kostask91 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Πρωτη φορα βλεπω legendary καρτα στα δωρακια
XMorsX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλο δωρακι. Ετσι ετυχα εγω τον antonidas μου.
Sartiv Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Eγώ νομίζω (ξανά) ότι όλα είναι θέμα ΚΑΘΑΡΑ τύχης - καρτών και ΠΟΤΕ τραβιούνται (σου έρχονται, σειρά κτλ). Πχ. από... 16ο ρανκ που 'χα "κατρακυλήσει" από ασταμάτητες ήττες πήρα Secret Paladin και σε 4 ώρες έφτασα... 6ο ρανκ! Και συνεχίζω χθες με αυτό ΤΟ ΙΔΙΟ ντεκ και... έπεσα στο 12 ρανκ!!!! (Την μία μέρα με "πήγαινε κωλοφεράτζα" το μοίρασμα καρτών και μου έρχονταν ιδανικά, χθες ήταν κάτι το απίστευτο - πιο απαίσιο μοίρασμα δεν υπήρχε...) Όσο αφορά κάποιους που λένε ότι "δίχως ευρώ παίζουν"... τότε πρέπει να παίζουν απ' την εποχή της ΒΕΤΑ πριν κυκλοφορήσει. Διότι ΕΙΔΙΚΑ όταν άρχισαν να βγαίνουν τα campaigns, είναι αδύνατον να μην πληρώσεις πχ. να παίξεις την νέα περιπέτεια για να ξεκλειδώσεις τις κάρτες. Πχ. ο ανηψιός μου (12 ετών) έχει φτάσει ΔΙΧΩΣ να πληρώσει ως το 14ο ρανκ. Όμως, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από κάρτες, απλά έχει "μαξάρει" τις common. Ναι, οκ, αν είσαι καλός (και τυχερός φυσικά, όπως χρειάζεται το παιχνίδι αυτό) τότε θα 'χεις νίκες - αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα φτάσεις Legend δίχως LEGENDARY CARDS, είναι τόσο απλό. Και δεν μας λες ρε φιλαράκι ΠΩΣ δίχως να πληρώσεις ΕΠΑΙΞΕΣ τις περιπέτεις, τα campaigns;! Και ΠΩΣ έχεις σχεδόν ΟΛΕΣ τις Legendary πάλι ΔΙΧΩΣ να πληρώσεις;;; Δηλαδή, οκ, να "δουλευόμαστε", δεν λέω, αλλά είμαστε μερικοί και άνω των 40 ετών και χρειαζόμαστε "ρεαλιστικές"... τρίχες για να μας "δουλεύουν"! Φίλος μου που πάει Legend συνεχώς εδώ και κάνα 6μηνο και παίζει απ' την day-1, μου έχει πει ολοκάθαρα: "όποιος λέει ότι έχει πάει Legend δίχως να 'χει πληρώσει, απλά λέει τρίχες για να κάνει μόστρα-φιγούρα στους άλλους. ΟΛΟΙ οι pro έχουν πληρώσει, κάποια στιγμή." Διαφωνω με πολλα λεγομενα σου. 1) Ξαναλεω: ΔΕΝ ειναι θεμα τυχης το παιχνιδι μακροπροθεσμως. Γι'αυτο κορυφαιοι παιχτες φτανουν καθε μηνα στο legend rank, αρκει να εχεις τουλαχιστον winrate 50.1%. Μπορει να χασεις απο κακη τυχη ενα μεμονωμενο παιχνιδι αλλα γενικα δεν ειναι θεμα τυχης για να φτασεις στο legendary 2) Δεν εχω δωσει ουτε ενα ευρω στο παιχνιδι και ομως εχω σχεδον ολες τις καρτες, ξεκλειδωμενα τα adventure κτλ. Με 2 ωρες ανα μερα μπορεις να μαζεψεις 100 golds τη μερα. Αρα 700 gold την εβδομαδα, δηλαδη 1 wing. Απλα τα πραματα. 3) Ο ανηψιος σου τελικα ειναι εξυπνος απο οτι φαιντεαι. Δεν χρειαζεται να εχεις 100 legendaries για να πας ψηλα αλλα το ΠΩΣ αξιοποιεις τις καρτες σου σε καθε κατασταση, να διαβαζεις 'σωστα' τον αντιπαλο. Φιλικα! 1
GeorgeGK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Με 2 ωρες ανα μερα μπορεις να μαζεψεις 100 golds τη μερα. Με ποιο τρόπο μπορείς να βγάλεις 100gold την μέρα ? Γιατί υποθέτωντας ότι κάνεις κάθε μέρα τα quests σου τότε στην χειρότερη περίπτωση από quest θα πάρεις 40g ημέρα. Άρα τα υπόλοιπα 60 από που? Από τα 10 gold που παίρνεις ανα 3 νίκες?
XMorsX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Με ποιο τρόπο μπορείς να βγάλεις 100gold την μέρα ? Γιατί υποθέτωντας ότι κάνεις κάθε μέρα τα quests σου τότε στην χειρότερη περίπτωση από quest θα πάρεις 40g ημέρα. Άρα τα υπόλοιπα 60 από που? Από τα 10 gold που παίρνεις ανα 3 νίκες? 60 gold ti mera ειναι πιο ρεαλιστικος στοχος κατα μεσο ορο. 50 gold απο quest και 10 απο 3 νικες. 1
Sartiv Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Με ποιο τρόπο μπορείς να βγάλεις 100gold την μέρα ? Γιατί υποθέτωντας ότι κάνεις κάθε μέρα τα quests σου τότε στην χειρότερη περίπτωση από quest θα πάρεις 40g ημέρα. Άρα τα υπόλοιπα 60 από που? Από τα 10 gold που παίρνεις ανα 3 νίκες? Με προλαβε ο ΧMorsX με την απαντηση του. Αν μου δωσει quest 40gold, την αλλαζω και ΑΝ μου ξαναδωσει 40gold, δεν την κανω και την αλλαζω ξανα την επομενη μερα μεχρι να πετυχω 50 ή 60 κτλ. Αποτελεσμα: ναι, κατα μεσο ορο 50-60gold μονο απο το quest, και για να κανεις το quest παιρνεις και gold λογω νικων. Και ενιοτε παιζω brawl tavern για να γινει γρηγορα το quest - 3 νικες (10 gold) Μη ξεχνας πως υπαρχει και το αρενα στο οποιο πετυχαινω με σχετικη ευκολια τουλαχιστον 5-6 νικες.
GeorgeGK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ναι εντάξει το 50-60 είναι πιο ρεαλιστικό. Απλά καθημερινά 100gold μου φάνηκαν αρκετά γι αυτό ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που απλά δεν το έχω μάθει ακόμα Ναι απλά η αρένα δεν ειναι κάθε μέρα.
xaniared Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 50 gold την ημέρα είναι αστείο. Καταρχήν για να κάνεις το quest που σου δίνει 40 θέλεις 2 νίκες + άλλη μια μαζεύεις 50 γκολντ με το καλημέρα
Maendanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Η Hearthstone δεν είναι pay2win...χαχα ρε πάτε καλά? Τα λέτε και τα πιστευτέ αυτά? Ένα παιχνίδι στο οποίο άμα πληρώσεις έχεις στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου είναι pay2win... θα μου πείτε τώρα ''μααα εγώ δεν έχω πληρώσει και έχω τα πάντα bla bla bla...'' αυτός δεν είναι λόγος που κρίνει αν το παιχνίδι είναι πραγματικά F2P η όχι πόσο μάλλον ένα ''casual'' game όπως θεωρείται η hearthstone ( Ένα game που πρέπει να παίζεις κάθε μέρα για 2 χρονιά δεν είναι casual ! ) Αν έχει παίξει κάνεις σας dota θα καταλάβει τι θα πει πραγματικά f2p game! Η hearthstone είναι αποτέλεσμα του αποτυχημένου πειράματος της blizzard να μπει στον χώρο των TCG. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να αλλάξουν τα skin από το παλιό τους Site: παιχνίδι , καθώς η hearthstone προοριζόταν σαν μίνι game για το WoW( όπως τα pokemon battles ) . Ουσιαστικά το μόνο πράγμα που τους έμεινε να κάνουν είναι να διαθέσουν τους server ( οι οποίοι σε κάθε content release γονατίζουν για 1-3 μέρες για όσους παίζουν EU) Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ...παρόλα αυτά η hearthstone παραμένει ένα πάρα πολύ κάλο card game παίζω σχεδόν από τότε που βγήκε ( 1 μηνά μετά την beta ) άλλα η επιτυχία της οφείλετε κυρίως στο ότι δεν υπάρχει ( ακόμα ) ανταγωνισμός σε αυτόν τον τομέα και στην δύναμη του μάρκετινγκ που διαθέτει ένας κολοσσός όπως η blizzard Αν ακόμα πιστευτέ ότι η hearthstone είναι F2P πείτε σε ένα φίλο σας να την δοκιμάσει για ένα μηνά χωρίς να δώσει φράγκο... στο τέλος του μηνά ρωτήστε τον τι rank βγήκε και αν πιστεύει ότι είναι F2P η P2W. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Η Hearthstone δεν είναι pay2win...χαχα ρε πάτε καλά? Τα λέτε και τα πιστευτέ αυτά? Ένα παιχνίδι στο οποίο άμα πληρώσεις έχεις στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου είναι pay2win... θα μου πείτε τώρα ''μααα εγώ δεν έχω πληρώσει και έχω τα πάντα bla bla bla...'' αυτός δεν είναι λόγος που κρίνει αν το παιχνίδι είναι πραγματικά F2P η όχι πόσο μάλλον ένα ''casual'' game όπως θεωρείται η hearthstone ( Ένα game που πρέπει να παίζεις κάθε μέρα για 2 χρονιά δεν είναι casual ! ) Αν έχει παίξει κάνεις σας dota θα καταλάβει τι θα πει πραγματικά f2p game! Η hearthstone είναι αποτέλεσμα του αποτυχημένου πειράματος της blizzard να μπει στον χώρο των TCG. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να αλλάξουν τα skin από το παλιό τους Site: παιχνίδι , καθώς η hearthstone προοριζόταν σαν μίνι game για το WoW( όπως τα pokemon battles ) . Ουσιαστικά το μόνο πράγμα που τους έμεινε να κάνουν είναι να διαθέσουν τους server ( οι οποίοι σε κάθε content release γονατίζουν για 1-3 μέρες για όσους παίζουν EU) Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ...παρόλα αυτά η hearthstone παραμένει ένα πάρα πολύ κάλο card game παίζω σχεδόν από τότε που βγήκε ( 1 μηνά μετά την beta ) άλλα η επιτυχία της οφείλετε κυρίως στο ότι δεν υπάρχει ( ακόμα ) ανταγωνισμός σε αυτόν τον τομέα και στην δύναμη του μάρκετινγκ που διαθέτει ένας κολοσσός όπως η blizzard Αν ακόμα πιστευτέ ότι η hearthstone είναι F2P πείτε σε ένα φίλο σας να την δοκιμάσει για ένα μηνά χωρίς να δώσει φράγκο... στο τέλος του μηνά ρωτήστε τον τι rank βγήκε και αν πιστεύει ότι είναι F2P η P2W. Πες τα ρε φίλε! Που θέλουν να μας πείσουν ότι δίχως φράγκο πάνε Legend! Ο ανηψιός μου που 'χει "καεί" με το παιχνίδι και παίζει εδώ και κάνα χρόνο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ κάθε μέρα 4-6 ώρες ΔΙΧΩΣ να 'χει χαλάσει φράγκο... έχει περίπου... ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ Legendary! Και ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ έφτασε στο "αστρονομικό" ρανκ του... 12 - και πανηγύριζε σαν να πήρε η... Λάρισα πρωτάθλημα! ΔΙΧΩΣ να πληρώσεις... το πολύ να φτάνεις κάνα 10 (ΜΑΞΙΜΟΥΜ) στο ρανκ. Πάνω από εκεί, που γίνεται "χαμός" απ' τα ισχυρά ντεκ και έμπειρους παίκτες, δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις δίχως να πληρώσεις και να συμπληρώσεις τα ντεκς σου με τις ανάλογες (καλές) κάρτες.
πανηλειακός Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πες τα ρε φίλε! Που θέλουν να μας πείσουν ότι δίχως φράγκο πάνε Legend! Ο ανηψιός μου που 'χει "καεί" με το παιχνίδι και παίζει εδώ και κάνα χρόνο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ κάθε μέρα 4-6 ώρες ΔΙΧΩΣ να 'χει χαλάσει φράγκο... έχει περίπου... ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ Legendary! Και ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ έφτασε στο "αστρονομικό" ρανκ του... 12 - και πανηγύριζε σαν να πήρε η... Λάρισα πρωτάθλημα! ΔΙΧΩΣ να πληρώσεις... το πολύ να φτάνεις κάνα 10 (ΜΑΞΙΜΟΥΜ) στο ρανκ. Πάνω από εκεί, που γίνεται "χαμός" απ' τα ισχυρά ντεκ και έμπειρους παίκτες, δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις δίχως να πληρώσεις και να συμπληρώσεις τα ντεκς σου με τις ανάλογες (καλές) κάρτες. Και για πες μου ρε φιλαρακι μου κανουν εντυπωση αυτα που λες.. οκ δεκτο οτι αν πληρωσεις στο παιχνιδι βοηθαει πολυ..συμφωνω.. και να δεχτω οτι αν δεν πληρωσεις δεν θα εχεις τα απαραιτητα decks.. εγω λοιπον που παιζω ενα χρονο ακριβως (και ειχα σταματησει για μηνες) κ τωρα ειμαι rank 8.. αρα μπορεις να πας κ παραπανω απο 12 που λες.. τα adventures τα βγαζεις σχετικα ευκολα με ενα wing την εβδομαδα οπως ειπε κ παραπανω ενας φιλος (100 gold την ημερα βγαζω).. Υ.Γ Και εχω χρυσο Paladin , χρυσο shaman Και 300 wins hunter αρα ΕΓΩ καταληγω οτι και να μην πληρωσεις μπορεις σχετικα να ανταποκριθεις στο game..με υπομονη να μαζεψεις ενα αξιοπρεπες τουλαχιστον deck..
LifeAndHope Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ο ανηψιός μου που 'χει "καεί" με το παιχνίδι και παίζει εδώ και κάνα χρόνο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ κάθε μέρα 4-6 ώρες ΔΙΧΩΣ να 'χει χαλάσει φράγκο... έχει περίπου... ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ Legendary! Και ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ έφτασε στο "αστρονομικό" ρανκ του... 12 - και πανηγύριζε σαν να πήρε η... Λάρισα πρωτάθλημα! Ο ανιψιός να φανταστώ θα είναι κανά σαΐνι σαν τον μπάρμπα;
XMorsX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ρε lupus οπως τα λες θα με κανεις να πιστεψω οτι εγω που καθομαι μια-δυο ωρες πριν αλλαξει το ranked season για να παω απο rank 7/8 στο rank 5 ειμαι αστερι. :/ Χανουμε την εννοια του pay2win. Ναι, το heartstone θελει να διαθεσεις πολυ χρονο η/και πολλα χρηματα για να εχεις την προοπτικη να νικησεις (να πας legend ας πουμε). Δε σημαινει ομως οτι απο τη στιγμη που το κανεις και εχεις πχ. εναν τελειο midrange druid ή secret paladin η επιτυχια ερχεται αυτοματα. Αν συνεβαινε το τελευταιο, τοτε θα μιλουσαμε για p2w. Σαφως και dota2 δεν ειναι, που ολα ειναι τζαμπα και παιζεις απο την πρωτη μερα επι ισοις οροις. Αλλο αυτο ομως, και αλλο να το λες p2w. 2
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Eγώ νομίζω (ξανά) ότι όλα είναι θέμα ΚΑΘΑΡΑ τύχης - καρτών και ΠΟΤΕ τραβιούνται (σου έρχονται, σειρά κτλ). Πχ. από... 16ο ρανκ που 'χα "κατρακυλήσει" από ασταμάτητες ήττες πήρα Secret Paladin και σε 4 ώρες έφτασα... 6ο ρανκ! Και συνεχίζω χθες με αυτό ΤΟ ΙΔΙΟ ντεκ και... έπεσα στο 12 ρανκ!!!! (Την μία μέρα με "πήγαινε κωλοφεράτζα" το μοίρασμα καρτών και μου έρχονταν ιδανικά, χθες ήταν κάτι το απίστευτο - πιο απαίσιο μοίρασμα δεν υπήρχε...) Όσο αφορά κάποιους που λένε ότι "δίχως ευρώ παίζουν"... τότε πρέπει να παίζουν απ' την εποχή της ΒΕΤΑ πριν κυκλοφορήσει. Διότι ΕΙΔΙΚΑ όταν άρχισαν να βγαίνουν τα campaigns, είναι αδύνατον να μην πληρώσεις πχ. να παίξεις την νέα περιπέτεια για να ξεκλειδώσεις τις κάρτες. Πχ. ο ανηψιός μου (12 ετών) έχει φτάσει ΔΙΧΩΣ να πληρώσει ως το 14ο ρανκ. Όμως, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από κάρτες, απλά έχει "μαξάρει" τις common. Ναι, οκ, αν είσαι καλός (και τυχερός φυσικά, όπως χρειάζεται το παιχνίδι αυτό) τότε θα 'χεις νίκες - αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα φτάσεις Legend δίχως LEGENDARY CARDS, είναι τόσο απλό. Και δεν μας λες ρε φιλαράκι ΠΩΣ δίχως να πληρώσεις ΕΠΑΙΞΕΣ τις περιπέτεις, τα campaigns;! Και ΠΩΣ έχεις σχεδόν ΟΛΕΣ τις Legendary πάλι ΔΙΧΩΣ να πληρώσεις;;; Δηλαδή, οκ, να "δουλευόμαστε", δεν λέω, αλλά είμαστε μερικοί και άνω των 40 ετών και χρειαζόμαστε "ρεαλιστικές"... τρίχες για να μας "δουλεύουν"! Φίλος μου που πάει Legend συνεχώς εδώ και κάνα 6μηνο και παίζει απ' την day-1, μου έχει πει ολοκάθαρα: "όποιος λέει ότι έχει πάει Legend δίχως να 'χει πληρώσει, απλά λέει τρίχες για να κάνει μόστρα-φιγούρα στους άλλους. ΟΛΟΙ οι pro έχουν πληρώσει, κάποια στιγμή." Στο πρωτο και εγω εχω ολα τα Adventures και τις περισσοτερες Legendary καρτες(οχι ολες αλλα αρκετες ειναι και γτπ οποτε ουτε καν μπηκα στον κοπο,ασε που δεν παιζω καθολου αρενες).Βεβαια παιζω απο Beta αν και τους τελευταιους μηνες μπαινω ελαχιστα. Οσο για το δευτερο που λες μαλλον ο φιλος σου μιλαει ειτε για νεους παικτες ειτε για τους pro players/twitch streamers οι οποιοι τα ειχαν σκασει χοντρα στις αρχες του παιχνιδιου απο beta εποχη. Εχω φιλο μου ο οποιος δεν εχει δωσει ουτε ενα φραγκο στο παιχνιδι πηγε Legend μια φορα και τωρα ζητημα να μπαινει μια φορα στις 4-5μερες,αφου του εφυγε η καψα/κινητρο. Αρα ναι ο φιλος σου λεει μπαρουφες. Αλλωστε λιγα ειναι τα Account που πηγανε legend με undertaker zoo,mech mage,face hunter,patron warrior κλπ?? Μην τρελαθουμε τωρα.....
Sartiv Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πες τα ρε φίλε! Που θέλουν να μας πείσουν ότι δίχως φράγκο πάνε Legend! Ο ανηψιός μου που 'χει "καεί" με το παιχνίδι και παίζει εδώ και κάνα χρόνο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ κάθε μέρα 4-6 ώρες ΔΙΧΩΣ να 'χει χαλάσει φράγκο... έχει περίπου... ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ Legendary! Και ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ έφτασε στο "αστρονομικό" ρανκ του... 12 - και πανηγύριζε σαν να πήρε η... Λάρισα πρωτάθλημα! ΔΙΧΩΣ να πληρώσεις... το πολύ να φτάνεις κάνα 10 (ΜΑΞΙΜΟΥΜ) στο ρανκ. Πάνω από εκεί, που γίνεται "χαμός" απ' τα ισχυρά ντεκ και έμπειρους παίκτες, δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις δίχως να πληρώσεις και να συμπληρώσεις τα ντεκς σου με τις ανάλογες (καλές) κάρτες. Ξαναδιαφωνω. Πως εξηγεις πως εγω που ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!! ειμαι ηδη rank 4 ? Εχω φτασει και μια φορα στο rank 2.. Δεν εχω πολυ χρονο για να grindαρω και να φτασω καποια στιγμη στο legend rank. Θελει και πολυ χρονο βασικα, οχι λεφτα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις