ultralisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 φίλε μου τέτοια σαπίλα με aggro decks δεν έχω δει σε άλλο card game και έχω παίζει πολλά...να είσαι 3d-4th με 15HP ή και λιγότερο...μακάρι να εξαλειφθούν και τελείως κάποια στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος απολαμβάνει ένα game του 3λεπτου περισσότερο από ένα game που θα έχει ανατροπές και πολλές φορές να κριθεί στον ένα fatigue πόντο εντάξει δεν λέω ότι όλα πρέπει να πηγαίνουν στο τέλος, υπάρχουν και mid range decks αλλά το συνεχόμενο παιχνίδι με rush decks καταντάει ενοχλητικό συν του ότι αυτοί οι παίκτες δεν μαθαίνουν και ποτέ να παίζουν 2
Tmark Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 E ναι, είναι πέρφεκτ - αλλά το 'χω δει να γίνεται πολλές φορές (εγώ 1-2 το 'χω πετύχει να το κάνω). Μπα... σιχαίνομαι οτιδήποτε "ραντομιά" (ούτε κάρτες τέτοιες παίζω, γιατί δεν είμαι ιδιαίτερα τυχερός). Η Αρένα είναι "κάργα-ραντομιά", ό,τι σου "κάτσει" απ' τις τυχαίες κάρτες που σου δίνει αρχικά να φτιάξεις ντεκ. Έχω δει τύπους να 'χουν φτιάξει έτσι τυχαία φοβερό ντεκ κι εγώ να 'μαι με κάτι αηδίες κάρτες ΜΟΝΕΣ (ούτε μία διπλή)!... Έχω πάψει πολύ καιρό να παίζω Αρένα, ειδικά μετά την εμφάνιση του Brawl που μ' αρέσει πολύ κάθε βδομάδα διαφορετικό κόνσεπτ. Μα... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ "καρκίνος" τα aggro decks! Πχ. ο Face Hunter που σιχαινόμουν και ξεκίνησα να παίζω πριν λίγο καιρό... και σ' αυτό "γκαντέμης" είμαι! Εμφανίστηκε τώρα o Reno και "καληνύχτα", "πάπαλα" ο Face Hunter - τελειωμένη υπόθεση είναι! Γενικά πια, τα aggro decks έχουν ψιλο-πεθάνει. Όλοι παίζουν κοντρόλ/μιντρέιντζ ή Ρένο... Κι εγώ ως Παλαντίνος τέτοια έπαιζα, αλλά σκυλοβαρέθηκα πια να παίζω 15-18 λεπτά το ματς! Είχα (τότε, όχι πια) τους Face Hunter και "καθάριζαν" το ματσάκι σ' ένα 5λεπτο! Και τώρα που 'πα "άντε κι εγώ να παίξω λίγο ευκολάκια ματσάκια"... ήρθε ο Ρένο και μας "πήδησε"! Αν θες να βελτιωθείς γενικά στο παιχνίδι και ειδικότερα στο deckbuilding, θα πρέπει να παίζεις αρκετές αρένες. Τα brawls καλώς ή κακώς είναι μόνο 4 fun.
XMorsX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Απαραδεκτο που εν μερη εχουν ιδιες αμοιβες το rank 5 που εχει και το win streak μεχρι τοτε με το Legend αλλα σιγα μην σε ακουσουνε Eχουν μια μικρη διαφορα στο ποσο του dust που κερδιζεις.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εντέλλει... μπορεί κάποιος να ποστάρει ΚΑΠΟΙΟ τρόπο που να νικάς αυτά τα κωλο-Ρένο ντεκ;;;; Έλεος πια! Μέχρι και... Μάγισσες και Ρογκς παίζουν έτσι! Τώρα έχασα από μία μάγισσα (εγώ με Face Hunter) στον... 18ο-28ο (λολ) γύρο, δεν ξέρω ΠΟΣΟ είχαμε φτάσει... της έκανα συνολικά ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΔΥΟ ντάματζ... κι έχασα τελικά (δύο στάμινα αυτός, δύο εγώ... με επίθεση εγώ... αλλά είχε την "φροστ-ασπίδα")!!!!!!! Ξαναλέω... της έκανα της μάγισσας... 72 (!!!!!!!) ντάματζ... και δεν πέθανε! Αρχικά την πήγα στο 2 στάμινα (εγώ 28!!!!) και πετάει τον Ρένο... Συνεχίζω ακάθεκτος (ενώ φυσικά έχω χαλάσει "μια μάντρα" κάρτες ως τον 7ο γύρο που έριξε τον Ρένο)... συνεχίζω και την "σακατεύω", φτάνει 4 στάμινα... και πετάει την 3άρα κάρτα που "τριγκάρει" το Battlecry και μετά πετάει το 5άρι healing bot και ΞΑΝΑ-παίρνει 8Χ2=16 στάμινα... συνεχίζω και τον φτάνω στο 2 στάμινα (ΠΑΛΙ)... οπότε έχει πετάξει αυτή την νέα 9άρα κάρτα (που διαλέγεις ένα 10άρι σπελ)... επιλέγει να "πουσάρει" το μίνιον αυτό (και από 7/8 γίνεται 17/18)... και του 'ρχεται στον επόμενο γύρο και ρίχνει και την κωλο-"φριζ"-ασπίδα!!!!!!!!Δηλαδή ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ... "τσιτ"; Να "χακάρω" το παιχνίδι για να νικήσω τα κωλο-Ρένο ντεκ;! Μ' αρέσει που όλος ο κόσμος (τότε) σκυλόβριζε τον Secret Paladin, όταν εμφανίστηκε το ντεκ του! Μα... με ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ κουκουβάγιες (Silence) έχεις "καθαρίσει", του διαλύεις το κόμπο! Ή με κάνα σπελ που καταστρέφει τα σίκρετς (βλ. την "φωτοβολίδα")......Αλλά αυτά τα Ρένο-ντεκ... είναι Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ καρκίνος, τελικά! Ειδικά σήμερα... πρέπει να 'χω παίξει 10-12 ματς... εκ των οποίων το 85% είναι Ρένο ντεκς (με διάφορους ήρωες, όχι Λοκ μόνο)!!!
XMorsX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οι druids, paladins και zoolock / malylock εχουν πλεονεκτημα απεναντι σε Renolock. To αλλο deck απο οτι καταλαβα ειναι καποιου ειδους control-echo mage και οχι freeze mage. Σε αυτη την περιπτωση, τα παραπανω decks θα εχουν επισης πλεονεκτημα απεναντι του.
kostask91 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου ο ρενο βγηκε για να αντιμετωπιστει το προβλημα face hunter, aggro paladins, και γενικα ολα τα aggro decks που δεν μας εχουν αφησει σε ησυχια και να απολαυσουμε ενα παιχνιδι . Απο τη στιγμη που επαιζες face hunter και aggro paladin οπως εχεις πει πολλακις, και γενικως αφου σου αρεσουν τα γρηγορα παιχνιδια, μαλλον εκανε τη δουλεια της η καρτα. Δεν υπαρχει deck που να τα κερδιζει ολα. Και οπως ειπε παραπανω ο ΧΜοrsX , οντως ο ρενο ειναι δυσκολα αντιμετωπος με αυτους τους αντιπαλους, μιας και παιζω ρενοlock και renodruid..
BadBoy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αυτά τα combo του mage είναι πολύ δυνατά πάντως. Πώς αντιμετωπίζεις αυτό:
paularas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ε καλά δεν είναι κάτι uber. 8/8 body στο turn 9 με 1 ping μόνον.... όπου turn 8 σου παίζει ο pala tyrion με 6/6 + taunt + divine + weap 5x3 dmg. και στο turn 9 σου έπαιξε o mage 8/8
BadBoy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ε καλά δεν είναι κάτι uber. 8/8 body στο turn 9 με 1 ping μόνον.... όπου turn 8 σου παίζει ο pala tyrion με 6/6 + taunt + divine + weap 5x3 dmg. και στο turn 9 σου έπαιξε o mage 8/8 Έπρεπε να διευκρινήσω, sorry. Το χέρι δες.
ultralisk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ... "τσιτ"; Να "χακάρω" το παιχνίδι για να νικήσω τα κωλο-Ρένο ντεκ;! παίξε με mid range και Control Decks και άσε λίγο στην άκρη τα yolo builds
paularas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έπρεπε να διευκρινήσω, sorry. Το χέρι δες. στο κάνει ο pala με concetration + equality και του μένουν και ρέστα. μην σου πω equality και τον 3/2 + όταν κάνεις spell, aoe fire dmg και σου μένει μανα να παίξεις και μία sylvanas ^^ : p
george_o/c Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρες everybody, rank 5 σήμερα. Έπαιξα πολύ λίγες ώρες, ήταν από τις εύκολες season μάλλον. Χρησιμοποίησα zoo μέχρι το rank 11, velen priest μέχρι το rank 7 και μετά μια μίξη από velen priest & secret paladin. Με τον Velen priest έριξα τρελό γέλιο, το πέτυχα στο hearthpwn και λέω θα το δοκιμάσω. Δεν περιμένει κανείς 20 dmg burst ξαφνικά με τα mindblast Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχεις παίξει κάμποσο priest και να ξέρεις κάπως τα όριά του, board clears με τον pyromancer και combos με τον pyro και το acolyte of pain. Βασίζεται στο card draw ουσιαστικά. Με τον secret paladin έκανα 16-10 και με τον velen priest έχασα μόνο ένα game από έναν control paladin. Happy laddering 1
KilliK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 σοβαρο bug με τα Adventures, χαθηκανε απο το παιχνιδι. η Blizzard το ερευνα. http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/20419652701?page=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις