Sorath Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ανάθεμα αυτή η κάρτα που σε κάνει full heal αν δεν έχει 2ες κόπιες στο deck σου. Παραείναι op μου φαίνεται. Ένα σκασμό φορές μου έχει τύχει να τον έχω τον άλλον με 1-2 health, και τσουπ! Άντε στο 30 πάλι....
Sartiv Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ανάθεμα αυτή η κάρτα που σε κάνει full heal αν δεν έχει 2ες κόπιες στο deck σου. Παραείναι op μου φαίνεται. Ένα σκασμό φορές μου έχει τύχει να τον έχω τον άλλον με 1-2 health, και τσουπ! Άντε στο 30 πάλι.... Δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο op η καρτα. Αν παιξεις σωστα, θα του γυρισει μπουμερανγκ αυτη η καρτα.. Το καλο ειναι οτι τωρα πλεον υπαρχουν πολλα διαφορετικα decks , και ειναι δυσκολο να βρεις ποιο deck ειναι meta που να κοντραρει πανω απο το 50% αν παιζεις σωστα...
Locko Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Secret Paladin. Είναι ακόμα 1 tier πάνω από όλα τα deck imo.
devil-ji Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε ενα game με secret pally μου εκατσε curve minibot-muster-bok-loatheb-mystery-mystery-tirion Αηδιασα λιγο να πω την αληθεια αλλα χρειαζομουν τη νικη οποτε . Παντως βλεπω διαφορα στην ευχαριστηση απο το παιχνιδι αναλογα το ντεκ, πχ secret pally πολυ ευκολο να το παιξεις αλλα καμια χαρα στη νικη, ισα ισα οπως ανεφερα, ειναι τελειως unfair για τον αλλο παικτη και δεν εχεις την αισθηση οτι τον νικησες ΕΣΥ. Αλλα παιζοντας oil rogue, renolock, freeze mage, cw και παλιοτερα patron νιωθεις οτι ''κατεκτησες/εχτισες'' τη νικη. Μολις επαιξα με Lifecoach (Rogue - Druid) Με νικησε με FoN - Double SR απο 22 health ενω ειχα lethal next turn Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από devil-ji
urgo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ απόλυτα.Γιαυτο το σιχαίνομαι.Γιατί θέλει 0 μυαλό.Παιζει μόνο του το ντεκ για σένα.
XMorsX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σε ενα game με secret pally μου εκατσε curve minibot-muster-bok-loatheb-mystery-mystery-tirion Αηδιασα λιγο να πω την αληθεια αλλα χρειαζομουν τη νικη οποτε . Παντως βλεπω διαφορα στην ευχαριστηση απο το παιχνιδι αναλογα το ντεκ, πχ secret pally πολυ ευκολο να το παιξεις αλλα καμια χαρα στη νικη, ισα ισα οπως ανεφερα, ειναι τελειως unfair για τον αλλο παικτη και δεν εχεις την αισθηση οτι τον νικησες ΕΣΥ. Αλλα παιζοντας oil rogue, renolock, freeze mage, cw και παλιοτερα patron νιωθεις οτι ''κατεκτησες/εχτισες'' τη νικη. Μολις επαιξα με Lifecoach (Rogue - Druid) Με νικησε με FoN - Double SR απο 22 health ενω ειχα lethal next turn Eτσι και εγω "κατακτω" τη νικη με aggro shaman. Δεν ειναι τοσο all-round δυνατο οσο ο secret paladin, αλλα μου δουλευει καλυτερα σε αυτο το meta. Και οταν λεω καλυτερα, το εννοω. 8 νικες σερι για να παω απο ρανκ 7 -> ρανκ 5 και με games του τριλεπτου (2 να ηταν μονο που ο αντιπαλος δεν ηταν ψοφιος μεχρι τον 7ο γυρο), σε σημειο που με βαζει σε πειρασμο να αφιερωσω το χρονο που χρειαζεται για να παω επιτελους legend.
devil-ji Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εχει τρομερο dmg output αυτος ο aggro shaman, θα φτιαξω 2ο doom για την επομενη σεζον.
xavier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 σε ενα στριμ εβλεπα εναν murloc pala και μου φανηκε πολυ op, ουσιαστικα με την anyfin can happen αν παει turn10 εχει ψιλοκλειδωσει το παιχνιδι. βεβαια ειναι διαφορετικο απο τα παλιοτερα murloc deck, ουσιαστικα ειναι combo deck και οχι aggro και παιζει μονο τα δυνατα murloc και τo blugil
devil-ji Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Rouge Arenas <3 Πιστευω εχει αφησει λιγο πισω paladin, mage. Μου βγαζει σταθερα >7 νικες και 3 12αρια :-D
kostask91 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Και μενα η rogue πολυ καλα μου καθεται, ενω γενικα δεν εχω παιξει και πολυ, 30 level την εχω. Ως τωρα εχω κανει 2 12αρια με rogue και 1 με paladin.
Lautrec Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 σε ενα στριμ εβλεπα εναν murloc pala και μου φανηκε πολυ op, ουσιαστικα με την anyfin can happen αν παει turn10 εχει ψιλοκλειδωσει το παιχνιδι. βεβαια ειναι διαφορετικο απο τα παλιοτερα murloc deck, ουσιαστικα ειναι combo deck και οχι aggro και παιζει μονο τα δυνατα murloc και τo blugil Ναι, αλλά χρειάζεται συγκεκριμένα murloc και 10 μανα. Τεράστιο κόστος. Πάντως πολύ ωραία αυτή η κάρτα και η άλλη του Shaman (everyfin is awesome). Ό,τι πρέπει για ένα tribe που αχρηστεύεται με 1 board clear.
privateer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 12 νίκες arena με ένα πολυ basic deck χωρίς κάποιο legendary. Ο νέος χρόνος ξεκίνησε καλά 8
BadBoy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μήπως είναι λίγο σπασμένη κάρτα ο Museum Curator στην αρένα; 1
paularas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 μηπως είναι σπασμένη κάρτα ο museum curator*
Προτεινόμενες αναρτήσεις