alan2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα Ρενο ντεκς είναι δυνατά ειδικά αυτό με το dreadsteed Remix: P4wnyhof Reno warlock vs tempo mage ranked Hearthstone http://themoment.tv/#playlist/1270 Τι είναι πάλι ο "Βατραχο-Πάλαντιν"? anyfin can happen προφανώς Remix: Neviilz warlock OTK Leroy Reno vs warlock Hearthstone http://themoment.tv/#playlist/1277 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2016 από alan2 1
Tmark Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Είναι κρίμα από το θεό να παρομοιάζουμε τα murlocs με βατράχια. 3
lupus_Hegemonia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έπεσε πολύ "πελέκυ" στο νέο Brawl το σημερινό! Με τέτοιο Paladin deck: Kατατροπώνω τους (συνήθως) παν-γρήγορους Hunter, στον 5ο-6ο γύρω...με το πολύ 4 damage (να μου έχουν κάνει ως τώρα). Πλάκα έχει αυτό το νέο Brawl! ΙΔΑΝΙΚΟ για τον αγαπημένο μου Πάλαντιν... (Και ίσως θα μπορούσα να 'χα βγάλει τα 4άρια spell. Και με το Mech-πρόβατο, κάνεις την δουλειά σου μια χαρά) Ο murloc knight καβαλάει ένα βάτραχο Ακριβώς! Πώς να τον πεις "τσαχπίνικα"; Πάντως στο Brawl, ενώ αρχικά πήγα να παίξω με "βατράχια", το γύρισα σ' αυτό το παν-απλο ντεκ (που πόσταρα) και γίνεται..."μακελιό"! Μόνο Μάγισσα με "έφαγε", με ένα κάρο spells που μου αράδιασε...
KilliK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Είναι κρίμα από το θεό να παρομοιάζουμε τα murlocs με βατράχια. αχαχαχα, δεν ειμαι ο μονος τελικα που τα λεει βατραχια; εντωμεταξυ, χρυσος ο Warlock, 5 more to go. Εδώ (πια) ακόμα κι ο Σίκρετ-Πάλλυ "έπεσε" σαν ντεκ, το γύρισαν οι περισσότεροι σε "Βατραχο-Πάλαντιν". told ya οτι θα αντικαταστησει τον Secredin. το Anyfinn ειναι πιο σπασμενο απο το Challenger. o Βen Βrode τα κατεφερε παλι να μας δωσει ενα ισορροπημενο παιχνιδι. αχα.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έπεσε πολύ "πελέκυ" στο νέο Brawl το σημερινό! Με τέτοιο Paladin deck: Kατατροπώνω τους (συνήθως) παν-γρήγορους Hunter, στον 5ο-6ο γύρω...με το πολύ 4 damage (να μου έχουν κάνει ως τώρα). Πλάκα έχει αυτό το νέο Brawl! ΙΔΑΝΙΚΟ για τον αγαπημένο μου Πάλαντιν... (Και ίσως θα μπορούσα να 'χα βγάλει τα 4άρια spell. Και με το Mech-πρόβατο, κάνεις την δουλειά σου μια χαρά) Ακριβώς! Πώς να τον πεις "τσαχπίνικα"; Πάντως στο Brawl, ενώ αρχικά πήγα να παίξω με "βατράχια", το γύρισα σ' αυτό το παν-απλο ντεκ (που πόσταρα) και γίνεται..."μακελιό"! Μόνο Μάγισσα με "έφαγε", με ένα κάρο spells που μου αράδιασε... Το νεο Brawl ειναι μια μλκια και μιση και τιποτα αλλο.Που την ειδες την πλακα δεν ξερω.Αλλο αντιστοιχο deck ειναι και του Druid μιας και υπαρχει εν μερη το effect της Avianas στο brawl και ο Stormwind champion και Frostwolf warlord γινονται τελειως broken καρτες.
KilliK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 μια χαρα ειναι το τελευταιο brawl, πολυ διασκεδαστικο.
Alt3rnative Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ευχομαι για καθε aggro και pew pew deck να βγαινει κι απο ενας Reno Jackson στο εγγυς μελλον. Και το ευχομαι ολοψυχα. 1
grifind Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα!Έπειτα από πολλούς μήνες σχεδιασμού το Ultraleague.gr άνοιξε!Είναι ένα εγχείρημα δικό μου (Πανίδης Νίκος) και του φίλου και πλέον συνεργάτη Θεόφιλου Παρασκευόπουλου για την προώθηση των ESPORTS στην Ελλάδα! ◙ Μηνιαία Πρωταθλήματα σε CS:GO, DOTA2, Hearthstone και League of Legends. ◙ Χρηματικά έπαθλα και Gaming Hardware για τους Νικητές μας + Extra Giveaways!◙ Αναλυτικά Plays, Tactics, Strategies για το κάθε game.◙ Forums◙ Section H/W Reviews όπου θα μπορείται να διαβάζεται καθημερινά την άποψή μας για ό,τι κυκλοφορεί στον τομέα του PC Hardware. Γράφω το συγκεκριμένο Post εδώ διότι το πρώτο μας league είναι στο HEARTHSTONE με δωρεαν εγγραφές που άνοιξαν σήμερα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου (Μάρτιο αρχίζει το league official) + χρηματικό έπαθλο + GIVEAWAY στο κλείσιμο τον συμμετοχών τέλος Φεβρουαρίου!Όσοι Gamers προσέλθετε!Για ό,τι ερωτήσεις, πληροφορίες έχετε ή χρειάζεστε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και μέσω των σελίδων μας, αλλά και στα emails μας που βρίσκονται σε αυτές! Με εκτίμηση,Ultraleague.gr AdministrationWebsite: ultraleague.gr Facebook Page: facebook.com/ultraleaguegr
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα! Έπειτα από πολλούς μήνες σχεδιασμού το Ultraleague.gr άνοιξε! Είναι ένα εγχείρημα δικό μου (Πανίδης Νίκος) και του φίλου και πλέον συνεργάτη Θεόφιλου Παρασκευόπουλου για την προώθηση των ESPORTS στην Ελλάδα! ◙ Μηνιαία Πρωταθλήματα σε CS:GO, DOTA2, Hearthstone και League of Legends. ◙ Χρηματικά έπαθλα και Gaming Hardware για τους Νικητές μας + Extra Giveaways! ◙ Αναλυτικά Plays, Tactics, Strategies για το κάθε game. ◙ Forums ◙ Section H/W Reviews όπου θα μπορείται να διαβάζεται καθημερινά την άποψή μας για ό,τι κυκλοφορεί στον τομέα του PC Hardware. Γράφω το συγκεκριμένο Post εδώ διότι το πρώτο μας league είναι στο HEARTHSTONE με δωρεαν εγγραφές που άνοιξαν σήμερα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου (Μάρτιο αρχίζει το league official) + χρηματικό έπαθλο + GIVEAWAY στο κλείσιμο τον συμμετοχών τέλος Φεβρουαρίου! Όσοι Gamers προσέλθετε! Για ό,τι ερωτήσεις, πληροφορίες έχετε ή χρειάζεστε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και μέσω των σελίδων μας, αλλά και στα emails μας που βρίσκονται σε αυτές! Με εκτίμηση, Ultraleague.gr Administration Website: ultraleague.gr Facebook Page: facebook.com/ultraleaguegr Το 'κανα ήδη, όπως διαπίστωσες φίλε (έφτιαξα λογαριασμό). Για να δούμε, ενδιαφέρουσα η προσπάθειά σας. Murloc-Pally "κι Άγιος ο Θεός"...! Νομίζω ότι είναι καλύτερος και του Secret-Pally. ...Και το κυριότερο, "δήμιος" των βρωμο-Ρένο ντεκς! Τους διαλύω με τον Murloc-Pally! Χθες ένας του 'κανα συνολικά... 88 damage και εγώ ήμουν ακόμα στο 13!!! (Αλλά πέθανε τελικά, χεχεχε). Γενικά, νομίζω πια ότι τα ντεκς που κυριαρχούν είναι τα "Reno-Lock", "Reno-Mage", "Reno-Warrior", "Secret-Pally", "Aggro-Sham", "Control Priest", "Freeze-Mage" & "Murloc-Pally".
Tmark Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά, νομίζω πια ότι τα ντεκς που κυριαρχούν είναι τα "Reno-Lock", "Reno-Mage", "Reno-Warrior", "Secret-Pally", "Aggro-Sham", "Control Priest", "Freeze-Mage" & "Murloc-Pally". Ξέχασες το καλύτερο deck που κυριαρχεί τώρα, midrange Druid. 1
Sorath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Στο τελευταίο browl, έφτιαξα ένα deck με Paladin, που πραγματικά θερίζει. Στα 10 ματς που έπεξα, οι 7 παραδώθηκαν είστε στο 1ο(!) είτε στο 2ο γυρο (μιλάμε για απίστευτο γέλιο). Δύο ειπαν να το παλέψουν αλλά έχασαν, χωρίς να με έχουν ακουμπήσει, και μόνο ένας druid κατάφερε να πάρει δυσκολα νίκη.
grifind Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το 'κανα ήδη, όπως διαπίστωσες φίλε (έφτιαξα λογαριασμό). Για να δούμε, ενδιαφέρουσα η προσπάθειά σας. Murloc-Pally "κι Άγιος ο Θεός"...! Νομίζω ότι είναι καλύτερος και του Secret-Pally. ...Και το κυριότερο, "δήμιος" των βρωμο-Ρένο ντεκς! Τους διαλύω με τον Murloc-Pally! Χθες ένας του 'κανα συνολικά... 88 damage και εγώ ήμουν ακόμα στο 13!!! (Αλλά πέθανε τελικά, χεχεχε). Γενικά, νομίζω πια ότι τα ντεκς που κυριαρχούν είναι τα "Reno-Lock", "Reno-Mage", "Reno-Warrior", "Secret-Pally", "Aggro-Sham", "Control Priest", "Freeze-Mage" & "Murloc-Pally". από την πρώτη κι όλας μέρα έχουμε αρκετά περισσότερη ανταπόκριση από τα προσδοκώμενα και συνεχίζουμε! ελπίζω να σας αρέσει! επίσης αν έχεις χρόνο και ενδιαφέρεσαι δες και το Hardware reviews section !
Προτεινόμενες αναρτήσεις