Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να διαφημίσω το επίσημο ελληνικό hearthstone forum, το site είναι 3 χρονια ενεργό, έχουμε έμπειρο, ενεργό προσωπικό που βοηθάει σε ότι προβλήματα έχετε. Ποστάρουμε τα νέα του hearthstone τουλάχιστον 3 φορες την εβδομάδα για να γνωρίζετε ότι συμβαίνει στο αγαπημένο σας παιχνίδι ανά τον κόσμο. Δεν έχουμε πολύ κόσμο αλλα παρολαυτά το site είναι πολύ προσεγμένο, σας περιμένουμε το συντομότερο στην παρέα μας. http://hearthstone.com.gr/ Κατσε ρε συ αφου το παιχνιδι ειναι πολυ λιγοτερο καιρο που εχει βγει(ακομα και οταν ηταν στην Beta)πως ειναι 3 χρονια ενεργο? 1
paularas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 http://www.webconfs.com/website-history.php?archiveCreationTime=20131216041036&domain=hearthstone.com.gr 1ο post 10.12.2013 meh
paularas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 και να εγραφε κατι νεο η σωστο καλα θα ηταν. 6 posts με εγγραφη πριν ~2 χρονια για να μπω να διαβασω "τα 2 επόμενα Wink " 1
Cytheria Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 lol Κολλήσατε τώρα σε μια λεπτομέρεια, ορίστε το διόρθωσα το post μου σε 2 χρονια.Παυλάρα για να καταλάβω καλά, με κακοχαρακτηρίζεις τώρα ??Θες να πεις ότι είναι κακό ότι έχω λίγα posts και ότι είμαι πολύ πρόσφατο μέλος οπως επίσης ότι γράφω και ανοησίες ??
BadBoy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα πάτε καλά στις αρένες. Όλο το μυστικό είναι στο draft παιδιά, να, πάρτε ένα σχετικά καλούτσικο που έκανα μόλις:
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα πάτε καλά στις αρένες. Όλο το μυστικό είναι στο draft παιδιά, να, πάρτε ένα σχετικά καλούτσικο που έκανα μόλις: Δωσε και link το τελικο αποτελεσμα. Παντως η πλακα ειναι οτι σου εκατσαν 2 legendary ενω εγω τελευταιο παιχνιδι δεν μου ειχε κατσει ουτε 1
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς η δικιά μου εμπειρία λέει ότι όσα παραπάνω legendaries έχει ένα arena draft τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μην πάει καλά το run. 1
BadBoy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς η δικιά μου εμπειρία λέει ότι όσα παραπάνω legendaries έχει ένα arena draft τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μην πάει καλά το run. Ναι εννοείται, το 1-3 είναι κοντά, θα ενημερώσω όταν το παίξω. Απλά το συγκεκριμένο είναι γενικότερα καλό, 13 καλά minions με battlecry και Crowd Favourite, συν ότι έχω 4 epics επιπλέον από τα legendaries. Οπότε μάλλον 0-3.
paularas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 lol Κολλήσατε τώρα σε μια λεπτομέρεια, ορίστε το διόρθωσα το post μου σε 2 χρονια. Παυλάρα για να καταλάβω καλά, με κακοχαρακτηρίζεις τώρα ?? Θες να πεις ότι είναι κακό ότι έχω λίγα posts και ότι είμαι πολύ πρόσφατο μέλος οπως επίσης ότι γράφω και ανοησίες ?? κάνε και διορθωση στο site που τα wings τα έχεις winks για αρχή
Cytheria Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Θα σε παρακαλούσα μην συμπεριφέρεσαι σαν ένα χαζό 5 χρόνο παιδάκι, άμα βρείς ένα post που το έχουμε γράψει λάθος, τότε μπορείς να μας δώσεις ένα link αυτού του post και να μας πεις πιο είναι το λάθος ώστε να μπορούμε να το διορθώσουμε.Τέσπα παρολαυτά σε ευχαριστώ που το βρήκες αυτό το λάθος και μου το είπες για να το διορθώσω.
alan2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα πάτε καλά στις αρένες. Όλο το μυστικό είναι στο draft παιδιά, να, πάρτε ένα σχετικά καλούτσικο που έκανα μόλις: [ η δικαιολογία μου: υπερβολική τυχαιότητα στο draft...
LinaT Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Από αυτά που κάνεις μια νίκη για το pack και δεν ξανακοιτάς ούτε το κουμπί που λέει Tavern Brawl.. 1
alan2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 o superjj από legend 2 έγινε match και έπαιξε με επιπέδου 25 Rogue! http://themoment.tv/#playlist/1027
Προτεινόμενες αναρτήσεις