paularas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ναι 2. αυτην την εβδομαδα ενα, κενο μετα και μετα αλλο ενα νομιζω
xavier Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 νομιζω αυτη την εβδομαδα κενο και μετα τα αλλα 2...ισα ισα να μαζεψω το gold για το 3ο(εχω 360 τωρα). για το τελευταιο θα το καθυστερησω λιγο
Sartiv Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Το επομενο wing το τριτο δηλαδη κατα σειρα, θα βγει στις 4 Δεκεμβρη στην Ευρωπη.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Βαρέθηκα τους Πάλαντιν-Μάγο-Warrior μου και έσπασα ένα σορό κάρτες από χρυσό και purchase κι έφτιαξα κι εγώ Δρυίδη & Hunter... Χθες πρωτοξεκίνησα για πρώτη φορά τον Face-Hunter... Τώρα καταλαβαίνω ΠΩΣ έννιωθα όταν με... τσάκιζαν οι Hunter, μπαίνοντας στη θέση των αντιπάλων μου, χθες! ΠΟΛΥ "ΞΥΛΟ" έριξα χθες, λέμεεεε! Χωρις παρεξηγηση φιλε μου αλλα δεν ηταν meta το deck σου.. Σαν control warrior ηταν παιχνιδακι να τους κερδισω ολους αυτους και εφτασα rank 5 με σχετικη ανεση. Μια χαρά "μέτα" είναι φίλε μου. Απλά, το 'χω ξαναπεί - πρόκειται ΓΙΑ CARD GAME, άρα παράγοντας ΤΥΧΗ - όταν είσαι "γκαντέμης"... δεν γυρίζει το παιχνίδι με τίποτα.
Sartiv Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά "μέτα" είναι φίλε μου. Απλά, το 'χω ξαναπεί - πρόκειται ΓΙΑ CARD GAME, άρα παράγοντας ΤΥΧΗ - όταν είσαι "γκαντέμης"... δεν γυρίζει το παιχνίδι με τίποτα. Οταν πεφτεις στο 17 rank, τοτε προφανως κατι λαθος κανεις στο παιξιμο σου. Μακροπροθεσμως δε παιζει ο παραγοντας τυχη. Αλλιως οι κορυφαιοι παικτες πχ ο Kolento δε θα εφταναν στο legendary rank καθε μηνα. Ειναι πιο πολυ θεμα skill-παιξιμο παρα τυχη. Εξαλλου το "meta" deck σημαινει να κερδιζει πανω απο το 50% των αντιπαλων decks, αρα λοιπον απο τη στιγμη που δε το κανεις αυτο, ΔΕΝ θεωρειται meta. Ειτε παιζεις λαθος ειτε εχεις λαθος deck που δεν μπορει να "απαντησει" τα παιξιματα των αντιπαλων. Ετσι απλα. Φιλικα παντα! 6
xavier Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 βεβαια παιζει ρολο και ποσσες ωρες παιζει ο καθενας... 1
george_o/c Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 σήμερα το πήγα τρένο, και πήγα μέχρι rank 1 3 stars. Έχασα όμως τώρα 2 παιχνίδια οποτε προς το παρόν το αφήνω και βλέπουμε αύριο 3
hurin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, έχω κάνει αίτημα σε αρκετούς από εδώ σύμφωνα με τα battletags, μήπως και δω πως αντιμετωπίζονται ορισμένα φύλλα. Δεν ξέρω πως μπορώ να δω το δικό μου battletag για να σας το δώσω. Είμαι εντελώς casual, έκανα copy κάτι έτοιμα decks χαμηλού επιπέδου και με εκνευρίζει όταν αντιμετωπίζω τύπους με legendary, rare και δεν μπορώ ούτε να τους ακουμπήσω. Δεν κάνει κάποιο ranking? Άλλη μια απορία, αξίζει να μαζέψω τα 700 που ζητάει για solo-adventures?
Tmark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Άλλη μια απορία, αξίζει να μαζέψω τα 700 που ζητάει για solo-adventures? Έαν δεν έχεις λεφτά για να διαθέσεις, τότε το Naxxramas αρχικά τα αξίζει τα gold του, κράτα για να το πάρεις. Σε έκανα add btw.
hurin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Έαν δεν έχεις λεφτά για να διαθέσεις, τότε το Naxxramas αρχικά τα αξίζει τα gold του, κράτα για να το πάρεις. Σε έκανα add btw. Thanks Tmark! Άρα για αρχή μαζεύω για Naxxramas. Btw, battletag hurin#2460
Karamol3golas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Battletag : Bi0hazzard#2411 οποιος θελει
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 σήμερα το πήγα τρένο, και πήγα μέχρι rank 1 3 stars. Έχασα όμως τώρα 2 παιχνίδια οποτε προς το παρόν το αφήνω και βλέπουμε αύριο Και μιας και δεν αναφερεις με τι class ανεβηκες,βλεπω κατω Unleash και Bow αρα κλασσικα huntard
george_o/c Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 midrange hunter που πόσταρα μερικά posts πιο πριν και double combo druid για αλλαγή όταν συναντούσα πολλούς deathrattle rogue. Πήγα ξανά και ξανά rank 1 3 stars αλλα δεν μπόρεσα να πάω legend, δεν πειράζει άλλη φορα σήμερα έπεσα rank 3 και ανέβηκα πάλι rank 2 full stars, οποτε το άφησα εκεί. ανεβάζω το account του αδερφού μου από rank 23
Tmark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 midrange hunter που πόσταρα μερικά posts πιο πριν και double combo druid για αλλαγή όταν συναντούσα πολλούς deathrattle rogue. Πήγα ξανά και ξανά rank 1 3 stars αλλα δεν μπόρεσα να πάω legend, δεν πειράζει άλλη φορα σήμερα έπεσα rank 3 και ανέβηκα πάλι rank 2 full stars, οποτε το άφησα εκεί. ανεβάζω το account του αδερφού μου από rank 23 Φανταζεσαι να πας το account του αδερφου σου legend?
Προτεινόμενες αναρτήσεις