Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσο και να μην προτιμω πλεον αγγρο (εχοντας φτιαξει ολες τις playable καρτες),

ειναι ο μονος λογος που μπορει ενας νεος παικτης να παιξει και να ανεβει λιγο ρανκ ωστε να κολλησει με το παιχνιδι.

Τα πρωτα ντεκ που μπορουσα να φτιαξω (ουτε καν ολοκληρωμενα) σαν νεος παικτης ηταν face hunter και mech mage,

και ειδικα οταν ειχα φτασει ρανκ 12 με το 2ο, ενιωθα ευχαριστηση με το game -> περισσοτερη ωρα ενασχολησης κτλ

Αυτο με τα deckslots εχει καταντησει γελοιο.

Μονο με mage/warlock decks καλυπτονται ανετα 9 slots.

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι ο μονος λογος που μπορει ενας νεος παικτης να παιξει και να ανεβει λιγο ρανκ ωστε να κολλησει με το παιχνιδι.

Τα πρωτα ντεκ που μπορουσα να φτιαξω (ουτε καν ολοκληρωμενα) σαν νεος παικτης ηταν face hunter και mech mage,

και ειδικα οταν ειχα φτασει ρανκ 12 με το 2ο, ενιωθα ευχαριστηση με το game -> περισσοτερη ωρα ενασχολησης κτλ

Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να πρεπει να ανεβει ο νεος παικτης που δεν ξερει που του πανε τα 4 και δεν εχει και καρτες στο ranked. Δηλαδη σαν νεος παικτης που τωρα ξεκιναει το παιχνιδι απο που και ως που να εχει απαιτησεις να ανεβει πχ πανω απο rank 10 χωρις καν να παιξει καρτες??Ασε που αν συνηθισει στα aggro decks μετα θα ειναι της λογικης(τι να κατσω να δινω ενα σωρο dust/gold για τις αλλες καρτες για control decks οταν με λιγο dust μπορω να παιζω τα pew pew aggro decks)....

Ξερει ο παικτης που ξεκιναει τωρα το παιχνιδι τι ειναι το mech mage και face hunter???

• Like 3
Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να πρεπει να ανεβει ο νεος παικτης που δεν ξερει που του πανε τα 4 και δεν εχει και καρτες στο ranked. Δηλαδη σαν νεος παικτης που τωρα ξεκιναει το παιχνιδι απο που και ως που να εχει απαιτησεις να ανεβει πχ πανω απο rank 10 χωρις καν να παιξει καρτες??Ασε που αν συνηθισει στα aggro decks μετα θα ειναι της λογικης(τι να κατσω να δινω ενα σωρο dust/gold για τις αλλες καρτες για control decks οταν με λιγο dust μπορω να παιζω τα pew pew aggro decks)....

Πέστα χρυσόστομε. Να έχεις στάξει ιδρώτα να μαζέψεις dust και gold για να κραφτάρεις control warrior deck και να έχεις λίώσει ώρες ατελείωτες στο twitch για να το μάθεις το deck και να μπαίνει το κωλόνουμπο το οποίο απλά πετάει κάρτες στο board και να σου διαλύει το νευρικό σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αυτό με τις βρισιές είναι απαράδεκτο για νέους παίκτες ειδικά, ή για κάποιον casual που δεν έχει συνηθίσει τα online games. Προσωπικά αποφεύγω να τα κάνω accept γιατί ναι μεν γελάω με αυτά που γράφουν, αλλά απ' την άλλη τους λυπάμαι. 

Χαρακτηριστικά θυμάμαι έναν legend που έπαιξα την προηγούμενη season που μου είπε ότι εύχεται να αυτοκτονήσω και μου έστειλε video από το youtube με άτομα που πηδάνε από γέφυρα... Δεν θα μπορούσα ποτέ να μπω στο μυαλό ενός τέτοιου ανθρώπου και να τον ψυχολογήσω, επειδή έχασε παιχνίδι από midrange hunter. Μίλησα με το live support ωστόσο, μπήκα στο give feedback και έδωσα όνομα & battletag & screenshots του κωλόπαιδου. 

:-D

post-48616-0-70266300-1450629837_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

εγώ. καλός είναι αρκει να ψιλιάζεσαι τι θα παίξει ο αντίπαλος για να λειτουργήσεις ανάλογα. το πρόβλημα είναι ότι έχεις 30 διαφορετικές κάρτες που μερικές φορές τους early agro δεν τους προλαβαίνεις και σου κάνουν flow το board. επίσης πρέπει να σου κάτσει και ο γίγαντας να τον παίξεις στην αρχή μιας και όταν γίνεις jaraxus απλα δεν παίζεται. γενικα είναι της υπομονής deck 

• Like 2
Δημοσ.

θα στο στειλω bnet ή κάπου αλλου επειδη ειμαι δουλεια + είναι κανα 3 σελίδες με 30 διαφορετικές κάρτες (+ δεν θέλω ο lock0 να qqρίζει που δεν βάζω μέσα χρυσες )

• Like 1
Δημοσ.

Σε reno τρέχω αυτή την λίστα: http://www.hearthpwn.com/decks/378537-top-5-legend-rase-renolock

Επιδέχεται αλλαγές αναλόγως τι meta βρίσκεις.

Εναντίον σε aggro κάνεις mulligan για 1-drop, 2-drop και aoe (demonwrath/hellfire/shadowflame).

Εναντίον midrange ο Drake και ο Mountain είναι keep.

Τρέχει με ~60% winrate σε μένα. Coin flip τα aggro αναλόγως το χέρι κι αν τραβήξεις Reno ή όχι, σχετικά εύκολα τα midrange και τα control λόγω card advantage.

• Like 1
Δημοσ.

ps1: είδα έναν reno pala που είναι βασισμένος στον pala του life coach. θα τον δοκιμασω μιας και μου φάνηκε εκ πρώτης όψεως καλός.

ps2: ο reno lock μου είναι κατα 30% διαφορετικός απο του νίκου, θα τον post 1η ευκαιρεία

έχω spellbreaker για 2ο silence, feugen + stallag όπου με έχουν δώσει αστεία wins, twisting nether που με έχει καθαρίσει το board μερικες φορες και 1 χοντο αντι για 2 διαφορετικούς α και mct

Δημοσ.

Λιγο Renolock που δοκιμασα χωρις γιγαντες και τα περισσοτερα legendraries(κρατησα reno boom emperor,και επειδη τα αλλα δεν τα εχω εβαλα feugen stallag,ενα doomguard με προοπτικη να βγει απο τον voidcaller και κατι αλλα για δοκιμη),παλι βγαινει αρκετα καλα με ενα ~65% winrate... Οποτε βαζεις και εσυ οτι θελεις ..

• Like 1
Δημοσ.

ps1: είδα έναν reno pala που είναι βασισμένος στον pala του life coach. θα τον δοκιμασω μιας και μου φάνηκε εκ πρώτης όψεως καλός.

ps2: ο reno lock μου είναι κατα 30% διαφορετικός απο του νίκου, θα τον post 1η ευκαιρεία

έχω spellbreaker για 2ο silence, feugen + stallag όπου με έχουν δώσει αστεία wins, twisting nether που με έχει καθαρίσει το board μερικες φορες και 1 χοντο αντι για 2 διαφορετικούς α και mct

δοκίμασα τον reno pala πριν 2 μέρες και πήγα απο 5->7 :D

Μια χαρά φαίνεται το deck, λογικά εγώ μλκιστικα 

Σε reno lock τρέχω και εγώ feugen+stallag κτλ αλλά μάλλον οι περισσότεροι παίζουν το πιο πάνω

Δημοσ.

Δυο variations του renolock παιζουν κυριως, με demons και χωρις. Τελευταια το πρωτο variation εχει πιο πολυ πέραση. Γενικα παντως ειναι πετυχημενο deck.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...