Locko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 κατι να ρωτησω που δεν εχ διαπιστωσει,αν δεν εχουν μεινει καρτες στο deck και εχεις fel reaver και ο αλλος παιζει καρτα,τραβας 3 καρτες με fatigue damage η δεν τραβας τιποτα?γιατι θεωρητικα δεν εχεις καρτες να τραβηξεις Aν δεν κανω λαθος , 1 φορα παιρνεις damage Δεν ξερω αν αυτη η 1 φορα ειναι for ever η per turn . Λογικα for ever Εάν δεν έχεις cards στο library, δεν παίρνεις fatigue dmg από τον Fel γιατί δεν κάνεις draw αλλά discard. Το fatigue αφορά μόνο το draw.
alan2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μονο με mysterious challenger palladin εφτασα lvl 10 κ 9 για λιγο σε asia server. Best deck απο εποχη πριν undertaker nerf για μενα.
kostask91 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κερδισα τον Gruul. Μπαινει πουθενα η σκονη ? Γενικα να πω οτι δεν εχω και πολλα . Εχω boom, alexstrazsa , shredder , thalnos απο neutral, και jaraxus , bolvar απο class.
KilliK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 best deck για να χτυπησω paladins? εχω κολλησει στο rank 9 και μου την πεφτουν συνεχεια aggro/secret paladins.
XMorsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) best deck για να χτυπησω paladins? εχω κολλησει στο rank 9 και μου την πεφτουν συνεχεια aggro/secret paladins. Έχω χρησιμοποιώ aggro druid με επιτυχία, αλλά εξίσου καλά δουλεύουν και οι facehunter, mech / tempo και freeze mage, καθως και ο νέος patron warrior. Α και ο Midrange paladin χωρίς secrets έχει συνηθως πλεονέκτημα απέναντι του. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2015 από XMorsX 1
devil-ji Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 best deck για να χτυπησω paladins? εχω κολλησει στο rank 9 και μου την πεφτουν συνεχεια aggro/secret paladins. hybrid hunter, μονο νικες εχω με secret-aggro paladin
KilliK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 https://tempostorm.com/hearthstone/decks/curseds-aggro-fel-reaver-druid Και αλλη μια παραλλαγη με Mulligan guide. https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/3qq3pk/legend_with_aggro_druid_decklist_mulligans_and/ Aλλο ενα, μαλλον καλυτερο. https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/3q8n04/s19_taconinjas_legend_aggro_druid_with_guide/ Ειναι γεγονος οτι μεχρι ρανκ 5 πας και χωρις ιδιαιτερη ικανοτητα αν εχεις καλο meta deck. Οχι ομως οτι δεν βοηθαει να παιζεις καλα, εγω πολλες φορες εφτανα μια νικη μακρια απο ρανκ 5 με pala, αν μια απο τις ηττες μου ηταν νικη θα τα ειχα καταφερει χωρις να παω σε aggro druid. Παρολο που στις περισσοτερες ηττες μου δεν παιρνουσε κατι απο το χερι μου (5ο γυρο leathal next turn ο hunter, ο αντιπαλος pala τραβαει MC στον 6ο γυρο ενω εγω οχι κλπ), παρολα αυτα τουλαχιστον δυο παιχνιδια τα εχασα απο missplay (πχ να παιξω muster απεναντι σε hunter ωστε με unleash + juggler να περασει τον tirion), οποτε υπηρχε περιθωριο να φανει η μεγαλυτερη ικανοτητα. τον fel reaver ποτε τον ριχνω, οσο πιο γρηγορα γινεται η οσο πιο αργα;
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 τον fel reaver ποτε τον ριχνω, οσο πιο γρηγορα γινεται η οσο πιο αργα; Με βαση την λογικη παντα,προφανως οσο πιο γρηγορα γιατι πιο αργα θα μπορει ο αλλος να σου κανει περισσοτερες καρτες Discard. Ασε που απο removal early μονο BGH,Hex,Sheep κλπ κυριως τον τρωνε. Κερδισα τον Gruul. Μπαινει πουθενα η σκονη ? Γενικα να πω οτι δεν εχω και πολλα . Εχω boom, alexstrazsa , shredder , thalnos απο neutral, και jaraxus , bolvar απο class. Μολις κερδισες 400dust 1
XMorsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 τον fel reaver ποτε τον ριχνω, οσο πιο γρηγορα γινεται η οσο πιο αργα; Γρηγορα και ευχεσαι να μην εχει ο αλλος καλο removal. O druid πολλες φορες τον πεταει και πριν τον 5ο γυρο με τις ramp καρτες του. Αν τον ριξεις 3ο γυρο, μονο BGH και Aldor σε κανει counter, και σε μικροτερο βαθμο το Ηex. Αν δεν τα εχει αυτα ο αλλος στο χερι του βασικα εχει χασει. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γρηγορα και ευχεσαι να μην εχει ο αλλος καλο removal. O druid πολλες φορες τον πεταει και πριν τον 5ο γυρο με τις ramp καρτες του. Αν τον ριξεις 3ο γυρο, μονο BGH και Aldor σε κανει counter, και σε μικροτερο βαθμο το Ηex. Αν δεν τα εχει αυτα ο αλλος στο χερι του βασικα εχει χασει. Βασικα αν ο αλλος σου κανει Aldor τον reaver τοτε πατας στεγνα concede 1
kostask91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μολις κερδισες 400dust Ωραιος. Και ποια legendary μου προτεινεις να φτιαξω ? Ειμαι αναμεσα σε Ysera , Sylvana, αλλα και η καινουρια του priest με το inspire με ψηνει ( καιρος να αρχισω να παιζω και priest ). Γνωμες ?
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γρηγορα και ευχεσαι να μην εχει ο αλλος καλο removal. O druid πολλες φορες τον πεταει και πριν τον 5ο γυρο με τις ramp καρτες του. Αν τον ριξεις 3ο γυρο, μονο BGH και Aldor σε κανει counter, και σε μικροτερο βαθμο το Ηex. Αν δεν τα εχει αυτα ο αλλος στο χερι του βασικα εχει χασει. και το execute του Warrior.. Ωραιος. Και ποια legendary μου προτεινεις να φτιαξω ? Ειμαι αναμεσα σε Ysera , Sylvana, αλλα και η καινουρια του priest με το inspire με ψηνει ( καιρος να αρχισω να παιζω και priest ). Γνωμες ? φτιαξε ysera για τον dragon priest σου.
XMorsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 και το execute του Warrior.. φτιαξε ysera για τον dragon priest σου. Ναι και αυτο. Αλλα δεν ειναι παντα ευκολο να το χρησιμοποιησει τους πρωτους γυρους, μπορει να μην εχει (καλο) τροπο να το ενεργοποιησει. Σαφως παντως και αν αντιμετωπιζεις πολυ warrior στο ladder γυρνας σε midrange druid. Τωρα που εχουμε πηξει στο aggro παντως ο aggro druid μετραει περισσοτερο. Ωραιος. Και ποια legendary μου προτεινεις να φτιαξω ? Ειμαι αναμεσα σε Ysera , Sylvana, αλλα και η καινουρια του priest με το inspire με ψηνει ( καιρος να αρχισω να παιζω και priest ). Γνωμες ? Πρωτα σκεψου τι καρτες σου λειπουν για τα ντεκς που παιζεις.
kostask91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παιζω ενα demon deck με dreadsteed, οποτε μου λειπει ο malganis, αλλα εχω ηδη jaraxus, οποτε δε προκειται να κανω malganis. Επισης freeze mage και freeze με molten giants, και μου λειπει ο αντονιδας. Ξεκινησα control warrior, αλλα μου λειπουν sylvana, ysera, gromash, ragnaros. Aπλα ρωταω καμια ιδεα, γιατι δεν μου αρεσει που ολοι παιζουν 5 συγκεκριμενα deck.
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παιζω ενα demon deck με dreadsteed, οποτε μου λειπει ο malganis, αλλα εχω ηδη jaraxus, οποτε δε προκειται να κανω malganis. Επισης freeze mage και freeze με molten giants, και μου λειπει ο αντονιδας. Ξεκινησα control warrior, αλλα μου λειπουν sylvana, ysera, gromash, ragnaros. Aπλα ρωταω καμια ιδεα, γιατι δεν μου αρεσει που ολοι παιζουν 5 συγκεκριμενα deck. Σε αυτο παιζουν ρολο καποιοι παραγοντες. Πρωτον το οτι ολοι τωρα τρεχουν με τα rewards να φτασουν 5rank για την χρυση epic κυριως και μετα ψιλο αδιαφορουν για παραπανω rank Δευτερον επειδη χαρη στα γνωστα rush decks οπως mech mage,Face hunter,Patron warrior,Undertaker zoo κλπ πολλοι πηγανε legend Τριτον επειδη εφαγε nerf ο patron warrior και ο κοσμος ψαχνει να βρει αναλογα deck χωρις σκεψη απλα για να κερδιζει συνεχεια. Το ειπα οτι το παιχνιδι δυστηχως χαλασε και σε αυτο εν μερη φταιει και ο κοσμος. Γιατι και το τελευταιο expansion εχει αρκετες ωραιες καρτες αλλα ο κοσμος θελει την συνταγη της σιγουρης επιτυχιας που το λεω εγω. Δηλαδη δοκιμασμενες op καρτες και τιποτα αλλο. Γιαυτο και δεν παιζει κανεις πλεον Shaman και Rogue ή και control priest(παρολο που ο γνωστος streamer Zetalot πηγαινει συνεχεια legend με priest).
Προτεινόμενες αναρτήσεις