KilliK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Βασικα παιδια δεν μας αρεσε που με 900 dust μπορουσατε να παιξετε το παιχνιδι, δεν ειχατε κινητρο να αγορασετε νεες καρτες, οποτε επρεπε να γινει για το καλο το παιχνιδιου << εισαγετε γελιο ben brode >>. Χωρια που το ντεκ δεν ειχε καθολου στοιχεια rng, ωστε να ανεβενουν βιντεακια και να κανει views το παιχνιδι με σκοπο να το προωθησουμε σαν serious esports αν ισχυε κατι τετοιο, τοτε θα ειχαν nerfarei και ολα τα cancer decks τυπου headhunter,zoolock, κτλ, τα οποια ειναι αρκετα φτηνα. o Patron Warrior ηταν σπασμενο deck, πως να το κανουμε τωρα, κανανε μια προσπαθεια να το εξισορροπησουν με το Chillmaw αλλα απετυχε. γιαυτο αναγκαστικα τωρα νερφαρουν την καρτα. γενικα το charge mechanic ειναι ελαττωματικο, και καποια αναλογη καρτα με αυτο θα δημιουργησει αντιστοιχο προβλημα στο μελλον.
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καλα εδω μου νερφαρανε Legendary καρτες που υποτιθεται οτι ο ορισμος τους ειναι να ειναι τουμπανες,γιαυτο και κοστιζουν και αναλογα,και το πιο αστειο παραδειγμα ειναι το nerf του Nat Pagle
alan2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δλδ χωρις λεφτα δε μπορουμε να δουμε προκοπη; Το ειχα αφησει αρκετους μηνες. Εχω ακομα ενα zoo deck με παλιες καρτες. Μεχρι στιγμης εχω μερικες νικες στη σειρα, αλλα δε ξερω τι θα γινει οταν κατεβω κατω απο 17 level. Αυτο το grind τι ειναι; Γινεται να αγορασεις τα πακετα με gold; Αρκεί να έχεις υπομονή και να κάνεις τα dailies και να αγοράζεις 1 pack με 100 gold χωρίς να σε νοιάζει το level. Εναλλακτικά παίξε αρένα αν είσαι καλός.
BadBoy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Όσον αφορά τη στατιστική, σου έκατσε και γαμώ τα packs. Δυστυχώς όμως αυτές οι κάρτες δεν παίζουν καθόλου. Από την άλλη όμως, πρόκειται για 600 dust, δεν είναι άσχημα.
aris1986 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Όσον αφορά τη στατιστική, σου έκατσε και γαμώ τα packs. Δυστυχώς όμως αυτές οι κάρτες δεν παίζουν καθόλου. Από την άλλη όμως, πρόκειται για 600 dust, δεν είναι άσχημα. O kodo παιζει πολυ. Του warrior θα παιξει αναγκαστικα με το battlecry του -1 σε ολα τα μινιονσ μου. Ο anub ειναι λιγο αδειος αλλα θα βγαλω build πονηρο! Δεν σπάω τιποτα!
Chrisxxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εν τω μεταξυ, 1 adventure και 1 expansion μετά μπήκα μετά απο καιρό να παιξω ranked με mech mage, deck χρόνου και πήγα lvl 11 με ποσοστό νικών κοντά στο 75-80%.
KilliK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 o sky captain με τον παπαγαλο λεει τιποτα η να παει για σκονη;
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Pirate deck μονο ο ρογκας νομιζω φτιαχνει κυριως,αρα ή τον κρατας αν θες κανενα fun deck(βεβαια τι fun deck να φτιαξεις τις μερες μας με ολα αυτα τα rush decks θα μου πεις),αλλιως σκονη.
KilliK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 παει για σκονη οποτε, τωρα ανεβαζω τους casters, rogue στο τελος.
BadBoy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καμιά φορά πιστεύω ότι κολλάει το παιχνίδι. Πρώτο portal Neptulon και δεύτερο Al' Akir. Σαν mage ξεκίνησα το παιχνίδι, shaman κατέληξα. Edit: Ξέχασα να πω ότι ο Neptulon έδωσε Murloc Knight, που με τη σειρά του έδωσε Old Murk Eye. Πλέον δεν πιστεύω στο RNG, το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κάνει τέτοια που και που για να βγαίνουν βιντεάκια στο youtube.
kuzko21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εχει καταντησει αηδια το παιχνιδι , παιζω control decks αντε και κανενα mage tempo γιατι εχουν και σκεψη και δεν ειναι εντελως αουγκανα και μπορει να ειμαι 1 μερα γυρω απο ενα ρανκ (10 ξερωγω πανω κατω.) φτιαχνω εναν καρκινο hunter ανεβαινω 8 σε μιση ωρα...well played. 1
aris1986 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Παντως ο anub'arak μια χαρα ειναι. Μπορει να ειναι 8/4 αλλα τον βγαζεις στο τελος (που θα εχουν φυγει τα silence και τα removals) και αμα πεταξεις εναν Kel'thuzad γινεται πανηγυρι μετα!
KilliK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 απο 30-1 με εσωσε η Ysera, 10 καρτες τραβηξα απο δαυτην.btw, βλεπεις κανεις τον Asus ROG Hearthstone marathon? οι Forsen,Reynad,ktl παιζουν ασταματητα απο εχτες για 24 ωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις