Stavrakas13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ενώνω τα στρατόπεδα Αγάπη και Ειρήνη παιδιά Ευχαριστώ πολύ τον Atallos1. Έχω πάρα πολύ κακή σύνδεση αυτην την στιγμή αλλά αφήνω το btag μου εδώ Prince#2122 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 κέρδισα τους 5 απο τους 9αλλα δεν ξέρω τι να παίξωμονο mage έχω παίξει αλλα είμαι σε χάσιμο για τα deck και τι αξίζει ερώτηση : αυτά είπαμε δεν γίνονται wipe έτσι ?το κλειδί για πόσο ισχύει ? θα φάμε kick να μπουν άλλοι ? και αν ναι πότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πάλι τα ίδια http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/8427012684?page=2#35 To έκαναν reproduce και θα κοιτάξουν να βρουν λύση "Έχει πρόβλημα το ίντερνετ σου" - paularas 2013 Είναι τόσο fun αλλα και τόσο random και pay2win ταυτόχρονα. Δε ξέρω αν μου αρέσει η με αηδιάζει ^^ Κανε τον σταυρο σου, μπορει να φτιαξειSent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ρε μάγκες μπορεί κανείς να αγοράσει από το store με φράγκα τίποτα; credit card, paypal w/e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Νope, τους εχω στειλει ticket και τους εχω ριξει "βρισιδι".Σε διο διαφορετικα accounts εκανα link -purchase- unlink το paypal και απο τοτε μου βγαζει error και στην επιλογη της visa. Να θες να τους δωσεις λεφτα και να μην τα θελουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μίλησα με το chat support της blizzard και μου λένε ότι το store δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η πιστωτική δεν κάνει αγορά γιατί λέει απορρίπτει την αγορά η τράπεζα. Το paypal δεν κάνει αγορά και λέει να επικοινωνήσω μαζί τους και ότι δεν είναι δικό τους θέμα. Ρε μλκες τους λέω έχετε πρόβλημα κανείς απ'όσους ξέρω δε μπορεί και στο forum έχει 30 threads να το λένε. Να δούμε τι θα κάνουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Τωρα με εσενα, αν εκανες νεα καρτα ισως να trollαρει η τραπεζα σου για την ωρα.Εμενα απο την αλλη ειναι χρονια και δεν ειχα ποτε και πουθενα προβλημα.Παντου ετσι λενε, οτι πρεπει να μιλησεις με την paypal, κατι που εχουν κανει απειροικαι η paypal λεει οτι ειναι ok ο λογαριασμος.Αντε βγαλε ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10160956254?page=2#25 Αγόρασα χθες με την πιστωτική (δεν είναι καινούρια) στις 5 το απογευμα μια χαρά και μετά στις 10 δε μπορούσα... Go figure. Έκανα ότι λέει στο thread αλλά πάλι τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 A εσυ τρως αυτο το error?Εμενα στο paypal δεν κανει link και στην χρεωστικη βγαζει απλα error χωρις τον κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 χθες βραδυ αγορασα το 40ρι πακετο. Με βιζα χρεωστικη. κανενα προβλημα. σε 30 δευτερα εγινε το transaction. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Οικονομική κρίση στην Ελλάδα αλλά όλοι τα στάζουμε στην Blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Aμα δεν τα σκας στην Blizzard δεν εισαι c00l kid Εκτος αν εισαι Στανερ , η κανεις tweet για 1Direction Τοτε παω πασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μολις τωρα το ανοιξα και εχει πολλα errors, arena και play δεν βρισκουν αντιπαλους.Πιθανοτατα το patch να φταιει και για τις αγορες σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εκτος αν εισαι Στανερ , η κανεις tweet για 1Direction Οι 1Direction googlαρα και έμαθα τι είναι. Αλλά Στανερ WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πως φαινεται ο ανθρωπος που δεν ριχνει πιπινια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις