Tmark Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ακούστηκα οι προσευχές μας!! Πριν 10 λεπτα ξεκίνησε διαγωνισμός απο την Cd Media στο Facebook, και δινει 10 κλειδια για το beta του Hearthstone, μονο για σημερα και αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα! Στενλετε email στο [email protected],με θεμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ HEARTHSTONE, και στο κειμενο γραφετε το ονοματεπωνυμο σας και το nickname του fb σας! Πρέπει να έχω κάνει like στην σελίδα τους για να είμαι eligible για τον διαγωνισμό ή μόνο το mail φτάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να έχω κάνει like στην σελίδα τους για να είμαι eligible για τον διαγωνισμό ή μόνο το mail φτάνει? Κάντε LIKE/SHARE και στείλτε ένα e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο σας, το FACEBOOK name σας και θέμα Διαγωνισμός HEARTHSTONE. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ, θα κάνω το απόγευμα like τότε γιατί είμαι στην δουλειά τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Here’s a card we’ve been dying to play: the closed beta test for Hearthstone: Heroes of Warcraft has begun in the European region! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Άργησες 6 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι το release τι θα παίζουμε? (εγώ βρήκα το kingdoms ccg στο fb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δες πιο πάνω, αναφέρω μερικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ακούστηκα οι προσευχές μας!! Πριν 10 λεπτα ξεκίνησε διαγωνισμός απο την Cd Media στο Facebook, και δινει 10 κλειδια για το beta του Hearthstone, μονο για σημερα και αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα! Στενλετε email στο [email protected],με θεμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ HEARTHSTONE, και στο κειμενο γραφετε το ονοματεπωνυμο σας και το nickname του fb σας! οχι μπραβο , που το ειπες γιατι οι περισσοτεροι θα το καναν γαργαρα μη χασουν 4% πιθανοτητες... ελπιζω να κατσει σε καποιον απο το site κανενα. gl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Είπαν τι ώρα θα βγάλουν τα αποτελεσματα σήμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 εχουν ανακοινωσει ποτε θα βγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γύρω στα Χριστούγεννα ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ήρθε η ώρα να ανακοινώνουμε τους νικητές του διαγωνισμού HEARTHSTONE. Οι τυχεροί οι οποίοι κερδίζουν από ένα Beta Key είναι οι : facebook name : Vasilis Voukelatosfacebook name : Thanos Sakalisfacebook name : Stelios Aggelidisfacebook name : Sophia Mitrakafacebook name : Nick Stratomitrosfacebook name : Panagiotis Makiosfacebook name : Odysseas Kai Konstantinafacebook name : Alex Roustemisfacebook name : Panos Jtemfacebook name : Sotiris Delispiliopoulos Οι κωδικοί θα αποσταλούν σήμερα σε όλους τους νικητές , για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό θα πρέπει να έχετε λογαριασμό Battle.net και η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Άντε και καλές μάχες !! Edit : Δεν ειμαι μέσα φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα ειπαν. Release date: σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Νόμιζα ότι έλεγε για τα αποτελέσματα (Ούτε εγώ είμαι μέσα) Άντε καλή μας open beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Nop ουτε εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις