Tmark Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το league of explorers ειναι καλό αξίζει για αγορά ? Το καλύτερο adventure τους, ως τώρα!
ballin95 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 btw όποιος διαθέτει τις κάρτες αξίζει τον κόπο http://www.hearthpwn.com/decks/367932-top100eu-loyans-scarab-control-shaman Ο καλύτερος και διασκεδαστικότερος shaman ever Άσε που ξεφεύγεις από την σαπίλα που κυκλοφορεί
Mpiftekis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σας πετάει συχνά το παιχνίδι λόγω dc όταν ξεκινάει; Γιατί τώρα 2 μέρες με έχει ταράξει στα relaunch. Έχει maintenance; Επίσης, πόσα quest σου δίνει κάθε μέρα;
ballin95 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σας πετάει συχνά το παιχνίδι λόγω dc όταν ξεκινάει; Γιατί τώρα 2 μέρες με έχει ταράξει στα relaunch. Έχει maintenance; Επίσης, πόσα quest σου δίνει κάθε μέρα; Από tablet κλπ ναι , από pc όχι 1quest per day στις 1 το βράδυ είναι φίλε και έχεις max 3
Tmark Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 6 είναι συνολικά τα quest που μπορεί να κρατήσει ο quest buffer του Hearthstone. Τρία κρυφά και τρία φανερά. Όταν τελειώσεις τα 3 φανερά σου βγαίνουν τα άλλα τρία που ήταν κρυμμένα. Αν όμως κάνεις reroll ένα από τα τρία φανερά, τα τρία κρυφά χάνονται από τον buffer. Οπότε αν έχετε να μπείτε μια βδομάδα στο game, μην κάνετε reroll κανένα quest, γιατί στην ουσία θα χάσετε quests τρίων ημερών. Παίζω από την closed beta και μόλις χτες το έμαθα αυτό. 2
ballin95 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 6 είναι συνολικά τα quest που μπορεί να κρατήσει ο quest buffer του Hearthstone. Τρία κρυφά και τρίαφανερά. Όταν τελειώσεις τα 3 φανερά σου βγαίνουν τα άλλα τρία. Αν όμως κάνεις reroll ένα από τα τρία φανερά, τα τρία κρυφά χάνονται από τον buffer. Σωστός ο φίλος 1
ballin95 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αξίζει για αγορά ? Όσο για αγορά η άποψη μου είναι να μην δώσεις στην blizz φράγκο !,εκτός αν εννοείς ingame gold 1.000 φορές να δώσεις το εικοσάρικο για ένα lifetime botάκι που σε ένα τρίμηνο θα καταλήξεις με Nax,Brm,Loe ξεκλείδωτα & 9/9 golden portraits και αρκετά in game gold
SPANK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Όχι δεν ενοώ ingame gold αλλα κανονικά χρήματα τώρα για το αλλο που αναφέρεις το αφήνω ασχολίαστο...
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Όχι δεν ενοώ ingame gold αλλα κανονικά χρήματα τώρα για το αλλο που αναφέρεις το αφήνω ασχολίαστο... Να σοθ πω την αληθεια και αξιζει και δεν αξιζει. Αν πχ αφιερωνεις παρα πολλες ωρες στο παιχνιδι(σαν να λεμε μονο αυτο παιζεις απο Online ενα πραγμα) τοτε ναι αξιζει σαν αγορα το League of explorers. Αν παλι μπαινεις που και που για κανενα daily και τιποτα αλλο τοτε καλυτερα με gold. Οσο για τα σχολια απο Ελληναρες του τυπου''εγω στην Blizzard δεν δινω φραγκο αρα ουτε εσυ μην δωσεις'' και εχουν παιξει δεν ξερω και γω ποσες ωρες απλα ασχολιαστα,ειδικα το παραπανω περι bot που γελανε και οι πετρες... 2
ballin95 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Eννοείται αξίζει κάθε expa για να μην μένεις πίσω σε νέα deck που βγαίνουν αν παίζεις τακτά όπως ανέφερε ο φίλος. Και με το συγκεκριμένο πιστεύω θα βγούν αρκετά. Όσο αναφορά αυτό που είπα δεν το λέω για να το παίξω κλπ , την γνώμη μου λέω απλά, αν δεν γουστάρεις να το χρησιμοποιήσεις και παίζεις regular μπράβο σου και μαγκιά σου, αλλα παραμύθια δεν λέω γι αυτά που κάνει. Πιστεύω είναι μεγάλη κοροιδία να δίνεις ένα σωρό λεφτά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Το έκανα με το diablo αλλά υπήρχε τότε το real money AH και τα έβγαλα πίσω και λίγα παραπάνω στο τέλος ευτυχώς.
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Eννοείται αξίζει κάθε expa για να μην μένεις πίσω σε νέα deck που βγαίνουν αν παίζεις τακτά όπως ανέφερε ο φίλος. Και με το συγκεκριμένο πιστεύω θα βγούν αρκετά. Όσο αναφορά αυτό που είπα δεν το λέω για να το παίξω κλπ , την γνώμη μου λέω απλά, αν δεν γουστάρεις να το χρησιμοποιήσεις και παίζεις regular μπράβο σου και μαγκιά σου, αλλα παραμύθια δεν λέω γι αυτά που κάνει. Πιστεύω είναι μεγάλη κοροιδία να δίνεις ένα σωρό λεφτά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Το έκανα με το diablo αλλά υπήρχε τότε το real money AH και τα έβγαλα πίσω και λίγα παραπάνω στο τέλος ευτυχώς. Πρωτα απο ολα τα bots ειναι παρανομα και οπως και στο WoW μπορει να φαει και ban ο λογαριασμος σου αν εισαι ''τυχερος'' αρα το αφηνω ασχολιαστο. Επειτα επιβεβαιωνεις αυτο που γραφω παραπανω δυστηχως....Τι παει να πει ειναι πεταμενα λεφτα??? Ειτε για το Diablo ειτε για το Hearthstone αν αφιερωνεις απειρες ωρες ειναι κοροιδια που πληρωνεις για αυτο??? Υπαρχει κοσμος για το Diablo 3 που αναφερεις που το παιζει ακομα και τωρα,πανω απο 600ωρες ειναι κοροιδια που πληρωσαν για το παιχνιδι???Μηπως να τους το εδινε τσαμπα η εταιρια???Φενεται αλλωστε απο τον σχολιασμο σου περι AH .... Το ιδιο και στο Hearthstone ειναι κοροιδια ο αλλος να δωσει χρηματα ειτε για Adventurew ειτε για Packs οταν εχει αφιερωσει και συνεχιζει να αφιερωνει απειρες ωρες στο παιχνιδι??? Αν δεν ειναι αυτο ο ορισμος του value for money τοτε τι ειναι??? Κοινως καλες και ευπροσδεκτες οι γνωμες αρκει να πατανε καπου λογικα.... 1
ballin95 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 H αλήθεια είναι οτι όλα τα χόμπι πληρώνονται δεν αντιλέγω. Αλλά να δίνεις 60άρια για 60card packs τέτοιες εποχές είναι λίγο τραβηγμένο για Ελλάδα. Για να κάνεις μια καλή συλλογή να παίζεις ευχάριστα και όχι με face decks που όσο να ναι καταλήγουν βαρετά θες πολλά. Wow δεν έχω παίξει ποτέ αλλά το HS είναι φορτωμένο φουλ με bots ανέκαθεν.Και μια φορά πέρσι που τσακώσανε κόσμο σε ένα ban wave τους ρίξαν 3μηνο ban τρίχες δλδ. Τεσπα μια άποψη είπα δεν είμαι promoter σε κάνα site οπότε το κλείνω εδώ. Η ουσία τελικά είναι ναι φίλε πάρτο αξίζει φουλ.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Γυρνάνε στην τράπουλα και δεν γίνεται να τις ξανατραβήξεις αμέσως εκτος αν έχεις κάποια διπλή - τριπλή Σχεδόν το 90%, κάποιες (αν όχι όλες) απ' τις κάρτες που αλλάζεις αρχικά (στο πρώτο deal), σχεδόν αμέσως "επιστρέφουν" στο 2ο-3ο dealing. Τουλάχιστον σε μένα, αυτό συμβαίνει.
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 H αλήθεια είναι οτι όλα τα χόμπι πληρώνονται δεν αντιλέγω. Αλλά να δίνεις 60άρια για 60card packs τέτοιες εποχές είναι λίγο τραβηγμένο για Ελλάδα. Για να κάνεις μια καλή συλλογή να παίζεις ευχάριστα και όχι με face decks που όσο να ναι καταλήγουν βαρετά θες πολλά. Wow δεν έχω παίξει ποτέ αλλά το HS είναι φορτωμένο φουλ με bots ανέκαθεν.Και μια φορά πέρσι που τσακώσανε κόσμο σε ένα ban wave τους ρίξαν 3μηνο ban τρίχες δλδ. Τεσπα μια άποψη είπα δεν είμαι promoter σε κάνα site οπότε το κλείνω εδώ. Η ουσία τελικά είναι ναι φίλε πάρτο αξίζει φουλ. Η πλακα ειναι οτι και προ capital control παλι τα ιδια διαβαζαμε απο αλλα ατομα. Επισης τι παει ΄΄τετοιες εποχες ειναι λιγο τραβηγμενο για Ελλαδα''. Εδω ο κοσμος εχει σκασει τα λεφτα σε αλλα παιχνιδια για skins,βλεπε league of legends,Dota 2,Counter Strike,συνδρομες και αλλες υπηρεσιες στο Wow,donate στο L2 κλπ κλπ(για το γεγονος με πωλησεις ακριβως κινητων αλα Iphone δεν θα το σχολιασω καν). Τα παραπανω ειναι πολυ χειροτερα παραδειγματα απο το να δωσεις 18ευρω για το Adventure ή αν δωσεις 60-70ευρω για να αγορασεις packs(εδω τοσο κοστολογουν πλεον παιχνιδια μικρης διαρκειας στις κονσολες ή χωρις καν story/campaign). Και σκεψου οτι τα παραπανω τα γραφω χωρις να εχω δωσει ουτε ενα ευρω στο hearthstone(βεβαια εχω δωσει πολλα στο Wow ),αλλα η αληθεια να λεγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις