Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης, είναι άστειο το πως το community pre-Reno γκρίνιαζε για τα aggro decks και post-Reno γκρινιάζει για την anti-aggro κάρτα.

Η προσθήκη του Reno έκανε καλό στο meta καθώς:

1) έγιναν καινούργια decks viable και τίποτα δεν είναι dominating στο ladder (εξαιρουμένου Secret Paladin)

2) εάν θες να counterάρεις τα aggro έχεις ένα πολύ καλό εργαλείο πλέον

3) πολλές κάρτες που ήταν παραγκωνισμένες θα δούν play λόγω της highlander φύσης του Reno κάνοντας enable αρκετά καινούργια & ενδιαφέροντα plays

• Like 2
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με renopaladin εχω αρκετα καλα αποτελεσματα, με renodruid ψιλομετρια, αλλα παλι καλυτερα απο τον κλασσιο midrange druid με double combo που νομιζω οτι πλεον εχει πεθανει...

γενικα το explorers εχει ισορροπησει το παιχνιδι και νομιζω οτι η blizzard εκανε φοβερη δουλεια

επισης δεν εχω δωσει ουτε μισο φραγκο στο παιχνιδι και εχω ολα τα adventures και αντε να μου λειπουν 5-6 leg που να αξιζουν...9 στις 10 μερες κανω μονο τα dailies...εχω και κανα 2χιλ gold να καθονται....το παιχνιδι εχει πολλα στραβα, αλλα p2w δεν ειναι με τιποτα...

• Like 2
Δημοσ.

Ο κλασικος midrange double combo druid ειναι κορυφαιο deck, σε καμια περιπτωση δεν εχει πεθανει. Οποτε θελω να ανεβω rank ο druid ειναι η πιο σιγουρη λυση μου. Και βεβαια και οι "pro" players εχουν κορυφαια αποτελεσματα με druid.

To καλυτερο reno deck προς το παρον το εχει ο warlock, ειτε feugen-stallag variation (οχι τοσο πλεον), ειτε demon variation, ειτε burst variation.

Το παιχνιδι δεν ειναι p2w, αλλα αν δεν επαιζες απο την αρχη ωστε να μπορεις τωρα να μαζευεις gold για adventures, δεν ειναι ρεαλιστικο ενας νεος παιχτης που θελει να γινει ανταγωνιστικος να μην πληρωσει 100 ευρω ωστε να αγορασει τα adventures και καποια φακελακια.

• Like 1
Δημοσ.
Αν θελεις να νικας ακομη πιο συχνα τους renos, παιξε με midrange druid

yep, ο midrange druid τον καταστρεφει τον reno jackson.

παντως, ο Reno εξισορροπησε λιγο το παιχνιδι χωρις να γινεται OP,  και ελπιζω να δουμε παρομοιες καρτες στο μελλον.

Δημοσ.

collectable card game ειναι, δεν γινεται να μην χρειαζεται καποια προσπαθεια για να μαζεψεις καποιες καρτες....και παντοτε υπαρχει η δυνατοτητα της αρενας να μαζεψεις ευκολα χρυσο αν εισαι σχετικα καλος....

εγω druid επαιζα πολυ καιρο, εκει που ειχα 70% νικες, μετα το explorers επεσε στο 50 μπορει και πιο κατω, ισως το διαστημα που το δοκιμασα να μην ηξερα πως να αντιμετοπισω τα καινουρια για ντεκς, γιατι ηταν το πρωτο  πραγμα που δοκιμασα οταν βγηκε το explorer

Δημοσ.

Tο 70% winrate ειναι μη ρεαλιστικος μακροπροθεσμος στοχος. Μπορει να συμβει για ενα διαστημα αν εισαι τυχερος και πεφτεις σε favorable matchups με μετριους παιχτες, αλλα οσο καλος και να εισαι, οταν παιζεις πολλα παιχνιδια με καλους αντιπαλους μειωνεται.

Δημοσ.

καλως η κακός σε αυτο το παιχνιδι για να ανεβεις γρηγορα και να "στησεις" το acc σου πρεπει να πληρωσεις..

τωρα αν εχεις υπομονη μπορεις και μονος αλλα θα παρει χρονο..

στο game δεν εχω δωσει ουτε 1 ευρω

Δημοσ.

Με 70% winrate σε λιγοτερο απο 80 ματς περιπου πας legend.

ε ετσι πηγα legend :P

για μενα ο druid ειναι κατω απο το 50% τωρα

χανει απο παρα πολλα decks, δεν εχει board clears και για μενα δεν εχει ουτε early board control...

οπως ειπα, με dragon priest ειμαι πανω απο 60%

Δημοσ.

Eγώ νομίζω (ξανά) ότι όλα είναι θέμα ΚΑΘΑΡΑ τύχης - καρτών και ΠΟΤΕ τραβιούνται (σου έρχονται, σειρά κτλ).

Πχ. από... 16ο ρανκ που 'χα "κατρακυλήσει" από ασταμάτητες ήττες πήρα Secret Paladin και σε 4 ώρες έφτασα... 6ο ρανκ!

Και συνεχίζω χθες με αυτό ΤΟ ΙΔΙΟ ντεκ και... έπεσα στο 12 ρανκ!!!! 

(Την μία μέρα με "πήγαινε κωλοφεράτζα" το μοίρασμα καρτών και μου έρχονταν ιδανικά, χθες ήταν κάτι το απίστευτο - πιο απαίσιο μοίρασμα δεν υπήρχε...)

Όσο αφορά κάποιους που λένε ότι "δίχως ευρώ παίζουν"... τότε πρέπει να παίζουν απ' την εποχή της ΒΕΤΑ πριν κυκλοφορήσει.

Διότι ΕΙΔΙΚΑ όταν άρχισαν να βγαίνουν τα campaigns, είναι αδύνατον να μην πληρώσεις πχ. να παίξεις την νέα περιπέτεια για να ξεκλειδώσεις τις κάρτες. Πχ. ο ανηψιός μου (12 ετών) έχει φτάσει ΔΙΧΩΣ να πληρώσει ως το 14ο ρανκ. Όμως, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από κάρτες, απλά έχει "μαξάρει" τις common. Ναι, οκ, αν είσαι καλός (και τυχερός φυσικά, όπως χρειάζεται το παιχνίδι αυτό) τότε θα 'χεις νίκες - αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα φτάσεις Legend δίχως LEGENDARY CARDS, είναι τόσο απλό.

με renopaladin εχω αρκετα καλα αποτελεσματα, με renodruid ψιλομετρια, αλλα παλι καλυτερα απο τον κλασσιο midrange druid με double combo που νομιζω οτι πλεον εχει πεθανει...

γενικα το explorers εχει ισορροπησει το παιχνιδι και νομιζω οτι η blizzard εκανε φοβερη δουλεια

επισης δεν εχω δωσει ουτε μισο φραγκο στο παιχνιδι και εχω ολα τα adventures και αντε να μου λειπουν 5-6 leg που να αξιζουν...9 στις 10 μερες κανω μονο τα dailies...εχω και κανα 2χιλ gold να καθονται....το παιχνιδι εχει πολλα στραβα, αλλα p2w δεν ειναι με τιποτα...

Και δεν μας λες ρε φιλαράκι ΠΩΣ δίχως να πληρώσεις ΕΠΑΙΞΕΣ τις περιπέτεις, τα campaigns;!

Και ΠΩΣ έχεις σχεδόν ΟΛΕΣ τις Legendary πάλι ΔΙΧΩΣ να πληρώσεις;;; Δηλαδή, οκ, να "δουλευόμαστε", δεν λέω, αλλά είμαστε μερικοί και άνω των 40 ετών και χρειαζόμαστε "ρεαλιστικές"... τρίχες για να μας "δουλεύουν"!

Φίλος μου που πάει Legend συνεχώς εδώ και κάνα 6μηνο και παίζει απ' την day-1, μου έχει πει ολοκάθαρα: "όποιος λέει ότι έχει πάει Legend δίχως να 'χει πληρώσει, απλά λέει τρίχες για να κάνει μόστρα-φιγούρα στους άλλους. ΟΛΟΙ οι pro έχουν πληρώσει, κάποια στιγμή."

Δημοσ.

ε παιζω απο την beta... αλλα νταξ το καθε adventure το μαζευεις σε 1.5 μηνα grinding(χαλαρο) δλδ θες 5 μηνες για να παρεις τα 3 adventures, αμα το λειωσεις τα παιρνεις και σε 2 μηνες και τα 3...

οι pro πληρωνουν γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους...αμα οταν βγαινει το καθε expansion θες ολες τις καρτες day one ναι θα πληρωσεις...

συνηθως απο το διαστημα που βγαινει η ανακοινωση για το νεο expansion εχω μαζεψει gold για καμια 30-40αρια πακετα day one

τα adventures που βγαινουν εβδομαδιαια ολα τα επαιξα day one, ανετα...

legendary δεν ειπα οτι τα εχω ολα(μου λειπουν πανω απο 40(γυρω στα 90 ειναι ολα)), ειπα μου λειπουν 5-6 απο αυτα που μου χρειαζονται 

αλλα μπορω και χωρις το nat paggle και lorewalker cho :P

• Like 3
Δημοσ.

Βασικα αρενες αμα ξερεις να παιζεις , μια χαρα αγοραζονται τα adventures. Το LoE μεσα σε ενα μηνα το πηρα με gold, χαρη στις αρενες. 

Οσο για τα legendary, εχω 1 χρονο και 1 μηνα που παιζω προσωπικα, και εχω 22 legendary (χωρια απο adventures) χρησιμα, ολα τα αλλα τα πουλαω. Αλλα νταξει μου λειπουν κατι tirrion, κατι antonides... 

Αποτι εχω καταλαβει παντως, αν ξεκινησεις να παιξεις hearhstone και βλεπεις streamings και βιντεακια, λογικο ειναι να μην εχεις την υπομονη να περιμενεις να τα μαζεψεις ολα με gold, και να πληρωσεις.

Εγω που ξεκινησα μονος μου, και δεν ειχα ιδεα οτι κυκλοφορουν στο ιντερνετ ετοιμα decks κτλ, χαιρομουν την παραμικρη rare (κι ας ηταν πατατα) που κερδιζα, και την εβαζα κατευθειαν σε deck. Αλλιως μαθαινεις ετσι , παρα απο τη μερα ενα να ανοιξεις 100 φακελακια, και να κανεις ετοιμο deck απο το ιντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Και δεν μας λες ρε φιλαράκι ΠΩΣ δίχως να πληρώσεις ΕΠΑΙΞΕΣ τις περιπέτεις, τα campaigns;!

Και ΠΩΣ έχεις σχεδόν ΟΛΕΣ τις Legendary πάλι ΔΙΧΩΣ να πληρώσεις;;; Δηλαδή, οκ, να "δουλευόμαστε", δεν λέω, αλλά είμαστε μερικοί και άνω των 40 ετών και χρειαζόμαστε "ρεαλιστικές"... τρίχες για να μας "δουλεύουν"!

Φίλος μου που πάει Legend συνεχώς εδώ και κάνα 6μηνο και παίζει απ' την day-1, μου έχει πει ολοκάθαρα: "όποιος λέει ότι έχει πάει Legend δίχως να 'χει πληρώσει, απλά λέει τρίχες για να κάνει μόστρα-φιγούρα στους άλλους. ΟΛΟΙ οι pro έχουν πληρώσει, κάποια στιγμή."

Exω ολα τα adventures se 3 servers αλλα πoτε δεν πήγα legend. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. adventures αγοράζεις με gold apo dailies.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...