Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το μαθατε αλλα αναγεννηθηκε ο Miracle Rogue με την νεα του καρτα που του δίνει coin.

Τελος και το Heroic LoE, μακραν το καλύτερο Adventure/expansion/new effect κτλπα εχει βγει για το Hs, κατα την γνωμη μου.

decklist please

σήμερα έπαιξα κι εγώ επιτέλους το adventure, το τερμάτισα όλο normal/heroic και το καταυχαριστήθηκα λεμε :D Πολύ ανώτερο και απ' το blackrock και απ' το naxxramas imho. Παίζω μια αρένα τώρα και μετά θα ξεκινήσω να ψάχνω τα καινούρια decks :) 

• Like 1
Δημοσ.

decklist please

σήμερα έπαιξα κι εγώ επιτέλους το adventure, το τερμάτισα όλο normal/heroic και το καταυχαριστήθηκα λεμε :D Πολύ ανώτερο και απ' το blackrock και απ' το naxxramas imho. Παίζω μια αρένα τώρα και μετά θα ξεκινήσω να ψάχνω τα καινούρια decks :)

2x Backstab

2x Preparation

2x Cold Blood

2x Conceal

2x Deadly Poison

1x Southsea Deckhand

1x Blade Flurry

2x Eviscerate

2x Sap 2x Shiv

1x Bloodmage Thalnos

1x Fan of Knives

1x Earthen Ring Farseer

2x SI:7 Agent

2x Tomb Pillager

1x Azure Drake

1x Faceless Manipulator

1x Loatheb

2x Gadgetzan Auctioneer

Με αυτο πηγε Rank 7 Legend o Dog.

• Like 1
Δημοσ.

2x Backstab

2x Preparation

2x Cold Blood

2x Conceal

2x Deadly Poison

1x Southsea Deckhand

1x Blade Flurry

2x Eviscerate

2x Sap 2x Shiv

1x Bloodmage Thalnos

1x Fan of Knives

1x Earthen Ring Farseer

2x Tomb Pillager

1x Azure Drake

1x Faceless Manipulator

1x Loatheb

2x Gadgetzan Auctioneer

Εξαιρετικο deck! Ομως δεν εχω τον Thalnos.. Κομβικη καρτα και σημαντικη θα ελεγα. Με τι θα μπορουσα να την αντικαταστησω ; 

Ισως ενα αλλο Azure Drake ;

Δημοσ.

Δυστυχως ειναι must καρτα για Miracle, δεν νομιζω οτι υπαρχει equivalent καρτα για αυτο που κανει.

Δημοσ.

Ξερω οτι κανω τον σπαστικο αλλα για μενα δεν πρεπει να αρχιζει να παιζει Miracle χωρις να craftarei Thalnos

Δημοσ.

Σαν πρώτη αποτίμηση φαίνεται να έχει πιο playble κάρτες από το TGT και να ταρακουνάει το meta.

Ανυπομονώ το meta να στείλει στα αζήτητα τον secret pala.Ο,τι πιο σιχαμένο υπάρχει κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Ξερω οτι κανω τον σπαστικο αλλα για μενα δεν πρεπει να αρχιζει να παιζει Miracle χωρις να craftarei Thalnos

Βασικα ισα ισα συμφωνω μαζι σου.. Καποια στιγμη θα craftαρω τον Thalnos.. :)

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είχα λιώσει παλιά τον miracle rogue, το δοκίμαζα χθες το βράδυ το νέο miracle και δεν μου πήγε όσο καλά θα περίμενα :/ Συνήθως δεν τραβούσα τον tomb pillager πριν τον auctioneer. Και εντάξει όταν ξεκινάς με coin auctioneer conceal prep και ένα ακόμα spell, δεν μπορείς να πετάξεις όλο το hand εκτός αν παίζεις εναντίον aggro. Anyway θα τον δοκιμάσω περισσότερο και θα επιστρέψω. 

miracle έπαιζα με kobold όταν δεν είχα thalnos, αλλά ο thalnos για μένα είναι αναντικατάστατος. Ευτυχώς μου έτυχε στην πορεία οπότε i stepped up my game :P 

• Like 2
Δημοσ.

Σαν τον παλιό δεν θα είναι ποτέ. Άσε που η συγκεκριμένη μορφή του παιζόταν για ένα διάστημα, αλλά το combo pirate + double cold blood + faceless είναι πολύ πιο δύσκολο να συμβεί από τον leeroy double shadowstep + κάνα cold blood. Και ο auctioneer με το να είναι πιο ακριβός τα πράγματα ζορίζουν ακόμα περισσότερο. & του ότι υπάρχει πια ο loatheb, το flame cannon κ.α removals.

Δημοσ.

2x Backstab

2x Preparation

2x Cold Blood

2x Conceal

2x Deadly Poison

1x Southsea Deckhand

1x Blade Flurry

2x Eviscerate

2x Sap 2x Shiv

1x Bloodmage Thalnos

1x Fan of Knives

1x Earthen Ring Farseer

2x Tomb Pillager

1x Azure Drake

1x Faceless Manipulator

1x Loatheb

2x Gadgetzan Auctioneer

και ρανκ 3 εφτασε http://themoment.tv/#playlist/1072 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...