george_o/c Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν το μαθατε αλλα αναγεννηθηκε ο Miracle Rogue με την νεα του καρτα που του δίνει coin. Τελος και το Heroic LoE, μακραν το καλύτερο Adventure/expansion/new effect κτλπα εχει βγει για το Hs, κατα την γνωμη μου. decklist please σήμερα έπαιξα κι εγώ επιτέλους το adventure, το τερμάτισα όλο normal/heroic και το καταυχαριστήθηκα λεμε Πολύ ανώτερο και απ' το blackrock και απ' το naxxramas imho. Παίζω μια αρένα τώρα και μετά θα ξεκινήσω να ψάχνω τα καινούρια decks 1
Prospector8 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 decklist please σήμερα έπαιξα κι εγώ επιτέλους το adventure, το τερμάτισα όλο normal/heroic και το καταυχαριστήθηκα λεμε Πολύ ανώτερο και απ' το blackrock και απ' το naxxramas imho. Παίζω μια αρένα τώρα και μετά θα ξεκινήσω να ψάχνω τα καινούρια decks 2x Backstab 2x Preparation 2x Cold Blood 2x Conceal 2x Deadly Poison 1x Southsea Deckhand 1x Blade Flurry 2x Eviscerate 2x Sap 2x Shiv 1x Bloodmage Thalnos 1x Fan of Knives 1x Earthen Ring Farseer 2x SI:7 Agent 2x Tomb Pillager 1x Azure Drake 1x Faceless Manipulator 1x Loatheb 2x Gadgetzan Auctioneer Με αυτο πηγε Rank 7 Legend o Dog. 1
Sartiv Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 2x Backstab 2x Preparation 2x Cold Blood 2x Conceal 2x Deadly Poison 1x Southsea Deckhand 1x Blade Flurry 2x Eviscerate 2x Sap 2x Shiv 1x Bloodmage Thalnos 1x Fan of Knives 1x Earthen Ring Farseer 2x SI:7 Agent 2x Tomb Pillager 1x Azure Drake 1x Faceless Manipulator 1x Loatheb 2x Gadgetzan Auctioneer Με αυτο πηγε Rank 7 Legend o Dog. Εξαιρετικο deck! Ομως δεν εχω τον Thalnos.. Κομβικη καρτα και σημαντικη θα ελεγα. Με τι θα μπορουσα να την αντικαταστησω ; Ισως ενα αλλο Azure Drake ;
Tmark Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχως ειναι must καρτα για Miracle, δεν νομιζω οτι υπαρχει equivalent καρτα για αυτο που κανει.
Tmark Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Subpar. Ο συνδυασμος των 2 effects ειναι που κανει τοσο δυνατη αυτη την καρτα.
Atallos1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Agreed αλλα αν πας για το draw μονο Loot Hoarder/Novice engineer παιζουν
Prospector8 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Για το spell dmg μπορειτε να βαλετε ενα kobold geomancer,για το draw βαλτε Loot Hoarder.
Tmark Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ξερω οτι κανω τον σπαστικο αλλα για μενα δεν πρεπει να αρχιζει να παιζει Miracle χωρις να craftarei Thalnos
urgo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σαν πρώτη αποτίμηση φαίνεται να έχει πιο playble κάρτες από το TGT και να ταρακουνάει το meta. Ανυπομονώ το meta να στείλει στα αζήτητα τον secret pala.Ο,τι πιο σιχαμένο υπάρχει κατά τη γνώμη μου.
Sartiv Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ξερω οτι κανω τον σπαστικο αλλα για μενα δεν πρεπει να αρχιζει να παιζει Miracle χωρις να craftarei Thalnos Βασικα ισα ισα συμφωνω μαζι σου.. Καποια στιγμη θα craftαρω τον Thalnos.. 1
george_o/c Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή είχα λιώσει παλιά τον miracle rogue, το δοκίμαζα χθες το βράδυ το νέο miracle και δεν μου πήγε όσο καλά θα περίμενα :/ Συνήθως δεν τραβούσα τον tomb pillager πριν τον auctioneer. Και εντάξει όταν ξεκινάς με coin auctioneer conceal prep και ένα ακόμα spell, δεν μπορείς να πετάξεις όλο το hand εκτός αν παίζεις εναντίον aggro. Anyway θα τον δοκιμάσω περισσότερο και θα επιστρέψω. Ξερω οτι κανω τον σπαστικο αλλα για μενα δεν πρεπει να αρχιζει να παιζει Miracle χωρις να craftarei Thalnos miracle έπαιζα με kobold όταν δεν είχα thalnos, αλλά ο thalnos για μένα είναι αναντικατάστατος. Ευτυχώς μου έτυχε στην πορεία οπότε i stepped up my game 2
devil-ji Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 μακαρι να ξαναειναι viable ο miracoli! Δεν επαιζα καν hs οταν υπηρχε αλλα -απο αυτα που βλεπω- πιστευω θα μου αρεσει πολυ.
george_o/c Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Σαν τον παλιό δεν θα είναι ποτέ. Άσε που η συγκεκριμένη μορφή του παιζόταν για ένα διάστημα, αλλά το combo pirate + double cold blood + faceless είναι πολύ πιο δύσκολο να συμβεί από τον leeroy double shadowstep + κάνα cold blood. Και ο auctioneer με το να είναι πιο ακριβός τα πράγματα ζορίζουν ακόμα περισσότερο. & του ότι υπάρχει πια ο loatheb, το flame cannon κ.α removals.
alan2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 2x Backstab 2x Preparation 2x Cold Blood 2x Conceal 2x Deadly Poison 1x Southsea Deckhand 1x Blade Flurry 2x Eviscerate 2x Sap 2x Shiv 1x Bloodmage Thalnos 1x Fan of Knives 1x Earthen Ring Farseer 2x SI:7 Agent 2x Tomb Pillager 1x Azure Drake 1x Faceless Manipulator 1x Loatheb 2x Gadgetzan Auctioneer Με αυτο πηγε Rank 7 Legend o Dog. και ρανκ 3 εφτασε http://themoment.tv/#playlist/1072 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις