Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου... να το ξανα-επαναλάβω, γιατί ίσως δεν είναι καλά τα ελληνικά μου:

Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ, ΓΡΑΦΩ!

Μου έχουν τύχει τουλάχιστον 4 τέτοιες κάρτες (Golden-Legendary) και έχω βγάλει 3200 από την καθεμιά που έσπασα.

Εάν δεν σου 'χει τύχει, λυπάμαι που ήσουν άτυχος. Εμένα μου έτυχε, τί να κάνω, να πω "ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ" για να σε ικανοποιήσω;

Οκ... "δεν μου έτυχε"...

Τελικα δεν μας ειπες τι ισχυει .. Εκτως και αν οπως ειπες ημουν ατυχος.

Προς ενημερωση του κοσμου οχι τιποτα αλλο.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είχα αφήσει πολλές μέρες τώρα το hs λόγω δουλειών και το έπιασα σήμερα στις 21:00 από rank 11 3αστέρια. 

Είπα να παίξω midrange hunter μιας και ταίριαζε στο τωρινό meta. Στις 00:00 ήμουν rank 5 2αστέρια :P Τα πήγε πολύ καλύτερα απ' ότι πίστευα. Απλά θέλει να μάθεις το deck (έπαιζα αρκετό hunter παλιότερα), δεν μπορείς μόνο να πηγαίνεις face, χρειάζονται και trades σε κομβικά σημεία, ιδιαίτερα εναντίον paladin & warrior.

Τα stats:

2-0 vs hunter

1-0 vs shaman

4-0 vs paladin

3-0 vs warlock

3-0 vs mage

2-0 vs warrior

2-1 vs druid

17-1 overall. Άντε να δω μπας και προλάβω για λίγο παραπάνω αλλά δεν το κόβω :/ 

HZ9gGpe.jpg

15-2 ωραιο control deck, σε ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Oριστε και πολυ ωραιο guidaki για midrange hunter.

http://theirronsmith.com/deck-mastery/how-to-master-midrange-hunter/

διαφορετικο ειναι αυτο απο αυτο που ποσταρανε πριν. ουσιαστικα ασκει παραπανω early presure και χανεις λιγο αοε. γενικα mid hunter ισως ειναι το flavor of the month μετα τους dragon priests και γενικα dragon κακα μακα (μαζι με το νεο shaman που ποσταρανε στην προηγουμενη σελιδα)

Δημοσ.

Φίλε μου... να το ξανα-επαναλάβω, γιατί ίσως δεν είναι καλά τα ελληνικά μου:

Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ, ΓΡΑΦΩ!

Μου έχουν τύχει τουλάχιστον 4 τέτοιες κάρτες (Golden-Legendary) και έχω βγάλει 3200 από την καθεμιά που έσπασα.

Εάν δεν σου 'χει τύχει, λυπάμαι που ήσουν άτυχος. Εμένα μου έτυχε, τί να κάνω, να πω "ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ" για να σε ικανοποιήσω;

Οκ... "δεν μου έτυχε"...

Man έχεις μπερδευτεί. Η golden legendary χρειάζεται 3200 για να την craftάρεις. Όταν τη σπάσεις σου δίνει 1600 dust. Ορίστε παράδειγμα από το account μου.

prBi2iD.jpg

Για όλους ισχύουν τα ίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάζει κάτι μόνο στο δικό σου account :P

15-2 ωραιο control deck, σε ευχαριστω

Ωραίος Παύλο, σου λέω το deck ξυρίζει ρε. Χθες συνέχισα από 'κει που ήμουν με control rogue και θέλω ένα game για 4 πάλι :D

jURFrwR.jpg

Ναι αλλα δεν μας εχει πει ακομα: Τελικα ποιοι μπηκαν στρατο? :D :D

:D Ρα με τον κολλητό μου μιλούσα και του έλεγα ότι δυο φίλοι μου μπήκαν φαντάροι. Ο ένας Λαμία ο άλλος Αυλώνα :P

Δεν βλέπω διπλό Flare κι ανησυχώ.

Τοο clunky?

Ένα είναι υπεραρκετό και να σου πω την αλήθεια δεν μου έτυχε ποτέ να σηκώσει όλα τα secrets του παλαντίνου. Με αυτό το hunter deck τον νικάς ακόμη και χωρίς flare αρκεί να παίξεις σωστά ;) Mε βοήθησε περισσότερο ενάντια σε mage. 

διαφορετικο ειναι αυτο απο αυτο που ποσταρανε πριν. ουσιαστικα ασκει παραπανω early presure και χανεις λιγο αοε. γενικα mid hunter ισως ειναι το flavor of the month μετα τους dragon priests και γενικα dragon κακα μακα (μαζι με το νεο shaman που ποσταρανε στην προηγουμενη σελιδα)

Right on the money ;) Χίλιες φορές καλύτερα που λείπουν τα quickshot. Όταν παίζεις turn 1 webspinner, turn 2 mad scientist, turn 3 animal companion και έχεις και 4 drop μετά, το παιχνίδι τελείωσε, ειδικά αν κάνεις ένα καλό freezing trap. 

• Like 1
Δημοσ.

Στην ταβέρνα, έχει σημασία πόσες νίκες κάνεις;

Κερδίζεις κάτι παραπάνω ή απλά για την πλάκα σου;

Για την πλάκα σου παίζεις. Μόνο η 1η νίκη σου δίνει packs. Βέβαια μπορείς να κάνεις complete και quests στο Tavern Brawl και να ανεβάσεις levels τους ήρωες.

• Like 2
Δημοσ.

Για την πλάκα σου παίζεις. Μόνο η 1η νίκη σου δίνει packs. Βέβαια μπορείς να κάνεις complete και quests στο Tavern Brawl και να ανεβάσεις levels τους ήρωες.

Ειδικά αυτά τα RNG-based (non-constructed δηλαδή) modes είναι ότι πρέπει για να τερματίζεις quests απο class που συνήθως δεν παίζεις :D

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι εαν ισχυει για την Ελλαδα.

Γιατι μεσα στο σιτε γραφει για Γερμανια-Αγγλια μονο.

Για αυτο ρωταω εαν το εχει κανει κανεις.

Μπορείς να ρυθμίσεις οτι μένεις usa. Αλλα ξαναλέω οτι δεν αξίζει να αγοράζεις pack με λευτα. Αν έχεις τα adventure και κάνεις καθημερινά quests φτιάχνεις αξιοπρεπή συλλογή σε λίγο καιρό

http://hearthstoneplayers.com/guide-on-amazon-coins-outside-usukgermany/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...