Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω του ότι ξεκινάει η άδεια των Χριστουγέννων από Δευτέρα και θα έχω 2-3 ώρες την ημέρα παραπάνω ελεύθερο χρόνο, λέω αυτόν τον μήνα να το παλέψω για Legend rank στα σοβαρά για πρώτη φορά από πρόπερσι που παίζω. 

Θα παίξω με Mid-range Paladin Tempo Mage Dragon Priest. Θα ποστάρω τα decks το βράδυ που θα πάω σπίτι.

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 5
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λόγω του ότι ξεκινάει η άδεια των Χριστουγέννων από Δευτέρα και θα έχω 2-3 ώρες την ημέρα παραπάνω ελεύθερο χρόνο, λέω αυτόν τον μήνα να το παλέψω για Legend rank στα σοβαρά για πρώτη φορά από πρόπερσι που παίζω. 

Θα παίξω με Mid-range Paladin-Control Warrior-Dragon Priest. Θα ποστάρω τα decks το βράδυ που θα πάω σπίτι.

Ακόμα κι αν έχεις χρόνο, απόφυγε imo το CW. Κάποια matchup όπως mirror ή freeze mage μπορεί να σου πάρουν μισή ώρα, να χάσεις και να θες μετά άλλο τόσο για να πάρεις πίσω το star (και στο λέει κάποιος μαζόχας που πήγε golden τον warrior με αυτό το deck).

Κάποιο hybrid (secret+midrange) Pala είναι solid επιλογή.

Άλλωστε για να πας Legend αρκεί να έχεις 51% win ratio και άπειρο χρόνο :P

Good Luck στο grinding!

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτο το Brann warlock zoo 

http://themoment.tv/#playlist/1042

με τί να αλλάξω το Gormok? με Faceless manipulator?

Dark iron fucking dwarf

Θα παίξω με Mid-range Paladin-Control Warrior-Dragon Priest. Θα ποστάρω τα decks το βράδυ που θα πάω σπίτι.

Ωραίος, στείλε μου πμ το battletag σου να σε παρακολουθω. good luck

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα κι αν έχεις χρόνο, απόφυγε imo το CW. Κάποια matchup όπως mirror ή freeze mage μπορεί να σου πάρουν μισή ώρα, να χάσεις και να θες μετά άλλο τόσο για να πάρεις πίσω το star (και στο λέει κάποιος μαζόχας που πήγε golden τον warrior με αυτό το deck).

Κάποιο hybrid (secret+midrange) Pala είναι solid επιλογή.

Άλλωστε για να πας Legend αρκεί να έχεις 51% win ratio και άπειρο χρόνο :P

Good Luck στο grinding!

Ευχαριστώ! Λες να μην δοκίμαζα CW ε? Έλεγα μετά το rank 5 να τον έπιανα.

Το Midrange Paladin deck που θα παίξω,

http://www.hearthpwn.com/decks/276139-midrange-kel-thuzad

Και το Dragon Priest deck,

http://www.hearthpwn.com/decks/326195-dragon-control-priest

Αν εχετε καποια παρατηρηση για να γινουν πιο optimized τα decks μου το λετε.

Ωραίος, στείλε μου πμ το battletag σου να σε παρακολουθω. good luck

Thanks a lot! Tmark#2929

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ! Λες να μην δοκίμαζα CW ε? Έλεγα μετά το rank 5 να τον έπιανα.

Το Midrange Paladin deck που θα παίξω,

http://www.hearthpwn.com/decks/276139-midrange-kel-thuzad

Και το Dragon Priest deck,

http://www.hearthpwn.com/decks/326195-dragon-control-priest

Αν εχετε καποια παρατηρηση για να γινουν πιο optimized τα decks μου το λετε.

Thanks a lot! Tmark#2929

με το συγκεκριμένο dragon deck, (χωρίς τις 1-2 νέες προσθήκες) δεν κατάφερα και πολλά πριν 2-3 season και το παράτησα. Κυρίως επειδή εξαρτάται πολύ από το synergy που δεν σου κάθεται και πάντα καλά, που είναι πρόβλημα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις και αρκετό aggro στο ladder. Δεν ξέρω πως τα πάει στο τρέχον meta, αλλά καλύτερα να δοκιμάσεις αρχικά με το pala deck

Αν και την εκδοχή με kel δεν την έχω πετύχει ούτε ως αντίπαλο. Επίσης ταπεινή μου άποψη είναι πως ο justicar trueheart μάλλον δεν είναι και πολύ χρήσιμος εδώ. Δες και την παρακάτω παραλλαγή https://tempostorm.com/hearthstone/decks/mid-range-paladin-meta-snapshot-40

Πάντως αν και έχουν σχετικά εξαφανιστεί οι secret pala, χθες πήγα 15-9 με 2-3 ήττες μόνο με secret. Οι δυο ήταν από midrange pala. Όταν φτάσω rank 5, θα το γυρίσω σε tempo mage (κλασικά) και Midrange Pala.

• Like 1
Δημοσ.

με το συγκεκριμένο dragon deck, (χωρίς τις 1-2 νέες προσθήκες) δεν κατάφερα και πολλά πριν 2-3 season και το παράτησα. Κυρίως επειδή εξαρτάται πολύ από το synergy που δεν σου κάθετε και πάντα καλά, που είναι πρόβλημα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις και αρκετό aggro στο ladder. Δεν ξέρω πως τα πάει στο τρέχον meta, αλλά καλύτερα να δοκιμάσεις αρχικά με το pala deck

Αν και την εκδοχή με kel δεν την έχω πετύχει ούτε ως αντίπαλο. Επίσης ταπεινή μου άποψη είναι πως ο justicar trueheart μάλλον δεν είναι και πολύ χρήσιμος εδώ. Δες και την παρακάτω παραλλαγή https://tempostorm.com/hearthstone/decks/mid-range-paladin-meta-snapshot-40

Πάντως αν και έχουν σχετικά εξαφανιστεί οι secret pala, χθες πήγα 15-9 με 2-3 ήττες μόνο με secret. Οι δυο ήταν από midrange pala. Όταν φτάσω rank 5, θα το γυρίσω σε tempo mage (κλασικά) και Midrange Pala.

Σκεφτόμουν κι εγώ να μην παίξω το Dragon Priest deck και να πιάσω Tempo Mage ή Midrange Hunter. 

Όσον αφορά το Paladin deck, θεωρώ ότι η Justicar είναι must, σου δίνει πολύ value σαν board control, ειδικά με τους 2 Quartermasters. Τα περισσότερα classes δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν 2 tokens σε κάθε γύρο. Ο Kel Thuzad μπήκε αντί για τον Ragnaros και έχει βοηθήσει πολύ ως τώρα. Επίσης, βοηθάνε πολύ τα 2 equality, τόσο καιρό έτρεχα ένα αλλά τελικά και τα 2 είναι viable λύση ακόμα και για medium minions.

Το Lay on Hands πλέον δεν το προτιμώ, χάνεις όλο τον γύρο, είναι δηλαδή μεγάλο tempo loss, το health που σου δίνει το χάνεις τον επόμενο γύρο του αντιπάλου τις περισσσότερες φορές και οι extra cards που σου δίνει δεν είναι μεγάλης σημασίας γιατί σαν midrange παίζεις minions on curve σε κάθε γύρο οπότε απ αυτό και μόνο έχεις card advantage.

Επίσης, έχω μείνει εκπληκτος πόσο valuable είναι οι 2 Senjin Shieldmastas, ειδικά γιατι κάνουν efficient trade με Piloted shredders

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχω παίξει προς το παρόν midrange pala, οπότε περισσότερο σαν αντίπαλος αναφέρω τι με δυσκολεύει και έχω δει να παίζεται περισσότερο.

tempo mage λατρεύω να παίζω, αλλά στα 15-5 rank δεν πολύ αξίζει το παραπάνω effort που χρειάζεται σε σχέση με άλλα deck

δοκίμασε την εκδοχή του kolento (πάνω κάτω ίδιες είναι όλες) κοντά εκεί στα 5-6 

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το μόνο vanilla legendary που μου λείπει είναι ο Archmage Antonidas και έτσι τον έχω κάνει replace με Ragnaros στον Tempo Mage μου. Είμαι σίγουρος ότι και μόνο αυτό το swap κάνει unoptimize το deck.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το μόνο vanilla legendary που μου λείπει είναι ο Archmage Antonidas και έτσι τον έχω κάνει replace με Ragnaros στον Tempo Mage μου. Είμαι σίγουρος ότι και μόνο αυτό το swap κάνει unoptimize το deck.

όχι απαραίτητα. συνήθιζα να παίζω tempo με rag+boom χωρίς antonidas μια εποχή και είχα φτάσει rank 2

συνήθως έχει κριθεί θετικά η αρνητικά η έκβαση πριν το round 7+1 που θα παίξεις antonidas. Σίγουρα όμως είναι κάρτα που θα σου κερδίσει και αρκετά παιχνίδια που αλλιώς θα τα έχανες

Δημοσ.

όχι απαραίτητα. συνήθιζα να παίζω tempo με rag+boom χωρίς antonidas μια εποχή και είχα φτάσει rank 2

συνήθως έχει κριθεί θετικά η αρνητικά η έκβαση πριν το round 7+1 που θα παίξεις antonidas. Σίγουρα όμως είναι κάρτα που θα σου κερδίσει και αρκετά παιχνίδια που αλλιώς θα τα έχανες

Ναι συμφωνώ. Αλλά δεν ξέρω, με Antonidas στο deck θα ένιωθα πολύ πιο σίγουρος.. Μου την δίνει το RNG του Ragnaros.

Δημοσ.

ο ragna φεύγει με εναν bgh ενω ο antonidas θελει priest με shadow word. επίσης ο antonidas κάνει και ένα α synergy με low mana spells. πάντως με tempo mage, reno lock, mid hunter ροκανίζω σιγα σιγα τα ranks απο οτι βλεπω (και για να ξεσπασω παιζω murloc pala) 

• Like 1
Δημοσ.

ο ragna φεύγει με εναν bgh ενω ο antonidas θελει priest με shadow word. επίσης ο antonidas κάνει και ένα α synergy με low mana spells. πάντως με tempo mage, reno lock, mid hunter ροκανίζω σιγα σιγα τα ranks απο οτι βλεπω (και για να ξεσπασω παιζω murloc pala) 

Πρόσεχε μην σε πετύχω στο ladder και σε ροκανίσω εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...