Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και σου ξαναλεω σχεδον κανενα ομως δεν τον ενδιαφερει(λογικο βεβαια)το λαγκ στο Spinning wheel. Ισως αν καποια στιγμη βαλουν να εμφανιζει και καποιο αλλο μηνυμα απο ''worth opponent''(που αυτο πχ ειναι κατι να κανεις παραπονο ξερω γω :) ) τοτε ναι.

Eμενα μου την σπαει το speening lag, οχι επειδη ειναι τουμπανιαρης gamer αλλα απο beta φαση νομιζα θα φτιαξει...

Μου χαλαει στην οραση να το πω κομψα, λες και παιζω απο tablet...

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eμενα μου την σπαει το speening lag, οχι επειδη ειναι τουμπανιαρης gamer αλλα απο beta φαση νομιζα θα φτιαξει...

Μου χαλαει στην οραση να το πω κομψα, λες και παιζω απο tablet...

Κοιταξε να δεις και εμενα μου την σπαει που δεν το φτιαξανε απο Beta δεν αντιλεγω,απλα ειναι κατι που ισχυει για κοντα 2 χρονια αρα στην ουσια δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο.

Δημοσ.

Γεια σας παίδες, σόρρυ για το άκυρο σχόλιο αλλά μιας και είμαστε όλοι μας fan του παιχνιδιού, τσεκάρετε εναν Archmage Antonidious που υπάρχει στο youtube!

Εναν τι?

Δημοσ.

Μα ποσο κομπλεξικα ατομα παιζουν σε αυτο το game πραγματικα. σημερα ετυχα τουλαχιστον 3 καρκινοhunter, οι οποιοι ενω κερδιζουν, περιμεναν να περασει ο χρονος μεχρι να τελειωσει στο παρατριχα το σχοινακι, και να αρχισουν τα i will hunt you down, well played κτλπ... για να σπασουν τα νευρα του αντιπαλου και καλα... πφφφ ελεος!

Δημοσ.

Αν δεις και στο twitch,οι γνωστοι streamers που παιζουν με τις ωρες ακριβως για αυτο το λογο με το που πεσει το πρωτο emote απο τον αντιπαλο κατευθειαν πατανε Squelch ακριβως για αυτο το λογο,γιατι οπως φανταζεσαι Hunter,Secret Pala και Patron ειναι αυτοι που σπαμαρουν περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εκανα αρενα ντεκ με :

2 x Goblin Blastmage για turn 4 esports,

Ακολουθει Fel love, με guest star Fireball,

2 x Skillstrike για να καθαρισει οτι εχει απομεινει

και τελευταιος και καταιδρωμενος ο Deathwing κλεινωντας το ματι πονηρα στον αντιπαλο :)

Τελικος απολογισμος

Φελ Ριβερ - Deathwing

5       -       3

εχασα και απο deathwing σε deathwing μου :(

Επεξ/σία από devil-ji
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...