Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια σε dragon deck ενω οι 10 καρτες μ ειναι δρακοι, στα τελευταια 4 παιχνιδια ειναι παντα οι τελευταιες καρτες, Σας εχει συμβει? μηπως αρχισε να με τρολαρει το game?? :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια σε dragon deck ενω οι 10 καρτες μ ειναι δρακοι, στα τελευταια 4 παιχνιδια ειναι παντα οι τελευταιες καρτες, Σας εχει συμβει? μηπως αρχισε να με τρολαρει το game?? :P

ένας από τους λόγους που παράτησα το dragon priest είναι πως μου είχε σπάσει τα νευρά να μου το κάνει συχνά στους πρώτους 4-5 γύρους. Να έχεις στο χέρι τα Wyrmrest Agent και να τα κοιτάς. Και δεν εκαιγα ποτέ dragon κάρτες στο mulligan αν δεν είχα δεύτερη όποια και να ήταν.

btw πόσο ξενέρωμα να σου κάθεται legendary που έχεις κραφτάρει πρόσφατα (καταραμένη ysera) ή γενικά έχεις ήδη, ενώ σου λείπουν αρκετά βασικά.

Δημοσ.

ένας από τους λόγους που παράτησα το dragon priest είναι πως μου είχε σπάσει τα νευρά να μου το κάνει συχνά στους πρώτους 4-5 γύρους. Να έχεις στο χέρι τα Wyrmrest Agent και να τα κοιτάς. Και δεν εκαιγα ποτέ dragon κάρτες στο mulligan αν δεν είχα δεύτερη όποια και να ήταν.

btw πόσο ξενέρωμα να σου κάθεται legendary που έχεις κραφτάρει πρόσφατα (καταραμένη ysera) ή γενικά έχεις ήδη, ενώ σου λείπουν αρκετά βασικά.

Απο τοτε που κραφταρα Cairne μου εχει κατσει 2 φορες για σπασιμο και ας μου λειπουν αλλες Legendary καρτες αρα ναι συμφωνω. Βεβαια ουτως ή αλλως ειναι τοσο σαπιο το meta και γενικα το Hearthstone τους τελευταιους μηνες με μονη διαφορα τα Dragon decks.

Πανε οι ρογκαδες,πανε οι σαμανοι,πανε οι priest εκτως των dragon priest. Σκετη σαπιλα και απογοητευση ρε γμτ.

Δημοσ.

To χειρότερο είναι να μήν έρχεται Alextrasza οταν παίζεις frost mage.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια, το mana excess δεν ενεργοποιειται αν εισαι στα 10 maximum mana crystals αλλα παιζεις το wild growth αφου παιξεις πρωτα καποια αλλη καρτα;

ειμαι στα 10 active mana crystals, παιζω  ancient of lore, μενουν 3 active crystals, παιζω growth για να παρω το excess, και δεν μου το δινει, βλεπω να εχω μετα 2 active crystals. WHAT.THE.HELL??

και εχω τον καραγκιοζη τον αντιπαλο να μου λεει well played, well played.

στο gamepedia του hearthstone δεν κανει λογο οτι πρεπει να παιξεις το growth πρωτα, και ειμαι σιγουρος οτι και αλλες φορες  που το εχω παιξει μετα απο αλλη καρτα, μου δινει το excess.

μηπως επεσα σε καποιο bug? 

αρκετες φορες. αν και το χειροτερο που μου συμβαινει συχνα με τον dragon priest, ειναι στην πρωτη πενταδα να ερχονται 3-4 απο τα 5 legendaries που εχω. δηλαδη ελεος.

Απο τοτε που κραφταρα Cairne μου εχει κατσει 2 φορες για σπασιμο και ας μου λειπουν αλλες Legendary καρτες αρα ναι συμφωνω. Βεβαια ουτως ή αλλως ειναι τοσο σαπιο το meta και γενικα το Hearthstone τους τελευταιους μηνες με μονη διαφορα τα Dragon decks.

Πανε οι ρογκαδες,πανε οι σαμανοι,πανε οι priest εκτως των dragon priest. Σκετη σαπιλα και απογοητευση ρε γμτ.

ακριβως. το εχουν καταστρεψει το παιχνιδι. δεν ειναι τυχαιο που ο Ben Brode δινει συνεχεια συνεντευξεις για να δικαιολογησει τις game design επιλογες που εχουν κανει, με το ολο patron warrior φιασκο να ειναι αποδειξη οτι δεν ξερουν τι τους γινεται.

imho, πρεπει να αρχισουν να παιρνουν feedback απο τους top players, να μην τους εχουν μονο για να διαφημιζουν το παιχνιδι τους. και να τους βαλουν να κανουν beta testing στο expansion, προτου βγει στην κυκλοφορια.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

99% μπερδευτηκες και επαιξες το wild growth με 9 μανα...ή ειχες 10 και tradeαρες τον darnassus aspirant(οποτε παλι πηγες στα9) πριν παιξεις το wild growth

τωρα για το παιχνιδι, δεν θα με χαλουσε αν γινοταν εισαγωγη περισσοτερων mechanics απο το yu gi oh, fusion, synchro summon, field mechanics...2vs2 

• Like 2
Δημοσ.

αυτο ομως δεν εξηγει γιατι εμεινα με 2 active mana crystals. αν ισχυει αυτο που λες, δεν επρεπε να ειχα μεινει με κανενα.

Δημοσ.

τι να σου πω...παντως εγω που mainαρω druid ποτε δεν ειχα προβλημα με το wild growth, turn 10...ακομα και στα 9 μανα, αν παιξεις darnassus και μετα wild growth στο δινει το excess mana...δεν εχει καμια σημασια το ποτε θα παιξεις το wild growth,  αρκει να εχεις 10 crystals....δεν εχει σημασια αν ειναι αδειοι ή γεματοι...

• Like 1
Δημοσ.

Με dragon priest deck και εχω κολλήσει rank 15....

Λες και ξαφνικά όλοι σε αυτό το rank έχουν το ακρως καταληλο counter deck.(αν υπάρχει αυτός ο ορισμός

Δημοσ.

Με dragon priest deck και εχω κολλήσει rank 15....

Λες και ξαφνικά όλοι σε αυτό το rank έχουν το ακρως καταληλο counter deck.(αν υπάρχει αυτός ο ορισμός

Αν έχεις όλες τις κάρτες τότε το παίζεις λάθος

Δημοσ.

Καποιο σχετικα φθηνο deck (2000 dust εχω μαζεμενα,οποτε στο συνολο ας ειναι κοντα στα 3500)?εχω δοκιμασει face hunter και mech mage ,το 2ο αρκετα καλο αλλα βαρετο..κατι αλλο?εχω τα 4 wing naxx και 1 blackrock,οποτε dragon priest εκτος του οτι δεν εχω τις legendaries δεν εχω και τους δρακους του blackrock ...απο legendraries boom,onyxia,grommash και αυτα των solo adventures(emperor,maexxna,loatheb,feugen,stalagg και rivendare)..γενικα οχι mage ομως..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...