Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδες υπαρχει τροπος να αγορασουμε? δοκιμασα με χρεωστικη πειραιως κ εφαγα πορτα, επισης ακομα κ gift card να ηθελα στο g2a ειναι out of stock :-( , καμμια ιδεα? εσεις πως θα το αγορασετε? 

Δημοσ.

To κατέβασα το "Explorers" και τέλειωσα την 1η week.

Σχετικά πανεύκολο week, με Secret-Pally τα δύο πρώτα και Ultra-Tont-Pally το 3ο, τα κέρδισα με την 1η φορά.

Και μετά τέλειωσα και το Class mode του Warrior, για να πάρω τις κάρτες του.

Οι κάρτες που δίνει, είναι σχετικά μέτριες (συνήθως οι καλές είναι στις τελευταίες 'βδομάδες). Ξεχωρίζω ένα ωραίο secret-άκι για τον Παλαντίνο και μια "συμπαθητική" (όχι φοβερή) Legendary 6άρα (common card) - την "Reno Jackson".

ρε παιδες υπαρχει τροπος να αγορασουμε? δοκιμασα με χρεωστικη πειραιως κ εφαγα πορτα, επισης ακομα κ gift card να ηθελα στο g2a ειναι out of stock :-( , καμμια ιδεα? εσεις πως θα το αγορασετε? 

Το πήρα ήδη, φίλε. Με προπληρωμένη Master-Card Πειραιώς.

Με αυτήν την κάρτα, ουδέποτε είχα πρόβλημα απ' την αρχή των capital-controls, σε καμία αγορά από το εξωτερικό, ΠΛΗΝ ΦΥΣΙΚΑ από ebay & PayPal.

Δημοσ.

Μπορεις να το αγορασεις με gold(εγω προσωπικα αυτο θα κανω)αλλιως απο google store αν εχεις Android κινητο πχ :P

Με την Blizzard υπαρχει γενικα θεμα με τις πληρωμες απο τοτε που ξεκινησαν τα Capital control(ειχε αναφερθει και επισημη απαντηση στο θεμα του Wow για αυτο).

Δημοσ.

εγώ αγόρασα με paypal, αφου ειχα μεταφερει λεφτα στο balance με τον κλασικο τρόπο

edit:

τι εγινε μαζεμένα μου τα δίνει;

δεν θέλω να σπάω golden leg αλλά 1600 dust ειναι αυτα.... ενα leg της αρεσκείας μου. δεν την εχω δει και την συγκεκριμένη in-game ποτε εδω που τα λέμε....την σπάω ε;

post-48616-0-83054400-1447434016_thumb.png

Δημοσ.

εγώ αγόρασα με paypal, αφου ειχα μεταφερει λεφτα στο balance με τον κλασικο τρόπο

edit:

δεν θέλω να σπάω golden leg αλλά 1600 dust ειναι αυτα.... ενα leg της αρεσκείας μου. δεν την εχω δει και την συγκεκριμένη in-game ποτε εδω που τα λέμε....την σπάω ε;

Εισαι ο Svarte? Μολις ανοιξε αυτος μια τετοια legendary.

Δεν ειναι αχρηστη, αλλα εφοσον σου λειπουν πιο χρησιμες legendaries σπαστην.

Δημοσ.

edit:

Σε καποια mage decks(spare parts κλπ) την ψιλο εχω δει μονο,πουθενα αλλου. Αν σου λειπουν ομως σημαντικοτερα legendary βλεπε Sylvannas,Boom κλπ τοτε ναι.

Δημοσ.

Εισαι ο Svarte? Μολις ανοιξε αυτος μια τετοια legendary.

Δεν ειναι αχρηστη, αλλα εφοσον σου λειπουν πιο χρησιμες legendaries σπαστην.

χαχα ναι εγώ ειμαι

Σε καποια mage decks(spare parts κλπ) την ψιλο εχω δει μονο,πουθενα αλλου. Αν σου λειπουν ομως σημαντικοτερα legendary βλεπε Sylvannas,Boom κλπ τοτε ναι.

τα έχω πανω κατω τα βασικά. τουλαχιστον αυτα που χρειάζονται στα deck που παίζω. δεν καίγομαι, αλλιως θα την έσπαγα χωρίς σκέψη

θέλω όμως να κραφτάρω και Mal'ganis, και κάποια για control warrior (justicar trueheart & baron).

θα δειξει, την κραταω προς το παρόν 

• Like 1
Δημοσ.

Με της εθνικης debit/mastercard δεν γινεται ετσι;

Δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα και φυσικα μου βγαζει error, θελει καμια ρυθμιση στην τραπεζα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...