infested Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Χθες που το πρωτοξεκίνησα δούλευε ρολόι. Σήμερα δεν ξεκινάει καν στο play mode και στο practice παίζει μόνο ενάντια σε συγκεκριμένους χαρακτήρες άρα είναι corrupted. Δοκίμασα μέχρι τώρα: Site: 1). Delete the Battle.net Cache Folder Site: 2). Deleting Battle.net Files 3. Να το τρέξω σαν admin. Δεν δουλεύει τίποτα, καμιά άλλη ιδέα; Σε εσάς τρέχει κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εκανα κι εγω delete cache αλλα τιποτα Παιζει 1 στις 5 προσπαθειες στο Play , γενικα δεν ειναι καλη μερα σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Του έριξα κατάρα εγώ, δεν θα δουλέψει μέχρι να πάρω key, να ξέρετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infested Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εκανα κι εγω delete cache αλλα τιποτα Παιζει 1 στις 5 προσπαθειες στο Play , γενικα δεν ειναι καλη μερα σημερα Μάλλον γιατί 1 στις 5 πέφτεις με αντίπαλο που δεν είναι corrupted πχ. εμένα μου παίζει πάντα με vs mage στο practice και ποτέ vs druid. Τώρα κάνω reinstall και θα φάει καμιά ώρα πάλι με τον ηλίθιο installer+patch που έχουν, άντε να δούμε....Μια βδομάδα το κυνηγάω και έχω παίξει 2 ώρες συνολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εμένα παίζει κανονικά αλλά δεν βλέπω την friend list μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 έπαιξα 4 play και κέρδισα νομίζω οι στροφάρει ποιο γρήγορα το μυαλό μου απόταν παίζω practice θα μου πείτε έπαιζα με noobs αλλα και εγώ noob είμαι χαχο hunter μου αρέσει γενικά αλλα θα δω όλα τα classes το btag μου nicoc89#2782κάντε add όποιος θέλει και θα κάνω και εγώ αυριο απ τη λίστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εκτός του ότι δε μπορώ να αγοράσω τίποτα. Δεν έχω και friend list... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μολις ηρθε κλειδακι απο PcGamesN!Tmark στο στελνω σε pm, να το δωσετε εσεις σε οποιον πρεπει.So much for contribution! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Με ενδιαφερει το κλειδακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μολις ηρθε κλειδακι απο PcGamesN! Tmark στο στελνω σε pm, να το δωσετε εσεις σε οποιον πρεπει. So much for contribution! επικούρα, /hat off 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το είχα ταγμένο στον Lr0i οπότε το πήρε αυτός. Thanks a lot mmurdoc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Να χιλιοευχαριστήσω και δημόσια τον TMark και ένα ευχαριστώ και στον φίλο mmurdoc ο οποίος επέστρεψε τη χάρη. Μόλις με τη σειρά μου πάρω κλειδί, θα το δώσω σε κάποιο από τα παιδιά που δεν έχουν ακόμα. (Τη γλυτώσατε τη γκρίνια τυχεροί ) Dayfas#2160 Battletag Κάντε με add 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πάντως βλέπω πως η beta δεν έχει ούτε ένα bug, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 beta χωρίς bug δεν έχει υπάρξει από την αρχή του computing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Παίδες εγώ έπαιξα 2 ματσάκια σήμερα και δεν είχα θέμα. Και γενικώς αν εξαιρέσουμε κάτι μικρά graphic glitches δεν έχω βιώσει κάποιο άλλο σοβαρό bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις