alan2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 o malygos rogue είναι viable? με δυσκόλεψε στα dailies ο oil rogue.
guido Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γενικά δεν μου αρέσει να σπάω Legendaries καθως θεωρώ η διαφορά 400-1600 ειναι μεγάλη, αλλα πραγματικά αυτον τον Anub'Arak που μου κάθησε μόλις υπάρχει κανα νόημα να τον κρατήσω; Δηλαδή οκ παίζει να γινει viable ποτέ o control rogue;
aris1986 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Tι γινεται στο ranked? Πολυ ξυλο ολους τοσο ψηλα τους ανεβασε με το reset?
XMorsX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γενικά δεν μου αρέσει να σπάω Legendaries καθως θεωρώ η διαφορά 400-1600 ειναι μεγάλη, αλλα πραγματικά αυτον τον Anub'Arak που μου κάθησε μόλις υπάρχει κανα νόημα να τον κρατήσω; Δηλαδή οκ παίζει να γινει viable ποτέ o control rogue; Kανεις δε θα σου πει με σιγουρια, αλλα θεωρω οτι ακομη και να γινει ο control rogue a thing, ο Anub δε θα παιζει. Σπαστον. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γενικά δεν μου αρέσει να σπάω Legendaries καθως θεωρώ η διαφορά 400-1600 ειναι μεγάλη, αλλα πραγματικά αυτον τον Anub'Arak που μου κάθησε μόλις υπάρχει κανα νόημα να τον κρατήσω; Δηλαδή οκ παίζει να γινει viable ποτέ o control rogue; Ειναι απο τα Legendary που πιο πολυ θα τα δεις ειτε σε Arena ειτε απο κανενα Old Shredder ειτε ακριβως για Dust. Σε σχεση δηλαδη με αλλα legendary αν το σκεφτεις απο μια μερια δεν εχουν καν λογο υπαρξης,βλεπε πχ Nozdormu σε σχεση με Ysera... 1
gotheron2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχω σοβαρο προβλημα,εκανα φορματ στο pc και τωρα που εχω κανει εγκατασταση το batle.net και παω να συνδεθω μου βγαζει προβλημα,εχω ξεχασει τον κωδικο μου και επισης οταν παω στο can't log in παω να κανω το i don't now my password αλλα μου ζηταει το Authenticator code ετσι θελω να ξερω,παω στο κινητο μου βρισκω το κωδικο απο το app βαζω βαζω αλλα τιποτα..!!! Τι να κανω..?? εχω το diablo 3 μεσα και το εχω πληρωσει 60 ευρω και εχω γενικα θελω τον λογαριασμο μου ας με βοηθησει καποιος ξερω το email ξερω τα παντα εκτος απο τον κωδικο μου στο battle.net.!! Ευχαριστω Νικος..!!
aris1986 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 To email ειναι σωστο που εχεις βαλει, μπας και το authenticator code δεν ταιριαζει λογω email.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 οι φάπες άρχισαν απο το 20, απο το 17 6/10 legend card backs και win streak μία στις τόσες Αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι απαξ και πας 1 φορα Legend μετα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να στοχευεις στο rank 5 για την χρυση epic καρτα. Εχω 3 γνωστους μου που με το που πηγαν Legend την μια φορα μετα με το ζορι που μπαινουν καν στο παιχνιδι
gotheron2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 To email ειναι σωστο που εχεις βαλει, μπας και το authenticator code δεν ταιριαζει λογω email. Το email ειναι σωστό γιατί όταν πάω για να κάνω remove authenticator μου έρχεται κάποιο email στο email μου λες να μου το έχουν hackαρει..??
Deus ex machina Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μ'έκατσε Acidmaw. Παίζει πουθενά ή να τον μεταμορφώσω σε 400 dust;
XMorsX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μ'έκατσε Acidmaw. Παίζει πουθενά ή να τον μεταμορφώσω σε 400 dust; Μεταμορφωσε τον. 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Γενικά δεν μου αρέσει να σπάω Legendaries καθως θεωρώ η διαφορά 400-1600 ειναι μεγάλη, αλλα πραγματικά αυτον τον Anub'Arak που μου κάθησε μόλις υπάρχει κανα νόημα να τον κρατήσω; Δηλαδή οκ παίζει να γινει viable ποτέ o control rogue; Εγώ ξεσκίζω τις Legendary, άπαξ και δεν μου κάνουν. Πχ. πλην Μάγου/Πάλα/Γουόριορ, δεν παίζω καμιά άλλη κλάση - άρα ότι Legendary μου κάτσει απ' τις άλλες (και μου 'χουν κάτσει σχεδόν όλων των άλλων) τις καταστρέφω. Επίσης, καταστρέφω και Legendary που δεν γίνεται να παίξω, δεν "κάθονται" στα ντεκ μου. Πχ. ο Αρχιμίδας (του Μάγου) είναι σούπερ και τον χρησιμοποιώ, αλλά ο άλλος (το 10άρι που δίνει 3 μπολτ) δεν μου κάνει, δεν κολλάει στα ντεκ μου, οπότε αν και τον κέρδισα, τον έσπασα. Όπως επίσης έσπασα την κλασική (παλιά) 8άρα του Γουόριορ, αφού δεν πολυ-χρησιμοποιείται από κανέναν πια (ούτε και μένα).
Locko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Η 8άρα του Warrior, για την οποία μιλάμε, είναι ο Grommash Hellscream;
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγώ ξεσκίζω τις Legendary, άπαξ και δεν μου κάνουν. Πχ. πλην Μάγου/Πάλα/Γουόριορ, δεν παίζω καμιά άλλη κλάση - άρα ότι Legendary μου κάτσει απ' τις άλλες (και μου 'χουν κάτσει σχεδόν όλων των άλλων) τις καταστρέφω. Επίσης, καταστρέφω και Legendary που δεν γίνεται να παίξω, δεν "κάθονται" στα ντεκ μου. Πχ. ο Αρχιμίδας (του Μάγου) είναι σούπερ και τον χρησιμοποιώ, αλλά ο άλλος (το 10άρι που δίνει 3 μπολτ) δεν μου κάνει, δεν κολλάει στα ντεκ μου, οπότε αν και τον κέρδισα, τον έσπασα. Όπως επίσης έσπασα την κλασική (παλιά) 8άρα του Γουόριορ, αφού δεν πολυ-χρησιμοποιείται από κανέναν πια (ούτε και μένα). Το παραπανω απο που ακριβως προκυπτει??Εγω που παιζω Warrior απο Beta φαση οπως και οι περισσοτεροι που βλεπω σε stream ακομα χρησιμοποιουν μια χαρα τον Gromm. 1
Zus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Η 8άρα του Warrior, για την οποία μιλάμε, είναι ο Grommash Hellscream; Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις