Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος χαζος ειπε οτι ο Reno δεν ειναι καλος σε αυτη την σεζον πηγα legend me RenoLock...Ez 5 wins στην σειρα απο το ρανκ 1-legend. Πιο πριν secredin..

Δωσε και deck list αν μπορεις.

Φανταζομαι εχεις sylvanas, malganis και big game hunter μεσα πως θα μπορουσα να τα αντικαταστησω(οσο γινεται) επειδη δεν τα εχω

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι διότι το να πας legend τις 2 τελευταίες μέρες του ladder με aggro shaman είναι μεγάλο κατόρθωμα.

Με renolock πηγα . Επισης ηταν οι 6 τελευταιες. Τελος πανε αμα μπορεις ακομα και με face shaman. Επισης το οτι δεν λιωνω ολο τον μηνα σαν chinese farmer ειναι θεμα skill υποθετω.

Δωσε και deck list αν μπορεις.

Φανταζομαι εχεις sylvanas, malganis και big game hunter μεσα πως θα μπορουσα να τα αντικαταστησω(οσο γινεται) επειδη δεν τα εχω

http://www.hearthpwn.com/decks/388371-s21-asia-1-100-win-rate-21win-0lose

Αυτο bro, και δεν ειναι καθολου ψεμα το 100% που λεει. Ειναι και Ασιατης. Εγω ειχα περιπου 85% με αυτο. και απο το 1 εως legend ειχα 5 νικες σερι. Δεν εχει malganis, στην θεση της Sylvanas θα εβαζα Sunwalker ή master jouster (divine shield και taunt αν νικησεις) υποθετω vs aggro θα το νικας το joust. Αλλιως argent commander. Κατι 6αρι που να κανει trades. Και η Maexxna ειναι ενα επικινδυνο σαν την Sylvana τερας εχω δει καποιους να το τρεχουν στο ιδιο deck. Ο Commander θα μπορουσε απλα ειτε να σκοτωσει κατι ή να του δωσεις και ενα overwhelm να ειναι ενα 8αρι μαπα. Για το big game hunter ζορικο σχετικα αφου ειναι one of a kind το effect . 

edited

Δημοσ.

Μην εισαι *** που δεν εχεις παει και εσυ... Ωστοσο ειναι τετοια η δομη του game που το εχουν κανει ετσι που ελαχιστα deck λειτουργουν τοσο καλα για να ανεβεις τον καρκινο τον Ladder. Επισης μην κλαις γιατι με την διαδοση του Stream (twitch κλπ) και ολα τα διαφορα site σε οποιοδηποτε παιχνιδι τα ιδια γινονται. Ιδια builds και μαθαινεις απο τους Pro. 

P.S. πανε αμα μπορεις legend με ετοιμο deck για αρχη.

Και τι ειναι αυτο, κατορθωμα???Μονο και μονο που οχι μονο εχεις κανει copy paste τα decks των streamers,αλλα εχεις βαλει και τα ονοματα τους κιολας σε αυτο(ουτε διαφημιση να τους εκανες δηλαδη)αυτο ακριβως λεει.

Πριν 2 ή 3 season πηγα με τον φιλο μου legend στο account του παιζοντας τον τοτε σπασμενο handlock αυτος(εγω παλι επαιζα control priest με recomb και 2-3 καρτες ακομα και εφτασα μεχρι rank 2(non legend βεβαια). Ναι ξερω στο hearthstone υπαρχουν δυο κατηγοριες οι noobs κατω απο το Legend και οι προ στο legend....ΔΕΝ.

Το κακο στο Hearthstone με το Legend rank ειναι οτι δεν σε ξεχωριζει οντως απο την μαζα ακριβως λογω των copy paste decks αλλα επισης και λογω του boost που ειδικα στο εξωτερικο πεφτει οπως και σε αλλα παιχνιδια(δηλαδη πληρωμη με πραγματικα χρηματα σε ατομα για να σου πανε το account legend).

Οσο για τον φιλο μου οπως του τα λεγα(οτι οταν παει legend μια φορα θα ξενερωσει)πλεον μονο για daily μπαινει μια φορα στις 3-4μερες.

Σε αλλα παιχνιδια πχ οταν πας σε αντιστοιχα ranks ξεχωριζεις και για το skill που εχεις(mmo-moba),στο hearthstone για το αν εχεις ολες τις καρτες και μπορεις να λιωσεις τον μηνα για να παιξεις πολλα παιχνιδια για να πας legend.

Οσο για το Ladder δεν μπορω να καταλαβω τι μανια που εχετε ορισμενοι.Ο αλλος πιο πισω ελεγε οτι τωρα ξεκινησε το παιχνιδι(και αρα με σχεδον καθολου καρτες)και ρωταγε συμβουλες για να παει πανω απο το rank 14.Αλλος πιο πισω παλι ψιλο νεος στο παιχνιδι ρωταγε τα aggro/broken decks για να παει rank 5 και πανω(λες και αν παει κατι θα γινει).

Δηλαδη τι να πει και η μαζα που απλα παιζει το παιχνιδι για να περασει η ωρα τους κυριως(και οχι μαζα δεν ειναι μονο/κυριως το ηλιθιο chat στο twitch αν και ειναι κομματι της).

Συμβουλη και δικια μου αλλα και αλλων ατομων που το βαρεθηκαν ολο αυτο το ντορο στο Hearthstone,παιξτε ή στις αρχες ή στα τελη 1-2μερες να κλειδωσετε το rank για τα rewards και μετα παιζετε οτι γουσταρετε for fun.

Δημοσ.

Με renolock πηγα. Επισης ηταν οι 6 τελευταιες. Τελος πανε αμα μπορεις ακομα και με face shaman. Επισης το οτι δεν λιωνω ολο τον μηνα σαν chinese farmer ειναι θεμα skill υποθετω.

Αυτο bro, και δεν ειναι καθολου ψεμα το 100% που λεει. Ειναι και Ασιατης. Εγω ειχα περιπου 85% με αυτο. και απο το 1 εως legend ειχα 5 νικες σερι. Δεν εχει malganis, στην θεση της Sylvanas θα εβαζα Sunwalker ή master jouster (divine shield και taunt αν νικησεις) υποθετω vs aggro θα το νικας το joust. Αλλιως argent commander. Κατι 6αρι που να κανει trades. Και η Maexxna ειναι ενα επικινδυνο σαν την Sylvana τερας εχω δει καποιους να το τρεχουν στο ιδιο deck. Ο Commander θα μπορουσε απλα ειτε να σκοτωσει κατι ή να του δωσεις και ενα overwhelm να ειναι ενα 8αρι μαπα. Για το big game hunter ζορικο σχετικα αφου ειναι one of a kind το effect . 

Θελω λιγο ακομα dust για να φταιξω big game hunter.Πολυ καλο γενικα το deck

Δημοσ.

Και τι ειναι αυτο, κατορθωμα???Μονο και μονο που οχι μονο εχεις κανει copy paste τα decks των streamers,αλλα εχεις βαλει και τα ονοματα τους κιολας σε αυτο(ουτε διαφημιση να τους εκανες δηλαδη)αυτο ακριβως λεει.

Πριν 2 ή 3 season πηγα με τον φιλο μου legend στο account του παιζοντας τον τοτε σπασμενο handlock αυτος(εγω παλι επαιζα control priest με recomb και 2-3 καρτες ακομα και εφτασα μεχρι rank 2(non legend βεβαια). Ναι ξερω στο hearthstone υπαρχουν δυο κατηγοριες οι noobs κατω απο το Legend και οι προ στο legend....ΔΕΝ.

Το κακο στο Hearthstone με το Legend rank ειναι οτι δεν σε ξεχωριζει οντως απο την μαζα ακριβως λογω των copy paste decks αλλα επισης και λογω του boost που ειδικα στο εξωτερικο πεφτει οπως και σε αλλα παιχνιδια(δηλαδη πληρωμη με πραγματικα χρηματα σε ατομα για να σου πανε το account legend).

Οσο για τον φιλο μου οπως του τα λεγα(οτι οταν παει legend μια φορα θα ξενερωσει)πλεον μονο για daily μπαινει μια φορα στις 3-4μερες.

Σε αλλα παιχνιδια πχ οταν πας σε αντιστοιχα ranks ξεχωριζεις και για το skill που εχεις(mmo-moba),στο hearthstone για το αν εχεις ολες τις καρτες και μπορεις να λιωσεις τον μηνα για να παιξεις πολλα παιχνιδια για να πας legend.

Οσο για το Ladder δεν μπορω να καταλαβω τι μανια που εχετε ορισμενοι.Ο αλλος πιο πισω ελεγε οτι τωρα ξεκινησε το παιχνιδι(και αρα με σχεδον καθολου καρτες)και ρωταγε συμβουλες για να παει πανω απο το rank 14.Αλλος πιο πισω παλι ψιλο νεος στο παιχνιδι ρωταγε τα aggro/broken decks για να παει rank 5 και πανω(λες και αν παει κατι θα γινει).

Δηλαδη τι να πει και η μαζα που απλα παιζει το παιχνιδι για να περασει η ωρα τους κυριως(και οχι μαζα δεν ειναι μονο/κυριως το ηλιθιο chat στο twitch αν και ειναι κομματι της).

Συμβουλη και δικια μου αλλα και αλλων ατομων που το βαρεθηκαν ολο αυτο το ντορο στο Hearthstone,παιξτε ή στις αρχες ή στα τελη 1-2μερες να κλειδωσετε το rank για τα rewards και μετα παιζετε οτι γουσταρετε for fun.

Ο λογος που κανεις copy paste decks ειναι γιατι απλα δεν γινονται καλυτερα απο αυτο. Φυσικα απο εκει και επιτα ειναι το tweek που θα κανεις εσυ αναλογα με το τι αντιμετωπιζεις. Δηλαδη στην dota και στο lol που κανεις λιγο πολυ στανταρ items και μεχρι σου εχουν και τα Suggested ingame τι θες να μου πεις; Οτι μονο στο Hs γινεται αυτο? Εγω παω legend και απο κει και περα παιζω τελειως for fun. 

Δημοσ.

Με renolock πηγα. Επισης ηταν οι 6 τελευταιες. Τελος πανε αμα μπορεις ακομα και με face shaman. Επισης το οτι δεν λιωνω ολο τον μηνα σαν chinese farmer ειναι θεμα skill υποθετω.

εχω βαλει twisting nether αντι για demon wrath σε αυτο το deck, εχτες με εσωσε σε μερικα παιχνιδια. καλη ιδεα η Maexxna, θα την δοκιμασω.

Δημοσ.

Συγνωμη που ανακατευομαι,αν και λαθος μου γιατι ειμαι νεος στο χςρο σε αυτο το παιχνιι και δεν περιμενα να μου αρεσε κιολας,αλλα αυτα που βλεπω και διαβαζω ειναι οτι ο καθενας κανει οτι θελει,δεν τον εμποδιζει κανεις,αλλα δεν ειναι σωστο να δειχνεις οτι εισαι καποιος,στο να αντιγραψεις ενα ντεκ απο το να φτιαξεις ενα δικο σου δεν εχει καμια απολυτος σημασια.

Τωρα οσο αφορα για το παιχνιδι οσο πληρωνεις τοσο καλος εισαι,το παιχνιδι ειναι καθαρα για εμενα pay to win οπως και τα περισοτερα παιχνιδια,τωρα αν χρειασατει καποιος μια βοηθεια για ενα ντεκ η κατι ακομα δεν ειναι κακο να βοηθησει καποιος για αυτο ειναι το forum για να λυνουμε τις αποριες,οποτε διασκεδαστετο οπως θελει ο καθενας και οπως νιωθω οτι τον ευχαριστει τον καθενα.

Δημοσ.

Συγνωμη που ανακατευομαι,αν και λαθος μου γιατι ειμαι νεος στο χςρο σε αυτο το παιχνιι και δεν περιμενα να μου αρεσε κιολας,αλλα αυτα που βλεπω και διαβαζω ειναι οτι ο καθενας κανει οτι θελει,δεν τον εμποδιζει κανεις,αλλα δεν ειναι σωστο να δειχνεις οτι εισαι καποιος,στο να αντιγραψεις ενα ντεκ απο το να φτιαξεις ενα δικο σου δεν εχει καμια απολυτος σημασια.

Τωρα οσο αφορα για το παιχνιδι οσο πληρωνεις τοσο καλος εισαι,το παιχνιδι ειναι καθαρα για εμενα pay to win οπως και τα περισοτερα παιχνιδια,τωρα αν χρειασατει καποιος μια βοηθεια για ενα ντεκ η κατι ακομα δεν ειναι κακο να βοηθησει καποιος για αυτο ειναι το forum για να λυνουμε τις αποριες,οποτε διασκεδαστετο οπως θελει ο καθενας και οπως νιωθω οτι τον ευχαριστει τον καθενα.

Γιατί pay to win? Παίζω από τον Φεβρουάριο περίπου και έχω ανοίξει naxrammas - blackrock - 2 wings LoE. Πηγαίνω 5 level στα ranked τους τελευταίους μήνες εύκολα. Απλά παίζω for fun και κυρίως φαρμάρω αρκετά από αρένα..

Δημοσ.

Δεν ειναι pay to win. Απο ενα σημειο και μετα αν μαζεψεις καποιες σοβαρες καρτες, μπορεις και legendary rank.

Εντω μεταξυ προσωπικα δε κανω αυτο που κανει o BigBoss, το βρισκω λιγο... "ετοιματζιδικο", τα decks μου ειναι 100% δικα μου , και το απολαμβαινω ετσι ακομα περισσοτερο οταν πετυχαινω το στοχο μου. Γενικα τετοιες λεπτομερειες εκφραζουν και καποια πραματα στην πραγματικη ζωη ;-) 

Αλλα οπως γουσταρει ο καθενας. 

• Like 1
Δημοσ.

O λόγος υπάρξεως ενός... παιχνιδιού, είναι να... "ΠΑΙΖΕΙΣ" - ήτοι... να... ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ;!
Μάλλον ΠΑΛΙΑ αυτό ίσχυε... γιατί πλέον ΚΑΙ ένα παιχνίδι είναι "πεδίο μάχης" αντιπαραθέσεων και... "ποιός την έχει πιο μεγάλη" (δεν αναφέρομαι σε ΤΙ μεγάλο, απλά δανείστηκα την έκφραση γιατί "κολλούσε" άψογα)...!!!

...Προσωπικά όταν ΠΑΙΖΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... πρωταρχικός στόχος είναι ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ την ώρα μου! Αν, όπως αυτό το... "καρκίνωμα"-παιχνίδι, παίζει και rank & Leaderboard και τελικά "κολλήσεις" σε δαύτο (να 'σαι απ' τους πρώτους)... οκ, ναι, τότε παίζει ρόλο και να βγεις ανάμεσα στους πρώτους. Ειδικά μάλιστα όταν κάποιοι ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΑΝΕ (χοντρά φράγκα) με το να... παίζουν παιχνίδια! (Εγώ νόμιζα ότι για να τα χοντροκονομίσεις, έπρεπε να σπουδάσεις και να μοχθίσεις - αλλά φαίνεται άλλαξαν οι καιροί)...

...Εν πάσει περιπτώσει... στο θέμα που προέκυψε...

Το να πας Legend σ' ένα τόσο "challenged" παιχνίδι - και ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ - είναι (κάποια στιγμή, όχι αμέσως ως αρχάριος) κάτι που προκύπτει και το θες. Γιατί "τρώμε τα νιάτα μας" κάθε σεζόν (μήνα) να ξεπεράσουμε του προηγούμενου μήνα το rank και να πάμε καλύτερα και ΙΣΩΣ και να γίνουμε κάποια στιγμή Legends;! Άρα... μας αρέσει, το θέλουμε, το γουστάρουμε...
(Βέβαια, προσωπικά, ΑΝ ΦΤΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ κάποια στιγμή Legend, μάλλον θα "ξενερώσω" και θα σταματήσω να παίζω - δεν θα 'μαι απ' αυτούς που θα θέλω να συνεχίζω να το επαναλαμβάνω κτλ. Θα 'χω τερματίσει πρώτος - οκ, απ' τους πρώτους, δεν θα 'μαι ο μόνος - και μετά... what ever... υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια να "καώ" έτσι...)

Πάντως... όσο και να θέλουμε να φτάσουμε ψηλά... δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι πρέπει να... διασκεδάζουμε! Και επίσης, ότι δεν είναι κακό να ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τις δυνάμεις μας (με δικά μας ντεκ, με δικές μας στρατηγικές, όχι να ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ άλλους που πέτυχαν με τον τρόπο τους). Αυτό δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, τα ΝΤΕΚ ΤΟΥΣ!!! Σαφώς και θα το κάνουμε, είναι ηλίθιο να πειραματίζεσαι ΤΕΛΕΙΩΣ στα "τυφλά"... όταν άλλοι επαγγελματίες παίκτες ψιλο-μοιράζονται στρατηγικές και ντεκς.

Βέβαια... σχεδόν πάντα... (τουλάχιστον σε μένα ΠΑΝΤΑ!)... το να πάρω αυτούσιο ένα ντεκ και να αντιγράψω πλήρως την στρατηγική αυτουνού που το πόσταρε στο διαδίκτυο, σχεδόν ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ δεν "πιάνει" αυτό! Πάντα, μα πάντα, πρέπει να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΩ το εκάστοτε ντεκ και τεχνική για μένα. Διότι πολύ απλά, ΟΥΔΕΙΣ είναι... κλώνος κάποιου άλλου (εκτός κι αν μας "την έχουν πέσει" οι... StormTroopers ή οι CloneTroopers και δεν το 'χω πάρει χαμπάρι)!

Δεν γίνεται να αντιγράφεις ΤΕΛΕΙΩΣ την στρατηγική και ντεκ κάποιου άλλου... όταν δεν είσαι αυτός ο "άλλος" εσύ... και ΔΙΑΦΕΡΕΙ ο τρόπος παιξίματός σου (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ... αλλά διαφέρει, δεν γίνεται να 'ναι ο ίδιος!). Επίσης, ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικός παράγοντας είναι η ΤΥΧΗ σ' αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι (και κάθε card game). 

Για παράδειγμα, ένας φίλος συνάδελφος που συχνά-πυκνά βγαίνει πια Legend, παίζει συγκεκριμένα ντεκ - ψιλοαντιγραμμένα τοπ παικτών - και είναι ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ που του "κάθονται" τα πάντα, όποτε το θέλει. Πχ. ουδέποτε παίζει με "clear-board" spells ή minions γιατί ΜΟΝΙΜΑ έχει ΠΑΝΤΑ το board control, ΠΑΝΤΑ όμως!!! (Πώς διάολο το καταφέρνει πάντα δεν ξέρω!)... Εν πάσει περιπτώσει, εγώ ΠΟΥ ΔΕΝ το καταφέρνω αυτό, "ΟΦΕΙΛΩ" να 'χω "clear-board" spells/minions... άρα.. ΔΕΝ είναι το ίδιο ντεκ μου με το δικό του, κι ας παίζουμε ολόιδιο χαρακτήρα και στυλ!)...

Πάντως δεν έχω τίποτα με κανέναν που αντιγράφει αυτούσια ένα πετυχημένο ντεκ, ούτε με κάποιον που πειραματίζεται (σαν εμένα) και φτιάχνει δικά του ντεκ με δική του στρατηγική...

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ... είναι εκείνους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σε νικήσουν, δίχως να τους νοιάζει διόλου το παιχνίδι, να παίξουν, να χαρούν το game κτλ. Για παράδειγμα το ..."κλασσικό" Rogue "burning-cards" ντεκ που είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, γιατί απλά... δεν παίζουν με δαύτο! Απλά σου "καίνε" τις κάρτες για να νικήσουν. ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ντεκ - που αποσκοπούν ΜΟΝΟ να σε νικήσουν, δίχως να παίξουν εναντίον σου - είναι αυτά που σιχαίνομαι.

Κατά τα άλλα... ο πάσα ένας κάνει ό,τι γουστάρει... παίζει όπως νομίζει.

Οποιος χαζος ειπε οτι ο Reno δεν ειναι καλος σε αυτη την σεζον πηγα legend me RenoLock...Ez 5 wins στην σειρα απο το ρανκ 1-legend. Πιο πριν secredin..

Hearthstone_Screenshot_12_26_15_02_11_38

Mια καρά είναι ο ΡΕΝΟ (ως κάρτα), άπαξ και ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ οι κάρτες (πριν σε "σαπίσουν", αφού θα 'χει ΜΟΝΟ ΜΙΑ από κάθε κάρτα για να 'σαι σίγουρος ότι θα παίξει ο Ρένο, εκτός κι αν έχεις counter online app που σου δείχνει δίπλα σου τις διαθέσιμες κάρτες - ή έχει "καμπάνα" μνήμη!)...

...Εμένα δεν μου "κάθεται" ως ντεκ ο Ρένο. Ούτε με Lock, ούτε με κάποιον άλλον - και δεν γουστάρω τα "βοηθήματα" (counters). Παίζω έτσι, συνήθως απ' το τάμπλετ μου.

Τίποτα... Aggro-Face "και ξερό ψωμί" (είτε Paladin... είτε Hunter... είτε Warrior... είτε Druid ή Shaman). "Φουλ-μούρη" κι ό,τι κάτσει!
Είχα φτάσει 5-4 rank προχθές... "κατρακύλησα" πάλι στο 10... και ξανα-μανα-προσπαθώ να ανέβω. "Χλωμό" το κόβω αυτό το μήνα να κατορθώσω να φτάσω Legend, εκτός κι αν "μου ανοίξει" και το "πάω τρένο".

Αλλά "πα-μαλ", μια χαρά, δεν πειράζει. Άστε που από την περασμένη "Πέφτη" έχω "καεί" με το νέο StarWars και μετά την ταινία διαβάζω το "StarWars Aftermath" e-book! Χαχαχα... Κακά τα ψέμματα... Ωραίο, "μαμάτο" το Hearthstone... αλλά άμα έχεις δει LIVE το Episode 4 στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ αθηναική αίθουσα ΤΟΤΕ το 1977... ε... έχεις "άλλα κολλήματα" που προηγούνται του Hearthstone.

Δημοσ.

http://www.hearthpwn.com/decks/376635-top-5-legend-raptor-rogueεπισης καλο ντεκ και fun to play.. raptor rogue..Επαιξα λιγα ματσακια με αυτο,με καποιες αλλαγες:-1 loot hoarder,-1 fan of knives,-sylvanas,+sir finley,+1 azure drake,+brann(ο οποιος τελικα δεν χρησιμεψε καπου,μαλλον θα μπει αλλο 1 hoarder η azure) και πηγε αρκετα καλα και το ευχαρηστηθηκα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...