xaniared Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει γενικά απογοήτευση με την υπάρχουσα κατάσταση αλλα θα διορθωθεί πιστευω. O Ben Brode ανακοίνωσε οτι θα μπουν deck slots και στη blizcon θα ανακοικωθεί και το νέο expansion. Επειδή είναι Blizard αποκλείεται να το αφήσει έτσι το παιχνίδι
Zus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και τι κανεις για αυτό? Δοκιμασες αλλα decks που κανουν counter αυτά? Oil rogue, midrange paladin, handlock τον εχουν τον secret paladin για παραδειγμα. Εβαλες tech cards να αντιμετωπίσεις τετοια decks όπως flare, kezan, Harrison κτλ. Κάθε φορά που αλλάζω deck για να κάνω counter αυτά τα decks μου πέφτουν counters για τα νέα decks. Παράδειγμα: Παίζω Control Warrior, πέφτω σε Paladin, αλλάζω σε Kolento Zoo Lock, πέφτω σε Oil rogue, γυρίζω σε Handlock, πέφτω σε Patron. Έφτασα 8 στην προηγούμενη σαιζόν και μπαίνω κάθε Τετάρτη και κάνω το brawl πλέον, ούτε καν τα dailies. Αυτή τη σαιζόν δεν έχω παίξει καθόλου, ίσως να παίξω λίγο μετά τις 15 που θα έχει καθαρίσει το ladder. 1
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Κάθε φορά που αλλάζω deck για να κάνω counter αυτά τα decks μου πέφτουν counters για τα νέα decks. Παράδειγμα: Παίζω Control Warrior, πέφτω σε Paladin, αλλάζω σε Kolento Zoo Lock, πέφτω σε Oil rogue, γυρίζω σε Handlock, πέφτω σε Patron. Έφτασα 8 στην προηγούμενη σαιζόν και μπαίνω κάθε Τετάρτη και κάνω το brawl πλέον, ούτε καν τα dailies. Αυτή τη σαιζόν δεν έχω παίξει καθόλου, ίσως να παίξω λίγο μετά τις 15 που θα έχει καθαρίσει το ladder. Λιγο αποτοξινωση δεν κανει κακο. Να δουμε και τι θα ανακοινωσουν. Αν φωναζετε ότι δεν ασχολείται η blizzard ελατε και από το magic duels origins lol
alan2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 γυρίζω σε Handlock, πέφτω σε Patron ε και δέν κέρδιζες τότε? 2
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Κάθε φορά που αλλάζω deck για να κάνω counter αυτά τα decks μου πέφτουν counters για τα νέα decks. Παράδειγμα: Παίζω Control Warrior, πέφτω σε Paladin, αλλάζω σε Kolento Zoo Lock, πέφτω σε Oil rogue, γυρίζω σε Handlock, πέφτω σε Patron. Έφτασα 8 στην προηγούμενη σαιζόν και μπαίνω κάθε Τετάρτη και κάνω το brawl πλέον, ούτε καν τα dailies. Αυτή τη σαιζόν δεν έχω παίξει καθόλου, ίσως να παίξω λίγο μετά τις 15 που θα έχει καθαρίσει το ladder. Ξεκίνα 28 του μήνα κ θα πας 5 χαλαρά!!! Εγώ με ένα Deck ebola πήρα 10 lvl στο χαλαρό τέλη Οκτωβρίου. Δεν κόβεται το παιχνίδι...αν χεζεις κάθε μέρα κάθε πρωί με τσιγάρο κ καφέ πριν τη δουλειά είναι η καλύτερη παρέα για τον gamer!!! Προφανώς δεν θα ανοίξω ps4/pc στις 5 το πρωί... Μόνο ipad άρα hs for teh Win. Ο ebola γυρίζει τσόντα με τους secret Paladin . τόσο ξεφτίλα δεν έχω κάνει κανένα Deck στο παρελθόν!!! Ερώτηση :σήμερα το παιχνίδι μου έδωσε μια κάρτα στα καλά καθούμενα. Την stormpike guard συγκεκριμένα, χωρίς λόγο χωρίς αιτία. Μετά από μια νίκη έτσι όπως ανοίγει τις χρυσές class Cards καθώς παίρνεις τα lvl μου έδωσε αυτή. Any ideas?
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 http://www.hearthhead.com/card=413/stormpike-commando Μαλλον αυτη θα λες γιατι δεν βλεπω να υπαρχει καρτα Stormpike guard. Και ναι τις Basic καρτες(αυτες που δεν μπορεις να φτιαξεις ή να σπασεις που στις δινει το παιχνιδι εξ αρχης,για να παρεις τις χρυσες εκδοσεις τους πρεπει να ανεβασεις τα lvl των class.
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σου δίνει class cards οχι neutrals όμως! Κάνω λάθος; Έπαιζα αποκλειστικά lock είχα συμπληρώσει το lvl60 και τις 500 νίκες εδω και κανα χρόνο....δεν θυμάμαι καλά.
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ναι κανεις λαθος.Δες πχ την παραπανω καρτα που σου εβαλα τι γραφει δεξια για το πως την παιρνεις. 1
guido Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Σου δίνει class cards οχι neutrals όμως! Κάνω λάθος; Έπαιζα αποκλειστικά lock είχα συμπληρώσει το lvl60 και τις 500 νίκες εδω και κανα χρόνο....δεν θυμάμαι καλά. δες εδω ολες τις leveling cards http://hearthstone.gamepedia.com/Paladin#Level_11-60
Tmark Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://eu.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/league-of-explorers/ New adventure. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2015 από Tmark
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 http://eu.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/league-of-explorers/ New expansion. Για την ακριβεια ειναι νεο Adventure οχι expansion
Tmark Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Για την ακριβεια ειναι νεο Adventure οχι expansion Ναι έχεις δίκιο. 1
KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 τι κανει ο τρελαρας ο Brode. μπραβο Brode, δωσε και αλλες δυνατες καρτες στα cancer decks. τι ειναι τουτοι, ρε; αμαααν, το power creep εχει ξεφυγει ενω το ριχνουν παλι στο rng mechanic. ρε αυτοι καταστρεφουν το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις