Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Ρενο ντεκς είναι δυνατά ειδικά αυτό με το dreadsteed Remix: P4wnyhof Reno warlock vs tempo mage ranked Hearthstone

Τι είναι πάλι ο "Βατραχο-Πάλαντιν"?

anyfin can happen προφανώς

Remix: Neviilz warlock OTK Leroy Reno vs warlock Hearthstone
Επεξ/σία από alan2
  • Like 1
Δημοσ.

Έπεσε πολύ "πελέκυ" στο νέο Brawl το σημερινό! Με τέτοιο Paladin deck:

Brawl_Pally.jpg

Kατατροπώνω τους (συνήθως) παν-γρήγορους Hunter, στον 5ο-6ο γύρω...με το πολύ 4 damage (να μου έχουν κάνει ως τώρα).

Πλάκα έχει αυτό το νέο Brawl! ΙΔΑΝΙΚΟ για τον αγαπημένο μου Πάλαντιν...

(Και ίσως θα μπορούσα να 'χα βγάλει τα 4άρια spell. Και με το Mech-πρόβατο, κάνεις την δουλειά σου μια χαρά)

Ο murloc knight καβαλάει ένα βάτραχο

Ακριβώς! Πώς να τον πεις "τσαχπίνικα";

Πάντως στο Brawl, ενώ αρχικά πήγα να παίξω με "βατράχια", το γύρισα σ' αυτό το παν-απλο ντεκ (που πόσταρα) και γίνεται..."μακελιό"! Μόνο Μάγισσα με "έφαγε", με ένα κάρο spells που μου αράδιασε...

Δημοσ.

Είναι κρίμα από το θεό να παρομοιάζουμε τα murlocs με βατράχια.

αχαχαχα, δεν ειμαι ο μονος τελικα που τα λεει βατραχια;  :-D

εντωμεταξυ, χρυσος ο Warlock, 5 more to go.

Εδώ (πια) ακόμα κι ο Σίκρετ-Πάλλυ "έπεσε" σαν ντεκ, το γύρισαν οι περισσότεροι σε "Βατραχο-Πάλαντιν".

told ya οτι θα αντικαταστησει τον Secredin. το Anyfinn ειναι πιο σπασμενο απο το Challenger. o Βen Βrode τα κατεφερε παλι να μας δωσει ενα ισορροπημενο παιχνιδι. αχα.

Δημοσ.

Έπεσε πολύ "πελέκυ" στο νέο Brawl το σημερινό! Με τέτοιο Paladin deck:

Brawl_Pally.jpg

Kατατροπώνω τους (συνήθως) παν-γρήγορους Hunter, στον 5ο-6ο γύρω...με το πολύ 4 damage (να μου έχουν κάνει ως τώρα).

Πλάκα έχει αυτό το νέο Brawl! ΙΔΑΝΙΚΟ για τον αγαπημένο μου Πάλαντιν...

(Και ίσως θα μπορούσα να 'χα βγάλει τα 4άρια spell. Και με το Mech-πρόβατο, κάνεις την δουλειά σου μια χαρά)

Ακριβώς! Πώς να τον πεις "τσαχπίνικα";

Πάντως στο Brawl, ενώ αρχικά πήγα να παίξω με "βατράχια", το γύρισα σ' αυτό το παν-απλο ντεκ (που πόσταρα) και γίνεται..."μακελιό"! Μόνο Μάγισσα με "έφαγε", με ένα κάρο spells που μου αράδιασε...

Το νεο Brawl ειναι μια μλκια και μιση και τιποτα αλλο.Που την ειδες την πλακα δεν ξερω.Αλλο αντιστοιχο deck ειναι και του Druid μιας και υπαρχει εν μερη το effect της Avianas στο brawl και ο Stormwind champion και Frostwolf warlord γινονται τελειως broken καρτες.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έπειτα από πολλούς μήνες σχεδιασμού το Ultraleague.gr άνοιξε!
Είναι ένα εγχείρημα δικό μου (Πανίδης Νίκος) και του φίλου και πλέον συνεργάτη Θεόφιλου Παρασκευόπουλου για την προώθηση των ESPORTS στην Ελλάδα!

◙ Μηνιαία Πρωταθλήματα σε CS:GO, DOTA2, Hearthstone και League of Legends. 
◙ Χρηματικά έπαθλα και Gaming Hardware για τους Νικητές μας + Extra Giveaways!
◙ Αναλυτικά Plays, Tactics, Strategies για το κάθε game.
◙ Forums
◙ Section H/W Reviews όπου θα μπορείται να διαβάζεται καθημερινά την άποψή μας για ό,τι κυκλοφορεί στον τομέα του PC Hardware.

Γράφω το συγκεκριμένο Post εδώ διότι το πρώτο μας league είναι στο HEARTHSTONE με δωρεαν εγγραφές που άνοιξαν σήμερα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου (Μάρτιο αρχίζει το league official) + χρηματικό έπαθλο + GIVEAWAY  στο κλείσιμο τον συμμετοχών τέλος Φεβρουαρίου!

Όσοι Gamers προσέλθετε!

Για ό,τι ερωτήσεις, πληροφορίες έχετε ή χρειάζεστε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και μέσω των σελίδων μας, αλλά και στα emails μας που βρίσκονται σε αυτές!

Με εκτίμηση,
Ultraleague.gr Administration

Website: ultraleague.gr

Facebook Page: facebook.com/ultraleaguegr

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έπειτα από πολλούς μήνες σχεδιασμού το Ultraleague.gr άνοιξε!

Είναι ένα εγχείρημα δικό μου (Πανίδης Νίκος) και του φίλου και πλέον συνεργάτη Θεόφιλου Παρασκευόπουλου για την προώθηση των ESPORTS στην Ελλάδα!

◙ Μηνιαία Πρωταθλήματα σε CS:GO, DOTA2, Hearthstone και League of Legends. 

◙ Χρηματικά έπαθλα και Gaming Hardware για τους Νικητές μας + Extra Giveaways!

◙ Αναλυτικά Plays, Tactics, Strategies για το κάθε game.

◙ Forums

◙ Section H/W Reviews όπου θα μπορείται να διαβάζεται καθημερινά την άποψή μας για ό,τι κυκλοφορεί στον τομέα του PC Hardware.

Γράφω το συγκεκριμένο Post εδώ διότι το πρώτο μας league είναι στο HEARTHSTONE με δωρεαν εγγραφές που άνοιξαν σήμερα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου (Μάρτιο αρχίζει το league official) + χρηματικό έπαθλο + GIVEAWAY  στο κλείσιμο τον συμμετοχών τέλος Φεβρουαρίου!

Όσοι Gamers προσέλθετε!

Για ό,τι ερωτήσεις, πληροφορίες έχετε ή χρειάζεστε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και μέσω των σελίδων μας, αλλά και στα emails μας που βρίσκονται σε αυτές!

Με εκτίμηση,

Ultraleague.gr Administration

Website: ultraleague.gr

Facebook Page: facebook.com/ultraleaguegr

Το 'κανα ήδη, όπως διαπίστωσες φίλε (έφτιαξα λογαριασμό).

Για να δούμε, ενδιαφέρουσα η προσπάθειά σας.

Murloc-Pally "κι Άγιος ο Θεός"...! Νομίζω ότι είναι καλύτερος και του Secret-Pally.

...Και το κυριότερο, "δήμιος" των βρωμο-Ρένο ντεκς! Τους διαλύω με τον Murloc-Pally! Χθες ένας του 'κανα συνολικά... 88 damage και εγώ ήμουν ακόμα στο 13!!! (Αλλά πέθανε τελικά, χεχεχε).

Γενικά, νομίζω πια ότι τα ντεκς που κυριαρχούν είναι τα "Reno-Lock", "Reno-Mage", "Reno-Warrior", "Secret-Pally", "Aggro-Sham", "Control Priest", "Freeze-Mage" & "Murloc-Pally".

Δημοσ.

Γενικά, νομίζω πια ότι τα ντεκς που κυριαρχούν είναι τα "Reno-Lock", "Reno-Mage", "Reno-Warrior", "Secret-Pally", "Aggro-Sham", "Control Priest", "Freeze-Mage" & "Murloc-Pally".

Ξέχασες το καλύτερο deck που κυριαρχεί τώρα, midrange Druid.

• Like 1
Δημοσ.

Στο τελευταίο browl, έφτιαξα ένα deck με Paladin, που πραγματικά θερίζει. Στα 10 ματς που έπεξα, οι 7 παραδώθηκαν είστε στο 1ο(!) είτε στο 2ο γυρο (μιλάμε για απίστευτο γέλιο). Δύο ειπαν να το παλέψουν αλλά έχασαν, χωρίς να με έχουν ακουμπήσει, και μόνο ένας druid κατάφερε να πάρει δυσκολα νίκη.

Δημοσ.

Το 'κανα ήδη, όπως διαπίστωσες φίλε (έφτιαξα λογαριασμό).

Για να δούμε, ενδιαφέρουσα η προσπάθειά σας.

Murloc-Pally "κι Άγιος ο Θεός"...! Νομίζω ότι είναι καλύτερος και του Secret-Pally.

...Και το κυριότερο, "δήμιος" των βρωμο-Ρένο ντεκς! Τους διαλύω με τον Murloc-Pally! Χθες ένας του 'κανα συνολικά... 88 damage και εγώ ήμουν ακόμα στο 13!!! (Αλλά πέθανε τελικά, χεχεχε).

από την πρώτη κι όλας μέρα έχουμε αρκετά περισσότερη ανταπόκριση από τα προσδοκώμενα και συνεχίζουμε! :) ελπίζω να σας αρέσει! επίσης αν έχεις χρόνο και ενδιαφέρεσαι δες και το Hardware reviews section !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...