Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ εδώ και κάποιες μέρες το έχω uninstalled. 

Δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει αλλά έχω κουραστεί να προσπαθώ να μην πεθάνω στους πρώτους 6-7 γύρους. 

Μόνο Aggro decks και Secret Paladins. 

Δημοσ.

μα το παιζει καθολου το παιχνιδι ο τυπος; μου δειχνει μια καθαρα αμυντικη καρτα κατα των aggro decks, και ειναι 5 μανα. τι στο καλο να την κανω την καρτα στον 5ο γυρο, οταν θα εχουν φαει το 80% της ζωης μου μεχρι τοτε.

το αλλο το cursed sword ειναι ακομη χειροτερο. εντωμεταξυ διαβαζω σχολια απο ανιδεους παικτες για το ποσο OP ειναι η Golden Monkey, μα ειναι δυνατον, αυτη ειναι η πιο αχρηστη legendary στο παιχνιδι αφου εχει μακραν το χειροτερο rng effect.

δεν λεω, το νεο adventure φαινεται διασκεδαστικο και πρωτοτυπο, αλλα απο ολες τις καρτες που δειξανε μονο ελαχιστες αξιζουν. 

Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα με τα face decks είστε υπερβολικοί.

Εάν έχετε τόσο μεγάλο issue, παίξτε Control Warrior. 80% winrate vs hunter και decent match up με όλα τα άλλα class.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά  θέλω την άποψη σας, έφτασε η ώρα να κραφτάρω την πρώτη μου legendary και θα ήθελα την γνώμη σας , επειδή free to play παίχτης , σκέφτομαι για boom τι ΄λέτε; ακούω για nerf παίζει τπτ τέτοιο; έχω τις legendery απο naxx kai brm !

Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα με τα face decks είστε υπερβολικοί.

Εάν έχετε τόσο μεγάλο issue, παίξτε Control Warrior. 80% winrate vs hunter και decent match up με όλα τα άλλα class.

Γενικά είμαστε υπερβολικοί με τα aggro, αλλά ούτε τόσο απλό είναι. Ο control warrior δεν έχει καλό matchup απέναντι σε secret και ακόμη περισσότερο midrange paladin. Druids νικάς τους aggro συνήθως, αλλά από την άλλη χάνεις από τους midrange. Ακόμη και hunter που υποτίθεται ότι είναι καλό match up, αν ο άλλος παίζει midrange οι πιθανότητες είναι μαζί του.

Δημοσ.

Δεν Υπάρχει ένα deck που να κερδίζει τα πάντα. Οποτε αντί να κλαιγεστε, ανάλογα το που βρίσκεται η meta διαλέξτε και το κατάλληλο deck.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά  θέλω την άποψη σας, έφτασε η ώρα να κραφτάρω την πρώτη μου legendary και θα ήθελα την γνώμη σας , επειδή free to play παίχτης , σκέφτομαι για boom τι ΄λέτε; ακούω για nerf παίζει τπτ τέτοιο; έχω τις legendery απο naxx kai brm !

Ο Dr. Boom παίζει χωρίς αντίπαλο αυτή την στιγμή. Δεν έχω ακούσει κάτι για νερφ, αλλά αν φοβάσαι μπορείς να βγάλεις την Sylvanas (neutral) ή τον Antonidas (mage) που είναι και αυτά πολύ δυνατά legendaries.

Δημοσ.

Ο Dr. Boom παίζει χωρίς αντίπαλο αυτή την στιγμή. Δεν έχω ακούσει κάτι για νερφ, αλλά αν φοβάσαι μπορείς να βγάλεις την Sylvanas (neutral) ή τον Antonidas (mage) που είναι και αυτά πολύ δυνατά legendaries.

Αν νερφαριστει ο dr boom τον σπας για 1600 dust και παλι. Οποτε δεν υπαρχει φοβος να χασεις 1200 dust. 

Δημοσ.

Αν τον σπάσω θα πάρω 400 όχι 1600 αν δεν κάνω λάθος, επειδή θέλω να παίζει σε πολλά ντεκ ,μάλλον για τον dr Boom θα φτιάξω . ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Αν τον σπάσω θα πάρω 400 όχι 1600 αν δεν κάνω λάθος, επειδή θέλω να παίζει σε πολλά ντεκ ,μάλλον για τον dr Boom θα φτιάξω . ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

AN nerfαριστει για ενα Χ χρονικό διάστημα η blizzard σου δινει την δυνατότητα να σπάσεις την κάρτα και να πάρεις πίσω το full κόστος

Δημοσ.

Δεν Υπάρχει ένα deck που να κερδίζει τα πάντα. Οποτε αντί να κλαιγεστε, ανάλογα το που βρίσκεται η meta διαλέξτε και το κατάλληλο deck.

Ε ναι προς θεού, είναι παράλογο να θέλει κάποιος να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία από viable decks στο ladder. 

Είναι τρομερά fun να πρέπει να διαλέγω το πιο optimized counter deck για aggro/secret κλπ, αντι να μπορώ να παίζω το deck και τo class που εγώ γουστάρω. 

Όχι, αν διαλέξω να παίξω αυτό που γουστάρω θα φάω ένα 30% win rate στη μάπα και θα το γυρίσω πάλι σε ένα από αυτά τα deck που κάνουν hard counter την meta μπας και νιώσω την χαρά της νίκης. So much fun. 

Άποψή μου είναι αυτό βέβαια, προφανώς και υπάρχει κόσμος που γουστάρει το game όπως είναι. Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω το 80% του collection να είναι άχρηστο επειδή είναι too slow οι κάρτες και πρέπει να παίξουν μέσα σε meta που είναι 2 χρόνια τώρα fast paced. 

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι προς θεού, είναι παράλογο να θέλει κάποιος να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία από viable decks στο ladder. 

Είναι τρομερά fun να πρέπει να διαλέγω το πιο optimized counter deck για aggro/secret κλπ, αντι να μπορώ να παίζω το deck και τo class που εγώ γουστάρω. 

Όχι, αν διαλέξω να παίξω αυτό που γουστάρω θα φάω ένα 30% win rate στη μάπα και θα το γυρίσω πάλι σε ένα από αυτά τα deck που κάνουν hard counter την meta μπας και νιώσω την χαρά της νίκης. So much fun. 

Άποψή μου είναι αυτό βέβαια, προφανώς και υπάρχει κόσμος που γουστάρει το game όπως είναι. Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω το 80% του collection να είναι άχρηστο επειδή είναι too slow οι κάρτες και πρέπει να παίξουν μέσα σε meta που είναι 2 χρόνια τώρα fast paced. 

Αν εχεις 30% με καποιο class τοτε απλα δεν εισαι τοσο καλος παιχτης οσο νομιζεις. Η βεβαια παιζεις gimmick decks οποτε το ποσοστο είναι αναμενομενο.

Δημοσ.

Eγώ χθες έκανα και τον Δρυίδη "χρυσό", οπότε έχω Παλαντίνο, Πολεμιστή, Μάγο & Δρυίδη "χρυσούς".

Γενικά βλέπω πάρα πολύ "βαρβάτο" αυτή την εποχή, τον "επιθετικό"-Δρυίδη (εγώ δεν έπαιζα έτσι, ήμουν με πιο "παραδοσιακά" στυλ ντεκς).

Οπότε, ξαναέριξα μια ματιά στα τρέχοντα τοπ-ντεκς και ξαναδοκίμασα άλλα πράγματα (αφού είχα "μαξάρει" τον Δρυίδη, για να τον κάνω "χρυσό"). Είδα ότι ο "Μυστικο-Παλαντίνος" παραμένει στα τοπ ντεκ. Δοκίμασα κάνα-δυο απ' αυτά που πρότειναν, ναι μεν πήγα από 17 στο 12 μέσα σε κάνα μισάωρο... αλλά μόλις άρχισα να πλησιάσω στην "10άδα"... αυτά τα προτεινόμενα "Μυστικ-Παλ" δεν "τραβούσαν" πια. Οπότε, έκανα (ως συνήθως) "αλχημίες" και το άλλαξα (κάμποσο, μπορώ να πω) και "τραβάει" καλύτερα.

Πχ. το 99% των "Μυστικ-Παλ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ "τοντ"-μίνιονς! Μα είναι δυνατόν; Εδώ ο κατεξοχήν "επιθετικός" χαρακτήρας (ο "Χάντερ" δηλαδή) και έχει ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΡΤΑ που γίνεται "τοντ" (συν των 2-4 που συνήθως παίζουν, απ' τα "κόμον")! Πώς να παίξεις τον "Μυστικ-Παλ" ΔΙΧΩΣ άμυνα;;; Μόνο να πετάς μικρο-μίνιον μέχρι να βγει ο "Μυστικ" να πετάξει όλα τα "σίκρετς"; Και ως τότε, ο άλλος θα 'χει κατεβάσει "μια μάντρα" μίνιον κάτω. Έστω έχεις κάνα-δυο και μετά βγαίνει ο "Μυστίκ"... Και μετά; Θα θυσικάσει 2-3 μίνιον και "σε γύρισε τούμπα" πάλι. Και δίχως "τράβηγμα" καρτών (μόνο μια κάρτα), που είδα στα περισσότερα ντεκς του "Μυστικ-Παλ"; Γίνεται;;; 

Γενικά, θέλει ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΙΑ" (μελέτη και αλλαγές) στα ντεκς. Δεν γίνεται, δεν δουλεύουν σε όλους αυτά που προτείνουν. Και όπως έχω γράψει παλιότερα, δεν πιστεύω ότι δημοσιεύουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ τα ντεκς με τα οποία οι ίδιοι παίζουν - κρατούν "τα μυστικά τους" για τον εαυτό τους, δεν είναι κόπανοι.

Πάντως, λέω να το γυρίσω σε "Ντράγκον-Πολεμιστή", έχει πλάκα, μ' αρέσει που λίγο το 'παιξα.

Τέλος... αυτής της 'βδομάδας το "Τάβερν-Μπρολ" ήταν... απλώς ΑΠΑΙΧΤΟ! Φοβερή ιδέα η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δυο τυχαίων παικτών εναντίον κοινού (αρκετά δύσκολου) εχθρού.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...