Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο ragna φεύγει με εναν bgh ενω ο antonidas θελει priest με shadow word. επίσης ο antonidas κάνει και ένα α synergy με low mana spells.

σιγουρα. απλά λέω πως αν δεν εχεις antonidas μπορείς να παίξεις το deck και με rag+boom.

κάποια στιγμή μάλιστα έπαιζα και τους 3 μαζί. πλέον δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου τον Rag.

πάντως ο antonidas φεύγει πάντα εύκολα και από CW, που κυρίως εκεί τον χρειάζεσαι. εναντίων aggro decks το παιχνίδι θα κριθεί νωρίτερα απο round 7+1

inb4 Σπαλιάρας-deck (κάτι σε face hunter ίσως) :P

btw το νέο cancer που πετυχαίνω συχνά είναι αυτό face shaman

• Like 1
Δημοσ.

με αυτο μπορεί να γίνεις overloaded για 2 ζωες εαν δεν σου κάτσουν καλά. με τον σπαλιαρα απλά "καις" επίτηδες τα murlocs σου και healaresei μέχρι το 10 μάνα για να τα βγάλεις όλα μαζί και να κάνεις otk

• Like 3
Δημοσ.

δεύτερο anyfin στο παραπάνω αχρείαστο λες; σε περίπτωση που δεν σου κάτσει otk ή γιατί αν είσαι γκαντέμης θα το κάνεις draw 29ο. :-D

"αντέχει" το deck μέχρι  π.χ 20+ round;

Δημοσ.

δες. αρχικο χέρι έχεις 3/30 ή 4/30 και μπορείς να τις κάνεις όλες discard. άρα μιλάμε για 33% να σου κάτσει στην αρχή. μετά έως τον 10% γυρο έχεις όπλο για heal, healbots, 8 heal + card draw. μπορείς να κάνεις stall αρκετά ακόμα και εαν δεν σου έρθει. με την λογικη του "σκατοχέρη" όλα τα decks, σου είναι αχρηστα λόγο κακού χεριου. άρα και 10 anyfin να βάλεις πάλι μπορει να σου έρθουν μετα απο 20 κάρτες. 

• Like 1
Δημοσ.

καλα δεν ειναι και χαρακτηριστικό παραδειγμα. μιλάμε για συνδιασμό που θα σου κάτσει μία στα 1000 παιχνίδια που λέει ο λόγος.

εντάξει ίσως πιο συχνά χαχααχχα :P

post-48616-0-46954500-1449782086_thumb.png

Δημοσ.

Όταν σας έχω γράψει ότι είμαι ο ...ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ"... νομίζετε (μερικοί) ότι υπερβάλλω και αρχίζετε τις "αμπελοφιλοσοφίες" και υποδείξεις ότι δεν παίζω καλά κτλ...

"Τρανό παράδειγμα" πόσο γκαντέμης μπορεί να 'ναι ένας άνθρωπος,... ΠΑΛΙ... χθες σούρουπο.

Είμαι 9ο ρανκ και "πάω τρένο" (με Aggro Paladin! Τον "ξαναθυμήθηκα")... και επειδή κάτι είχε συμβεί (έμαθα μετά) με τα καλώδια της ΔΕΗ... άρχισε να 'χει ανά διαστήματα διακοπή ρεύματος για ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

"Όλο τυχαίως"... πάντα γινόταν εκεί στον 6ο-7ο γύρο πάνω που έκανα τη "φίνισερ" κίνηση για να τον τελειώσω!

Πάει το 9 ρανκ... έπεσα στο 12.

Αλλά το "κλου της βραδιάς"... ήταν όταν άρχισα να παίζω το τελευταίο γύρο του Explorers Campaign... Έχω "πάει τρένο", πανεύκολα νικάω, φτάνω στην τελική μάχη (ωραία μάχη, ωραίο το κόνσεπτ)... Και ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 10 γύρο (εγώ με freeze-mage) και έχει πάψει να 'χει αθανασία (έχει "ξεγεμίσει" το ραβδί)... και έχω κάτω ΤΡΙΑ Flamewaker (τα γνωστά θανατηφόρα!) αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ fireball... μου... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η Γ@Μ@Μ@ΝΗ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ του iPad (γιατί δεν το 'χα δει, το 'χε πιάσει η κόρη μου κι έβλεπε ΥοuTube και είχε "φάει" μπαταρία και πάνω στην έξαψη του παιχνιδιού ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ το εικονίδιο της μπαταρίας)!!!

ΕΑΝ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...! Την ώρα που άπλωνα το χέρι μου με το 10άρι fireball και το ακουμπούσα πάνω στον αντίπαλο Ηero... το βλέπω που "παγώνει" και σβήνει η οθόνη...!!!! Μέχρι να τρέξω να βρω καλώδιο κτλ..., την έχασα την μάχη.

...Και μετά μου λέτε ότι "δεν είναι ζήτημα τύχης, αλλά τεχνικής και skills"... το παιχνίδι αυτό εννοώ!

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι να 'χεις τύχη ή να πω καλύτερα ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ καρα-γκαντέμης και σου "κάθονται άσχημες".

Χαχαχαχα...

...Μιλάμε... κόντεψα να πετάξω το iPad στον τοίχο να το σπάσω!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Nα... κάπως έτσι ήμουν κι εχθές... "λέπι" δεν είχα πάθει (full stamina)... αλλά και μ' άλλους 2 Flamewalkers ΚΑΙ το 10 fireball...

...Και πριν προλάβω να τον "σαπίσω"... "πάπαλα" η μπαταρία!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

image1.jpg

Δημοσ.

Όταν σας έχω γράψει ότι είμαι ο ...ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ"... νομίζετε (μερικοί) ότι υπερβάλλω και αρχίζετε τις "αμπελοφιλοσοφίες" και υποδείξεις ότι δεν παίζω καλά κτλ...

"Τρανό παράδειγμα" πόσο γκαντέμης μπορεί να 'ναι ένας άνθρωπος,... ΠΑΛΙ... χθες σούρουπο.

Είμαι 9ο ρανκ και "πάω τρένο" (με Aggro Paladin! Τον "ξαναθυμήθηκα")... και επειδή κάτι είχε συμβεί (έμαθα μετά) με τα καλώδια της ΔΕΗ... άρχισε να 'χει ανά διαστήματα διακοπή ρεύματος για ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

"Όλο τυχαίως"... πάντα γινόταν εκεί στον 6ο-7ο γύρο πάνω που έκανα τη "φίνισερ" κίνηση για να τον τελειώσω!

Πάει το 9 ρανκ... έπεσα στο 12.

Αλλά το "κλου της βραδιάς"... ήταν όταν άρχισα να παίζω το τελευταίο γύρο του Explorers Campaign... Έχω "πάει τρένο", πανεύκολα νικάω, φτάνω στην τελική μάχη (ωραία μάχη, ωραίο το κόνσεπτ)... Και ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 10 γύρο (εγώ με freeze-mage) και έχει πάψει να 'χει αθανασία (έχει "ξεγεμίσει" το ραβδί)... και έχω κάτω ΤΡΙΑ Flamewaker (τα γνωστά θανατηφόρα!) αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ fireball... μου... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η Γ@Μ@Μ@ΝΗ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ του iPad (γιατί δεν το 'χα δει, το 'χε πιάσει η κόρη μου κι έβλεπε ΥοuTube και είχε "φάει" μπαταρία και πάνω στην έξαψη του παιχνιδιού ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ το εικονίδιο της μπαταρίας)!!!

ΕΑΝ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...! Την ώρα που άπλωνα το χέρι μου με το 10άρι fireball και το ακουμπούσα πάνω στον αντίπαλο Ηero... το βλέπω που "παγώνει" και σβήνει η οθόνη...!!!! Μέχρι να τρέξω να βρω καλώδιο κτλ..., την έχασα την μάχη.

...Και μετά μου λέτε ότι "δεν είναι ζήτημα τύχης, αλλά τεχνικής και skills"... το παιχνίδι αυτό εννοώ!

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι να 'χεις τύχη ή να πω καλύτερα ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ καρα-γκαντέμης και σου "κάθονται άσχημες".

Χαχαχαχα...

...Μιλάμε... κόντεψα να πετάξω το iPad στον τοίχο να το σπάσω!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Nα... κάπως έτσι ήμουν κι εχθές... "λέπι" δεν είχα πάθει (full stamina)... αλλά και μ' άλλους 2 Flamewalkers ΚΑΙ το 10 fireball...

...Και πριν προλάβω να τον "σαπίσω"... "πάπαλα" η μπαταρία!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

image1.jpg

Αυτα ειναι 2 μεμονωμενα παιχνιδια και σιγουρα δεν ειναι ο λογος που πηγες απο 9 στο 12 ρανκ. :) Και εξαλλου για τη μπαταρια ειναι δικο σου το σφαλμα που δε το προσεξες, δεν ειναι "ατυχια" :)

Μια φιλικη συμβουλη, αν ριχνεις συνεχεια σε ολα στη ατυχια, πολυ δυσκολα θα διορθωνεις τα λαθη σου και να βελτιωνεσαι μεσα σ'αυτα.

Το γνωριζω οτι κανω σκληρη κριτικη σε εναν αγνωστο και ζητω συγγνωμη γι'αυτο, απλως ειπα αυτο που πιστευω. 

Φιλικα παντα!

• Like 1
Δημοσ.

Lupus θα σου δώσω μια συμβουλή επειδή βλέπω ότι έχεις κακό mindset, την οποία την διάβασα σε γνωστό

subreddit και με βοήθησε πολύ. Εφαρμόζεται σε όλα τα φάσματα της ζωής βέβαια και όχι μόνο στο Hearthstone.

Τα περί γκαντεμιάς σου, λόγω μπαταριών-διακοπές ρεύματος τα θεωρώ αστεία.

Τι δεν πρέπει να λές στο εαυτό σου όταν χανεις-κερδίζεις (Bad mindset)

I'm always unlucky.

My opponents are always lucky.

I am way better than my opponents.

My opponents are terrible and shouldn't win.

If I wasn't so unlucky I would have won.

I can't win with this deck.

Τι πρέπει να λές στο εαυτό σου όταν χανεις-κερδίζεις (Good mindset)

Was there any way I could have won that?

Why did I decide to play that way?

Did I make the right play?

I will try to remember the right play next time.

I have learned a lot from that loss.

I can learn from this victory.

How can I improve my deck?

• Like 3
Δημοσ.

Τι θα γίνει με το mobile app για android, σε λίγο θα χρειάζεται τον ίδιο χώρο με τον υπολογιστή.

KURR1PU.png

Έκανα λάθος, σύγκριση με υπολογιστή:

7CaFgeV.png

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το μαθατε αλλα αναγεννηθηκε ο Miracle Rogue με την νεα του καρτα που του δίνει coin.

Τελος και το Heroic LoE, μακραν το καλύτερο Adventure/expansion/new effect κτλπα εχει βγει για το Hs, κατα την γνωμη μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...