Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 'κανα ήδη, όπως διαπίστωσες φίλε (έφτιαξα λογαριασμό).

Για να δούμε, ενδιαφέρουσα η προσπάθειά σας.

Murloc-Pally "κι Άγιος ο Θεός"...! Νομίζω ότι είναι καλύτερος και του Secret-Pally.

...Και το κυριότερο, "δήμιος" των βρωμο-Ρένο ντεκς! Τους διαλύω με τον Murloc-Pally! Χθες ένας του 'κανα συνολικά... 88 damage και εγώ ήμουν ακόμα στο 13!!! (Αλλά πέθανε τελικά, χεχεχε).

Γενικά, νομίζω πια ότι τα ντεκς που κυριαρχούν είναι τα "Reno-Lock", "Reno-Mage", "Reno-Warrior", "Secret-Pally", "Aggro-Sham", "Control Priest", "Freeze-Mage" & "Murloc-Pally".

Σε παρακαλώ μην βάζεις το freeze και οποιοδήποτε deck του Priest στο ίδιο τσουβάλι με τα reno-decks. Αμαρτία είναι. Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο νόημα να παίζω reno-decks, τα θεωρώ βαρετά. Επίσης όπως αναφέρθηκε τα -διάφορα- druid θερίζουν ανέκαθεν

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δοκιμασα να κατεβασω το hearthstone αλλα μου βγαζει αυτο   

"Something Went Wrong While Trying to Instal. Please try again. If this error happens again please download a new instaler for what you're trying to instal and try again.
modify_inline.gif

Δημοσ.

Ξερει κανένας αν θα μπορέσουμε να κανουμε disenchant καποια legendaries απο τα adventures που αφαιρουνται και ηταν uncraftable? Πχ majordomo maexxna κτλ και αν ναι για 400 ή 1600 dust?

Δημοσ.

μια πιο αναλυτικη παρουσιαση των επερχομενων αλλαγων εδω:

http://www.hearthpwn.com/news/1181-standard-play-clarifications-summons-tribe-synergy

παντως μονο 9 παραπανω slots? meh  :-(

καλες οι αλλαγες. με απλα λογια, το standard θα ειναι το ισορροπημενο παιχνιδι, ενω το wild θαναι το σπασμενο οπως παιζεται τωρα.

θα μεινω στο standard.

Δημοσ.

Και ολα αυτα γινονται για την κλαψα που πεφτει οτι θελει πολυ χρονο/χρημα για να μην μεινεις πισω στο παιχνιδι...

Δημοσ.

Και ολα αυτα γινονται για την κλαψα που πεφτει οτι θελει πολυ χρονο/χρημα για να μην μεινεις πισω στο παιχνιδι...

Μπα... Και πάλι μπροστά οι παλιοί... Σκέψου πόσες κάρτες έχουν να γίνουν Disenchant.

Θεωρώ επί του συνόλου καλή κίνηση τη συγκεκριμένη, θα βοηθήσει πολύ στο μέλλον το παιχνίδι, το οποίο για νέο παίχτη είχε γίνει αρκετά δύσκολο.

Δημοσ.

και το ότι δεν μπορούν να balance πια το pool των καρτών που υπάρχει

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει που χάνω  στην ουσία τη μισή συλλογή (γιατί αλήθεια πόσοι θα παίζουν wild;το νέο standard θα είναι και το μόνο δεκτό στα τουρνουά).Ούτε και ότι δεν θα μπορείς να πάρεις τα παλιά adventures,μερικά από αυτά είχαν fun mechanics.

Τέσπα μακάρι το παιχνίδι να έχει ανοδική πορεία και να καλύτερεψει με τη νέα αυτή φόρμα,εμένα μου φαίνεται κάπως που μερικά decks όπως ο mech mage χάνονται στην κυριολεξία από το παιχνίδι (τώρα περιμένω το fun boy που έχει τον Al'akir να μου κάνει παράθεση και να μου πει πως θα μπορώ να τα παίζω στο wild) και κομβικές κάρτες όπως chow/belcher/loatheb (για boom/shredder δεν λέω γιατί έπρεπε να φάνε νερφ) εξαφανίζονται.

Το μελλον θα δείξει.

Δημοσ.

χαλαρωστε. ολες οι καρτες παραμενουν διαθεσιμες στο wild mode.

θα υπαρχει ranking με awards και για τα δυο modes, αλλα μονο το ενα απο τα δυο μπορεις να επιλεγεις καθε φορα.

με το standard mode, το pool καρτων θα ειναι παντα σταθερο αλλα θα ανανεωνεται συνεχεια. επομενως το παιχνιδι σε αυτο θα ειναι πιο ισορροπημενο και πιο ενδιαφερον, το meta θα αλλαζει και επιτελους θα εχουμε πρωτοτυπα, αποτελεσματικα card deks. 

οποιος θελει τωρα να παιζει Dr Boom και piloted shredder για τα επομενα 10 χρονια, ε ας παιζει μονο wild mode.

αυτες οι αλλαγες ειναι σημαντικες για την βιωσιμοτητα του παιχνιδιου και ειναι η καταλληλη χρονικη στιγμη να γινουν τωρα.

απλως λιγο με τα Adventures που αφαιρουν εχει ηδη δημιουργηθει θεμα με τους παικτες, και ισως δεν το εχουν χειριστει το συγκεκριμενο κομματι σωστα.

εχω εχω αλλη απορια. τωρα εμεις οι πιο προχωρημενοι παικτες τι πρεπει να κανουμε; να μην αγοραζουμε καθολου πακετα και να κραταμε το gold μεχρι να γινουν οι αλλαγες; η να φτιαχνουμε οσο σκονη μπορουμε απο καρτες που δεν θελουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Αν σπάσεις κάρτες, προφανώς αυτές οι κάρτες δεν θα είναι διαθέσιμες στο Wild mode ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά εδώ?

Δημοσ.

Αν σπάσεις κάρτες, προφανώς αυτές οι κάρτες δεν θα είναι διαθέσιμες στο Wild mode ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά εδώ?

Αν σπάσεις έσπασες. Το θέμα είναι πως αν δεν σε απασχολεί το wild, δεν έχουν και λόγο ύπαρξης πέρα από καμιά ταβέρνα.

Δημοσ.

Πάντως όλα τα card games έχουν κάποιο mechanic με rotation στα format, βλέπε magic, ώστε και να είναι πιο προσβάσιμα σε νέους παίκτες αλλά και να αλλάζει το meta.

Αναπόφευκτα και το Hearthstone εκεί θα οδηγούταν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...