Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άντε να γίνουν και οι κληρώσεις σήμερα μπας και καταφέρω να μπω και γω. Το mmdoc το έχω βαρεθεί και θελω κάτι καινούργιο. Το faeria το έχει δοκιμάσει κανείς. Είδα κατι video και μου φάνηκε ωραίο αν και δν έχει καμία σχέση με τα κλασσικά tcg.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισχυει κ αυτο ειναι το κακο , τουλαχιστον για μενα

Ειχα ανοιξει κατα λαθος στις αρχες το ranked mode στο Play και επαιρνα ranks χωρις να το καταλαβω

Απο οταν εφτασα gold κατι , ακομα και στο unranked αντιμετωπιζω τυπους με γεματα decks που αυτοματα το καθιστα ανισο για οποιονδηποτε

Τυχαινουν κ χαζοι για να πω την αληθεια αλλα ειναι μειοφηψεια

Anyways , εχω ενα κλειδακι , δεν εχω αποφασισει ακομα πως να το δωσω δικαια

• Like 3

Ναι, μόνο γι΄αυτό είναι gtp οι άνθρωποι.

Το ότι έστειλαν email με beta keys σε ενεργούς παίχτες και γέμισε το ebay beta keys (όχι σαν εσάς τους χαζούς εδώ που τα δώσατε σε φίλους :P ) και το ότι κρατάνε κλειστή μια beta, στην οποία όσοι συμμετέχουν έχουν ήδη αποκτήσει τρελό πλεονέκτημα, αν όχι σε κάρτες, σίγουρα σε tactics, δεν τους κάνει gtp :P

Σε όποιον απαντήσει πρώτος!

Εγώ δηλαδή. Ευχαριστώωωωωωωωωωωω :P (που είμαι και ξύπνιος από τα χαράματα)

• Like 1

Ισχυει κ αυτο ειναι το κακο , τουλαχιστον για μενα

Ειχα ανοιξει κατα λαθος στις αρχες το ranked mode στο Play και επαιρνα ranks χωρις να το καταλαβω

Απο οταν εφτασα gold κατι , ακομα και στο unranked αντιμετωπιζω τυπους με γεματα decks που αυτοματα το καθιστα ανισο για οποιονδηποτε

Τυχαινουν κ χαζοι για να πω την αληθεια αλλα ειναι μειοφηψεια

Εδωωωωωωωωωω!!! Ο_Ο

Βέβαια θεωρώ ότι το έκαναν τώρα στην beta συγκεκριμένα αυτό για να μειώσουν τα queue times, που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν μεγάλα.

Κι άλλο giveaway btw (1500 κλειδιά): http://www.wowhead.com/news=221679/wowhead-and-hearthheads-hearthstone-key-giveaway

• Like 1

Για να ειναι δικαιο 

Ελεγα ο καθενας να μου στειλει ενα πμ ( δεν μας ενδιαφερει το περιεχομενο , μην στειλει κανεις γυμνες φωτο απο gfs )

Αναλογα την σειρα που θα στειλει ο καθενας θα παιρνει κ εναν αριθμο

6 η ωρα που λεω να το τελειωσω ( για να παιξετε το απογευμα) κ εχουν στειλει οσοι ειναι  , θα randomαρω κ the luckiest wins

Atallos giveaways next lvl

• Like 4

Εντάξει ετσι που την έκανα την closed beta μονο closed δεν ειναι πια , πιστεύω η κατα την διάρκεια η μετα το τελος του blizzcon θα ανοίξει για ολους

Σωστός, απλά ελπίζω να μην πάει σε κάποιον που έκανε εγγραφή πρόσφατα, μόνο και μόνο για να μπορεί να ζητάει κλειδιά.

Έχεις κανει έγγραφη σε 3000 sites για ένα key τις τελευταιες ημέρες και σε πείραξαν οι νέοι στο inso......

QQ ρε!!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...