Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Εγώ τώρα άρχισα να παίζω κανά παιχνιδάκι σιγά-σιγά.

Μια ερώτηση:

Όταν στην αρχή διαλέγεις κάρτες και κάνεις Replace, αυτή η κάρτα καταστρέφεται ή γυρίζει στην τράπουλα;

Γυρνάνε στην τράπουλα και δεν γίνεται να τις ξανατραβήξεις αμέσως εκτος αν έχεις κάποια διπλή - τριπλή

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα!

Εγώ τώρα άρχισα να παίζω κανά παιχνιδάκι σιγά-σιγά.

Μια ερώτηση:

...

Σε συνέχεια τουτουνού, στην αρένα τι κάνουμε;;; Εννοώ τι κερδίζουμε εκτός από XP;

Δημοσ.

Και ομως εχασε lol. Παντως πλεον τους περισσοτερους απο αυτους εχω σταματησει να τους βλεπω αφου ειναι κυριολεκτικα η εννοια του ''βαριεμαι που ζω''.Μονο κανενα Savjz ή Kibbler αν δω που και που.Αυτοι τουλαχιστον μπαινουν στον κοπο να παιξουν και κανενα διαφορετικο/διασκεδαστικο deck και ειναι και πιο ζωντανοι. Ουτε σου λενε το γνωστο οτι ο αλλος εβλεπε το stream τους γιαυτο και χασανε.

Δημοσ.

η **** που κανω συχνα ειναι οτι παιζω κατι και μετα tradeαρω με το shredder, αυτο με το doomsayer γινεται συχνα :P

Δεν ειναι απαραιτητα κακο, υπαρχουν καρτες σαν το mana wraith που μπορει να σε χαλασουν ακομη χειροτερα. 

Δημοσ.

Το είχα αφήσει πολλές μέρες τώρα το hs λόγω δουλειών και το έπιασα σήμερα στις 21:00 από rank 11 3αστέρια. 

Είπα να παίξω midrange hunter μιας και ταίριαζε στο τωρινό meta. Στις 00:00 ήμουν rank 5 2αστέρια :P Τα πήγε πολύ καλύτερα απ' ότι πίστευα. Απλά θέλει να μάθεις το deck (έπαιζα αρκετό hunter παλιότερα), δεν μπορείς μόνο να πηγαίνεις face, χρειάζονται και trades σε κομβικά σημεία, ιδιαίτερα εναντίον paladin & warrior.

Τα stats:

2-0 vs hunter
1-0 vs shaman
4-0 vs paladin
3-0 vs warlock
3-0 vs mage
2-0 vs warrior
2-1 vs druid

17-1 overall. Άντε να δω μπας και προλάβω για λίγο παραπάνω αλλά δεν το κόβω :/ 

HZ9gGpe.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...