Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευτυχως δεν βγηκε world champion o hotform. viva europe.

Σε αυτό το θέμα με τα face decks είστε υπερβολικοί.

Εάν έχετε τόσο μεγάλο issue, παίξτε Control Warrior. 80% winrate vs hunter και decent match up με όλα τα άλλα class.

ακομη και o control warrior δεινοπαθει με τα aggro decks, ειδικα αν δεν σου βγουν τα φυλλα που χρειαζεσαι και κυριως ο justicar. αλλα δεν ειναι εκει το θεμα, ειναι οτι πρεπει να υποχρεωθω να παιζω ενα συγκεκριμενο class με ενα συγκεκριμενο deck type για να καταφερω να επιβιωσω σε ενα ladder που μαστιζει απο cancer decks. δεν υπαρχει διασκεδαση σε αυτο. εδω βγηκε ο Brode σε συνεντευξη στην Blizzcon, και ειπε οτι δοκιμαζε ενα δικο του deck και απο 14 πηγε 20 και γελαγε. μπορει να φαινεται καπως αστειο αλλα αποτελει σοβαρο προβλημα του παιχνιδιου, και αυτο θα εχει αρνητικες επιπτωσεις για 

το μελλον του αν δεν διορθωθει συντομα.

το μονο θετικο σε ολα ειναι πως στο panel που ειχαν οι devs, ειπαν οτι ηδη εργαζονται πανω σε extra slots και formats, και στους επομενους μηνες θα εχουμε ανακοινωσεις που θα αφορουν ριζικες αλλαγες στα mechanics του παιχνιδιου. αντε για να δουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευτυχως δεν βγηκε world champion o hotform. viva europe.

ακομη και o control warrior δεινοπαθει με τα aggro decks, ειδικα αν δεν σου βγουν τα φυλλα που χρειαζεσαι και κυριως ο justicar. αλλα δεν ειναι εκει το θεμα, ειναι οτι πρεπει να υποχρεωθω να παιζω ενα συγκεκριμενο class με ενα συγκεκριμενο deck type για να καταφερω να επιβιωσω σε ενα ladder που μαστιζει απο cancer decks.

Ας μην ειχε βγει το παιχνιδι για κινητα και θα σου ελεγα εγω ποσα ατομα θα το ειχανε κοψει εδω και καιρο :)

Δημοσ.

Ostka KAPOW er

Ειδικα ο ημιτελικος με Thijs ηταν απιστευτος και απο τους 2,

με decks που βασιζονται σε decision making, χωρις καθολου rng.

Μακαρι να ειχαν την προθεση να εξελιξουν σε αυτην την κατευθυνση το παιχνιδι,

αλλα οι casual mastercards δεν βοηθουν :(

• Like 1
Δημοσ.

Ας μην ειχε βγει το παιχνιδι για κινητα και θα σου ελεγα εγω ποσα ατομα θα το ειχανε κοψει εδω και καιρο :)

Ποιος παιζει αυτο το παιχνιδι απο κινητο σοβαρα, καφτηρι ειναι της μπαταριας και της cpu...

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει γίνει Arena. RNG και άγιος ο Θεός.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, όντως έχει γίνει Arena αφού το 80% των καρτών παίζουν μόνο σε Arena και ένα 50% τους δεν έχει καν ακουμπήσει ladder.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί ο Ostkaka  και ο hotform σηκώθηκαν έτσι απότομα στο τέλος

Link.png Site: http://themoment.tv/#playlist/792/moment/3624 (στο τελευταίο moment)

Με +1 spell damage από azure drake, το blade fury ήταν lethal.

Ίσως πάτησε consede o hotform μετά το drake και απλά άλλαξε γρήγορα το πλάνο πριν σκάσει το animation. Αν παρατηρήσεις κολλάει η εικόνα πριν πέσει στο board το drake

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά, τα face/aggro decks είναι ισχυρά, άπαξ και ο άλλος δεν έχει (δεν "του κάτσουν") οι κατάλληλες κάρτες να "φρενάρουν" τον επιθετικό αντίπαλο που βαράει ασταμάτητα στη μούρη...

ΑΠΑΞ ΟΜΩΣ ΚΑΙ "ΚΑΤΣΟΥΝ" τέτοιες κάρτες... τον εκμηδενίζεις τον aggro παίκτη!

Ειδικά με Κοντρόλ-Πολεμιστή, τους ξεσκίζεις...άπαξ και του 'ρθουν οι κάρτες του.

Γενικά... θες τύχη με το μοίρασμα. Η τύχη είναι το 50% (τουλάχιστον) στο παιχνίδι.

Τις περισσότερες φορές όταν χάνω, είμαι 20+ στάμινα...ο άλλος έτοιμος να "τελειώσει" με 5-7 στάμινα... και γίνεται ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ κόμπο στον αντίπαλο και μου "κλέβει την νίκη" μέσα απ' τα χέρια μου. Χθες, ένας Δριύδης του "έκατσε" ένα απειρο-τέλειο κόμπο στον 10+ γύρο και μου έκανε... 36 damage - και είχα Warrior ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΓΜΑ (ήμουν ακόμα 30 στάμινα) και είχα ακόμα και 6 ασπίδα! Και "του έκατσε" ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ήθελε να με καθαρίσει!

Δημοσ.

Ποιος παιζει αυτο το παιχνιδι απο κινητο σοβαρα, καφτηρι ειναι της μπαταριας και της cpu...

Στην Ελλαδα ελαχιστοι λογω και των παρακμιακων WiFi που εχουμε,κακα τα ψεματα αλλα στο εξωτερικο παρα πολλοι. Μαλιστα απο οτι ειχα διαβασει πλεον πολλοι παιζουν περισσοτερο σε κινητα/tablet παρα στα desktop και laptop.

Σε αυτο βοηθησε πολυ και η ανακοινωση να βγει ταυτοχρονα με τα Iphone και σε Android συσκευες,οι οποιες ειναι κυριολεκτικα απειρες και αν σκεφτουμε και τα phablet με οθονες 5.5+ιντσες δεν απεχουν και πολυ απο την εμπειρια tablet.

Δημοσ.

Στο nexus 5 πάντως δεν την παλεύει ουτε το παιχνίδι ουτε το κινητό ... έφαγε uninstall

Wut?

Μου κάνει εντύπωση γιατί στο n5 μου τρέχει νεράκι. Η μόνη καθυστέρηση ειναι στο πρωτο φόρτωμα μετα απο κανα restart. Κατα τα αλλα τρέχει καλυτερα απο το new iPad μου (2012). Η μπαταρία σε αμφότερες περιπτώσεις εξαφανιζολ (:. Ας ειναι καλα τα battery banks.

Δεν νομίζω να εχω παίξει ποτε hs σε desktop/laptop.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...