Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με της εθνικης debit/mastercard δεν γινεται ετσι;

Δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα και φυσικα μου βγαζει error, θελει καμια ρυθμιση στην τραπεζα;

Φύγετε από Εθνική & Άλφα, είναι μακράν οι χειρότερες. Πειραιώς κι άγιος ο Θεός.

• Like 2
Δημοσ.

Φύγετε από Εθνική & Άλφα, είναι μακράν οι χειρότερες. Πειραιώς κι άγιος ο Θεός.

Kατι τετοιο θα κανω, το σκεφτομαι καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν πλάκα οι χρήστες...

Βγήκε η πρώτη βδομάδα του νέου campaign, όποιος την αγόρασε και έπαιξε (και τελείωσε) ξεκλείδωσε κάποιες κάρτες... παραδοσιακά οι πιο "σάπιες" είναι απ' όλες τις εβδομάδες, οι κάρτες της 1ης... και έσπευσαν και γέμισαν τα ντεκς με τις νέες κάρτες ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα "κόμπος" τους (δεν έχει ολοκληρωθεί η campaign να ξεκλειδωθούν τα πάντα)! Άστε δε, που σ' ένα σορό επίσημα σάιτ του παιχνιδιού, κάνουν λόγο ΓΕΝΙΚΩΣ για "σάπιες" κάρτες της νέας campaign...

Εγώ το ξανα-μανα-γύρισα σε Aggro-Face-Paladin και μέσα σε ένα διωράκι ήμουν από 18 στο 12 - ενώ έπαιζα και με την μικρή ταυτόχρονα και έτσι δεν είχα εστιάσει πλήρως και έκανα μερικές βλακείες κι έχανα σε κάποια ματς.

Τον Secret-Paladin τον βαρέθηκα - υπάρχουν άλλωστε ένα σορό "anti-Secret-Pally" ντεκς.

Αν βαρεθώ και τον Aggro-Face-Paladin, θα το γυρίσω ξανα-μανα σε Control-Warrior (ωραίοτατο ντεκ και "σαπίζει" ένα σορό δημοφιλή). Εκτός κι αν αποφασίσω να παίξω Δρυίδη - αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, ως ήρωας.

(Παρεπιπτόντως, όποιος θέλει να γίνει φίλος, στον σέρβερ είμαι ο ' Galad ' )

Δημοσ.

μπορεις να μου εξηγησεις πως αγορασες το adventure  μεσω playstore? με mastercard εφαγα παλι πορτα

Απλά πας public ζητάς μια κάρτα των 25 playstore και τέλος :)

Δημοσ.

Έχουν πλάκα οι χρήστες...

Βγήκε η πρώτη βδομάδα του νέου campaign, όποιος την αγόρασε και έπαιξε (και τελείωσε) ξεκλείδωσε κάποιες κάρτες... παραδοσιακά οι πιο "σάπιες" είναι απ' όλες τις εβδομάδες, οι κάρτες της 1ης... και έσπευσαν και γέμισαν τα ντεκς με τις νέες κάρτες ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα "κόμπος" τους (δεν έχει ολοκληρωθεί η campaign να ξεκλειδωθούν τα πάντα)! Άστε δε, που σ' ένα σορό επίσημα σάιτ του παιχνιδιού, κάνουν λόγο ΓΕΝΙΚΩΣ για "σάπιες" κάρτες της νέας campaign...

Εγώ το ξανα-μανα-γύρισα σε Aggro-Face-Paladin και μέσα σε ένα διωράκι ήμουν από 18 στο 12 - ενώ έπαιζα και με την μικρή ταυτόχρονα και έτσι δεν είχα εστιάσει πλήρως και έκανα μερικές βλακείες κι έχανα σε κάποια ματς.

Τον Secret-Paladin τον βαρέθηκα - υπάρχουν άλλωστε ένα σορό "anti-Secret-Pally" ντεκς.

Αν βαρεθώ και τον Aggro-Face-Paladin, θα το γυρίσω ξανα-μανα σε Control-Warrior (ωραίοτατο ντεκ και "σαπίζει" ένα σορό δημοφιλή). Εκτός κι αν αποφασίσω να παίξω Δρυίδη - αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, ως ήρωας.

(Παρεπιπτόντως, όποιος θέλει να γίνει φίλος, στον σέρβερ είμαι ο ' Galad ' )

Το tag μου είναι Lautrec#2176

Οι καλές κάρτες του 1ου wing είναι οι Reno jackson, Djini και Forgotten torch. Επίσης το shade θα πρέπει να είναι καλούτσικο σε γρήγορα decks (πχ face hunter). Πράγματι δεν λέει πολύ, οι περισσότεροι θα το ανοίξουν για να πάρουν τις κάρτες του δεύτερου wing.

Δημοσ.

Ακομα μαζευω χρυσο για να ανοιξω τη πρωτη πτερυγα. Δεν το ανακοινωνανε νωριτερα οι ανθρωποι της blizzard...

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα μαζευω χρυσο για να ανοιξω τη πρωτη πτερυγα. Δεν το ανακοινωνανε νωριτερα οι ανθρωποι της blizzard...

Προφανως και επιτηδες για να το αγορασουν περισσοτεροι με κανονικα χρηματα.Το marketing της εταιριας αυτης συνεχιζει να κανει θαυματα :P

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση και δεν εχω βγαλει ακρη οπου και να διαβασω..

Μεσω amazon αγοραζουμε με εκπτωση? <τα amazon coins δλδ> και αν ναι πως?
γιατι καπου διαβασα οτι ισχυει για Αγγλια-Γερμανια αυτο.
Γινεται για Ελλαδα? το εχει δοκιμασει κανεις προσφατα? και αν ναι και ξερει καποιος ας το γραψει.

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση και δεν εχω βγαλει ακρη οπου και να διαβασω..

Μεσω amazon αγοραζουμε με εκπτωση? <τα amazon coins δλδ> και αν ναι πως?

γιατι καπου διαβασα οτι ισχυει για Αγγλια-Γερμανια αυτο.

Γινεται για Ελλαδα? το εχει δοκιμασει κανεις προσφατα? και αν ναι και ξερει καποιος ας το γραψει.

http://hearthstoneplayers.com/today-only-special-bonus-on-amazon-coins-on-top-of-existing-promo/

Link to the Hearthstone Amazon Page

• Amazon Coins have a value ratio of 100 coins = $1.
  • When you buy Amazon Coins, you get up to 10% off.  The 5,000 and 10,000 coin package gets you to the 10% level.
  • For each $19.99 or more purchase you do on the Hearthstone Store (downloaded to your Android Phone via the Amazon App), you will get 10% coins back.
  • Now you can reuse the coins you got back for more card packs!
  • Note: The amount of coins you get back can be different depending on the promos Amazon is running. Sometimes you can get 30% back for a total saving of 40%!

Δεν αξίζει να αγοράζεις πακέτα με πραγματικά χρηματα όμως

Δημοσ.

Καλημέρα!

Εγώ τώρα άρχισα να παίζω κανά παιχνιδάκι σιγά-σιγά.

Μια ερώτηση:

Όταν στην αρχή διαλέγεις κάρτες και κάνεις Replace, αυτή η κάρτα καταστρέφεται ή γυρίζει στην τράπουλα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...