Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομιζω αυτη την εβδομαδα κενο και μετα τα αλλα 2...ισα ισα να μαζεψω το gold για το 3ο(εχω 360 τωρα). για το τελευταιο θα το καθυστερησω λιγο 

Δημοσ.

Βαρέθηκα τους Πάλαντιν-Μάγο-Warrior μου και έσπασα ένα σορό κάρτες από χρυσό και purchase κι έφτιαξα κι εγώ Δρυίδη & Hunter...

Χθες πρωτοξεκίνησα για πρώτη φορά τον Face-Hunter... Τώρα καταλαβαίνω ΠΩΣ έννιωθα όταν με... τσάκιζαν οι Hunter, μπαίνοντας στη θέση των αντιπάλων μου, χθες! ΠΟΛΥ "ΞΥΛΟ" έριξα χθες, λέμεεεε!

Χωρις παρεξηγηση φιλε μου αλλα δεν ηταν meta το deck σου.. Σαν control warrior ηταν παιχνιδακι να τους κερδισω ολους αυτους και εφτασα rank 5 με σχετικη ανεση.

Μια χαρά "μέτα" είναι φίλε μου. Απλά, το 'χω ξαναπεί - πρόκειται ΓΙΑ CARD GAME, άρα παράγοντας ΤΥΧΗ - όταν είσαι "γκαντέμης"... δεν γυρίζει το παιχνίδι με τίποτα.

Δημοσ.

Μια χαρά "μέτα" είναι φίλε μου. Απλά, το 'χω ξαναπεί - πρόκειται ΓΙΑ CARD GAME, άρα παράγοντας ΤΥΧΗ - όταν είσαι "γκαντέμης"... δεν γυρίζει το παιχνίδι με τίποτα.

Οταν πεφτεις στο 17 rank, τοτε προφανως κατι λαθος κανεις στο παιξιμο σου. Μακροπροθεσμως δε παιζει ο παραγοντας τυχη. Αλλιως οι κορυφαιοι παικτες πχ ο Kolento δε θα εφταναν στο legendary rank καθε μηνα. Ειναι πιο πολυ θεμα skill-παιξιμο παρα τυχη.

Εξαλλου το "meta" deck σημαινει να κερδιζει πανω απο το 50% των αντιπαλων decks, αρα λοιπον απο τη στιγμη που δε το κανεις αυτο, ΔΕΝ θεωρειται meta.  :-)  

Ειτε παιζεις λαθος ειτε εχεις λαθος deck που δεν μπορει να "απαντησει" τα παιξιματα των αντιπαλων. Ετσι απλα.

Φιλικα παντα!

• Like 6
Δημοσ.

σήμερα το πήγα τρένο, και πήγα μέχρι rank 1 3 stars. Έχασα όμως τώρα 2 παιχνίδια οποτε προς το παρόν το αφήνω και βλέπουμε αύριο :D

HVZYNlY.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω κάνει αίτημα σε αρκετούς από εδώ σύμφωνα με τα battletags, μήπως και δω πως αντιμετωπίζονται ορισμένα φύλλα. Δεν ξέρω πως μπορώ να δω το δικό μου battletag για να σας το δώσω.

Είμαι εντελώς casual, έκανα copy κάτι έτοιμα decks χαμηλού επιπέδου και με εκνευρίζει όταν αντιμετωπίζω τύπους με legendary, rare και δεν μπορώ ούτε να τους ακουμπήσω. Δεν κάνει κάποιο ranking?

Άλλη μια απορία, αξίζει να μαζέψω τα 700 που ζητάει για solo-adventures?

Δημοσ.

Άλλη μια απορία, αξίζει να μαζέψω τα 700 που ζητάει για solo-adventures?

Έαν δεν έχεις λεφτά για να διαθέσεις, τότε το Naxxramas αρχικά τα αξίζει τα gold του, κράτα για να το πάρεις.

Σε έκανα add btw.

Δημοσ.

Έαν δεν έχεις λεφτά για να διαθέσεις, τότε το Naxxramas αρχικά τα αξίζει τα gold του, κράτα για να το πάρεις.

Σε έκανα add btw.

Thanks Tmark!

Άρα για αρχή μαζεύω για Naxxramas.

Btw, battletag hurin#2460

Δημοσ.

σήμερα το πήγα τρένο, και πήγα μέχρι rank 1 3 stars. Έχασα όμως τώρα 2 παιχνίδια οποτε προς το παρόν το αφήνω και βλέπουμε αύριο :D

HVZYNlY.jpg

Και μιας και δεν αναφερεις με τι class ανεβηκες,βλεπω κατω Unleash και Bow αρα κλασσικα huntard :P

Δημοσ.

midrange hunter που πόσταρα μερικά posts πιο πριν και double combo druid για αλλαγή όταν συναντούσα πολλούς deathrattle rogue. Πήγα ξανά και ξανά rank 1 3 stars αλλα δεν μπόρεσα να πάω legend, δεν πειράζει άλλη φορα :D σήμερα έπεσα rank 3 και ανέβηκα πάλι rank 2 full stars, οποτε το άφησα εκεί. ανεβάζω το account του αδερφού μου από rank 23 :P

Δημοσ.

midrange hunter που πόσταρα μερικά posts πιο πριν και double combo druid για αλλαγή όταν συναντούσα πολλούς deathrattle rogue. Πήγα ξανά και ξανά rank 1 3 stars αλλα δεν μπόρεσα να πάω legend, δεν πειράζει άλλη φορα :D σήμερα έπεσα rank 3 και ανέβηκα πάλι rank 2 full stars, οποτε το άφησα εκεί. ανεβάζω το account του αδερφού μου από rank 23 :P

Φανταζεσαι να πας το account του αδερφου σου legend?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...