xavier Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 o gromm δεν σπαει ποτε...ειναι σουπερ καρτα...εγω απο Legendary Πλεον σπαω μονο τα χρυσα σε καθαρα f2p λογαριασμο... βεβαια εξαρταται και τι συλλογη εχεις, στο ξεκινημα ειχα σπασει και εγω 2-3 leg αλλα νταξ για 400 dust δεν αξιζει τον κοπο...και ας υπαρχουν απειρα leg που θελω να φτιαξω ακομα...
alan2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 στο αμερικάνικο σερβερ δεν έχω gromm, ysera. να κραφταρω πρώτα gromm? 1
nrkmaiden Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 στο αμερικάνικο σερβερ δεν έχω gromm, ysera. να κραφταρω πρώτα gromm? Ιδια φαση και εγω κραφταραα πρωτα gromm, αλλα δε παιζω dragon decks
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ανακαλω οτι αρνητικο ειπα για τον Fel Reaver. αυτη η καρτα ΣΠΕΡΝΕΙ. δοκιμαζω τωρα συνδυασμο με silencer, μηπως ειναι πιο αποτελεσματικα τα deck που την εχουν χωρις το drawback της. 4
Tmark Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Όταν σας τα λέγαμε εγώ και ο Mors μας κοροιδεύατε 3
george_o/c Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πρώτο γύρο coin scientist Δεύτερο γύρο unstable portal -> jaraxxus Τρίτο γύρο unstable portal -> ironbark protector Τέταρτο γύρο effigy Πέμπτο γύρο παίζω ironbark το σκοτώνει και βγαίνει kel'thuzard You win this time 3
alan2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Site: https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/search?q=cursed+day+1+aggro+druid&restrict_sr=on&sort=relevance&t=all ο cursed εφτiαξε καλο aggro druid με FR. 1
Locko Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Είχα 3 quest με druid κι αυτό το deck έκανε easy 5-0 στο ladder. Ρίχνεις φάπες στην αρχή και άμα πάει μακρία το game, τον combάρεις και gg. Really solid.
Metaksas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Οπα, ακριβως ετσι και σε εμενα. Πακετο απο αμοιβη αρενα με 0/3 νικες.Τυχαιο;; ΧΑΧΑ!! μολις τωρα και εμενα acidmaw 0/3!!! 1
kostask91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εχω εδω και ποσο καιρο που προσπαθω να κανω freeze mage. Και μου εκατσε σημερα gold alexstrasza !!! Παρτυ μιλαμε :Ρ Σε τι αλλα deck μπαινει η συγκεκριμενη καρτα ?
Tmark Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εχω εδω και ποσο καιρο που προσπαθω να κανω freeze mage. Και μου εκατσε σημερα gold alexstrasza !!! Παρτυ μιλαμε :Ρ Σε τι αλλα deck μπαινει η συγκεκριμενη καρτα ? Control Warrior.
aris1986 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 μολις τωρα και εμενα acidmaw 0/3!!! To ιδιο και σε μια φιλη μου που της εμαθα το παιχνιδι απο αρενα 0/3 o charge του warrior με το enrage. το κανει η blizzard για να μην παρατησεις το game μαλλον!
Zus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Έχω βγάλει Alex από 0/3 arena όταν έπαιζα φουλ του καψίματος. Συνεπώς δεν ισχύει ότι στη δίνει για να μη σταματήσεις
Metaksas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Και ναιιιι Gold Mage!!! Επιτελους!!! παμε για druid τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις