Votritis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 σοβαρο bug με τα Adventures, χαθηκανε απο το παιχνιδι. η Blizzard το ερευνα. http://us.battle.net...19652701?page=1 Και εγω μπήκα να παιξω τωρα και λείπουν οι καρτες απο τα Adventures
LinaT Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κι εμένα όλα μια χαρά. Γιατί χτυπιούντε όλοι με κεφαλαία από κάτω;
xaniared Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κι εμένα όλα μια χαρά. Γιατί χτυπιούντε όλοι με κεφαλαία από κάτω; Γιατί έχασαν τις κάρτες τους μήπως?
xavier Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 πολυ πλακα να παιζεις με reno deck κοντρα σε facehunter και να εχεις το reno jackson στο χερι...ηδονη
paularas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 εάν φτάσεις έως το turn για να τον κατεβάσεις....
LinaT Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Γιατί έχασαν τις κάρτες τους μήπως? Οι κάρτες τους δεν χάθηκαν όμως. Αυτός είναι ο λόγος που δεν καταλαβαίνω γιατί πανικοβάλλονται. Όλα τα transactions είτε με gold είτε με λευτά είναι αρχειοθετημένα. Δεν χάνεις τίποτα. Υπάρχει προσωρινό fix και με λίγη υπομονή θα φτιάξουν όλα. Το να κάθεσαι να φωνάζεις ή/και να βρίζεις είναι περιττό. Αυτά συμβαίνουν και η Blizzard δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ σε τέτοια θέματα. Θα πάρουν πίσω τις κάρτες τους και ίσως και κάποιο δωράκι σαν 'ευχαριστώ και συγνώμη'.
chill Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Παίζω rwlrwlrwladin και καραγουστάρω. Δεν είναι aggro deck αλλά καθαρό control. Πας υπομονετικά μέχρι το turn 10, πετάς anyfin can happen και αρχίζεις το dmg κάνοντας ήχους murloc. Υπό προυποθέσεις - αν σου κάτσουν οι κάρτες και το λούσει ο άλλος - μπορεί να γίνει και aggro deck (έχω τελειώσει αγώνα 5 γύρο αν και το σύνηθες είναι να φτάνω στις 18 - 20 κάρτες) Παίζω από την πρώτη μέρα, είναι το deck που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο ακόμα και όταν χάνω. Πιστεύω πως με κατάλληλες μικροεπεμβάσεις, το deck μπορεί να πάει ψηλά. Πέταξα sylvanas μέσα και ήδη rollαρει καλύτερα. 2999 νίκες, χρυσός lock, χρυσός pala....συνεχίζουμε!
Locko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλό το deck αλλά inconsistent imo. Είναι combo deck και όπως όλα τα combo εάν δεν τραβήξεις τα σωστά κομμάτια, χάνεις από τον εαυτό σου. Επίσης, για να λειτουργήσει χρειάζεσαι 2 anyfin και εάν τα τραβήξεις μπορεί να καταλήξεις με αρκετά clunky χέρια. Το μόνο θετικό του deck είναι ότι είναι fun to play!
chill Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ακριβώς αυτό..ειναι άκρως διασκεδαστικό!!!!
privateer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 12 νικες arena και aviana/kodorider δωρακια 3
Tmark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 12 νικες arena και aviana/kodorider δωρακια Grats! Καλό θα ήταν να βλέπαμε και το deck.
privateer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Grats! Καλό θα ήταν να βλέπαμε και το deck. Thanks Ναι βιαστηκα και πατησα αμεσως να δω τα rewards οποτε δεν μπορουσα μετα να το βγαλω φωτο. Tο UI του Hearthstone θελει πολύ δουλεια. Για να μην μιλησουμε για νεα features!
Προτεινόμενες αναρτήσεις