Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις δικιο . Αλλα προσωπικα δε ψαχνω καποιο deck για να κερδιζω, αλλα καποιο ενδιαφερον deck.

Οπως το demon με τον dreadsteed το οποιο προσωπικα , βρισκω πολυ ενδιαφερον, παρολο που δεν κερδιζει ευκολα.

Αλλα δεν θελω και ετοιμο deck, πχ να μου δειξεις μια 30αρα καρτες να τις αντιγραψω και να τις παιξω, αλλα μια ιδεα.

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και με flare για να καταστρέφει τα secrets.

Στο ντεκ που παιζω δεν το εχει και πραγματικα δεν το χρειαζεσαι γιατι

στο επομενο turn συνηθως εχεις lethal.

Απλα θελει τις 2 πρωτες turn να εχεις το board.

Ακομα και με frost wizard δεν το εχεις ιδιαιτερη αναγκη,

και στο mirror ειναι πολυ αργο.

Δημοσ.

Δεν εχω παιξει dragon priest, αλλα βλεπω οτι εχεις , ενα 3/5 να παιξεις στην επομενη γυρα, στην μεθεπομενη και να μη σου ερθει κατι , εχες να healαρεις, και στην επομενη 5/4 + 3 damage. Οποτε γιατι να μη κερδισεις με τετοιο χερι ?

Δημοσ.

Λίγα λόγια από μένα, που ναι μεν είμαι νέος παίκτης (πριν 11 μήνες ξεκίνησα) αλλά είμαι "καμμένος" (παίζω 4-5 ώρες ΚΑΘΕ μέρα, απ' τη στιγμή που ξεκίνησα):

1) Μη "κολλάτε" σε ντεκ και στρατηγικές άλλων - ιδίως εκείνων των γνωστών παικτών, των φιμισμένων, που ποστάρουν σε φόρουμ ή προβάλλουν από στρίμινγκ. Στις 10 φορές οι 8 δεν είναι το ντεκ που παίζουν ή έχουν πολλές αλλαγές. Σκεφτείτε το... Έχετε μια καλή συνταγή που δουλεύει, παράγει έργο... ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ;;;;; Είναι δυνατόν;;; Το πολύ-πολύ, για την ματαιοδοξία σας, να ποστάρετε ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ και να δώσετε ΠΕΡΙΠΟΥ συμβουλές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μοιραστείτε Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σε σας δουλεύει και φέρνει αποτέλεσμα.

2) Το παιχνίδι είναι "deck-game", παιχνίδι καρτών. Δηλαδή όπως το... πόκερ ή το Blackjack! Τί σημαίνει αυτό; Ο ΜΙΣΟΣ (τουλάχιστον) ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ της νίκης είναι καθαρά η τύχη. Ναι, σαφώς και παίζει ρόλο τί ντεκ/κάρτες έχεις διαθέσιμες, σαφώς παίζει ρόλο η στρατηγική σου (ο τρόπος παιχνιδιού σου) και η πρόβλεψη της στρατηγικής του αντιπάλου... αλλά άπαξ και ΔΕΝ διαθέτεις μπόλικη δόση τύχης, απλά δεν πρόκειται να νικήσεις, ξέχασέ το. Τί εννοώ;... Ξεκινάς με ΤΥΧΑΙΟ μοίρασμα 3 ή 4 καρτών (με το νόμισμα επιπλέον, στη δεύτερη περίπτωση). Καταρχάς, εάν δεν παίζεις με "Χάντερ", σχεδόν πάντα είναι καλύτερο να ξεκινάς δεύτερος με επιπλέον κάρτα (4η) και το "νόμισμα" - δηλαδή... εσύ με ΠΕΝΤΕ (ουσιαστικά) κάρτες και ο άλλος με ΤΡΕΙΣ μόλις! Αν δεν είναι "Aggro" και να 'χει μπόλικες 1άρε-2άρες κάρτες, σίγουρα θα περιμένει 1-2 γύρους δίχως να κάνει τίποτα - ενώ εσύ ως 2ος με περισσότερες κάρτες ΚΑΙ το "νόμισμα" μπορείς να ξεκινήσεις τελικά εσύ την μάχη πρώτος! ...Εάν στην πρώτη μοιρασιά σου τύχουν "τρίχες" (κάρτες που δεν μπορείς να παίξεις 1-2 γύρους) και του αλλουνού του τύχουν κάρτες να ξεκινήσει (και ακόμα χειρότερα, να του κάτσουν οι καλύτερες κάρτες για αρχή)... "είσαι τελειωμένη υπόθεση", πολύ δύσκολα γυρίζεις το παιχνίδι - ακόμα και απ' τον 3ο/4ο γύρο φαίνεται ότι "το 'χασες" το ματς. Εννοείται ότι ο παράγοντας τύχη συνεχίζεται ΣΥΝΕΧΩΣ, αφού ΣΥΝΕΧΩΣ λαμβάνεις (μοιράζονται) κάρτες - οπότε αν σου έρθουν οι λάθος κάρτες την λάθος χρονική στιγμή, "καλά κρασά"...

3) Είναι επίσης μύθος ότι "δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάρτες, δεν χρειάζεται να χαλάσεις ευρώ στο παιχνίδι"... Ναι, αν θες να παίζεις 2-3 χρόνια και ΙΣΩΣ να 'χεις κατορθώσει να φτιάξεις ένα αξιοπρεπές ντεκ (ΕΝΟΣ, ΤΟ ΠΟΛΥ, ήρωα), τότε γίνεται. Αν θες να 'σαι ανταγωνιστικός σε ένα ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ παιχνίδι, θα "τα σπρώξεις", δεν τίθεται θέμα.

4) Είναι κουταμάρα να εστιάζεις σε πολλούς ήρωες/χαρακτήρες. ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΙΣ αρκούν (απ' τους συνολικούς 9). Κατά τη γνώμη μου, χρειάζεσαι να 'χεις ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ("Aggro") ντεκ, ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ("Control") ντεκ & ΕΝΑ "ΜΑΓΙΚΟ" ("Spell") ντεκ. Και αναλόγως, πως βλέπεις στο "ladder" να κινούνται οι άλλοι παίκτες, επιλέγεις ντεκ. Καλό είναι, να 'χεις ντεκ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ δημοφιλές, που δεν είναι αυτό που οι περισσότεροι παίζουν και βασικά, να 'ναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ του δημοφιλούς - με λίγα λόγια, να το ΑΚΥΡΩΝΕΙ/ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ το δημοφιλές ντεκ! Πχ. έως πριν λίγο καιρό (μέχρι που "σακάτεψαν" πρόσφατα την συγκεκριμένη/αναγκαία κάρτα), ο "Patron-Warrior" ήταν ακαταμάχητος. Σχεδόν οι πάντες έπαιζαν με δαύτον. Μετά βγήκε ο "Secret-Paladin" και μοιράστηκαν, άλλοι τον "Πατρόνο" άλλοι τον "Μυστικο-Ιππότη". Ναι, αλλά και στους δύο ο "δήμιος" ήταν ο "Control-Warrior"! Και αν και είμαι ΑΚΡΩΣ φανατικός Παλαντίνος, αναγκάστηκα και δεν υπέκυψα στην "μόδα" του "Μυστικο-Ιππότη" και πήγα σε "CW" και τους τσάκιζα, "Πατρόνους" και "Μυστικούς"...
Εγώ είμαι "παραδοσιακά" ΠΑΛΑΝΤΙΝΟ-ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ... αλλά παίζω και με Γουόριορ (κυρίως κοντρόλ) και μάγο. ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ, κανέναν άλλο χαρακτήρα. Εστιάζω σε αυτούς τους τρεις και του "μαξάρω" (εννοείται όλοι είναι "χρυσοί").

5) Ξάφνιασε τους αντιπάλους... Αν το ψάξετε, θα δείτε όλοι ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ οι ήρωες/χαρακτήρες μπορούν να παίξουν ΠΑΡΟΜΟΙΑ ντεκ - ακόμα και... "Χάντερ-Ντράγκον" (οκ, που λέει ο λόγος)! Οπότε... ξαφνιάστε τους! Βλέπουν Παλαντίνο... άρα "Μύστικ" ή "Άγκρο" ή "Κοντρόλ"...; ΠΑΙΞΤΕ "ΜΕΚ"-Πάλαντιν!!!! Το 'χω κάνει και τους έχω ξεσκίσει! Βλέπουν να 'χετε τον "΅Γουόριορ" και αναμένουν "Πατρόνο"; Παίξτε "Τοντ-Ντράγκο-Γουόριορ" να τους "κουφάνετε". Γενικά... ξαφνιάστε τους! Όταν ξέρουν σχεδόν 80-90% τί αναμένουν από εσάς με το που βλέπουν το χαρακτήρα σας και ΟΝΤΩΣ έτσι παίζετε και ΑΥΤΟ τελικά βλέπουν, "σας έχουν", έχουν ήδη καταστρωμένη την στρατηγική τους πριν καν ξεκινήσει ο πρώτος γύρος. Μόλις όμως τους πετάξετε τις πρώτες 1-2 "άκυρες" (που δεν περιμένουν) κάρτες... και βλέπουν ΑΛΛ' ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ να παίζετε απ' αυτό που περιμένουν... τότε "τους έχετε"!

6) Σαφέστατα και "σφάξτε" τις Legendary που δεν χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή, άπαξ και ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ για το ντεκ σας. Μη τις καταστρέφετε γιατί "δεν την χρειάζομαι τώρα" (γενικώς), διότι μπορεί να την χρειαστείτε μετά. Εκτός και αν ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, κάποιους ήρωες. Πχ. εγώ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τον "Χάντερ", την "Ρογκ", τον "Πριστ" και τον "Γουόροκ". Το εννοώ ότι τους σιχαίνομαι, γίνομαι "Τούρκος" όταν αντιμετωπίζω τέτοιους και ενώ ΔΕΝ είμαι εριστικός, συνεχώς ειρωνεύομαι και χαίρομαι χαιρέκακα όταν τους νικώ αυτούς. Ε... ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΕΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να παίξω, άρα... δεν χρειάζομαι τις κάρτες αυτών των 4 χαρακτήρων και ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ματιά τις καταστρέφω αυτομάτως.

7) Έχεις "ρέντα" και νικάς;... ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΕ!... Έχεις "γκαντεμιά"; Στην 3η ήττα ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ και "κάνεις κράτει" για 2-3 ώρες τουλάχιστον (για να ηρεμήσεις και να καταστρώσεις νέες στρατηγικές). ΟΥΔΕΠΟΤΕ και για κανένα λόγο δεν συνεχίζεις να παίζεις άπαξ και χάνεις.

8) Το καλύτερο είναι να σου "κάθονται" κάρτες ανάλογα με το "μάνα" του γύρου σου. ΟΜΩΣ... ΟΜΩΣ, αν παίζεις με κάτι συγκεκριμένο, με μια στρατηγική που απαιτεί 1-3 κάρτες ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ, έστω κι αν αυτές κοστίζουν 6-7 μάνα (πχ. ο "Mystique" που χρειάζετε ο "Μυστικο-Πάλαντιν")... τότε καλό είναι να την έχεις εξ' αρχής - κι ας σου κοστίσει μερικούς γύρους σε "φάπες" χωρίς να ανταποδίδεις...

Πάνω-κάτω αυτά, έχω να πω.
Πάντα (απ' τον 4ο μήνα που ξεκίνησα) είμαι μεταξύ 13-8 ρανκ στο τέλος της εκάστοτε σεζόν. ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά κατόρθωσα και έφτασα 6 ρανκ. Έχω πολύ καλά ντεκ και πάρα πολλές Legendary, τις περισσότερες τις άνοιξα μετά από αγορά, άλλες τις κέρδισα. Έχω φτιάξει ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ χαρακτήρες, εννέα σούπερ ντεκ ή έχω πάρει "δημοφιλή" και τους "έχω αλλάξει τα φώτα", τα 'χω προσαρμόσει αλλάξει - και δουλεύουν, φίλοι! Γίνεται χαμός!

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ Γ@ΜΟ-ΤΥΧΕΡΟΣ, θα 'μουν ήδη Legend. Αλλά είμαι η... εποποιία του όρου "Γκαντέμης"! Φίλος (και συνάδελφος) μου που είναι Legend σχεδόν κάθε μήνα πια, με βλέπει ΠΩΣ χάνω και μου λέει "κάτσε ρε, θα 'χεις κακό ντεκ"... Το πιάνει, παίζει 2-3 ματσάκια, ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΕΣ... μου το δίνει πίσω... και ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ αρχίζει η "γκαντεμιά"!

...Μου 'λεγε της προάλλες "ρε φίλε, όπως παλιά οι βάρδοι έβγαζαν τραγούδια για την ανδρεία κτλ., σε σένα πρέπει να υμνήσουν την ατυχία. Δεν παίζεται η γκαντεμιά σου ρε φίλε"! ΧΑΧΑΧΑ...
(Ισχύει, είμαι άκρως "γκαντέμης". Βέβαια όταν κάνω 2-3 ήττες και "ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ"... εκτός της ατυχίας παίζει ρόλο πια σημαντικότερο Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ και τα λάθη που κάνω). Άπαξ και είμαι ήρεμος και τα ματσάκια είναι έστω "βατά" (ούτε ατυχία ούτε "κωλοφαρδία"), τότε σαρώνω - έχω κάνει και 6-7 συνεχόμενες "τριπλέτες" (νίκες που αυξάνονται τα αστέρια κατά 3) ουκ ολίγες φορές. Αλλά... έχω "καταποντιστεί από 6-7 ρανκ στο... 17 μέσα σε... μία ώρα, λόγο της ΛΥΣΣΑΣ που με είχε πιάσει που έχανα και έκανα το ένα ανεπάληλο λάθος μετά το άλλο...)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν λέγεται γκαντεμιά. Έλλειψη skill το λένε στο χωριό μου.

Όλα τα card games έχουν rng & luck factor αλλά σε βάθος χρόνου ο καλύτερος παίκτης πάντα θα έχει καλύτερο ποσοστό νικών κάτι που κάνει eliminate αυτό το rng.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν λέγεται γκαντεμιά. Έλλειψη skill το λένε στο χωριό μου.

Όλα τα card games έχουν rng & luck factor αλλά σε βάθος χρόνου ο καλύτερος παίκτης πάντα θα έχει καλύτερο ποσοστό νικών κάτι που κάνει eliminate αυτό το rng.

Αγαπητέ μου... τό ίδιο λέει κι ο φίλος μου ο Legend. Παίρνει το iPad και με το ίδιο ντεκ σαρώνει. Με ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ να παίζω, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... και με διαλύουν!

"Γκαντεμιά" το λες αυτό - κι ο ίδιος το λέει, όχι μόνο εγώ.

Αλλά ΣΑΦΩΣ (το 'πα αρχικά) είναι και θέμα ικανότητας, είμαι μόλις 11 μηνών παίκτης, ακόμα "νέοπας" είμαι.

Δημοσ.

Το ακουσαμε και αυτο, skill game το Ηearthstone,γελανε και τα τσιμεντα.

Δημοσ.

Το ακουσαμε και αυτο, skill game το Ηearthstone,γελανε και τα τσιμεντα.

Eιναι και μαθηματικο μυαλο θελει και με πιθανοτητες να παιζεις, αλλιως θα ηταν ρουλετα με random dmg.

Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγώ και κόλλησα. Casual μόνο, με tablet σε τρένα και λεωφορεία και ας γελάνε οι διπλανοί. Πάντως πρέπει να θέλει τρελό grind για να φτιάξεις deck της προκοπής χωρίς να πληρώσεις.

Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγώ και κόλλησα. Casual μόνο, με tablet σε τρένα και λεωφορεία και ας γελάνε οι διπλανοί. Πάντως πρέπει να θέλει τρελό grind για να φτιάξεις deck της προκοπής χωρίς να πληρώσεις.

παντως παντα υπαρχει η επιλογη της αρενας για τους καινουριους, που παντα εχεις τις ιδιες πιθανοτητες με τον αντιπαλο...

σιγουρα ενα χρονο griding το χρειαζεσαι για να μαζεψεις μια καλη συλλογη απο καρτες και να μπορεις να παιξεις ολα τα ντεκς...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...