Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τα Face decks καταστρεψανε το παιχνιδι απο εποχες Murloc Warlock. Και ο λογος που δεν καταργει/νερφαρει τα face/rush decks ειναι επειδη ειναι πιο φθηνα απο τα control βλεπε Warrior,γιατι και με expansions και adventure που εχουν βγει αλλα και με τα legendary που θες,θα κραζουν ακομα περισσοτερο οτι λεγανε παλια περι pay 2 win.
devil-ji Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Φαντάζομαι ότι όσο βλέπουν το revenue και το player base να αυξάνονται, δεν θα κάνουν κάτι. Αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει... Δυστυχως αυτο. ΟΚ εταιρια ειναι θελει οσο δυνατον μεγαλυτερο κερδος με λιγοτερο κοστος κτλ. Αλλα ειναι απαραδεκτο να μην σεβεται καθολου τον πελατη που εχει (ο οποιος εχει ξοδεψει ηδη ωρες-χρηματα για το παιχνιδι) και αναζητα μονο να αρμεξει νεους/casual smartphone gamers. Αλλα το παιχνιδι ειναι σε μια φαση που ενας καινουργιος παιχτης ειναι αδυνατο να το ξεκινησει χωρις να δωσει 100 ευρω τουλαχιστον και να αφιερωσει αρκετες εβδομαδες για να μαθει καρτες-στρατηγικες κτλ Σε λιγο καιρο θα τρεχει να μαζεψει οσους το παρατουν σιγα σιγα.
Locko Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αλλα το παιχνιδι ειναι σε μια φαση που ενας καινουργιος παιχτης ειναι αδυνατο να το ξεκινησει χωρις να δωσει 100 ευρω τουλαχιστον και να αφιερωσει αρκετες εβδομαδες για να μαθει καρτες-στρατηγικες κτλ Υπάρχει κάποιο card game (digital or not) που δεν είναι σε αυτή τη φάση; Ίσα-ίσα που το hearthstone σου δίνει μια δίεξοδο με την arena, όπου δεν χρειάζεται να έχεις όλα τα legendary για να νικήσεις.
Tmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εγω οσα card games ξερω, προσφερουν τα προηγουμενα sets-expansions σε αρκετα μειωμενη τιμη, για να βοηθησουν τους νεους παικτες. Ακομα να το δουμε αυτο απο την Blizzard. Επισης η αρενα που λες υπαρχει στα περισσοτερα dcgs, το λεγομενο draft mode
SPANK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Στο brawl αμα κάνεις πχ 5 10 νικές κτλπ κερδίζεις κατι ?
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Στο brawl αμα κάνεις πχ 5 10 νικές κτλπ κερδίζεις κατι ? Πολλα ψυχολογικα απο τους Conceders του δευτερολεπτου και τους πεταω οτι spells βρω χωρις να περιμενω τα Combo του Paladin 1
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 όλο για aggro decks κλάμα ακούω αλλά η ladder μια χαρά γεμάτη ειναι με control decks και με αρκετά διαφορετικά decks. Και σίγουρα πια δεν είναι γεμάτη με paladins όπως κλαίγονται στο reddit. Η meta όπως ήταν αναμενόμενο μετά το Nerf θα ομαλοποιηθεί. Αυτό που θέλω εγώ να δω είναι βελτιώσεις στον client. Deck slots, co op modes, stats tracking κτλ
Lautrec Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που θέλω εγώ να δω είναι βελτιώσεις στον client. Deck slots, co op modes, stats tracking κτλ Χλωμό το βλέπω για deck slots, δες εδώ σχόλιο dev στο ρεδδιτ: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3rf0ef/to_better_consolidate_and_address_community/cwnpdol Και τα deck slots δεν είναι τίποτα, εδώ λένε ότι δεν θέλουν να βάλουν επιλογή auto-squelch για να μην "γεμίσει το παιχνίδι ρυθμίσεις".
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 όλο για aggro decks κλάμα ακούω αλλά η ladder μια χαρά γεμάτη ειναι με control decks και με αρκετά διαφορετικά decks. Και σίγουρα πια δεν είναι γεμάτη με paladins όπως κλαίγονται στο reddit. Η meta όπως ήταν αναμενόμενο μετά το Nerf θα ομαλοποιηθεί. Αυτό που θέλω εγώ να δω είναι βελτιώσεις στον client. Deck slots, co op modes, stats tracking κτλ Γιατι ψεμματα ειναι???Απο εποχες beta ακομα που πρωτοβγηκε το murloc warlock μεχρι και σημερα με τον patron warrior που εφαγε nerf ετσι ηταν τα πραγματα. Ποσα ατομα πηγανε για την πλακα legend με Murloc warlock, Undertake zoo,Mech mage,Face hunter και patron warrior σε σχεση με τα Control που σου βγαινει η πιστη για να πας. 1
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ψεμματα ειναι???Απο εποχες beta ακομα που πρωτοβγηκε το murloc warlock μεχρι και σημερα με τον patron warrior που εφαγε nerf ετσι ηταν τα πραγματα. Ποσα ατομα πηγανε για την πλακα legend με Murloc warlock, Undertake zoo,Mech mage,Face hunter και patron warrior σε σχεση με τα Control που σου βγαινει η πιστη για να πας. Φυσικα θα υπαρχει και aggro και καλα θα κανει. Ετσι θα κρατιουνται και οι ισορροπιες στο παιχνιδι. Αυτος είναι ο ρολος του. Κανενας δεν θελει και ένα εντελώς control game (πχ freeze mage, fatigue warrior κτλ). Εχεις stats ποσοι πηγαν με aggro dekcs Και ποσοι με control? Δεν νομιζω και στην τελικη ο καθενας ας παιζει ότι θελει. Αν θελει να παει legend με aggro deck ας το δοκιμασει. Όλοι λιγο πολύ μπορουν να πανε απλα θελει χρονο και είναι λογικο τα aggro decks να τελειωνουν τα παιχνίδια πιο γρηγορα. Απλα θα κανεις και περισσοτερες ηττες ιδιως οσο ανεβαινεις ranks. Deck slots ειπαν ότι το ετοιμαζουν οποτε κατι είναι και αυτό.
Zus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ το ευγνωμονώ το Hearthstone. Κατάντησε τόσο βαρετό και εκνευριστικό που με έκανε να αρχίσω να ξαναπαίζω single games, όπως το Witcher 3, τα οποία τόσο καιρό που με έκαιγε αυτό το ρημάδι, δεν είχα χρόνο να απολαύσω. FU Blizzard που με έχεις 2 χρόνια ακριβώς να καίγομαι και να έχω σχεδόν τα πάντα από κάρτες και να με γλεντάει το κάθε κωλόνουμπο που άρχισε το παιχνίδι τον προηγούμενο μήνα με Secret Paladin και Face Huntard. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2015 από Zus
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εγώ το ευγνομωνώ το Hearthstone. Κατάντησε τόσο βαρετό και εκνευριστικό που με έκανε να αρχίσω να ξαναπαίζω single games, όπως το Witcher 3, τα οποία τόσο καιρό που με έκαιγε αυτό το ρημάδι, δεν είχα χρόνο να απολαύσω. FU Blizzard που με έχεις 2 χρόνια ακριβώς να καίγομαι και να έχω σχεδόν τα πάντα από κάρτες και να με γλεντάει το κάθε κωλόνουμπο που άρχισε το παιχνίδι τον προηγούμενο μήνα με Secret Paladin και Face Huntard. Και τι κανεις για αυτό? Δοκιμασες αλλα decks που κανουν counter αυτά? Oil rogue, midrange paladin, handlock τον εχουν τον secret paladin για παραδειγμα. Εβαλες tech cards να αντιμετωπίσεις τετοια decks όπως flare, kezan, Harrison κτλ.
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γιατι να μπει στον κοπο αφου δεν ευχαριστιεται το παιχνιδι πλεον; (συμφωνα με αυτα που λεει Αν παει Legend ξανα θα παρει κανενα βραβειο παιζοντας σαν να κανει αγγαρεια; Πλεον Tavern Brawl και logout,παρομοια φαση με το LoL και τα Aram. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γιατι να μπει στον κοπο αφου δεν ευχαριστιεται το παιχνιδι πλεον; (συμφωνα με αυτα που λεει Αν παει Legend ξανα θα παρει κανενα βραβειο παιζοντας σαν να κανει αγγαρεια; Πλεον Tavern Brawl και logout,παρομοια φαση με το LoL και τα Aram. Μα γιαυτο και ολοι πλεον στοχευουν μεχρι rank 5,γιατι εχει τα ιδια σχεδον rewards με το να πας Legend και εχεις και Win streak μεχρι τοτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις