zeniath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλά ακόμα στo friend list δε μας έχεις βάλει ούτε έχεις δώσει battletag και εγώ έχω dc κάτσε να κάνω run as admin ----------------------- edit: doesn't work for me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμάστε αυτό. https://eu.battle.net/support/en/article/deleting-the-battlenet-cache-folder-windows?utm_source=internal-support_forums&utm_medium=posting&utm_campaign=BlizzardCSEU&utm_content=161013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγω που θελω να βαλω λεφτα κ δεν μου τα παιρνει? Γραφει error εδω κ 2 μερες ZzZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πάλι τα ίδια http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/8427012684?page=2#35 To έκαναν reproduce και θα κοιτάξουν να βρουν λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Tmark μας έφτιαξες δουλευει κομπλέ τώρα ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ game 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 https://www.facebook.com/CDMediaGR?ref=stream&hc_location=stream moar keys από CD Media 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πάλι τα ίδια http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/8427012684?page=2#35 To έκαναν reproduce και θα κοιτάξουν να βρουν λύση "Έχει πρόβλημα το ίντερνετ σου" - paularas 2013 Είναι τόσο fun αλλα και τόσο random και pay2win ταυτόχρονα. Δε ξέρω αν μου αρέσει η με αηδιάζει ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ειναι τοσο pay2win ?? Δεν μπορουσαν να το balancaρουν καπως αυτο?? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Και να μπορούσαν δεν νομίζω ότι θέλουν. Για να βγάλουν λεφτά το έβγαλαν, όχι για να επιτελέσουν κοινωνικό λειτούργημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Θα το ξαναπώ αν και έχει γραφτεί πολλές φορές. Το παιχνίδι έχει 3 Modes (+ Practice) Play Mode -> Unranked = Είσαι ενάντια σε αντιπάλους με custom deck που έφτιαξαν με τις κάρτες που έχουν Play Mode -> Ranked = Είσαι ενάντια σε αντιπάλους με custom deck που έφτιαξαν με τις κάρτες που έχουν Arena = Είσαι ενάντια σε αντιπάλους που όλοι είναι ίσοι σε θέμα deck (more or less). Φτιάχνεις το deck εσύ αλλά: Σου βγάζει στην αρχή να διαλέξεις ένα από 3 Heroes και μετά σου βγάζει 3 κάρτες την φορά να διαλέξεις μία μέχρι να φτιάξεις deck των 30. Δεν μετράει αν έχεις περισσότερες ή λιγότερες κάρτες από booster pack από τον αντίπαλο αφού στην arena είναι όλες available αρκεί να σου κάτσουν. Οπότε στην ουσία. Play Mode -> p2w / Arena -> f2p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ωραια καλη φαση. Περιμενουμε την κληρωση του Attaloy λοιπον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 δεν υπάρχει PvE? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Stavrakas13 ο νικητης Το key εχει ηδη σταλει με πμ , enjoy! Και για να μην υπαρχουν αποριες κ shades γυρω απο την κληρωση εχει και vid Προσοχη στην μουσικη υποκρουση , ευχαριστω τον ανωνυμο sexy βοηθο μου για την κληρωση! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Τύφλα να έχει η κλήρωση του Champions League, μπροστά σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Κοίτα να δεις που μας πήρε το κλειδί ο βάζελος με τον αριθμό 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις