Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Ειχα παιξει το hs περιπου καμια 100 νικες κ απο τοτε το παρατησα.επαιζα paladin γενικα επειδη δεν ηξερα και πολλα εκανα παπαριες οπως με 1600dust μαζεμενα εκανα αλλες καρτες καθος δς ξερω και πολλα απο το game.

Αν ξεκινουσα ενα αλλο class πιο θα μου προτεινατε και επισης κανα early build που να δω?

Απο την στιγμη που δεν ειχες ορεξη και το παρατησες για τους δικους σου λογους αν θες οντως να ασχοληθεις θελει πολυ χρονο,τεραστια υπομονη και grind(αλλιως χρημα για packs). Επεισης οταν δεν ξερουμε καν τι καρτες εχεις πως να σου προτεινουμε το οτιδηποτε,να μυρισουμε τα νυχια μας????

Δημοσ.

Πιο πολυ για χαβαλε θελω να παιξω.ενα αλλο class και ενταξει αν πρεπει να κανω κσι τα dungeons τα κανω δεν εχω θεμα χαλαρα μαζεμα gold.

.να πληρωσω δε παιζει.

Πες πως παιζω ενα νεο class απο την αρχη.πιο θα μου προτεινατε?

Δημοσ.

Πιο πολυ για χαβαλε θελω να παιξω.ενα αλλο class και ενταξει αν πρεπει να κανω κσι τα dungeons τα κανω δεν εχω θεμα χαλαρα μαζεμα gold.

.να πληρωσω δε παιζει.

Πες πως παιζω ενα νεο class απο την αρχη.πιο θα μου προτεινατε?

1)Αντε παλι....Χωρις να ξερουμε τι καρτες εχεις ηδη,τι Dust εχεις και μπορεις να βγαλεις κλπ δεν μπορουμε να σου προτεινουμε το οτιδηποτε δεν το καταλαβαινεις??? Και εξαλου

2)Για χαβαλε θες να παιξεις για ποιο λογο δεν δοκιμαζεις εξ αρχης ολα τα Class να παιξεις να δεις ποιο σου αρεσει εσενα περισσοτερο ή ποια???? Αυτο δεν ειναι αλλωστε και η εννοια του χαβαλε???

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Ειχα παιξει το hs περιπου καμια 100 νικες κ απο τοτε το παρατησα.επαιζα paladin γενικα επειδη δεν ηξερα και πολλα εκανα παπαριες οπως με 1600dust μαζεμενα εκανα αλλες καρτες καθος δς ξερω και πολλα απο το game.

Αν ξεκινουσα ενα αλλο class πιο θα μου προτεινατε και επισης κανα early build που να δω?

Aρχικα να σου πω και εγω οτι αν δεν αγορασεις τις περιπετειες naxx και blackrock θελει πααααρα πολυ grind. Απο την αλλη, οι περιπετειες κοστιζουν μονο 20 ευρω η μια, αν το συγκρινεις με το grind που απαιτουνε αλλιως αξιζει να τις πληρωσεις. Ειδικα η naxx ειναι παρα πολυ βασικη οτι deck και να θες να παιξεις.

Απο εκει και περα, αν εισαι εντελως αρνητικος, πρακτικα τους πρωτους μηνες θα παιζεις μονο αρενα. Εδω για tier list και draft assistant.

http://www.heartharena.com/

Αρχικα decks εδω: http://hearthstoneplayers.com/shengs-budget-tgt-decks-9-classes/

Επισης και εδω, και οχι μονο: http://asmodeusblog.tumblr.com/post/131150822801/free-e-book-the-complete-guide-for-hearthstone

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα να πληρωσω 40Ε δυσκολο.απο τη αλλη grinding θεωρητικα εχουν ολα mmo.ποσο μαλλον για τα dungeons που θελουν πολυ gold εχει και τν πλακα του.θα παρει λιγο καιρο το ξερω.

Αλλα αρχικα λεω να ξεκινησω με naxx και να δω με τις καρτες που ηδη εχω τι deck μπορω να κανω.τωρα οσον αφορα το class σκεφτομουν για rogue.

Δημοσ.

Κοιτα να πληρωσω 40Ε δυσκολο.απο τη αλλη grinding θεωρητικα εχουν ολα mmo.ποσο μαλλον για τα dungeons που θελουν πολυ gold εχει και τν πλακα του.θα παρει λιγο καιρο το ξερω.

Αλλα αρχικα λεω να ξεκινησω με naxx και να δω με τις καρτες που ηδη εχω τι deck μπορω να κανω.τωρα οσον αφορα το class σκεφτομουν για rogue.

priest. ριξε μια ματια στο f2p του trump.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα παιδια δεν μας αρεσε που με 900 dust μπορουσατε να παιξετε το παιχνιδι,

δεν ειχατε κινητρο να αγορασετε νεες καρτες,

οποτε επρεπε να γινει για το καλο το παιχνιδιου << εισαγετε γελιο ben brode >>.

Χωρια που το ντεκ δεν ειχε καθολου στοιχεια rng, ωστε να ανεβενουν βιντεακια

και να κανει views το παιχνιδι με σκοπο να το προωθησουμε σαν serious esports

Δημοσ.

Δλδ χωρις λεφτα δε μπορουμε να δουμε προκοπη; Το ειχα αφησει αρκετους μηνες. Εχω ακομα ενα zoo deck με παλιες καρτες. Μεχρι στιγμης εχω μερικες νικες στη σειρα, αλλα δε ξερω τι θα γινει οταν κατεβω κατω απο 17 level.

Αυτο το grind τι ειναι; Γινεται να αγορασεις τα πακετα με gold;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...