SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά οσοι χρησιμοποιείτε την κάρτα σας στο battlenet τι κάρτα βάζετε γιατι εμένα της πειραιώς με τα κολο cc δεν την περνάει ?
xaniared Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά οσοι χρησιμοποιείτε την κάρτα σας στο battlenet τι κάρτα βάζετε γιατι εμένα της πειραιώς με τα κολο cc δεν την περνάει ? Δε δουλευουν οι κάρτες προς το παρον. Μπορείς να πληρώσεις με balance απο paypal ή με καρτες apple store και google play
paularas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καλύτερα snakes αντι explosive και 1 tiger αντί 2ο houndmaster το explosive καθαριζει τρομερα τα master for battle + φερνει 5 health mobs σε πιο καλο kill range. επισης ο 2ος hound με εσωσε αρκετες φορες λόγω έλλειψης taunt (αφου ειναι control / face και οχι face). κατ εμε παντα αυτα 1
SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δε δουλευουν οι κάρτες προς το παρον. Μπορείς να πληρώσεις με balance απο paypal ή με καρτες apple store και google play Τελικά το εκανα απο google play ευχαριστώ
paularas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 add paypal balance μεσω request money, google play gift card, itunes gift card ειναι οι τροποι για να αγορασεις στο hearthstone πραγματα 1
Mpiftekis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ερωτώ... αν κάτι έχει stealth & taunt, τι γίνεται τότε;;
Tmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ερωτώ... αν κάτι έχει stealth & taunt, τι γίνεται τότε;; Αγνοείται το taunt.
paularas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 αναλογα, εαν ειναι stealth και βαλεις taunt το βγαζει απο stealth και το κάνει taunt (σιγουρα ετσι ηταν πριν μερικα patches). εαν ειναι stealth taunt αγνοειται το taunt και οταν βγει απο stealth ισχυει
kostask91 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν ηταν ετσι πριν μερικα patches, αλλα και stealth να ειναι , αν το κανεις taunt παραμενει stealth και αρα αγνοειται το taunt
Mpiftekis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ!!! Άλλη ερώτηση... Να κρατήσω τα λεφτά μου για αγορά explorer league ή να αγοράζω card packs?
kostask91 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εγω στη θεση σου θα πηγαινα για explorer. Εχει αρκετες καρτες χρησιμες, σε σχεση με τα 7 packs που θα αγορασεις με το ιδιο gold, που θα σου δωσουν random καρτες. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ερωτώ... αν κάτι έχει stealth & taunt, τι γίνεται τότε;; Bασικά σπελ πετάς. Ειδικά οι Χάντερς που πετάνε πολλά "stealth" minions, τα "καθαρίζω" με board-clean spells. Εγώ το "γύρισα" πάλι σε Aggro-Face Paladin, με μερικές αλλαγές (με νέες κάρτες). Μια χαρά δουλεύει ως τώρα, αν και "γκαντεμιάζω" μερικές φορές και λίγο πριν το φινάλε... "τον πίνω" (ειδικά με Δρυίδη ή Κοντρόλ-Γουόριορ). Τους Χάντερς, τους Γουόρλοκς, Ρογκς & Σάμαν, τους "έχω για μπρέκφαστ" με τον Φέις-Πάλαντιν. Οι Κοντρόλ Πάλαντιν... οι Ντράγκο-Πριστ αλλά ΚΥΡΙΩΣ οι Κοντρόλ Γουόριορς & Φέις-Δρυίδες με δυσκολεύουν λίγο, αλλά "πα-μαλ", μια χαρά πάει το ντεκάκι. Nαι, κανεις δεν παιζει flare απο τοτε που μαθαμε πως λειτουργουν τα seccets του paladin. Γι' αυτό κι εγώ τον "έκοψα" τον Σίκρετ-Πάλαντιν, μιας και που "γιώμισε" πάλι με Χάντερς ο σέρβερ - ΜΕ φλερς! Δε δουλευουν οι κάρτες προς το παρον. Μπορείς να πληρώσεις με balance απο paypal ή με καρτες apple store και google play Καμία σχέση! Με προπληρωμένη Πειραιώς κάνω απ' την αρχή και κατά την διάρκεια των "κάπιταλς". Δεν ξέρω γιατί δεν μπορείτε, εγώ πάντως μια χαρά κάνω τις αγορές (ακόμα!) με την προ-πέιντ της Πειραιώς.
Mpiftekis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Κάτι άλλο, το xp που παίρνεις από τις νίκες, εξαρτάται από κάτι; Γιατί δεν το βλέπω να είναι σταθερό, ακόμα και στο ίδιο lvl.
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Κάτι άλλο, το xp που παίρνεις από τις νίκες, εξαρτάται από κάτι; Γιατί δεν το βλέπω να είναι σταθερό, ακόμα και στο ίδιο lvl. προφανως και εξαρταται απο την διαρκεια του αγωνα.
Tmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Οχι, απο τις καρτες που παιζεις εξαρταται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις