Στεφανος123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 μπορει και ναι μπορει κ οχι To οτι εγραψα απο το πρωτο σχολιο οτι δεν εχω καν acc στο WoW και οτι μου ηρθε email δεν σ εκανε εντυπωση? Απαντηση απο blizzard :
alan2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνησε το League of explorers PvE video: http://themoment.tv/#playlist/836
vampirion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδες υπαρχει τροπος να αγορασουμε? δοκιμασα με χρεωστικη πειραιως κ εφαγα πορτα, επισης ακομα κ gift card να ηθελα στο g2a ειναι out of stock , καμμια ιδεα? εσεις πως θα το αγορασετε?
lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 To κατέβασα το "Explorers" και τέλειωσα την 1η week. Σχετικά πανεύκολο week, με Secret-Pally τα δύο πρώτα και Ultra-Tont-Pally το 3ο, τα κέρδισα με την 1η φορά. Και μετά τέλειωσα και το Class mode του Warrior, για να πάρω τις κάρτες του. Οι κάρτες που δίνει, είναι σχετικά μέτριες (συνήθως οι καλές είναι στις τελευταίες 'βδομάδες). Ξεχωρίζω ένα ωραίο secret-άκι για τον Παλαντίνο και μια "συμπαθητική" (όχι φοβερή) Legendary 6άρα (common card) - την "Reno Jackson". ρε παιδες υπαρχει τροπος να αγορασουμε? δοκιμασα με χρεωστικη πειραιως κ εφαγα πορτα, επισης ακομα κ gift card να ηθελα στο g2a ειναι out of stock , καμμια ιδεα? εσεις πως θα το αγορασετε? Το πήρα ήδη, φίλε. Με προπληρωμένη Master-Card Πειραιώς. Με αυτήν την κάρτα, ουδέποτε είχα πρόβλημα απ' την αρχή των capital-controls, σε καμία αγορά από το εξωτερικό, ΠΛΗΝ ΦΥΣΙΚΑ από ebay & PayPal.
vampirion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εχω κ γω μια mastercard prepaid της πειραιως, τετοια εχεις κ συ ή πιστωτικη? 1
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδες υπαρχει τροπος να αγορασουμε? δοκιμασα με χρεωστικη πειραιως κ εφαγα πορτα, επισης ακομα κ gift card να ηθελα στο g2a ειναι out of stock , καμμια ιδεα? εσεις πως θα το αγορασετε? Μπορεις να το αγορασεις με gold(εγω προσωπικα αυτο θα κανω)αλλιως απο google store αν εχεις Android κινητο πχ Με την Blizzard υπαρχει γενικα θεμα με τις πληρωμες απο τοτε που ξεκινησαν τα Capital control(ειχε αναφερθει και επισημη απαντηση στο θεμα του Wow για αυτο).
guido Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εγώ αγόρασα με paypal, αφου ειχα μεταφερει λεφτα στο balance με τον κλασικο τρόπο edit: τι εγινε μαζεμένα μου τα δίνει; δεν θέλω να σπάω golden leg αλλά 1600 dust ειναι αυτα.... ενα leg της αρεσκείας μου. δεν την εχω δει και την συγκεκριμένη in-game ποτε εδω που τα λέμε....την σπάω ε;
XMorsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εγώ αγόρασα με paypal, αφου ειχα μεταφερει λεφτα στο balance με τον κλασικο τρόπο edit: τι εγινε μαζεμένα μου τα δίνει; δεν θέλω να σπάω golden leg αλλά 1600 dust ειναι αυτα.... ενα leg της αρεσκείας μου. δεν την εχω δει και την συγκεκριμένη in-game ποτε εδω που τα λέμε....την σπάω ε; Εισαι ο Svarte? Μολις ανοιξε αυτος μια τετοια legendary. Δεν ειναι αχρηστη, αλλα εφοσον σου λειπουν πιο χρησιμες legendaries σπαστην.
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εγώ αγόρασα με paypal, αφου ειχα μεταφερει λεφτα στο balance με τον κλασικο τρόπο edit: τι εγινε μαζεμένα μου τα δίνει; δεν θέλω να σπάω golden leg αλλά 1600 dust ειναι αυτα.... ενα leg της αρεσκείας μου. δεν την εχω δει και την συγκεκριμένη in-game ποτε εδω που τα λέμε....την σπάω ε; Σε καποια mage decks(spare parts κλπ) την ψιλο εχω δει μονο,πουθενα αλλου. Αν σου λειπουν ομως σημαντικοτερα legendary βλεπε Sylvannas,Boom κλπ τοτε ναι.
guido Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εισαι ο Svarte? Μολις ανοιξε αυτος μια τετοια legendary. Δεν ειναι αχρηστη, αλλα εφοσον σου λειπουν πιο χρησιμες legendaries σπαστην. χαχα ναι εγώ ειμαι Σε καποια mage decks(spare parts κλπ) την ψιλο εχω δει μονο,πουθενα αλλου. Αν σου λειπουν ομως σημαντικοτερα legendary βλεπε Sylvannas,Boom κλπ τοτε ναι. τα έχω πανω κατω τα βασικά. τουλαχιστον αυτα που χρειάζονται στα deck που παίζω. δεν καίγομαι, αλλιως θα την έσπαγα χωρίς σκέψη θέλω όμως να κραφτάρω και Mal'ganis, και κάποια για control warrior (justicar trueheart & baron). θα δειξει, την κραταω προς το παρόν 1
aris1986 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με της εθνικης debit/mastercard δεν γινεται ετσι; Δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα και φυσικα μου βγαζει error, θελει καμια ρυθμιση στην τραπεζα;
Tmark Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πολύ όμορφα σχεδιασμένο το 1st wing του League of Explorers. 1
vampirion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγώ μέσω playstore πάλι :-P μπορεις να μου εξηγησεις πως αγορασες το adventure μεσω playstore? με mastercard εφαγα παλι πορτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις