Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά έχει μείνει πολύ στάσιμο το game, για αυτό το έχω αραιώσει αρκετά. Ούτε balancing γίνεται, ούτε νέα features ούτε τίποτα. 

Εδώ παλεύουν τόσους μήνες να κάνουν implement πάνω από 9 deck slots.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγώ, μετά τα πολλά ντεκς που δοκίμαζα, κατέληξα τελικά σε αυτό:

Tempo_Hunter.jpg

Aφ' ενός γιατί θέλω να "χρυσώσω" τον Hunter μου (έχουν απομείνει καμιά 20ριά νίκες, γι' αυτό και παίζω ασταμάτητα με τον Hunter), αφ' εταίρου επειδή (πια) έχει "απαρχαιωθεί" ο Face-Hunter (ειδικά με αυτά τα νέα "καρκίνος" RenoJack ντεκς) και έψαχνα να βρω κάτι "υβριδικό", κάτι εναλλακτικό για τον Hunter.

Μετά από πολλά ντεκς και πολλές δοκιμές (αρχικά πετυχημένες, μετά... πανωλεθρίες!), κατέληξα σε αυτόν εδώ.

Είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό ντεκ, απέναντι σχεδόν σε όλες τις κλάσεις. Του λείπει βέβαια (μιας και είναι "Τέμπο-Κοντρόλ" ντεκ) μια "σούπερ-ντούπερ" clean-deck επιλογή (αλλά ο Hunter πάσχει από αυτό, δεν διαθέτει σαν άλλες κλάσεις φοβερή deck cleaning) ενώ ΙΣΩΣ χρειάζεται και κάνα healing - αν και το εν λόγο ντεκ διαθέτει ΜΠΟΛΙΚΑ taunts και δεν νομίζω ότι πολυ-χρειάζεται. Κάποια στιγμή ενδέχεται να ξεμείνω από κάρτες, γι' αυτό και η χρήση (μιας, δεν χρειάζεται κι άλλη) της κάρτας Jeeves.

Ο Baron είναι φοβερός, κάνει το deck cleaning (που αναφέρθηκα παραπάνω), αλλά σχεδόν αμέσως σκοτώνεται (ενώ φυσικά... σκοτώνει και τα δικά μου μίνιονς), αλλά έχει υπερβολικά βοηθήσει σε πολλές φάσεις. Η "Rhino" είναι ΦΟΒΕΡΗ κάρτα (θα 'θελα να βάλω και δεύτερη), καθώς είναι γερό "μπόντι" (δεν πεθαίνει πάρα πολύ εύκολα/άμεσα και μετά... άπαξ κι έχεις (να ακολουθήσει) την κάρτα "Savannah"... γίνεται "μακελιό" (6-damage charge, 5 άμυνα το μίνιον, γεννάει 2 ύαινες!)...

Επίσης, μια πολύ παρεξηγημένη (από μένα και πολλούς) κάρτα είναι η "Undertaker". Σε ντεκς με μπόλικα "Deathrattle", η μόλις 1 μάνα καρτούλα αυτή "τουμπανιάζεται" σχετικά γρήγορα (έχει φτάσει και 4-5 damage!), ενώ έχει και 2 άμυνα (δεν πεθαίνει αμέσως, πανεύκολα). Και εφόσον έχω κάμποσα ΦΘΗΝΑ μίνιον με "Deathrattle" (ειδικά ο "Mad Scientist" που ΘΕΛΩ να πεθάνει για να "τριγκάρει" και τα 2-3 Secrets που 'χω βάλει), είναι καλή καρτούλα των μόλης 1 μάνα...

Θέλω γνώμες και ενδεχομένως καλυτέρευση του ντεκ - "πάει τρένο", είχα φτάσει 8 rank (με άλλα ντεκ), κατρακύλησα στο... 18 (!!!) και μετά με αυτό πήγα "βολίδα" ασταμάτητα ξανά (τώρα) στο 13ο rank.

• Like 1
Δημοσ.

Αντι barron geddon τι χρησιμοποιουμε?

Τα ****  :-D

(At the end of my turn, my **** deal's 100 damage to ALL other characters) :ph34r:

Αν έχεις αυτή την κάρτα, δεν νομίζω ότι μπορείς να την αντικαταστήσεις με καλύτερη…. ;)

Δημοσ.

ο handlock ειναι βιωσιμος στο τωρινο μετα; μεσα σε μια ωρα πηγα απο 13 σε 15, εχασα πανω απο 10 παιχνιδια. αναγκαστηκα και ξαναπηγα στο renolock.

παντως, το νεο elise control priest deck ειναι καταπληκτικο. δοκιμαστε το οσοι δεν το εχετε κανει ηδη:

http://www.hearthpwn.com/decks/412482-legend-godlike-excavated-evil-elise-priest

το μονο που μου την σπασει ειναι το entomb βαζει σχεδον παντα τα minions που κλεβει στα τελευταια 5-7 φυλλα του deck μου.

Δημοσ.

Αντι barron geddon τι χρησιμοποιουμε?

Revenge ή Deathwing. Η και τα δυο. Δεν αποτελουν υποκαταστατα, αλλα εναλλακτικες.

ο handlock ειναι βιωσιμος στο τωρινο μετα; μεσα σε μια ωρα πηγα απο 13 σε 15, εχασα πανω απο 10 παιχνιδια. αναγκαστηκα και ξαναπηγα στο renolock.

παντως, το νεο elise control priest deck ειναι καταπληκτικο. δοκιμαστε το οσοι δεν το εχετε κανει ηδη:

http://www.hearthpwn.com/decks/412482-legend-godlike-excavated-evil-elise-priest

το μονο που μου την σπασει ειναι το entomb βαζει σχεδον παντα τα minions που κλεβει στα τελευταια 5-7 φυλλα του deck μου.

Δεν ειναι και πολυ βιωσιμος, οσο καλυτερα γινονται τα υπολοιπα ντεκς, τοσο πιο ζημιογονα ειναι τα taps τους 3 πρωτους γυρους.

Δημοσ.

αυτος ο Ben Brode που μας τα πρηζει για το ποσο σκληρα δουλευουν στο παιχνιδι, το Εveryfinn Can Happen το εχει τεσταρει καθολου; η καρτα ειναι τελειως σπασμενη. δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι μπορει να σου ξαναβγαλει τα δις νεκρα murlocks επι δυο φορες, αν ξαναπαιχθει η καρτα δευτερη φορα.

επισης καταφερανε να μετατρεψουν τον Paladin σε πιο ανυποφορο class απο τον Huntard. δηλαδη ελεος.

Δημοσ.

Το δευτερο everyfin βγαζει δυο φορες το ιδιο, γιατι το murloc που βγαζει το πρωτο everyfin πιανεται ως ξεχωριστο.

Αν φτασει εκει το παιχνδι μαλλον εχεις χασει, αλλα δεν ειναι OP γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο.

Σε αλλα νεα.

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/41kiq1/budget_league_of_explorers_decks_for_all_9_classes/

Δημοσ.

έχω την εντύπωση πως δεν βγάζει 2χ φορές τα ίδια Murlocs. Νομίζω πως αυτό συμβαίνει επειδή βγάζει ένα από εσένα και ένα από τον αντίπαλο. 

nope, τα βγαζει δυο φορες. τυχαια βεβαια αλλα συμβαινει συχνα. πχ το legendary Old Murk-Eye το εχει βγαλει δυο φορες με την δευτερη Anyfinn καρτα, επειδη σκοτωθηκε την πρωτη φορα και μετα ξανασκοτωθηκε οταν το εβγαλε η πρωτη καρτα. επομενως εχω δυο minions με charge με πανω απο 10+ damage boost απο τα υπολοιπα 6 murlocs και μεταξυ τους. υπεροχα. αλλος Paladin μου βγαλε 3 murlocs μονο, τα σκοτωνω, τα βγαζει παλι 3 με την πρωτη κρατα, τα σκοτωνω και τα βγαζει 6, δυο το καθενα, με την δευτερη καρτα. επομενως δεν ειναι bug η παραβλεψη των devs, η καρτα δουλευει ακριβως οπως δηλωνει η περιγραφη.

Δημοσ.

ειναι αλλα κυρίως βλέπουμε demonlock  & renolock

Δημοσ.

Έχω 2k dust και είμαι σε σκέψη να craftαρω ή Antoni ή Justicar Trueheart... τι προτείνετε??? (Ήδη υπό κατοχή Dr.Boom, Sylvanas, Onyxia, Deathwing, Tyrion, Jaraxxus, YSera, Foe Reaper 4000, Rhonin, Prophet Velen, Troggzor, Gazlowe, Illidan,) Από decks παίζω κυρίως mid-range paladin, reno-lock, face paladin, mid range druid, και σκέφτομαι κάτι σε priest ή warrior μεριά τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...