζεψω golds. Ελπιζω να εχω τουλαχιστον 3000golds πριν μπει το patch.. σε 40 μερες λογικα θα τα μαζεψω.
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όσο αφορά τα gold καλύτερα ειναι να τα χρησιμοποιήσεις να πάρεις ενα deck ή να πάιξεις arena ακόμα πχ και να κάνεις απο 1 νίκη εως καμία ? , το ρωτάω αυτο γιατι στην arena δεν πολύ νιώθω και κατέληγα να κάνω μεχρι 1 νίκη το πολύ οποτε τους τελευταίους μήνες τα ρίχνω ολα σε deck ( τα gold ) Φυσικα να ανοιγεις πακετα. Η αρενα ειναι χασιμο gold, εκτος αν σου αρεσει να παιζεις αρενα. Εχω κανει τα μαθηματικα και για να εχεις καποιο κερδος στην αρενα πρεπει να κρατησεις μεσο ορο νικων πανω απο 5-6 που και παλι δεν αξιζει καν ο κοπος.
KilliK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Την χασανε την μπαλα δυστηχως..... Πιο πολυ λυπαμαι τον κοσμο που αγορασε naxxramas και GVG packs με λεφτα.Θα τρωει τα νυχια του τωρα.... αυτο δεν το εχω καταλαβει: οσοι εχουν παρει ηδη τα adventures και εχουν τις καρτες απο GVG/NAXX, δεν θα ειναι διαθεσιμες αυτες οι καρτες στο wild mode? η τις χανουμε τελειως χωρις refund? ποτε θα γινει τελικα αυτο το patch? εξαρταται το ποσο θα παρουν σοβαρα την αντιδραση του κοσμου. ηδη υπαρχει μεγαλη γκρινια με το θεμα της καταργησης των adventures/cards. βγαλανε την ανακοινωση χωρις να αναφερουν ποτε θα γινει η αλλαγη, αρα θελουν να ακουσουν πρωτα και τους παικτες. αν δουν οτι φωναζουν πολλοι, θα αλλαξουν τα αρχικα τους σχεδια, οποτε το patch θα αργησει πολυ. αν αγνοησουν το feedback, ε λογικα θα βγει συντομα το patch, ισως στους επομενους δυο μηνες. νεες διευκρινησεις για τις αλλαγες απο blue poster εδω: http://www.hearthpwn.com/news/1182-no-more-old-hearthstone-packs-new-format-blue
pj2501 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 πολυ ενδιαφερουσες αλλαγες!Πραγματικα δινει νεα πνοη στο game...
Sartiv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικα να ανοιγεις πακετα. Η αρενα ειναι χασιμο gold, εκτος αν σου αρεσει να παιζεις αρενα. Εχω κανει τα μαθηματικα και για να εχεις καποιο κερδος στην αρενα πρεπει να κρατησεις μεσο ορο νικων πανω απο 5-6 που και παλι δεν αξιζει καν ο κοπος. Οχι και 5-6.. Το μινιμουν ειναι οι 3 νικες στο αρενα. αυτο δεν το εχω καταλαβει: οσοι εχουν παρει ηδη τα adventures και εχουν τις καρτες απο GVG/NAXX, δεν θα ειναι διαθεσιμες αυτες οι καρτες στο wild mode? η τις χανουμε τελειως χωρις refund? Θα ειναι διαθεσιμες στο wild. Το wild mode ειναι ο,τι ειναι το τωρινο constructed mode. Παιζεις με ολες τις καρτες που εχεις... Στο Stantard θα καταργηθουν ολες οι καρτες αυτων των 'παλιων' adventrure/expansion (πχ ο Dr. boom) και δε θα παιζονται.
KilliK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 και αν καταλαβα καλα, θα μπορεις να κανεις craft τις παλιες καρτες που δεν θα υπαρχουν στο standard, για να τις παιξεις στο wild? η αυτες αφαιρουνται τελειως απο το παιχνιδι αφου καταργουνται τα NAXX/GNG? ρωταω διοτι με ενδιαφερει και το collection κομματι του παιχνιδιου, μου λειπουν ελαχιστες καρτες απο το GNG, δεν θελω ξαφνικα να μεινει η συλλογη ημιτελης η ξαφνικα να χασω τελειως τις παλιες καρτες.
Sartiv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 και αν καταλαβα καλα, θα μπορεις να κανεις craft τις παλιες καρτες που δεν θα υπαρχουν στο standard, για να τις παιξεις στο wild? η αυτες αφαιρουνται τελειως απο το παιχνιδι αφου καταργουνται τα NAXX/GNG? ρωταω διοτι με ενδιαφερει και το collection κομματι του παιχνιδιου, μου λειπουν ελαχιστες καρτες απο το GNG, δεν θελω ξαφνικα να μεινει η συλλογη ημιτελης η ξαφνικα να χασω τελειως τις παλιες καρτες. Φυσικα και θα μπορεις να φτιαξεις τις παλιες καρτες για το mode wild... Γενικως το collection σου ΔΕΝ θα επηρεαστει ουτε στο ελαχιστο. Απλως το stantard mode θα σου λεει ΠΟΙΕΣ καρτες θα επιτρεπονται για να το παιξεις. Στο wild mode δεν θα υπαρχει αυτος ο περιορισμος!! Ετσι και αλλιως θα χρειαστεις ολο το collection στα νεα adventure και στο tavern brawl, ακομα και να κοντραρεις με τους φιλους σου.
KilliK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 οποτε μια χαρα. μενει φυσικα το standard mode να ειναι ισορροπημενο και ενδιαφερων, οπως υποσχεθηκε ο Brode και οχι το μαυρο χαλι που ειναι τωρα με τα ατελειωτα aggro decks και τις μονιμα ιδιες καρτες/decks.
πανηλειακός Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 για να καταλαβω εχω ηδη naxx brm Και τωρα μπαινω loe..αξιζει να τα ξεκλειδωσω η με το Patch θα γινει καμια μ*αλ*κια και θα εχω δωσει τσαμπα gold?
Προτεινόμενες αναρτήσεις