privateer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 το explosive καθαριζει τρομερα τα master for battle + φερνει 5 health mobs σε πιο καλο kill range. επισης ο 2ος hound με εσωσε αρκετες φορες λόγω έλλειψης taunt (αφου ειναι control / face και οχι face). κατ εμε παντα αυτα Τα explosive ενας καλος παικτης είναι ευκολο να τα παρακαμψει μιας και δεν παιζεις face hunter. Γενικα πιστευω ταιριαζει σαν secret περισσοτερο στον face hunter. Κακο βεβαια δεν ειναι. Πολλες φορες μπορει να μην εχεις beast για να χρησιμοποιησεις τον hountmaster ποσο μαλλον αν εχεις 2 οποτε για αυτο εγω εχω κοψει τον 1 στο hunter deck μου.
devil-ji Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 <3 <3 <3 RenoLock :-D Επιτελους το παιχνιδι ξαναεχει πλακα και φαντασια
BadBoy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δεν αντέχω άλλο, μπήκα να παίξω μερικά παιχνίδια και τα νεύρα μου έγιναν κρόσια. Γιατί υπάρχει κόσμος που παίζει τόσο αργααααααα; Έπαιξα καμιά 5-6 παιχνίδια και αισθάνομαι λες και γέρασα μπροστά στην οθόνη. Και άντε όταν έχουν 7-8 κάρτες σκέφτονται τις επιλογές τους, με 2 και 3 κάρτες τι το τόσο πολύπλοκο τους μπλοκάρει; Ουφ, κουράστηκα.
paularas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 εδω πρωτος turn 1 χωρις coin σκεφτεται τι να παιξει και τελικα δεν εχει καρτα να παιξει... .στο turn 5-6+ που μπορει να εχεις και lethal μπορει να βγαλει το σχοινι εξω απο την οθονη σου
xaniared Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δεν αντέχω άλλο, μπήκα να παίξω μερικά παιχνίδια και τα νεύρα μου έγιναν κρόσια. Γιατί υπάρχει κόσμος που παίζει τόσο αργααααααα; Έπαιξα καμιά 5-6 παιχνίδια και αισθάνομαι λες και γέρασα μπροστά στην οθόνη. Και άντε όταν έχουν 7-8 κάρτες σκέφτονται τις επιλογές τους, με 2 και 3 κάρτες τι το τόσο πολύπλοκο τους μπλοκάρει; Ουφ, κουράστηκα. Nozdormu is your best friend nigga
alan2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 O Trump εφτασε και πάλι legend με f2p deck http://themoment.tv/#playlist/925 1
Lautrec Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Είναι ιδέα μου ή κανένας δεν παίζει face hunter πιά? Όσες φορές πετυχαίνω παίκτες hunter βλέπω κάτι beast synergy midrange decks. Να φανταστώ ότι κάνει δουλειά ο Jackson?
kostask91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εγω παντως 5/10 πετυχα face hunter και τα αλλα 5 aggro druid. Η σαπιλα στο μεγαλειο της. Δε γινεται, στα 10 παιχνιδια πετυχα μονο 2 διαφορετικα deck...
Fan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Είναι ιδέα μου ή κανένας δεν παίζει face hunter πιά? Όσες φορές πετυχαίνω παίκτες hunter βλέπω κάτι beast synergy midrange decks. Να φανταστώ ότι κάνει δουλειά ο Jackson? Πλάκα κάνεις? Τον Νοέμβριο ο face hunter έχει καταντήσει αηδία. Λες και σε πληρώνουν για να τον παίζεις. Σήμερα στα 20 παιχνίδια που έπαιξα πέτυχα πάνω από δέκα face hunter 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Είναι ιδέα μου ή κανένας δεν παίζει face hunter πιά? Όσες φορές πετυχαίνω παίκτες hunter βλέπω κάτι beast synergy midrange decks. Να φανταστώ ότι κάνει δουλειά ο Jackson? MONO (σχεδόν) Face-Hunter αντιμετωπίζω τις τελευταίες μέρες (εγώ με full-face Aggro Paladin)! Και κάμποσους Warlock... Είχα φτάσει 6 rank... και άρχισε η "κατρακύλα"... και ενώ ξέρω ότι στις 2-3 ήττες πρέπει να σταματήσω... με έπιασε μια τσαντίλα (γιατί έχανα συνεχώς στο "παραπέντε"... και συνέχισα να παίζω... κι έφτασα από 6ο rank... ΔΕΚΑΕΠΤΑ (17)!!!!! Μιλάμε... "δεν με ήθελε" με τίποτα! Και οι Warlock... FACE-AGGRO, όχι με γίγαντες κτλ. (ελάχιστοι έπαιζαν με γίγαντες)! Και να 'χουν όλοι (Hunters & Warlock) ντεκς γεμάτα με 1-2 στάμινα μίνιονς... και να 'μαι με ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΠΕΛ για clean-board... και ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ Γ@Μ@Μ@ΝΟ να "καθαρίσω" το board και να συνεχίσω με "finishers" να νικήσω... ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ να χάνω συνεχώς! Το "χτυκιό" έβγαλα πάλι απόψε, κόντεψα να σπάσω το iPad! 1
Sartiv Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 MONO (σχεδόν) Face-Hunter αντιμετωπίζω τις τελευταίες μέρες (εγώ με full-face Aggro Paladin)! Και κάμποσους Warlock... Είχα φτάσει 6 rank... και άρχισε η "κατρακύλα"... και ενώ ξέρω ότι στις 2-3 ήττες πρέπει να σταματήσω... με έπιασε μια τσαντίλα (γιατί έχανα συνεχώς στο "παραπέντε"... και συνέχισα να παίζω... κι έφτασα από 6ο rank... ΔΕΚΑΕΠΤΑ (17)!!!!! Μιλάμε... "δεν με ήθελε" με τίποτα! Και οι Warlock... FACE-AGGRO, όχι με γίγαντες κτλ. (ελάχιστοι έπαιζαν με γίγαντες)! Και να 'χουν όλοι (Hunters & Warlock) ντεκς γεμάτα με 1-2 στάμινα μίνιονς... και να 'μαι με ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΠΕΛ για clean-board... και ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ Γ@Μ@Μ@ΝΟ να "καθαρίσω" το board και να συνεχίσω με "finishers" να νικήσω... ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ να χάνω συνεχώς! Το "χτυκιό" έβγαλα πάλι απόψε, κόντεψα να σπάσω το iPad! Χωρις παρεξηγηση φιλε μου αλλα δεν ηταν meta το deck σου.. Σαν control warrior ηταν παιχνιδακι να τους κερδισω ολους αυτους και εφτασα rank 5 με σχετικη ανεση.
chill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν αντέχω άλλο, μπήκα να παίξω μερικά παιχνίδια και τα νεύρα μου έγιναν κρόσια. Γιατί υπάρχει κόσμος που παίζει τόσο αργααααααα; Έπαιξα καμιά 5-6 παιχνίδια και αισθάνομαι λες και γέρασα μπροστά στην οθόνη. Και άντε όταν έχουν 7-8 κάρτες σκέφτονται τις επιλογές τους, με 2 και 3 κάρτες τι το τόσο πολύπλοκο τους μπλοκάρει; Ουφ, κουράστηκα. Απλά δεν στροφάρει ο εγκέφαλος γρήγορα. Ίσως θα έπρεπε να παίζουν κανέναν hunter που είναι από την φύση του mindless καράn00b deck Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο σχόλιο, κανά χρόνο πριν....και όχι ο noz δεν είναι λύση καθότι μέχρι να βγει θα χουμε στείλει αποστολή στον Άρη. Κατά τα λοιπά, παίζω casual από την πρώτη μέρα. Χτες πέτυχα την μεγαλύτερη μου νίκη και είναι κρίμα που δεν την έκανα κάπου capture. Σε ένα single match, με aggroladin vs lock έκανα κάτι τόνους dmg καθότι έπαιξε και reno όντας με 3hp και τα δυο 5άρια mech με 8 heal. 73dmg δλδ (ok θα έκανε και life tap just saying) σε ένα single match. Θα ήθελα πολύ να έβλεπα τα μούτρα του!!! Με αυτή τη νίκη πήγα rank 4 και νομίζω έκλεισα γι'αυτόν τον μήνα (είναι και personal record). Άλλη uber νίκη πρέπει να γυρίσω κανά χρόνο σε εποχές handlock εναντίον warrior που το γύρισα από σχεδόν 50hp-10hp. Ο reno είναι κωλοκάρτα, την μισώ. Ο aggroladin αν και αρκετά brainless με ξεκόλησε από την μονοτονία του handlock με τον οποίο ασχολιόμουν σχεδόν αποκλειστικά. Σε λίγο 500αρίζει και αυτός, να δω τι θα πιάσω μετά!
Fan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Κατά τα λοιπά, παίζω casual από την πρώτη μέρα. Χτες πέτυχα την μεγαλύτερη μου νίκη και είναι κρίμα που δεν την έκανα κάπου capture. Σε ένα single match, με aggroladin vs lock έκανα κάτι τόνους dmg καθότι έπαιξε και reno όντας με 3hp και τα δυο 5άρια mech με 8 heal. 73dmg δλδ (ok θα έκανε και life tap just saying) σε ένα single match. Θα ήθελα πολύ να έβλεπα τα μούτρα του!!! Με αυτή τη νίκη πήγα rank 4 και νομίζω έκλεισα γι'αυτόν τον μήνα (είναι και personal record). Ο reno είναι κωλοκάρτα, την μισώ. Κάτι ανάλογο μου έτυχε και εμένα δύο φορές με Reno. Βέβαια επειδή όμως παίζω Rogue Oil Pirate εάν σου βγούνε σωστά οι κάρτες μπορείς να κάνεις 20-25 dmg από το πουθενά οπότε καταλαβαίνεται πώς θα έσβησε η χαρά στο πρόσωπό τους Σκατοκάρτα ο reno
KilliK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ποσα μπουντρουμια εχουν απομεινει να ανοιξουν; δυο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις