KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 αυτο το ρημαδιασμενο card draw, θα μας κανει επιτελους τη χαρη να δουλεψει σωστα; τριτο execute του fel reaver στον τριτο γυρο. τελικα, τελειως αχρηστο το aggro druid deck. το πα και στον τυπο στο heartpwn και τσαντιστηκε.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνησα και εγώ και κόλλησα. Casual μόνο, με tablet σε τρένα και λεωφορεία και ας γελάνε οι διπλανοί. Πάντως πρέπει να θέλει τρελό grind για να φτιάξεις deck της προκοπής χωρίς να πληρώσεις. Γιατι να γελανε οι διπλανοι???Κανουν τιποτα καλυτερο αυτοι για να περασει η ωρα τους??ή γελανε επειδη ειμαστε κλασσικα Ελλαδισταν που οτι διαφορετικο δουν κατευθειαν να το κραξουν?? Lupus ωραιο το Wall Of Text αλλα στην ουσια δεν στεκει μεγαλε αν θες να ανεβεις στα ranks. Κακως(ή καλως)το παιχνιδι ετσι ειναι.Ουτε στρατηγικες εχεις,ουτε πολλες επιλογες ουτε τιποτα. Ο φιλος σου μπορει να πηγαινει σχεδον καθε μηνα Legend αλλα δεν μου λεει κατι αυτο. Αν αφιερωνει πχ ωρες πανω στις ωρες στο παιχνιδι οπως και οι γνωστοι Streamer Και παιζει 1-2 απο τα γνωστα deck ειναι απλα θεμα χρονου.Αλλωστε ακομα και οι γνωστοι streamers με τα decks πειραματιζονται κυριως μονο οταν πανε Legend. Και εγω εχω φιλους που πηγανε Legend αλλος με το γνωστο Handlock,αλλος με Face hunter και παει λεγοντας. Κοινως Copy paste decks. Και εχω και φιλους που παιζουν το παιχνιδι και δοκιμαζουν και τις νεες καρτες του expansion σε αντιθεση με τους περισσοτερους,και πανω απο rank 15 δεν πανε.... Για casual λοιπον ναι παιξε στρατηγικες,οτι decks θες κλπ.Αλλα αν θες να ανεβεις αυτα ξεχασε τα. Εν μερη αν θες να ανεβεις δεν ευχαριστιεσαι και το παιχνιδι δυστηχως αυτο ειναι το χειροτερο. Αλλωστε το παιχνιδι ειναι ετσι πλεον που ουτε που εισαι Legend δεν σε βραβευει σε σχεση με τους υπολοιπους. Τα ιδια πανω κατω rewards με rank 5 και απο την στιγμη δε που εχεις Win streak μεχρι το rank 5 και εχεις ηδη το Card back απο πιο παλια ,εν μερη χανεις και το κινητρο να παιζεις και για παραπανω ranks/progress. 1
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν λέγεται γκαντεμιά. Έλλειψη skill το λένε στο χωριό μου. Όλα τα card games έχουν rng & luck factor αλλά σε βάθος χρόνου ο καλύτερος παίκτης πάντα θα έχει καλύτερο ποσοστό νικών κάτι που κάνει eliminate αυτό το rng. τριχες.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλα τετοια ελεγα και εγω παλια μεχρι που ειδα τον Xixo να κανει stream 1 του μηνα πανω στο reset(επαιζε τοτε Undertaker zoo)και σε μια μερα σταματησε Rank 2. Τα ιδια και αργοτερα με Mech mage και Face hunter. Ετσι και σε καθε reset ολοι παιζουν rush decks να ανεβουν οσο γρηγοροτερα γινεται προς το rank 5 λογω win streak και rewards και μετα απλα λιωνεις στο ranked.
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 επειδη ακριβως παρακολουθω τα streams των top players, λεω τριχες. εσυ δηλαδη Fulgore, θεωρεις τον εαυτο σου ως παικτη χειροτερο απο τον Xixo επειδη αυτος ανεβαινει σε μια μερα στο rank 2?
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 επειδη ακριβως παρακολουθω τα streams των top players, λεω τριχες. εσυ δηλαδη Fulgore, θεωρεις τον εαυτο σου ως παικτη χειροτερο απο τον Xixo επειδη αυτος ανεβαινει σε μια μερα στο rank 2? Ο Xixo οπως και να ανεβαινε ειναι επαγγελματις παικτης Hearthstone που εχει παρει και χρηματα και τουρνουα(μικρα εστω)κερδισει. Προφανως και ειναι καλυτερος απο μενα αν και βεβαια το παιχνιδι το λιωνει ενω εγω πλεον μπαινω μια φορα τις 3 μερες να κανω κανενα daily(παλιες συνηθειες απο εποχες Wow ). Αλλο παραδειγμα ειναι και ο γνωστος Kripp ο οποιος πχ στο Account του εγραφε γυρω στις 2000-2300νικες σε ranked και κοντα στις 11500 νικες σε αρενα. Εκει καταλαβαινει κανεις και τι χρονο αφιερωνουν στο παιχνιδι αν και πληρωνονται για αυτο που κανουν.
Tmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνώ απόλυτα με ότι λέει. https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3qztu5/imho_hearthstone_is_approaching_a_crossroads/ 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνώ απόλυτα με ότι λέει. https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3qztu5/imho_hearthstone_is_approaching_a_crossroads/ Κραταω αυτο '' It's because they've realized that they aren't having fun.'' Το εχουμε δει και σε αυτο το topic πως κοσμος που πρωτοξεκιναει το παιχνιδι,αντι να καθησει να δει τι class του αρεσει και να δοκιμαζει διαφορετικες καρτες για να μπει στο κλιμα του παιχνιδιου,κατευθειαν ρωτανε για ετοιμα decks που να ειναι φθηνα και με μεγαλο win rate. Ειναι απιστευτο να εχει βγει νεο expansion τοσο καιρο τωρα,με τοσες καρτες και legendary και τα περισσοτερα να μην τα δοκιμαζει καν ο κοσμος.
devil-ji Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ειναι απιστευτο να εχει βγει νεο expansion τοσο καιρο τωρα,με τοσες καρτες και legendary και τα περισσοτερα να μην τα δοκιμαζει καν ο κοσμος. Για ποιο λογο να τα δοκιμασει? Τα περισσοτερα ειναι αχρηστες καρτες, πολυ αργες για το μετα. Οταν καθε παιχνιδι εχει αποφασιστει απο τις 3 πρωτες turn και θα χασεις και θα εκνευριστεις αν δοκιμασεις κατι περα απο τα καθιερωμενα. Μου αρεσε ο πατρον πολυ γιατι σκεφτοσουν τι θα παιξεις 2-3 γυρες μετα και μπορουσες να κανεις κομπο. Οκ το οτκ ηταν αρκετα προβληματικο και επρεπε να αλλαξει αλλα μονο και μονο η αισθηση οτι νικησες γιατι πηρες σωστες αποφασεις σε κανει να προσπαθεις. Και χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ rng απο μερια σου. Θελω πολυ να δοκιμασω pirate rogue/execution mage αλλα αν ειναι να χανω 4 στα 5 και να καταλαβαινω οτι απλα δεν ειχα καν ελπιδα ειναι εκνευριστικο και σε κανει να απεχθανεσε το παιχνιδι. Dragon priest - ακομα και στα synergies υπαρχει rng - ΕΛΕΟΣ Και το χειροτερο ειναι οτι με τις καρτες που εδωσαν στον disgusting paladin, ουτε η αρενα πλεον ειναι διασκεδαστικη. Παλι καλα που ολοκληρωσα οτι legend+epic ηθελα και μπορω να απεχω απο το grinding μεχρι τουλαχιστον κατι να αλλαξει.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για ποιο λογο να τα δοκιμασει? Τα περισσοτερα ειναι αχρηστες καρτες, πολυ αργες για το μετα. Οταν καθε παιχνιδι εχει αποφασιστει απο τις 3 πρωτες turn και θα χασεις και θα εκνευριστεις αν δοκιμασεις κατι περα απο τα καθιερωμενα. Μου αρεσε ο πατρον πολυ γιατι σκεφτοσουν τι θα παιξεις 2-3 γυρες μετα και μπορουσες να κανεις κομπο. Οκ το οτκ ηταν αρκετα προβληματικο και επρεπε να αλλαξει αλλα μονο και μονο η αισθηση οτι νικησες γιατι πηρες σωστες αποφασεις σε κανει να προσπαθεις. Και χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ rng απο μερια σου. Θελω πολυ να δοκιμασω pirate rogue/execution mage αλλα αν ειναι να χανω 4 στα 5 και να καταλαβαινω οτι απλα δεν ειχα καν ελπιδα ειναι εκνευριστικο και σε κανει να απεχθανεσε το παιχνιδι. Dragon priest - ακομα και στα synergies υπαρχει rng - ΕΛΕΟΣ Και το χειροτερο ειναι οτι με τις καρτες που εδωσαν στον disgusting paladin, ουτε η αρενα πλεον ειναι διασκεδαστικη. Ποιο meta μωρε και meta. Καλα το λεει ο κοσμος οπως και παραπανω οτι το σταματανε το παιχνιδι γιατι δεν το ευχαριστιουνται. Οι πιο πολλες καρτες ειναι αχρηστες και πολυ αργες επειδη ολοι παιζουν τα ΓΤΠ rush decks??? Ολοι copy paste deck αλλων παιζουν και μου την εχουν δει και pro ξαφνικα.... Αλλωστε τι να περιμενω να ακουσω απο οποιον παιζει rush decks .....
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ο Xixo οπως και να ανεβαινε ειναι επαγγελματις παικτης Hearthstone που εχει παρει και χρηματα και τουρνουα(μικρα εστω)κερδισει. Προφανως και ειναι καλυτερος απο μενα αν και βεβαια το παιχνιδι το λιωνει ενω εγω πλεον μπαινω μια φορα τις 3 μερες να κανω κανενα daily(παλιες συνηθειες απο εποχες Wow ). Αλλο παραδειγμα ειναι και ο γνωστος Kripp ο οποιος πχ στο Account του εγραφε γυρω στις 2000-2300νικες σε ranked και κοντα στις 11500 νικες σε αρενα. Εκει καταλαβαινει κανεις και τι χρονο αφιερωνουν στο παιχνιδι αν και πληρωνονται για αυτο που κανουν. ως προς τι ειναι καλυτερος ως παικτης απο σενα; στατιστικα μου δινεις και οτι ο ενας βγαζει λεφτα επειδη παιζει σε τουρνουα, κατι που εχει σχεση περισσοτερο με το ποσο χρονο αφιερωνουν στο παιχνιδι, παρα στο ποσο "skilled" ειναι. αλλα μονο και μονο η αισθηση οτι νικησες γιατι πηρες σωστες αποφασεις ναι, το να περιμενεις να ερθει το combo ενω κανεις remove τις απειλες, απαιτει μεγαλη οξυδερκεια. 1
Prospector8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 o Cross πηγε Legend 1 11ωρες μετα το reset...To deck που επαιζε?Ποιο αλλο??Ο καρκινος πεθανε ζητω ο καρκινος..Mε patron warrior φυσικα.. Και εδω το Deck oπου θα βρειτε και την πορεια του στο twitch... http://www.hearthpwn.com/decks/356520-1st-legend-na-cross-patron-warrior
XMorsX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός οτι όλοι παίζουν aggro και κανείς control, γιατι κακά τα ψέματα, πρέπει να είσαι πολύ κωλόφαρδος για να νικήσεις control warrior η handlock με τον νέο patron. Οπότε, αν εξαιρέσουμε ότι καιγόταν ένα 12αερο σχεδόν straight σε ένα χαζοπαιχνιδο, είναι μάγκας.
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ποιο meta μωρε και meta. Καλα το λεει ο κοσμος οπως και παραπανω οτι το σταματανε το παιχνιδι γιατι δεν το ευχαριστιουνται. Οι πιο πολλες καρτες ειναι αχρηστες και πολυ αργες επειδη ολοι παιζουν τα ΓΤΠ rush decks??? Ολοι copy paste deck αλλων παιζουν και μου την εχουν δει και pro ξαφνικα.... Αλλωστε τι να περιμενω να ακουσω απο οποιον παιζει rush decks ..... oι καρτες δεν ειναι αχρηστες, απεναντιας το TGT εχει πολλες καρτες με ενδιαφεροντα και εξυπνα χαρακτηριστικα. επισης τα δυο καινουργια mechanics δεν ειναι ασχημα. ειναι προφανες οτι με το TGT η Blizzard εκανε μια σοβαρη προσπαθεια ανανεωσει το ενδιαφερον του παιχνιδιου και να δωσει ενα κινητρο στους παιχτες να πειραματιστουν με νεους συνδυασμους. το προβλημα ομως ειναι οτι ολες αυτες οι καινουργιες καρτες ναι μεν μπορουν να προσφερουν αφθονη διασκεδαση, αλλα ειναι αναποτελεσματικες. δεν μπορουν να χτυπησουν τα βασικα competitive decks που κλεινουν δυο χρονια ζωης. το μονο που καταφερε το expansion ειναι να προσθεσει ενα ακομη top deck που ειναι τελειως σπασμενο, εναν ακομη πονοκεφαλο για τον casual παικτη. διασκεδαση δεν ειναι να χανεις συνεχεια και αυτο ειναι το θεμα που εχει η πλειοψηφια των casual players, η οποια απλως θελει να περναει μερικες ευχαριστες ωρες με το παιχνιδι, με το να χανουν καποια ματς, να κερδιζουν αλλα, κτλ αυτο ομως δεν συμβαινει στην πραγματικοτητα, διοτι αν παει καποιος να φτιαξει ενα δικο του deck και να παιξει με αυτο για να διασκεδασει, ε θα τον ξεσκιζουν συνεχεια διοτι θα αντιμετωπιζει μονο τα ιδια 3-4 decks τα οποια αυτοματως υπερισχυουν το δικο του deck. oποτε ο παικτης αφηνεται με δυο επιλογες, να χανει συνεχεια η να αναγκασθει να παιζει μονο με αυτα τα 3-4 δοκιμασμενα decks. αυτη η δυσαρεστη κατασταση που εχει δημιουργηθει μονο κακο θα κανει στο παιχνιδι σε βαθος χρονου, διοτι καποια στιγμη οι παικτες θα αρχισουν να παρατανε το παιχνιδι, ειτε επειδη βαρεθηκανε να χανουν συνεχεια οταν πειραματιζονται, η επειδη βαρεθηκανε να παιζουν συνεχεια τα ιδια 3-4 archetypical decks. και δεν νομιζω η Blizzard να καταφερει να ανατρεψει αυτη την κατασταση. η αποτυχια του TGT το μαρτυρα αυτο. Hearthstone is doomed. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός οτι όλοι παίζουν aggro και κανείς control, γιατι κακά τα ψέματα, πρέπει να είσαι πολύ κωλόφαρδος για να νικήσεις control warrior η handlock με τον νέο patron. Οπότε, αν εξαιρέσουμε ότι καιγόταν ένα 12αερο σχεδόν straight σε ένα χαζοπαιχνιδο, είναι μάγκας. γιατι, με skill δεν κερδιζε τοσο καιρο με pre-nerfed patron? τοχασε το skill μετα το νερφ, γιαυτο χανει τωρα? Συμφωνώ απόλυτα με ότι λέει. https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3qztu5/imho_hearthstone_is_approaching_a_crossroads/ ευγε. τωρα το διαβασα αφου ποσταρα το δικο μου σεντονι. πανω κατω τα ιδια λεμε. ο Brode τα εχει αντιληφθει αυτα, η απλως θα συνεχισει να γελαει ενω το παιχνιδι καταστρεφεται; ακριβως αυτο εδω νοιωθω εγω προσωπικα, καθε φορα που χανω απο αυτες τις μαμακιες για deck: The challenge is that many are drawn to the game because they enjoy games where decisions matter. Hearthstone is frustrating because you rarely feel like your decision making led to a win or a loss.
Προτεινόμενες αναρτήσεις