Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη φτιάχνεις στην τύχη. Δες στο deck θέλεις να παίξεις καινφτιαξε ότι σου λείπει.

Ο freeze mage είναι δυνατό deck στο meta. Θέλει υποχρεωτικά alextratza και antonidas, καλο ειναι να έχεις και thalnos. Αν όμως θέλεις control warrior, τότε ή justicar είναι καλύτερη λύση, αλλά θα χρειαστείς απαραίτητα και έναν grommash.

Επεξ/σία από XMorsX
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tελικά χθες τον έκανα "χρυσό" και τον Χάντερ - ουφ, βαρέθηκα να... "τρώω φάπες" από Ρένο ντεκς.

Και αφού είχα... κατρακυλήσει από 13ο ρανκ στο...18ο (!!!), είπα "οκ μεγάλε, ξανα-μανα-γύρνα στα παλιά καλά λημέρια - Πάλαντιν - να βρεις την υγειά σου". Έφτιαξα ένα δικό μου (παρόμοιο με τα γνωστά, αλλά λίγο διαφορετικό) ντεκ "Σίκρετ-Πάλαντιν"... και από τις 20:30 έως τώρα στις 01:20... έφτασα "τρένο" στο 9ο ρανκ! Χαχαχα...

Πολύ "πελέκυ" ο Σίκρετ, λέμε! ΑΚΟΜΑ εξακολοθεί να 'ναι ασυναγώνιστο ντεκ:

post-98955-0-45618800-1453245748_thumb.gif

Δημοσ.

με τον renolock/elise priest δεν εχω μεγαλο θεμα με τον Secredin, αν εχω καλο draw παντα τον νικαω. ο Murlock Paladin ομως με τσαντιζει, και δεν θα ξαφνιαστω αν γινει πιο δημοφιλης απο τον Secret καποια στιγμη.

παλι σημερα:

jEiQNsT.jpg

Το δευτερο everyfin βγαζει δυο φορες το ιδιο, γιατι το murloc που βγαζει το πρωτο everyfin πιανεται ως ξεχωριστο.

Αν φτασει εκει το παιχνδι μαλλον εχεις χασει, αλλα δεν ειναι OP γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο.

το ιδιο λεγανε και για τον Patron Warrior, μεχρι που αναγκαστηκανε να το νερφαρουν.

Δημοσ.

με τον renolock/elise priest δεν εχω μεγαλο θεμα με τον Secredin, αν εχω καλο draw παντα τον νικαω. ο Murlock Paladin ομως με τσαντιζει, και δεν θα ξαφνιαστω αν γινει πιο δημοφιλης απο τον Secret καποια στιγμη.

παλι σημερα:

jEiQNsT.jpg

το ιδιο λεγανε και για τον Patron Warrior, μεχρι που αναγκαστηκανε να το νερφαρουν.

Μπορει να εχεις δικιο και να εξελιχθει / αποδειχθεί πολυ δυνατο deck ο murlock paladin.

Προς το παρον ομως τιμωρει τα αργα ντεκς, θελει χρονο να τραβηξεις και να παιξεις τα απαραιτητα murlocks, και μετα να τραβηξεις και να παιξεις 2 everyfin. Σε καμία περιπτωση δεν πετας απλως τρεις-τεσσερεις καρτες απο το χερι σου και νικας οπως γινοταν με τον patron warrior.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να παιξεις τα απαραιτητα murlocks. προσεξε τον παραπανω συνδυασμο που του βγηκε. σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου επαιξε μονο 4 murlocks. το δευτερο Anyfinn τα διπλασιασε. 

το μονο που εχεις να κανεις οπως με καθε OTK deck, ειναι να ελεγχεις το board με τα defensive spell/minions του και να τραβας καρτες με τα draw spells. και εφοσων χρειαζεσαι ελαχιστα murlocks για να δουλεψει το deck, εχεις στην διαθεση σου 24 θεσεις ελευθερες να βαλεις οτι αλλη καρτα θες. 

το μειον ειναι οτι θελει περισσοτερο χρονο για να βγει ο συνδυασμος με την δευτερη καρτα, γιαυτο και ειναι πιο αποτελεσματικο στα αργα decks οπως λες.

Δημοσ.

έχω δακρύσει.

παίζω excavated priest και ο άλλος reno mage (με duplicate κτλ)

φτάνουμε fatigue, με τα πολλά μου τελειώνουν και οι κάρτες στα χέρια, και αυτός έχει τις 2 excavated μου μόνο, και μηδέν minion στο Board 

φτάνει στο turn του και πάει 3 life. επόμενο turn πεθαίνω εγώ που είμαι με 3 life επίσης. λέει well played  και πάει και παίζει και τα 2 excavated!!

μόλις κατάλαβε τi έκανε ragequit κατευθείαν.  :-D

edit: εντωμεταξύ γκαντεμιά, η μαϊμού μου είχε κάτσει προτελευταία, και την τελευταία μου κάρτα στο deck την είχε κάνει aviana. meh

• Like 1
Δημοσ.

συνηθως προτιμω Paletress αντι Elise, αν και παιζω και Elise μερικες φορες.

αυτο που μου την σπαει, ειναι οποτε παιζω εναντιων mages με Antonidas+duplicate secret, δεν εχω το entomb οταν το χρειαζομαι για να τους χαλασω τον συνδυασμο. οποτε αναγκαζομαι και τον σκοτωνω οποτε παιρνουν το duplicate.

λες και το κανει εξεπιτηδες το παιχνιδι.

εμενα παντως 9/10 μου παιζουν το 2ο everyfin στο καπακι μετα το 1ο...

o νομος των ζευγαριων, τον ονομαζω. σχεδον παντα, τα κρισιμα φυλλα ερχονται σε ζευγαρια και στα πρωτα 15 φυλλα.

επισης σημερα επεφτα συνεχεια σε murlock Paladins, νομιζω κερδιζει εδαφος αυτο το deck εναντι του Secredin.

Δημοσ.

Όσο αφορά τα gold καλύτερα ειναι να τα χρησιμοποιήσεις να πάρεις ενα deck ή να πάιξεις arena ακόμα πχ και να κάνεις απο 1 νίκη εως καμία ? , το ρωτάω αυτο γιατι στην arena δεν πολύ νιώθω και κατέληγα να κάνω μεχρι 1 νίκη το πολύ οποτε τους τελευταίους μήνες τα ρίχνω ολα σε deck ( τα gold )

Δημοσ.

Γεια σας,

Γράφω άπλα για να εκφράσω την αηδία μου και τον αποτροπιασμό μου για το εμετικό αίσχος που λέγεται Reno Jackson...

Είναι απορίας άξιο πως οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ σχεδιαστές τις blizzard καταφέρνουν ακόμα να μας εκπλήσσουν αρνητικά με τις επιλογές τους. "Μα μπορεί να βγάλουν νέα ελεεινά deck σα το patron αφού το νερφάρανε(το κάνανε remove)??" Ναι μπορούν!! Και πολύ χειρότερα αφου το game κρατάει 30 λεπτά!! Και βέβαια πρέπει να πληρώσεις για να τα αγοράσεις.. Θλιβερό απλά. Πάλι Pay to Win,  πάλι τρομερά OP και αυτή τη φορά δεν απαιτεί καν να κάνεις υπολογισμούς με το DMG!
Πραγματικά δεν αρκεί ο πλούτος της Ελληνικής γλώσσας για να περιγράψει το πόσο ελεεινά άτομα διαχειρίζονται αυτήν την εταιρία...
Είναι φαινόμενο που εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με αυτό το τρισάθλιο game.
Τους έχω πληρώσει τα 2 πρώτα adventures. Δε πρόκειται να τους ξαναδώσω φράγκο.. Προσπαθώ να το κόψω και τελείως
Το ίδιο σας συμβουλεύω να κάνετε και εσείς.

Δημοσ.

Πρέπει να έκανα την πιο troll κινηση σε αγωνα στην αρενα :-D

2 health εγω και 20 ο αντίπαλος. Εiχε force tank και κατι άλλα μικρά. Dead στον επομενο γυρο. Εγω North sea kraken και στο χερι μονο ένα rewind. Mου ερχεται Unstable portal και φέρνει

leeroy Jenkins

RIP :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Γράφω άπλα για να εκφράσω την αηδία μου και τον αποτροπιασμό μου για το εμετικό αίσχος που λέγεται Reno Jackson...

Είναι απορίας άξιο πως οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ σχεδιαστές τις blizzard καταφέρνουν ακόμα να μας εκπλήσσουν αρνητικά με τις επιλογές τους. "Μα μπορεί να βγάλουν νέα ελεεινά deck σα το patron αφού το νερφάρανε(το κάνανε remove)??" Ναι μπορούν!! Και πολύ χειρότερα αφου το game κρατάει 30 λεπτά!! Και βέβαια πρέπει να πληρώσεις για να τα αγοράσεις.. Θλιβερό απλά. Πάλι Pay to Win,  πάλι τρομερά OP και αυτή τη φορά δεν απαιτεί καν να κάνεις υπολογισμούς με το DMG!

Πραγματικά δεν αρκεί ο πλούτος της Ελληνικής γλώσσας για να περιγράψει το πόσο ελεεινά άτομα διαχειρίζονται αυτήν την εταιρία...

Είναι φαινόμενο που εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με αυτό το τρισάθλιο game.

Τους έχω πληρώσει τα 2 πρώτα adventures. Δε πρόκειται να τους ξαναδώσω φράγκο.. Προσπαθώ να το κόψω και τελείως

Το ίδιο σας συμβουλεύω να κάνετε και εσείς.

Ο Reno Jackson φέρνει μαζί του δύο πολύ σημαντικά μειονεκτήματα.

1ον, όταν τον παίξεις χάνεις πολύ tempο και αυτό μπορεί να το εκμεταλευτεί ο αντιπαλος, ειδικά αν έχει board control. Με λίγα λόγια, ο Reno Jackson σου δίνει μέχρι 2 επιπλέον γύρους "ζωής". Αν έχεις χάσει δηλαδή το tempo και το board control, o Reno προσφέρει κάτι το φανταστικό.

2ον, για να φτιάξεις καλό Reno deck δεν πρέπει να έχεις καμία διπλή κάρτα μέσα, κάτι το οποίο αυτομάτως κάνει sub-optimal το deck. Θυσιάζεις δηλαδή τα δεύτερα copies πολλών σημαντικών class καρτών και όχι μόνο, έτσι ώστε να ενεργοποιήσεις το effect του Reno.

Με λίγα λόγια, για μένα ο Reno είναι αρκετά υπερεκτιμημένη κάρτα.

Δες κι εδώ ότι αν έχεις πάνω από 2-3 duplicate cards μειώνεται αρκετά η πιθανότητα να κάνεις activate το effect του, οπότε αναγκαστικά φτιάχνεις "highlander" decks . 

untitled-infographic.png?w=748

P.S. Επίσης αποκλείεται να παίζεις μισάωρα ματς στο Hearthstone.

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου παίζεις με Reno deck?

Το ρωτάω γιατί εγώ το θεωρώ τόσο lame και χασομέρικο που και τζαμπα που μου το δώσανε(με gold το πήρα) από σιχαμάρα και μόνο δε το φτιαχνω καν το deck...

Δε χρειαζεται να δω στατιστικά για τη χρήση του, τη βλέπω τη χρήση του στο rank μη σε νοιάζει.. Η κάρτα έχει φτιαχτεί για να σπάει νεύρα! Α, και για να τα παντελονιάσουνε τα λαμόγια της blizzard.

FYI παίζω tempo mage και mid Pala κυρίως, άντε και λίγο warlock(rank ~10). Έχω φάει στη μάπα όλα τα OP decks κάθε είδους (face,secret pala κλπ) και δεν έχω θέμα να χάνω από αυτά.

Τα Reno decks όμως μου κάθονται στο λαιμό πραγματικά.

Δημοσ.

Τα reno decks δεν ειναι OP. Eχουν καλο match-up απενατι σε aggro λογω των πολλων aoe removals που εχουν και του πολυ healing, καθως και neutral-favorable match-up με control decks καθως μπορουν να τα ακολουθησουν στο value game και σε fatigue wars.

Εχουν μειονεκτημα ομως απεναντι σε midrange decks, καθως δεν μπορουν παντα να καθαρισουν το board τους και πεθαινουν απο συνδυασμο board control + burst πριν προλαβουν να κανουν stabilize. Και με αυτο δεν εννοω απλως να ριξουν reno, αν τον πεταξεις χωρις να εχεις Board control ή να αδειασεις το χερι του αντιπαλου, τοτε απλως καθυστερεις το παιχνιδι για 2-3 γυρους, τελικα παλι χανεις.

Οι tempo mage και midrange pala εχουν τιμιο match-up εναντιον του, με τον paladin να εχει πλεονεκτημα. Αν θελεις να νικας ακομη πιο συχνα τους renos, παιξε με midrange druid.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...