Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα παιδες , δεν ξέρω σε ποια θεματολογια να το γράψω , γιατί αφορά και το hs , τεσπα αν είναι λάθος στείλτε μου μήνυμα να το σβήσω το ποστ, σκέφτομαι να πάρω tablet και επειδή παίζω hs και δεν έχω android κινητο , θα ήθελα να δοκιμάσω να παιξω΄στο tablet  , το θέμα μου είναι οτι για κάποιους μήνες δεν θα έχω ιντερνετ και θα είμαι με τα δεδομένα του κινήτου και ήθελα να ρωτήσω

1) αν το hs χρησιμοποίει πολλά δεδομένα ; ( είδα οτι κάποια παιζέτε απο τα κινητά σας)

2) και αν είναι αρκετό το 3g δίκτυο για να παίζεις ή χρείαζεται 4g ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

καλησπέρα παιδες , δεν ξέρω σε ποια θεματολογια να το γράψω , γιατί αφορά και το hs , τεσπα αν είναι λάθος στείλτε μου μήνυμα να το σβήσω το ποστ, σκέφτομαι να πάρω tablet και επειδή παίζω hs και δεν έχω android κινητο , θα ήθελα να δοκιμάσω να παιξω΄στο tablet  , το θέμα μου είναι οτι για κάποιους μήνες δεν θα έχω ιντερνετ και θα είμαι με τα δεδομένα του κινήτου και ήθελα να ρωτήσω

1) αν το hs χρησιμοποίει πολλά δεδομένα ; ( είδα οτι κάποια παιζέτε απο τα κινητά σας)

2) και αν είναι αρκετό το 3g δίκτυο για να παίζεις ή χρείαζεται 4g ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

4-5 mb την ώρα χοντρικά τρώει. Αν δεν έχεις καλό σήμα και γίνονται αποσυνδέσεις τρώει πολύ παραπάνω. Φρόντισε να έχεις σταθερή συνδεση. Μπορείς να εγκαταστήσεις και ένα data manager για να βλέπεις κάθε εφαρμογή ξεχωριστά πόσα σου τρώει. Με το 3g παίζεις πολύ άνετα.

Δημοσ.

το δικο μου είναι πιο all round. καλα χρυσα τα efigy και οι άλλες αλλά το παίζω περισσότερο στο tempo μέσα 

XZgeiuz.jpg

αν αντι των 2 mirror image(δεν μου γεμιζει το ματι :P ) βαλω 2 roaring torch ,και αντι του conjurer(δεν τον εχω) βαλω 1 counterspell και 1 polymorph λετε να χαλασει αρκετα?

Δημοσ.

αν αντι των 2 mirror image(δεν μου γεμιζει το ματι :P ) βαλω 2 roaring torch ,και αντι του conjurer(δεν τον εχω) βαλω 1 counterspell και 1 polymorph λετε να χαλασει αρκετα?

το mirror image κάνει φοβερο tempo γιατι:

πάει 0 μανα με μαγισούλα,

είναι 2 taunts που ο άλλος δεν θα τα κανει silence για να τα κάνει bypass 

ειναι spell άρα το mana wyrm και ο fw δουλεύουν φοβερά μαζί του

το deck γενικα δεν εχει taunts vs early agro. ότι καλύτερο να πετάς στον face hunter 4x 0/2 και να κερδίζεις 2 1/2 turns

το torch είναι τρισκάκιστο επειδή είναι 3 dmg και το after effect του είναι να ψάχνεις να το βρεις όταν θα ερθει στο χέρι του. δεν ανταλλάζεις 4 taunts για ~6dmg

counterspell είναι καλό αλλά μπορεί να στο κάψει ο scientist (μιας και το θες όταν δεν έχεις πετάξει loatheb και να γλιτώσεις ένα combo) και το poly δεν παίζει τόσο (έχει βγει απο το meta). παλια το είχαμε επειδη δεν υπηρχαν τόσα counter και υπήρχε 1 τρομερα δυνατη κάρτα. τώρα τα battlecry σε πονανε και έτσι το body που αφήνουν πίσω δεν είναι κάτι το τρομερό

τα sites που μπαίνουμε είναι τα hearthpwn.com τα https://tempostorm.com/

• Like 2
Δημοσ.

το mirror image κάνει φοβερο tempo γιατι:

πάει 0 μανα με μαγισούλα,

είναι 2 taunts που ο άλλος δεν θα τα κανει silence για να τα κάνει bypass

ειναι spell άρα το mana wyrm και ο fw δουλεύουν φοβερά μαζί του

το deck γενικα δεν εχει taunts vs early agro. ότι καλύτερο να πετάς στον face hunter 4x 0/2 και να κερδίζεις 2 1/2 turns

το torch είναι τρισκάκιστο επειδή είναι 3 dmg και το after effect του είναι να ψάχνεις να το βρεις όταν θα ερθει στο χέρι του. δεν ανταλλάζεις 4 taunts για ~6dmg

counterspell είναι καλό αλλά μπορεί να στο κάψει ο scientist (μιας και το θες όταν δεν έχεις πετάξει loatheb και να γλιτώσεις ένα combo) και το poly δεν παίζει τόσο (έχει βγει απο το meta). παλια το είχαμε επειδη δεν υπηρχαν τόσα counter και υπήρχε 1 τρομερα δυνατη κάρτα. τώρα τα battlecry σε πονανε και έτσι το body που αφήνουν πίσω δεν είναι κάτι το τρομερό

τα sites που μπαίνουμε είναι τα hearthpwn.com τα https://tempostorm.com/

Τοτε επειδη ηθελα να κραφταρω sylvanas,(απο τα 3 lenendaries συνολο που μου τυχαν σε 1 χρονο,2 φορες nozdormu :( ) χωραει στο ντεκ?Η να φτιαξω antonidas? Απλα κολλαω στο οτι δεν παιζω μονο μαγο και dust για freeze mage deck δεν εχω που μου λειπου γυρω στα 2000 ... Ειπλεον αντι του conjurer ενα 2ο arcane intellect?

Δημοσ.

δες, γενικα παιζε οτι σε αρεσει. εαν σου λειπουν βαλε αλλες καρτες. άλλωστε μπορει και να την εχεις και να μην την τραβηξεις ποτε επειδη ειναι τελευταια. rng is rng. 

απο εκει και περα ειναι 2 ειδων παικτες. αυτοι που σπανε τα παντα για να κανουν deck για 1 class και άλλοι που παίζουν ότι μπορούν με αυτα που έχουν. εσυ θα αποφασίσεις ουσιαστικα τι θες και πως θες να το παιξεις

Δημοσ.

Πολυ καλο το deck εφτασα για πρωτη φορα rank 11.Απλα εχω βαλει και archmage antonidas γιατι λυπαμαι να μην χρησιμοποιησω ενα απο τα τρια legendary που εχω αγορασει με dust(Dr Boom και Ysera τα αλα δυο)  :P

Δημοσ.

Τοτε επειδη ηθελα να κραφταρω sylvanas,(απο τα 3 lenendaries συνολο που μου τυχαν σε 1 χρονο,2 φορες nozdormu :( ) χωραει στο ντεκ?Η να φτιαξω antonidas? Απλα κολλαω στο οτι δεν παιζω μονο μαγο και dust για freeze mage deck δεν εχω που μου λειπου γυρω στα 2000 ... Ειπλεον αντι του conjurer ενα 2ο arcane intellect?

Αν αλλαξεις 1mana spells, βαλε αλλα 1 mana στη θεση τους, ας πουμε arcane blasts οπως κανουν πολλοι σε τουρνουα. Το roaring torch ειναι λιγο anti-tempo και για αυτο δεν ειναι καλη λυση, δεν εξυπηρετει και τον ιδιο σκοπο, φθηνο tempo με flamewalker, mana wyrm, sorc's appr και fireballs απο antonidas.

Aντι για conjurers βαλε δευτερο flamecannon και arcane intellect οπως λες. Ριχνοντας το curve παιζεις καλυτερα απεναντι σε γρηγορα decks, οτι πρεπει για τους shamans, druids και paladins που πλημμυρίζουν το ladder, καθως και τους zoo warlocks.

O antonidas κανει πολυ δουλεια απεναντι σε midrange και control decks ιδιαιτερα, αλλα μην το φτιαχνεις σαν πρωτη σου Legendary. Βαλε κατι αλλο μεγαλο, αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι ετσι χανεις το reach απεναντι σε control decks. Δεν ειναι μεγαλο μειον για ladder decks αυτο ομως. To καλυτερο anti-aggrο υποκαταστατο ειναι ο Belcher, το καλυτερο anti-control υποκαταστατο ειναι ο Rhonin και το επομενο καλυτερο anti-control αλλα και anti-midrange υποκαταστατο ειναι ο Loatheb IMO. Δoυλευουν ομως και οι Nexus Champion Saraad, Sylvanas WIndrunner, Toshley, Kel Thuzad και Ragnaros. 

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή με τα adds παιδιά, πλέον δεν έχει βρισιές, αλλά spoiler για το Star Wars.

Καλά αυτό με τις βρισιές είναι απαράδεκτο για νέους παίκτες ειδικά, ή για κάποιον casual που δεν έχει συνηθίσει τα online games. Προσωπικά αποφεύγω να τα κάνω accept γιατί ναι μεν γελάω με αυτά που γράφουν, αλλά απ' την άλλη τους λυπάμαι. 

Χαρακτηριστικά θυμάμαι έναν legend που έπαιξα την προηγούμενη season που μου είπε ότι εύχεται να αυτοκτονήσω και μου έστειλε video από το youtube με άτομα που πηδάνε από γέφυρα... Δεν θα μπορούσα ποτέ να μπω στο μυαλό ενός τέτοιου ανθρώπου και να τον ψυχολογήσω, επειδή έχασε παιχνίδι από midrange hunter. Μίλησα με το live support ωστόσο, μπήκα στο give feedback και έδωσα όνομα & battletag & screenshots του κωλόπαιδου. 

Δημοσ.

Καλά αυτό με τις βρισιές είναι απαράδεκτο για νέους παίκτες ειδικά, ή για κάποιον casual που δεν έχει συνηθίσει τα online games. Προσωπικά αποφεύγω να τα κάνω accept γιατί ναι μεν γελάω με αυτά που γράφουν, αλλά απ' την άλλη τους λυπάμαι. 

Χαρακτηριστικά θυμάμαι έναν legend που έπαιξα την προηγούμενη season που μου είπε ότι εύχεται να αυτοκτονήσω και μου έστειλε video από το youtube με άτομα που πηδάνε από γέφυρα... Δεν θα μπορούσα ποτέ να μπω στο μυαλό ενός τέτοιου ανθρώπου και να τον ψυχολογήσω, επειδή έχασε παιχνίδι από midrange hunter. Μίλησα με το live support ωστόσο, μπήκα στο give feedback και έδωσα όνομα & battletag & screenshots του κωλόπαιδου. 

σε πολυ κοπο μπηκες για το τιποτα βρε αδερφε.. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...