Lautrec Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 To ΗS είναι προβληματικό αυτή την στιγμή γιατί είναι ένα casual παιχνίδι γεμάτο competitive παικτες. Κάποια στιγμή η Blizz θα πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές. Δεν γίνεται κάθε φορά που κυριαρχεί ένα deck να γίνεται νερφ μια κάρτα μέχρι αχρηστίας. Πρόσφατα νέρφαραν την Warsong λόγω Patron. Απ'ότι φαίνεται σειρά έχει ο Mysterious challenger. Το TGT ήταν πράγματι βαρετό και αυτό οφείλεται, κατα την γνώμη μου, στο γεγονός ότι το παιχνίδι είναι σχετικά ρηχό. Η Blizzard προφανώς δεν ήθελε να δημιουργήσει ένα expansion που θα ήταν πολύ καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα, με αποτέλεσμα να έχουμε 1 καλή κάρτα ανα 10 μέτριες-άχρηστές. Έστι, ένω υπάρχουν πράγματι ένα σωρό ενδιαφέροντα legendaries, τα περισσότερα είναι πολύ αργά ή πολύ αδύναμα για να χρησιμοποιηθούν. Θυμάστε πόσο καλός έλεγαν ότι θα ήταν ο Mistcaller όταν ανακοινώθηκε? 1
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Στο magic αυτό λύθηκε με το Standard και το set rotation ,εκεί όμως μπαίνεις στο tripaki του κυνηγιού
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Co op tavern brawk αλλα με προκαθορισμενες καρτες αυριο. Προσωπικα μου φενεται ψιλο αδιαφορο.
Tmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ με πολύ δυσκολία πλέον loggarw. Βαριέμαι ακόμα και τα daily quests να κάνω, δυστυχώς έχει γίνει πολύ stale το παιχνίδι.. Άντε να δούμε μήπως ανακοινώσουν κάτι την Παρασκεύη και σωθεί η κατάσταση. Διάβασα στο Reddit για ένα νέο DCG, το Duelyst. Το δοκίμασα χτες και μπορώ να πω ότι μ άρεσε αρκετά. Είναι συνδυασμός Hearthstone & Fire Emblem - XCOM. https://duelyst.com/ 1
BadBoy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Co op tavern brawk αλλα με προκαθορισμενες καρτες αυριο. Προσωπικα μου φενεται ψιλο αδιαφορο. Παίρνεις το pack ακόμη και αν χάσεις λέει. Για να δούμε ποιος είναι το πιο γρήγορο concede σε αυτό το server.
george_o/c Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πο πο μια απ' τα ίδια βλέπω όλοι :/ Κι εμένα άρχισε να με κουράζει. Τον προηγούμενο μήνα πήγα rank 5 στις 16 και μετά δεν μπήκα ποτέ ξανά μέχρι το reset, παρά μόνο μια φορά απλά και μόνο για να δω τα quests από περιέργεια. Ήταν η πρώτη φορά εδώ και πολλούς μήνες που δεν ασχολήθηκα με το game μετά που χτύπησα το rank 5. Αυτή τη season έχω ήδη κουραστεί, δεν μπορώ να ανέβω, κόλλησα γύρω στο 12-14. Θα ξεκολλήσω και θ' ανέβω, απλά μου κάνει εντύπωση πόσο συχνά βλέπεις πια τα ίδια και τα ίδια decks. Ό,τι ο κόσμος έχει χάσει το ενδιαφέρον του το βλέπω και απ' τη friendlist μου. Υπάρχουν άτομα που έχουν να loggάρουν βδομάδες τώρα + ότι online δεν βλέπω όσο κόσμο έβλεπα παλιότερα. Ελπίζω κι εγώ να αλλάξει κάτι. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μα το αστειο ειναι οτι δεν εχει καν νοημα και το ολο συστημα με τα Rewards. Θα πας rank 5 να παρεις την χρυση epic καρτα να τα κανεις τι τα Dust οταν οι περισσοτερες νεες καρτες δεν παιζονται καθολου??? Και πλακα πλακα αν δεν ειχε βγει το παιχνιδι για κινητα θα ειχε παρα μα παρα πολυ λιγοτερο κοσμο,ακομα και στο Twitch. 1
Tmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γιώργο αν έχεις λίγο χρόνο, δες το Duelyst που ανέφερα πιο πάνω. Θα πάθεις πλάκα.
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γιώργο αν έχεις λίγο χρόνο, δες το Duelyst που ανέφερα πιο πάνω. Θα πάθεις πλάκα. Απο την στιγμη που δεν ειναι με καρτες δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει το Hearthstone με αυτο αλλα τελος παντων.
Tmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Απο την στιγμη που δεν ειναι με καρτες δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει το Hearthstone με αυτο αλλα τελος παντων. Έχει κάρτες, τι εννοείς?
nrkmaiden Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Έχει κάρτες, τι εννοείς? αν και ειμαστε off topic ισχυει εχει και packs και καρτες. Το κοιταξα και εγω. Πιο πολυ μοιαζει με το elder scrolls legends(?) που νομιζω κιολας δε εγινει ποτε released μετα απο beta.
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Στο video που ειδα πιο πολυ μαχες με τερατα εμοιαζε αλα γιαυτο και το εγραψα. Αν εχει οντως καρτες(πραγμα που δεν μπορω να πω οτι καταλαβαινω και πολυ απο το εν λογω trailer)τοτε λαθος μου.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Eξακολουθώ να σας λέω ότι το παιχνίδι είναι "card game", ήτοι ΤΥΧΗΣ. Σαφώς θες skills, σαφώς θες να "καείς" παίζοντας άπειρες ώρες (για να γίνεις παικταράς), αλλά άπαξ και ΔΕΝ διαθέτεις τύχη... δεν πρόκειται ούτε με... cheat να φτάσεις ψηλά στο ladder. Χθες, έπαιζα κάνα 4ωρο πάλι. Δύο νίκες συνεχόμενες... δύο ήττες. Μία νίκη συνεχόμενη... μία ήττα. Μιλάμε για ήττες τύπου εγώ 14-17 στάμινα με 8-12 ασπίδα (Control Warrior) στον 10+ γύρο, ο άλλος να 'ναι 4-7 στάμινα (ακόμα και 1-3!)... και να κάνει ΤΟ ΥΠΕΡ-ΤΕΛΕΙΟ κόμπο (να του κάθονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ) και να να νικά στο "παρατσάκ" πριν τον "τελειώσω".Και μετά... μετά μου γύρισε τούμπα η τύχη! Και να 'μαι πια ΕΓΩ 3-6 στάμινα με 2-4 ασπίδα... και να τον ξεσκίζω σε έναν γύρο τον άλλον (με 14-17 στάμινα ο άλλος). Σας λέω... αν δεν έχεις τύχη, μη "την ψάχνεις". Εγώ έχω "κολλήσει" λόγου του ότι είναι "πατ-κιουτ" παιχνίδι, δεν τρως τον άπειρο χρόνο για να περάσεις μια πίστα, δεν είναι... Oblivion. Άμα λάχει, παίζεις ένα-δυο ματσάκια, "ξελαμπικάρεις" και το σταματάς. Είναι εθιστικό. Αλλά είναι και κωλόφαρδο παιχνίδι. Και έχω παρακολουθήσει και επίσημα τουρνουά με επαγγελματίες παίκτες. ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ "τούμπα" ματς απ' το πουθενά, γιατί του τύπου του "έκατσαν" ΤΑ ΠΑΝΤΑ απ' το τίποτα που 'χε ως εκείνη τη στιγμή...
george_o/c Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γιώργο αν έχεις λίγο χρόνο, δες το Duelyst που ανέφερα πιο πάνω. Θα πάθεις πλάκα. Θάνο όπως έχω αναφέρει εδώ http://www.hwbox.gr/poll-forum/poll-143-agapimeni-katigoria-paixnidion.htmlτα αγαπημένα μου είδη παιχνιδιών είναι τα racing και τα action έτσι κι αλλιώς. Το hearthstone ήταν ένα ευχάριστο break για μένα, να θυμηθώ τα yugioh και τα pokemon που έπαιζα μικρότερος. Τώρα που έστησα το νέο PC (4960X, X79-UP4, 290X), πήρα και το GTA 5, έχω πολύ κάψιμο μπροστά μου Μετά θέλω να τσεκάρω τα καινούρια FPS και κάνα απ' τα καινούρια racing (assetto corsa). Από το Σεπτέμβρη πέρσι δεν είχα PC, ήμουν με το laptop και για αυτό κόλλησα περισσότερο με το HS σε σχέση με τους πρώτους μήνες που έπαιζα Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν εμπειρία από blizzard παιχνίδια πέρα απ' το Diablo 2 αλλά τότε πήγαινα δημοτικό , και με έχει εντυπωσιάσει η αδιαφορία της Blizzard. Έχω δουλέψει σαν forum rep στην CoolerMaster παλιότερα (για το εξωτερικό) και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι όλες αυτές οι εταιρείες, έχουν αρκετά άτομα που πληρώνονται για να μαζεύουν product feedback, να κάνουν monitor ό,τι issues υπάρουν και να επιστρέφουν με εβδομαδιαία/μηνιαία reports πίσω στο αφεντικό τους. Παρακολουθούν τα surveys, παρακολουθούν το reddit ανελειπώς και γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την συνολική άποψη κάθε community. Αφού τα γνωρίζω όλα αυτά, απορώ λοιπόν τι σκατά κάνει η Blizzard για το feedback που παίρνει απ' την κοινότητα. Φαντάζομαι ότι όσο βλέπουν το revenue και το player base να αυξάνονται, δεν θα κάνουν κάτι. Αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις