george_o/c Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά σε όλους! Μετά τον druid, σειρά είχε ο warlock να γίνει χρυσός Την προηγούμενη season έπαιξα πολύ renolock στα ranks 5-4 και το deck έσπερνε πραγματικά. Συν του ότι ήταν κάτι το διαφορετικό για κάποιον που έχει φαρμάρει πολλά warlock wins με zoo παλιότερα. Anyway, αυτή τη χρονιά ξεκίνησα με zoo κατευθείαν και προς το παρόν από 18 που είχα πέσει, είμαι μεταξύ 11-12. Ορίστε το deck zoo 2-4 vs hunter4-4 vs priest1-6 vs druid4-1 vs warrior7-1 vs mage3-0 vs shaman3-0 vs rogue5-3 vs warlock6-4 vs paladin 35-23 total 3
Liapisftw Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά σε όλους! Μετά τον druid, σειρά είχε ο warlock να γίνει χρυσός Την προηγούμενη season έπαιξα πολύ renolock στα ranks 5-4 και το deck έσπερνε πραγματικά. Συν του ότι ήταν κάτι το διαφορετικό για κάποιον που έχει φαρμάρει πολλά warlock wins με zoo παλιότερα. Anyway, αυτή τη χρονιά ξεκίνησα με zoo κατευθείαν και προς το παρόν από 18 που είχα πέσει, είμαι μεταξύ 11-12. Ορίστε το deck zoo 2-4 vs hunter 4-4 vs priest 1-6 vs druid 4-1 vs warrior 7-1 vs mage 3-0 vs shaman 3-0 vs rogue 5-3 vs warlock 6-4 vs paladin 35-23 total http://www.hearthpwn.com/decks/406163-twobiers-top15-zoolock-with-brann
george_o/c Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το γνωρίζω το deck ρει, απ' το hearthpwn το είδα.
πανηλειακός Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ενα θα πω.. αυτος ο shaman με τα overlock εχει γινει ξεφτυλα
Tmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ενα θα πω.. αυτος ο shaman με τα overlock εχει γινει ξεφτυλα Στην αρχή διάβασα overclock
πανηλειακός Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Στην αρχή διάβασα overlock χαχαχα.. ναι Overload
devil-ji Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οντως το 16 εχεις μπει .... φορτσατο!! Ειδικα το 2ο run ηταν αρχικα 3-2 1
aris1986 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 δεν βαζετε και τα rewards να ονειρευομαστε εμεις μεχρι 7 νικες αρένα;
xaniared Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 δεν βαζετε και τα rewards να ονειρευομαστε εμεις μεχρι 7 νικες αρένα; Μη φανταστείς τίποτα τρελό. 400 gold, ένα pack και ένα golden common
BadBoy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αυτό με τα common σαν αμοιβή σε πάνω από 10 νίκες είναι λίγο απαράδεκτο. 2
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αυτό με τα common σαν αμοιβή σε πάνω από 10 νίκες είναι λίγο απαράδεκτο. Απαραδεκτο που εν μερη εχουν ιδιες αμοιβες το rank 5 που εχει και το win streak μεχρι τοτε με το Legend αλλα σιγα μην σε ακουσουνε
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πλέον "και η κουτσή Μαρία" (ο πάσα ένας, οποιουδήποτε ήρωα) παίζε πια με RenoJack ντεκ! Μέχρι και... Ρογκ τέτοιο ντεκ έχω πετύχει! Πιστεύω ότι, εάν ο (παλιός!) Patron Warrior ή ο Secret Pally ήταν "καρκίνος" ντεκς, σαν αυτά τα νέα ντεκς με τον RenoJack δεν υπάρχουν - εφόσον "τους κάτσει" ο Reno και δεν προλάβει ο αντίπαλος να τους νικήσει πριν εμφανιστεί. Έχουν κιόλας (οι περισσότεροι) και την άλλη την 3άρα την κάρτα που "τριγκάρει" τα battlecry, οπότε είναι κομπλέ (με 2-3 healing κάρτες), μπορούν να γεμίζουν ζωή (μαζί με τον Reno) 2-3 και παραπάνω φορές στην μάχη!!!!! Πώς να το νικήσεις αυτό το ντεκ, ειδικά με Aggro εσύ που 'χεις καταναλώσει τις μισές κάρτες να τον νικήσεις ως τον 6ο-7ο γύρο;;; ...Βαριέμαι να παίζω τα πολύ κοντρόλ ντεκς (κι εγώ έχω 2-3 Reno φτιάξει), παίρνει 10-12-14 γύρους (δηλαδή άνω των 15-18 λεπτών το ματς). Αλλά... ίσως πρέπει να το κάνω, γιατί δεν "παλεύονται" τα Reno-decks. Btw...το τορινό Brawl ήταν γελοία εύκολη υπόθεση - 11 νίκες σερί με "Spell-Face-Hunter" και επιλογή στην αρχή ασπίδα (κάθε φορά που πετάς σπελ). Το "τουμπάνιασα" σε secrets και σπελ-μπολτς και νικούσα γύρω στον 10ο γύρω με 30 στάμινα και 7-9 ασπίδα... Σε ενα game με secret pally μου εκατσε curve minibot-muster-bok-loatheb-mystery-mystery-tirion Αηδιασα λιγο να πω την αληθεια αλλα χρειαζομουν τη νικη οποτε . Παντως βλεπω διαφορα στην ευχαριστηση απο το παιχνιδι αναλογα το ντεκ, πχ secret pally πολυ ευκολο να το παιξεις αλλα καμια χαρα στη νικη, ισα ισα οπως ανεφερα, ειναι τελειως unfair για τον αλλο παικτη και δεν εχεις την αισθηση οτι τον νικησες ΕΣΥ. Αλλα παιζοντας oil rogue, renolock, freeze mage, cw και παλιοτερα patron νιωθεις οτι ''κατεκτησες/εχτισες'' τη νικη. Μολις επαιξα με Lifecoach (Rogue - Druid) Με νικησε με FoN - Double SR απο 22 health ενω ειχα lethal next turn Βασικά, υπάρχει και χειρότερο κόμπο (παίζω με τέτοιο ντεκ, ως φανατικός-Παλαντίνος): Coin->Minibot->Minibot->Coghammer->PilotBot->SledgeBelcher->Mystery->Dr.Boom->Tyrion... ...και μετά αυτοκτονείς (όταν είσαι απ' την άλλη πλευρά και σου "κάθεται" τέτοια γκαντεμιά κόμπο καρτών)!
paularas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 αυτό είναι το perfect curve που σχεδόν με τίποτα δεν γίνεται counter. με την ίδια λογική είναι σαν γκρινιάζει κάποιος που δεν του καθεται το λαχείο (σε διαφορετικό scale αλλα you got my point). επίσης εάν σε κούρασαν αυτά ξεκίνα τις αρένες να βρίζεις του άπειρους mages με flamestrikes και τους palas με murloc knights : p (it's something)
ultralisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ανεκτίμητη αξία να βλέπεις καρκινο aggro decks να πέφτουν πάνω σε Ice Block και να spamάρεις "Whoops" βάζοντας Reno μετά
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 αυτό είναι το perfect curve που σχεδόν με τίποτα δεν γίνεται counter. με την ίδια λογική είναι σαν γκρινιάζει κάποιος που δεν του καθεται το λαχείο (σε διαφορετικό scale αλλα you got my point). επίσης εάν σε κούρασαν αυτά ξεκίνα τις αρένες να βρίζεις του άπειρους mages με flamestrikes και τους palas με murloc knights : p (it's something) E ναι, είναι πέρφεκτ - αλλά το 'χω δει να γίνεται πολλές φορές (εγώ 1-2 το 'χω πετύχει να το κάνω). Μπα... σιχαίνομαι οτιδήποτε "ραντομιά" (ούτε κάρτες τέτοιες παίζω, γιατί δεν είμαι ιδιαίτερα τυχερός). Η Αρένα είναι "κάργα-ραντομιά", ό,τι σου "κάτσει" απ' τις τυχαίες κάρτες που σου δίνει αρχικά να φτιάξεις ντεκ. Έχω δει τύπους να 'χουν φτιάξει έτσι τυχαία φοβερό ντεκ κι εγώ να 'μαι με κάτι αηδίες κάρτες ΜΟΝΕΣ (ούτε μία διπλή)!... Έχω πάψει πολύ καιρό να παίζω Αρένα, ειδικά μετά την εμφάνιση του Brawl που μ' αρέσει πολύ κάθε βδομάδα διαφορετικό κόνσεπτ. ανεκτίμητη αξία να βλέπεις καρκινο aggro decks να πέφτουν πάνω σε Ice Block και να spamάρεις "Whoops" βάζοντας Reno μετά Μα... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ "καρκίνος" τα aggro decks! Πχ. ο Face Hunter που σιχαινόμουν και ξεκίνησα να παίζω πριν λίγο καιρό... και σ' αυτό "γκαντέμης" είμαι! Εμφανίστηκε τώρα o Reno και "καληνύχτα", "πάπαλα" ο Face Hunter - τελειωμένη υπόθεση είναι! Γενικά πια, τα aggro decks έχουν ψιλο-πεθάνει. Όλοι παίζουν κοντρόλ/μιντρέιντζ ή Ρένο... Κι εγώ ως Παλαντίνος τέτοια έπαιζα, αλλά σκυλοβαρέθηκα πια να παίζω 15-18 λεπτά το ματς! Είχα (τότε, όχι πια) τους Face Hunter και "καθάριζαν" το ματσάκι σ' ένα 5λεπτο! Και τώρα που 'πα "άντε κι εγώ να παίξω λίγο ευκολάκια ματσάκια"... ήρθε ο Ρένο και μας "πήδησε"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις