Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 3 μέρες πειραματίζομαι με καινούρια decks, μιας και πήρα το adventure επιτέλους. Ωραίο ήταν το adventure, σίγουρα το καλύτερο της blizzard όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, αλλά νοιαζόμουν για το constructed οπότε το ξεμπέρδεψα τσακ μπαμ για να δοκιμάσω decks. Παρακάτω παραθέτω λίστες, winrates και μερικές εντυπώσεις απ' το κάθε deck. 

Aggro shaman rank 14 -> 11

http://www.hearthpwn.com/decks/385371-dr-1-85-win-rate-face-shaman

Δέρνει τους καινούριους priest στην κυριολεξία. Απλά σαν deck δεν μου αρέσει εμένα προσωπικά. Τουλάχιστον τώρα ξέρω τι κάρτες έχει και γενικά τι να προσέχω όταν παίζω εναντίον του. 

3-1 vs hunter
3-0 vs mage
8-1 vs priest
2-2 vs druid
0-2 vs shaman
2-3 vs paladin
2-3 vs warlock
2-0 vs rogue
0-1 vs warrior

22-13 total

Στον entomb priest δοκίμασα του sjow κι άλλο ένα απ' τα γνωστά. Τα παιχνίδια ήταν εξαντλητικά και δεν μου πήγαν καθόλου καλά παρόλο που παίζω γενικά priest. Ίσως έφταιξε που έπαιξα με αρκετούς miracle rogue και δεν μου έκατσαν οι κάρτες. Θα το ξαναδοκιμάσω. Δεν χρειάζεται να ποστάρω καν win rate :P

Έπαιξα 5 παιχνίδια με reno jackson warlock και κέρδισα τα 2. Απλά δεν μου άρεσε πολύ το deck οπότε το παράτησα. 

zoo rank 11 -> 10

2-0 vs priest
2-0 vs warlock
1-0 vs shaman
1-0 vs mage
1-1 vs rogue
1-2 vs hunter
1-2 vs druid
0-1 vs paladin

9-6 total

Παλιά δεν συμπαθούσα ποτέ το zoo, αλλά το καλοκαίρι έκανα πάνω από 200 wins με το zoo που είχε doomguards, malgani και voidcallers. Δυστυχώς μετά έπαψε να είναι και πολύ viable. Πειραματίστηκα με διάφορα minions μέσα και κατέληξα σε ένα, θα το ποστάρω παρακάτω. 

mech mage rank 10

http://www.hearthpwn.com/decks/387954-legend-loe-mech-mage-forsen
2-0 vs warlock
0-2 vs warrior
1-1 vs paladin
1-1 vs rogue
0-1 vs priest
0-1 vs mage

4-6 total

Είναι ο καινούριος mech mage του forsen, με την διαφορά ότι έβαλα ένα brann μέσα. Ήθελα πολύ να μου πάει καλά, αλλά δεν πήγε. 4 wins σε 10 games είναι απογοήτευση. Θα επανέλθω και σ' αυτό, ίσως σε μεγαλύτερα ranks να πάει κάπως καλύτερα. 

druid rank 10 -> 9
3-0 vs hunter
1-1 vs paladin
4-1 vs shaman
0-2 vs mage
2-1 vs druid
1-2 vs warlock
1-1 vs warrior
1-0 vs priest

13-8 total

Πειραματίστηκα με καινούριες κάρτες αλλά στην τελική του μορφή είναι αυτός εδώ: http://i.imgur.com/LAweCJZ.jpg

Ουσιαστικά δεν χρησιμοποιώ καμία από τις καινούριες κάρτες :P και πάλι τα πηγαίνει πολύ καλά το deck. Μου έδωσε μια λίστα reno ramp druid ο Tmark, θα την δοκιμάσω αύριο. 

zoo rank 9 -> 8
4-2 vs warlock
4-2 vs paladin
2-3 vs druid
1-0 vs rogue
0-2 vs mage
3-3 vs hunter
3-0 vs warrior
2-2 shaman

19-14 total 

Όπως είπα παραπάνω, δοκίμασα διάφορες κάρτες αλλά το συγκεκριμένο δούλεψε φοβερά. Δεν έχει κάποιο matchup που το διαλύει τελείως, πέρα από τον control warrior νομίζω (τους νίκησα και τους τρεις). Τα δύο παιχνίδια που έχασα εναντίον mage ήταν με freeze mage και στο ένα έκανα εγώ μαλακία και το έχασα γιατί είχα κουραστεί :P Γενικά το zoo πάει πολύ καλά, χαίρομαι που επέστρεψε γιατί κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει golden και ο warlock :D Ορίστε και το decklist. 

Gh9N2qN.jpg

• Like 4
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Rank 5 σήμερα μετά από αρκετές δοκιμές σε decks. Τώρα ξεκινάει πάλι το grind μπας και πιάσουμε κάνα καλό rank. 

Χθες μετά που έκανα το post με τα winrates για να βοηθήσω λιγάκι όποιον ζορίζεται να ανέβει αυτό το μήνα (είναι κάπως περίεργο το meta με τόσα διαφορετικά decks που παίζονται), ξεκίνησα full stars rank 8 με zoo πάλι για να συνεχίσω το climb. Έχασα 8 παιχνίδια στη σειρά και το παράτησα. Συνάντησα πολλούς paladins με murlocs και anyfin can happen, οι οποίοι καθάριζαν το board συνέχεια με pyro equality και διάφορα τυχαία murlocs και στο τέλος έκαναν 20 damage μαζεμένα με γεμάτο board από murlocs. Από 'κει που με τους paladin ήμουν 4-2, κατέληξα 5-8. Συνάντησα επίσης και entomb priests που γενικά είναι ντεμί το matchup όταν παίζεις zoo αν έχουν όλα τα removals on time. 

Σήμερα ξεκίνησα λοιπόν πάλι από rank 9. Αρχικά έπαιξα τον καινούριο miracle μπας και, έκανα 1-2 νίκες, αλλά δεν τράβαγε το deck. Μπορεί όντως εγώ να μην παίζω σωστά, αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί παλιότερα έλιωνα τον miracle. Το win condition όμως δεν είναι το ίδιο. Θα ξαναδοκιμάσω πάλι σε μεγαλύτερα ranks. 

Και μετά σκέφτηκα να παίξω raptor rogue. Θυμάμαι ότι με ζόριζε αρκετά το matchup την προηγούμενη season που έπαιζα midrange hunter. Τον συναντούσα και σε ranks 3 έως 1, αλλά αυτή τη season δεν παίζεται και τόσο πολύ βλέπω. Ε εμένα μου δούλεψε πάρα πολύ καλά το deck. 

raptor rogue
4-2 vs druid
1-1 vs warlock
1-0 vs warrior
1-2 vs priest
1-1 vs hunter
6-2 vs paladin
2-0 vs shaman
16-8 total 

Αφού πάτησα rank 6 γύρισα σε druid και πήγα 5 ;)

Με εντυπωσιάζει που στο tempostorm έχουν τον raptor rogue tier 3 στην 25η θέση. Εάν ξέρεις να παίζεις rogue και γνωρίζεις τι decks παίζουν οι άλλοι, δηλαδή τι removals έχουν, ποια είναι τα δυνατά τους turns, πότε να παίξεις sap κτλ, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατό deck. Από card draw δεν τα πάει και τέλεια μιας και δεν έχει sprint ή azure drake, ούτε έχει κάποιο massive aoe, οπότε πρέπει να κοντρολάρεις το board. 

Αυτό είναι το deck για όποιον ενδιαφέρεται, αν και οι περισσότεροι το γνωρίζετε ήδη. 

LS63raA.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται το παραπάνω deck αλλα μου λείπουν sylvana και dr boom ( μα καλά που να βρείς τοσο dust να τα φτιάξεις ρε γαμώτο :( ) , μπορώ να τα αντικαταστήσω με κατι αλλο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο φαίνεται το παραπάνω deck αλλα μου λείπουν sylvana και dr boom ( μα καλά που να βρείς τοσο dust να τα φτιάξεις ρε γαμώτο :( ) , μπορώ να τα αντικαταστήσω με κατι αλλο ?

Εγω εχω Leeroy Jenkins αντι Sylvana. Μoυ φαινεται αργη για αυτό το deck. Και ένα azure/loot για card draw. Ισως και sir finley μιας και η hero power της rogue σε αυτό το deck δεν κανει τιποτα. Επισης χρειαζομαστε επειγοντος παραπανω deck slots. Ελεος με την ανικανοτητα της blizzard.

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.

Εγω εχω Leeroy Jenkins αντι Sylvana. Μoυ φαινεται αργη για αυτό το deck. Και ένα azure/loot για card draw. Ισως και sir finley μιας και η hero power της rogue σε αυτό το deck δεν κανει τιποτα. Επισης χρειαζομαστε επειγοντος παραπανω deck slots. Ελεος με την ανικανοτητα της blizzard.

Καπου πηρε το ματι μου στο hearthhead,σε ερωτηση που κανανε στον Brode αν δουλευουν πανω σε περισσοτερο slots και η απαντηση ηταν :

G6v5eVZ.jpg

Δημοσ.

http://www.hearthpwn.com/decks/323985-fastest-face-rogue-cheapest-deck-in-the-metaεχει δοκιμασει κανενας κατι τετοιο?μονο εγω ειμαι τοσο αχρηστος που ολο χανω ? :P

Δεν εισαι ο μόνος :P γενικά εχω δοκιμάσει αρκετά decks και πανω απο 19 δεν εχω πάει αλλα αν δεν έχεις και τις ανάλογες κάρτες ειναι δύσκολα τα πράγματα , απο εκει και πέρα δεν ειναι μόνο οι κάρτες ειναι να ξέρεις και να παίζεις λιγάκι

Δημοσ.

Πάντα με dragon mage, μέχρι 11 φτανω και μετά με tempo μέχρι 6... Κάθε season μέχρι 6 πφφφφ... Μάλλον μέχρι εκεί είναι οι δυνατότητες μ πρέπει να τ πάρω απόφαση..

Δημοσ.

Δεν εισαι ο μόνος :P γενικά εχω δοκιμάσει αρκετά decks και πανω απο 19 δεν εχω πάει αλλα αν δεν έχεις και τις ανάλογες κάρτες ειναι δύσκολα τα πράγματα , απο εκει και πέρα δεν ειναι μόνο οι κάρτες ειναι να ξέρεις και να παίζεις λιγάκι

Δεν ειναι οτι καιγομαι και για να ανεβω,αλλα να παω ανετα 15-14 με κατι deck οτι να ναι,(του στυλ charge druid,δικη μου εμπνευση :P ) και να κανω σερι καμια 10αρια ηττες με υποτιθεται καλο ντεκ? Για αυτο ρωταω αν το δοκιμασε κανενας αλλος..Αν ηταν για γρηγορο grind huntard ftw :D

Δημοσ.

Κοίτα, ο boom θαρρώ είναι αναντικατάστατος κακά τα ψέματα :P Εφόσον όμως δεν παίζει, θα μπορούσες να βάλεις οποιαδήποτε άλλη μεγάλη κάρτα έχεις. Αν έχεις λίγες κάρτες, ακόμη και ένα boulderfist ogre βοηθάει στο να controllάρεις το board. Troggzor επίσης αν τον έχεις. Ragnaros δεν θα πρότεινα γιατί με τόσα aggro θα βαράει στο γάμο του καραγκιόζη. Αν μου έλεγες τι έχεις από μεγάλα drops θα βοηθούσε. 

Για τη sylvanas τώρα. Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως αργή για αυτό το meta, αλλά εναντίον control deck μπορεί να σου κερδίσει το game, ειδικά αν είσαι σε μικρό rank και ο αντίπαλος δεν ξέρει να παίζει καλά. Πάλι δεν θα πρότεινα leeroy γιατί ναι μεν είναι finisher αλλά δεν βοηθάει στον έλεγχο του board. Ίσως ένα azure drake για να 'χεις λίγο card draw ;) Σε πολλά games παίζοντας αυτό το deck ξέμενα από κάρτες. Sprint νομίζω όχι γιατί δεν έχεις preparation μέσα οπότε χάνεις πολύ tempo. 

Πάντα με dragon mage, μέχρι 11 φτανω και μετά με tempo μέχρι 6... Κάθε season μέχρι 6 πφφφφ... Μάλλον μέχρι εκεί είναι οι δυνατότητες μ πρέπει να τ πάρω απόφαση..

Λίγο ακόμα pushαρε ρει δεν είναι τίποτα. Τώρα δοκιμάζω tempo mage και τα πάει πολύ καλύτερα σε σχέση με μικρότερα ranks. Απλά επειδή άρχισα να συναντάω αρκετό control, τον αλλάζω συνέχεια, μπαινοβγάζω bgh polymorph κτλ. Αν καταφέρω τίποτα θα επιστρέψω με τη λίστα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...